alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλα οι αλλοι Esy Alex γιατι να κανεις λαστιχα ? Σας είπα τα αγόρασα για διακοπές και για business trips, τώρα είμαι μια εβδομάδα διακοπές Ελλάδα και είπα να κάνω ενα review. Πιστεψέ με για αυτό τον σκοπό γαμάνε.. Κατα τα άλλα σιγά μην παρατήσω το gym ρε τρελός είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Σας είπα τα αγόρασα για διακοπές και για business trips, τώρα είμαι μια εβδομάδα διακοπές Ελλάδα και είπα να κάνω ενα review. Πιστεψέ με για αυτό τον σκοπό γαμάνε.. Κατα τα άλλα σιγά μην παρατήσω το gym ρε τρελός είσαι A ok δεν το ειχα δει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ το ίδιο δίλημμα είχα και αποφάσισα να πάρω λάστιχα. Δεν ειναι και τόσο σωστό να τα συγκρίνεις είναι τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες αλλά θα το προσπαθήσω. Το trx είναι ένα εργαλείο που βοηθάει να κάνεις σωστότερη bodyweight προπόνηση. Τα λάστιχα προσεγγίζουν πολύ περισσότερο την άσκηση με βάρη παρά την bodyweight φιλοσοφία (δεν γουστάρω καθόλου bodyweight) . Είμαι σίγουρος οτι δουλεύουν εξίσου καλά αλλά το TRX εχει κάποια μειονεκτήματα που με απέτρεψαν στην αγορά. 1. Θέλει να κρεμαστεί πολύ ψηλά και παίρνει περισσότερο χώρο (και σπαει νευρα) 2. Είναι πολύ πιο ακριβό απο λάστιχα (περίπου τριπλή τιμή) 3. Δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να κάνεις progressive overload. Με τα λάστιχα όσο δυναμώνεις η ανάλογα πόσες επαναλήψεις θες να κάνεις αυξάνεις αντίσταση που είναι και το πιο ευκολο και λογικό να κάνεις. Με bodyweight και trx φαντάζομαι αλλάζεις ασκήσεις η αλλάζεις τεμπο το οποίο δεν γουστάρω εγώ προσωπικά. 4. Με λάστιχα κάνεις ακριβώς τις ίδιες ασκήσεις που κάνεις με βάρη και ανάλογα σε πιο ύψος της πόρτας θα κρεμάσεις το λάστιχο μπορείς να δουλέψεις διαφορετική άσκηση η λαβή κτλ, όπως σε βολεύει. Το τρχ έχει δική του φιλοσοφία ο τρόπος που κάνεις bicep curl πχ δεν έχει σχέση με τον τρόπο που κάνεις bicep curl με βάρη. γιαυτό πήρα λάστιχα, με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχω δοκιμάσει το TRX Να'σαι καλά, ήσουν κατατοπιστικότατος. Κι εγώ για το trx αυτό δεν είχα καταλάβει, πώς λειτουργεί χωρίς αντιστάσεις. Αυτό που υποθέτω είναι ότι χρησιμοποιεί το βάρος σου ως αντίσταση και δίνει ίση αντίρροπη δύναμη με όση του ασκείς. Κι είναι όντως αρκετά πιο ακριβό. Τώρα για λάστιχα, μένει να δω αν μπορώ να βρω κάπου από Ευρώπη αυά της Bodylastics γιατί από Αμερική τα μεταφορικά κοστίζουν τα μισά από όσο κάνει το σετ και μπορεί να προκύψει και κανένα τελωνείο στη μέση. Νομίζω ότι είναι εξαιρετική εναλλακτική για γυμναστική στο σπίτι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 http://www.bbclub.gr/ παίρνεις τα gofit που είναι ολόιδια με τα bodylastics (καλή απομίμηση βασικά). Εμένα μου βγήκαν όλα λάστιχα εξαρτήματα (αγκυρα πόρτας, handles κτλ) μεταξύ 70-90 ευρώ, δεν θέλει μεταφορικά αν πας στο κατάστημα προφανώς.. Δεν ξέρω αν θα χρειαστείς πιο βαριά λάστιχα από εμένα να σκάσεις περισσότερα λεφτά. Μονό srugs για τραπεζοειδείς δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω με τα λάστιχα καθώς με μπάρα στο gym χρησιμοποιώ περίπου 90 κιλά και η αντίσταση που πρόσφεραν δεν έφτανε οπότε τα έκανα απλά κρατώντας σφιγμένους τραπεζοειδείς για όσο αντέχω. Αν αγόραζα ένα πιο δυνατό λάστιχο ακόμα θα ήμουν οκ και για shrugs. αν θες αυθεντικά bodylastics υπάρχει και ευρωπαικό κατάστημα χωρίς τελώνιο αλλά τα μεταφορικά τσιμπάνε (κάνα 40ρι) http://eu.bodylastics.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Σας είπα τα αγόρασα για διακοπές και για business trips, τώρα είμαι μια εβδομάδα διακοπές Ελλάδα και είπα να κάνω ενα review. Πιστεψέ με για αυτό τον σκοπό γαμάνε.. Κατα τα άλλα σιγά μην παρατήσω το gym ρε τρελός είσαι Έτσι όπως πάει το πράμα, σε λίγο κι εμείς μόνο για διακοπές θα ερχόμαστε εδώ. Οφτοπικ, απλά η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγώ μετα το γυμναστήριο πάντα τρώω μια κατσαρόλα μακαρόνια Οσο για τους κοιλιακούς ο κόσμος έχει μια περίεργη αναίτια διαίσθηση ότι για να γυμνάσει δικέφαλους πχ πρέπει να λιώνει στα curls με 30 κιλα και chinups με κρεμασμένα βάρη και τις μπάρες κτλ, ενώ για κοιλιακούς αρκούν κάτι "30 crunches" και δεν ξέρω γω τι .. Οι κοιλιακοί θέλουν αντίσταση και progreessive overload όπως κάθε άλλος μυς. Στο μηχάνημα με πυρηνικά κιλά η crunch αλλά με αλτήρα στο στήθος 20 - 30 - 40 κιλά όσο πάει για 8 - 15 επαναλήψεις ότι βολεύει στον καθένα όπως οποιαδήποτε άλλη μυική ομάδα. Οι κοιλιακοί δεν χρειάζεται να γυμνάζονται πάνω απο μια φορά την εβδομάδα γιατί συμμετέχουν πολύ σε squats deadlifts, barbel rows κτλ αλλά αυτή η μια φορά όταν γίνεται σωστά έχει καλά αποτελέσματα. Τα ίδια για ραχιαίους. Στους κοιλιακούς παίζει ρόλο το διάλλειμα νάμεσα στα σετ, έτσι δεν είναι; Δηλαδή άμα βαριέμαι και κάνω 5 λεπτά ανάμεσα στα σετ δεν γίνεται καλή δουλειά; Επίσης πείτε μου κανα δυο διατάσεις για να τις κάνω την μέρα της πλάτης(για μονόζυγο, τροχαλία κοπηλατική κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το διάλειμμα που κάνεις ανάμεσα στα σετ έχει να κάνει με το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθείς. Αν η προπόνηση σου είναι προπόνηση υπερτροφίας τα διαλείμματα μικραίνουν ενώ αν έιναι δύναμης ΚΝΣ τα διαλείμματα μεγαλώνουν Το 5 λεπτο διάλειμμα που λές δεν έχει θέση σε αυτού του είδους προπόνηση (isolation κοιλιακών). 5 λεπτο διάλειμα κάνουν οι powerlifters στα deadlifts. Μεταξύ 30 sec και 2 λεπτών θα είναι τα διαλείμματα σου γιατί θα κρυώσεις. that said το διάλειμμα δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο, αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι να πας σε failure δηλαδή να σταματάς το σετ όταν δεν μπορείς να κάνεις άλλη επανάληψη. Αν κάνεις μεγάλα διαλείμματα θα αντέχεις περισσότερο , αν κάνεις μικρά λιγότερο. Αν έχεις αρκετά βάρη για αντίσταση ώστε να μπορείς να κάνεις μόνο 12-15 crunches σε κάθε σετ, 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ είναι μια χαρά. Εγώ κοιλιακούς κάνω πάντα drop set δηλαδή 70 κιλά στο μηχανημα χ 15 και άλλους 15 στα 35 κιλά χωρίς διάλειμμα ανάμεσα, μετά 1 λεπτό διάλειμμα και συνεχίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγώ δεν κάνω διάλειμμα μεγάλο ανάμεσα στα σετ, άντε κανένα 20-30'', στο τελευταίο σετ και δη στις τελευταίες επαναλήψεις απλά θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί από τον πόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 30 kg military press ΕΠΙ φακιν ΤΕΛΟΥΣ!!!! συγγνώμη για το ξέμπαρκο, ήταν από αυτά που ΕΠΡΕΠΕ να πω κάπου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 @ΥιΝ, ανέφερε και το μεταπροπονητικό γεύμα που έκανες... μιαμ μιαμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τίποτε ακόμα. Μόλις γύρισα από φουλ μέρα και παίζω με την ιδέα να παραγγείλω. Δεν ανδέχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Επιβάλλεται λίγο βρώμικο μετά το PR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το διάλειμμα που κάνεις ανάμεσα στα σετ έχει να κάνει με το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθείς. Αν η προπόνηση σου είναι προπόνηση υπερτροφίας τα διαλείμματα μικραίνουν ενώ αν έιναι δύναμης ΚΝΣ τα διαλείμματα μεγαλώνουν Το 5 λεπτο διάλειμμα που λές δεν έχει θέση σε αυτού του είδους προπόνηση (isolation κοιλιακών). 5 λεπτο διάλειμα κάνουν οι powerlifters στα deadlifts. Μεταξύ 30 sec και 2 λεπτών θα είναι τα διαλείμματα σου γιατί θα κρυώσεις. that said το διάλειμμα δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο, αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι να πας σε failure δηλαδή να σταματάς το σετ όταν δεν μπορείς να κάνεις άλλη επανάληψη. Αν κάνεις μεγάλα διαλείμματα θα αντέχεις περισσότερο , αν κάνεις μικρά λιγότερο. Αν έχεις αρκετά βάρη για αντίσταση ώστε να μπορείς να κάνεις μόνο 12-15 crunches σε κάθε σετ, 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ είναι μια χαρά. Εγώ κοιλιακούς κάνω πάντα drop set δηλαδή 70 κιλά στο μηχανημα χ 15 και άλλους 15 στα 35 κιλά χωρίς διάλειμμα ανάμεσα, μετά 1 λεπτό διάλειμμα και συνεχίζω. Ναι τα 5 λεπτά που είπα ήταν υπερβολή. Γύρω στο ένα λεπτό κάνω συνήθως αλλά κάπου είχα ακούσει πως τους κοιλιακούς πρέπει να τους γυμνάζουμε με πολύ μικρό διάλλειμα για καλύτερα αποτελέσματα. Μικρό σε φάση 10 δευτερόλεπτα. Ισχύει αυτό ή δεν θα παίξει ρόλο; Επίσης, μερικές φορές που είχα πάει αργά στο τζιμ γιατί έκλεινε έκανα το πρόγραμμα πολύ γρήγορα. Με πολύ μικρό χρόνο ανάμεσα στα σετ, δηλαδή με πολύ μεγάλη ένταση συνολικά. Δεν ανέβασα κιλά εκείνη την μέρα αλλά όταν τελείωσα ένοιωθα ένα σφίξιμο στο σώμα που δεν είχα ξαναδεί. Ο δικέφαλος πχ ήταν για αρκετή ώρα πέτρα. Αισθανόμουν ότι είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπό κανονικές συνθήκες όμως κάνω αργά(ξεχνιέμαι κτλ). Η προπόνησή μου δεν ξέρω σε ποια κατηγορία είναι. Να σφίξει το σώμα θέλω. Να συνεχίσω έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μμμμναι, υπάρχει διαδικαστική δυσκολία. Δε μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου για να πάρω τηλ. =ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τελείως πληροφοριακά, παίζει ρόλο το αερόβιο μετά τα βάρη και αν ναι γιατί; που οφελεί; και αν ναι πόση ώρα πρέπει να 'ναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις