alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι τα 5 λεπτά που είπα ήταν υπερβολή. Γύρω στο ένα λεπτό κάνω συνήθως αλλά κάπου είχα ακούσει πως τους κοιλιακούς πρέπει να τους γυμνάζουμε με πολύ μικρό διάλλειμα για καλύτερα αποτελέσματα. Μικρό σε φάση 10 δευτερόλεπτα. Ισχύει αυτό ή δεν θα παίξει ρόλο; Επίσης, μερικές φορές που είχα πάει αργά στο τζιμ γιατί έκλεινε έκανα το πρόγραμμα πολύ γρήγορα. Με πολύ μικρό χρόνο ανάμεσα στα σετ, δηλαδή με πολύ μεγάλη ένταση συνολικά. Δεν ανέβασα κιλά εκείνη την μέρα αλλά όταν τελείωσα ένοιωθα ένα σφίξιμο στο σώμα που δεν είχα ξαναδεί. Ο δικέφαλος πχ ήταν για αρκετή ώρα πέτρα. Αισθανόμουν ότι είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπό κανονικές συνθήκες όμως κάνω αργά(ξεχνιέμαι κτλ). Η προπόνησή μου δεν ξέρω σε ποια κατηγορία είναι. Να σφίξει το σώμα θέλω. Να συνεχίσω έτσι; Ναι 30 δευτερόλεπτα διάλειμμα ανάμεσα στα σετ είναι μια χαρά για προπόνηση bodybuilding υψηλής έντασης και καταπόνησης μυών. Παίξε με τους χρόνους μεταξύ 30 - 1 λεπτό και αφού βρείς αυτό που γουστάρεις κράτα το αλλά μέτρα το με ρολόι, όχι με ενστινκτο. 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα είναι μαλακία, προφανώς το είπανε άτομα που κάνουν κοιλιακούς χωρίς αντίσταση. Με σωστή αντίσταση (12-15 επαναλήψεις και φαιλουρε) αν κάνεις 10 σεκ διάλειμμα θα πάθεις κανα τραβηγμα. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τελείως πληροφοριακά, παίζει ρόλο το αερόβιο μετά τα βάρη και αν ναι γιατί; που οφελεί; και αν ναι πόση ώρα πρέπει να 'ναι; παίζει ρόλο γιατι μετά τα βάρη έχει σίγουρα καεί οτι φαί ειχε το στομάχι και έχει ελαττωθεί το γλυκογόνο στους μύες. Το αποτέλεσμα είναι το σώμα να στρέφεται κυρίως σε λίπος για ενέργεια. 30-40 λεπτά 65% των μάξιμουμ παλμών (σκέψου γρήγορο βαδιν στο διάδρομο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τελείως πληροφοριακά, παίζει ρόλο το αερόβιο μετά τα βάρη και αν ναι γιατί; που οφελεί; και αν ναι πόση ώρα πρέπει να 'ναι; Τι εννοείς αν παίζει ρόλο? Πάντως ο ρόλος του είναι η κάυση λίπους μιας και μετά τα βάρη έχει χρησιμοποιηθεί αρκετό γλυκογόνο. Η διάρκειά του μπορεί να παίζει μεταξύ 30-40 αερόβιας μέτριας έντασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εννοούσα σημαντικό ρόλο...το κατά πόσο οφείλει ή όχι τη μυική ενδυνάμωση...το ρωτάω αυτό γιατί βλέπω πολύ κόσμο μετά τα βάρη να κάνει διατάσεις και να φεύγει, χωρίς κάποιο αερόβιο.Προσωπικά κάνω 10' αερόβιο ως ζέσταμα πριν τα βάρη και 15' αερόβιο μετά τα βάρη (διαλειμματικής έντασης -γρήγορο βάδην εναλλαγή με γρήγορο τρέξιμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν την ωφελεί καθόλου το αντίθετο μάλιστα. Αερόβια γίνεται για καύσιμο λίπους και καλή υγεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εννοώ @alex για το μετά τα βάρη, αξίζει να κάνεις αερόβια; σου καταστρέφει την δουλειά που έχεις κάνει με τα βάρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εννοώ @alex για το μετά τα βάρη, αξίζει να κάνεις αερόβια; σου καταστρέφει την δουλειά που έχεις κάνει με τα βάρη; Εξαρτάται το είδος που κάνεις...αν κάνεις ας πούμε σοβαρή διαλλειματική είναι από τις λίγες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρξει όντως καταβοσισμός. Επίσης πείτε μου κανα δυο διατάσεις για να τις κάνω την μέρα της πλάτης(για μονόζυγο, τροχαλία κοπηλατική κλπ) http://www.milanstolicny.com/wp-content/uploads/2008/10/img_2257.JPG http://www.healthybodiesfitness.ca/uploads/5/6/8/2/5682370/1515264.jpg?182 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 α μάλιστα, εδώ ήθελα να καταλήξω, στον καταβολισμό μυών..οκ θα κρατήσω τα 15' με ένταση που να μην ξεπερνά το 60-70% του HRmax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Όχι δεν θα σου καταστρέψει την δουλειά που έκανες στα βάρη. Στα βάρη ουσιαστικά καταστρέφεις μυικές ίνες, δεν θα επιδιορθωθούν με την αερόβια... όταν κοιμάσαι θα ξαναφτιαχτούν πιο σκληρές και ογκώδης. Μην το παρακάνεις μόνο, 30-40 λεπτά και 65% παλμών γισ να μην φτάσεις σε σημείο να αντλείς ενέργεια απο μυικό ιστό (λίγο δύσκολο) Παραπάνω λίπος έχεις? Γιατί κάποιος με τρελό μεταβολισμό hardgainer και δεν ξερω γω τι δεν είναι το καλύτερο να κάνει αερόβια. Εγώ πάντως που έκανα αερόβια τις μέρες ξεκούρασης ανάμεσα στα βάρη, όντως την σταμάτησα γιατί είχε αρνητικά αποτελέσματα στα gains μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ok, σας ευχαριστώ πολύ παίδιά για τη βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 <p>Τίποτε ακόμα. Μόλις γύρισα από φουλ μέρα και παίζω με την ιδέα να παραγγείλω. Δεν ανδέχω.</p>δεν μου εχετε μοιασει καθολου στην αυτοσυγκρατηση... Sent from my ipad4 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι 30 δευτερόλεπτα διάλειμμα ανάμεσα στα σετ είναι μια χαρά για προπόνηση bodybuilding υψηλής έντασης και καταπόνησης μυών. Παίξε με τους χρόνους μεταξύ 30 - 1 λεπτό και αφού βρείς αυτό που γουστάρεις κράτα το αλλά μέτρα το με ρολόι, όχι με ενστινκτο. Πως θα βρω αυτό που γουστάρω, με τι κριτήριο; Σοβαρά ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 α μάλιστα, εδώ ήθελα να καταλήξω, στον καταβολισμό μυών..οκ θα κρατήσω τα 15' με ένταση που να μην ξεπερνά το 60-70% του HRmax Αν ο σκοπός σου είναι η καύση λίπους είναι πολύ λίγη η ώρα...αν μπορείς κάντο τουλάχιστον 30 λεπτά στ0 70%. Πως θα βρω αυτό που γουστάρω, με τι κριτήριο; Σοβαρά ρωτάω Η αίσθηση που σου αφήνει...θα δεις αν κάνεις διαλλείματα 10 δευτερολέπτων που λες δεν θα σου αρέσει και τόσο να ξαναμπείς στο σετ. Παίξε μεταξύ 30 και 60 δευτερολέπτων στα διαλλείματα και δες σε ποιό απ' όλα νιώθεις καλύτερα κατά την διάρκεια των σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 όχι δεν έχω σκοπό τη καύση λίπους (στην τελευταία λιπομέτρηση είχα χαμηλό ποσοστό λίπους) αλλά την μυική ενδυνάμωση-όγκο για αυτό κιόλας ρωτάω γιατί δεν θέλω να κάψω μυικό ιστό στις ημερίσιες προπονήσεις των βαρών που κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πως θα βρω αυτό που γουστάρω, με τι κριτήριο; Σοβαρά ρωτάω Με trial and error. Καθε σώμα είναι διαφορετικό , κάθε επίπεδο ασκούμενου είναι διαφορετικό κτλ έχει σημασία να κάνουμε προπόνηση που γουστάρουμε και νιώθουμε καλά στο σώμα μας Πάνε μια μέρα κάνε μια προπόνηση με 30 σεκ με ρολόι. Πάνε μια άλλη κάνε με 1 λεπτό πάλι με ρολόι θα δεις ποια ένιωσες καλύτερα , μπορείς να δοκιμάσεις και μια 45 σεκ αλλά το βρίσκω τραβηγμένο. Οταν λέω ένιωσες καλύτερα εννοώ προφανώς σε ποια γυμνάστηκες πιο σκληρά χωρίς να νιώθεις οτι το παράκανες η κινδυνεύεις να τραυματιστείς. Δεν είναι απαραίτητο ότι τα 30 σεκ γυμνάζουν καλύτερα απο το ένα λεπτό. Μπορεί να σου φανούν και λίγο και να θες παραπάνω να δοκιμάσεις και 1.30. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 όχι δεν έχω σκοπό τη γράμμωση (στην τελευταία λιπομέτρηση είχα χαμηλό ποσοστό λίπους) αλλά την μυική ενδυνάμωση-όγκο για αυτό κιόλας ρωτάω γιατί δεν θέλω να κάψω μυικό ιστό στις ημερίσιες προπονήσεις των βαρών που κάνω Ε αφού είσαι εντάξει από θέμα λίπους καλύτερα βάλε σε μία ξεχωριστή ημέρα 3 τεταρτάκια αερόβια έτσι για γενικότερη υγεία γιατί 15 λεπτά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις