Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν κάνεις 3μερη προπόνηση καλύτερα να κινηθείς σε full body όπου σου προ είπαν τα παιδιά. 
το split του γυμναστηρίου σου είναι για τα σκουπίδια 

αν θες 4μερη προπόνηση τότε ξεκίνα με upper-lower (X2) 

έτσι δεν θα έχεις το άγχος τι θα γίνει αν χάσεις την εκγύμναση κάποιας μυικής ομάδας 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γενικά στο gym που πάω μου έχουν κάνει πρόγραμμα για 3 μέρες ως εξής: πλάτη-τρικέφαλοι/πόδια-ώμοι/στήθος-δικέφαλοι. 4 ασκήσεις για τις μεγάλες ομάδες και 3 για τις μικρές με 4x10 επαναλήψεις πάνω κάτω. Και εννοείται κάθε φορά λίγο αερόβια και κοιλιακοί ή/και ραχιαίοι.

Απλά κάποιες φορές που βρίσκω χρόνο και για 4η φορά, αρχίζω από την αρχή το πρόγραμμα του τριημέρου, δηλαδή μπορεί να επαναλάβω μία μυική βδομάδα σε 6 αντί για 7 μέρες.

το split του γυμναστηρίου σου είναι για τα σκουπίδια 

Ποιοι ειναι οι λογοι που σε οδηγουν να το θεωρεις για τα σκουπιδια;

Το οτι καποιο αλλο προγραμμα ειναι ισως αποδοτικοτερο και πιο ευχαριστο για καποιους,απολυτα δεκτο,αλλα "για τα σκουπιδια";

Σε βρισκω λιγο υπερβολικη :/

Τα περισσότερα γυμναστήρια αυτό το διαχωρισμό κάνουν

για αυτό και οι πελάτες τους απευθύνονται σε personal training

Ποιοι ειναι οι λογοι που σε οδηγουν να το θεωρεις για τα σκουπιδια;

Το οτι καποιο αλλο προγραμμα ειναι ισως αποδοτικοτερο και πιο ευχαριστο για καποιους,απολυτα δεκτο,αλλα "για τα σκουπιδια";

Σε βρισκω λιγο υπερβολικη :/

το μη αναμενόμενο αποτελέσμα αφενός και αφετέρου για τον αυτό καθαυτό διαχωρισμό 

αλλοιώνουν την φυσική του ίδιου του σώματος σε έναν άνευ λογικής διαμοιρασμό 

εν ολίγοις δεν μπορείς να δίνεις βαρύτητα στα πόδια που αποτελεί και το μισό του σώματος και μετά να κάνεις 3φαλο. Κάτι δεν γίνεται σωστά 

Καλα φασον προγραμματα ειναι αυτα!

Μολις τελειωσα ποδηλατο δεν εκανα γιατι δεν ειχα καθολου ενεργεια. Εχουμε κ νεα αφιξη, Χριστινα Παππα. Με κιλα δεν επαιζε πολλα αλλα εχει ενα κωλο φουλ στητο η ατιμη

• Like 1

η εκγύμναση με αντιστάσεις δεν έχει ως πρωτεύοντα ρόλο στη διασκέδαση, να περνάς ευχάριστα και χαλαρά
διέπεται από μια λογική που στηρίζεται στη βιομηχανία του σώματος και στις τεχνικές επίτευξης της  

η εκγύμναση με αντιστάσεις δεν έχει ως πρωτεύοντα ρόλο στη διασκέδαση, να περνάς ευχάριστα και χαλαρά

Μπα μην το λες. Μην κοιτάς εμένα κι εσένα και τους περισσότερους στο thread που δίνουμε πόνο στο γυμναστήριο (ασχέτως που δεν το καταλαβαίνουν πολλοί, είναι τρόπος διασκέδασης και για μας).  Υπάρχει και άλλο κοινό πέρα από μας. Ασχέτως αν δεν έχουν τα αποτελέσματα αλλά πάντα κάτι φταίει εκτός από το mindset.

• Like 1

για αυτό και οι πελάτες τους απευθύνονται σε personal training

το μη αναμενόμενο αποτελέσμα αφενός και αφετέρου για τον αυτό καθαυτό διαχωρισμό 

εν ολίγοις δεν μπορείς να δίνεις βαρύτητα στα πόδια που αποτελεί και το μισό του σώματος και μετά να κάνεις 3φαλο. Κάτι δεν γίνεται σωστά 

Στους 50,ποσοι να κανουν Personal σημερα; 3-4; Αντε πες βαρια 1/10.

διέπεται από μια λογική που στηρίζεται στη βιομηχανία του σώματος και στις τεχνικές επίτευξης της  

Το να ειναι ευχαριστο δεν σημαινει απαραιτητα να ειναι χαλαρο.

Μπορεί και να χεις δίκιο... Anyway όπως και να χει, προσωπικά πόδια πάνω από μια φορά τη βδομάδα δεν θέλω να κάνω. Όχι γιατί με ενδιαφέρει απλά να τουμπανιάσω εκεί που κοιτάνε τα γκομενάκια όπως σκέφτονται άλλοι, απλά γενικά για κάποιον λόγο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το υπόλοιπο σώμα μου, οπότε δεν λέει να μεροληπτήσω υπέρ τους. Αντίθετα πχ οι ώμοι που έχω την ίδια μέρα, με σκοτώνουν...

Στους 50,ποσοι να κανουν Personal σημερα; 3-4; Αντε πες βαρια 1/10.

Το να ειναι ευχαριστο δεν σημαινει απαραιτητα να ειναι χαλαρο.

από όσα σου γράφω αυτό έχεις να πεις ; οκ ! 

δες και την απάντηση της Μαργαρίτας για carbon προγράμματα 

Μπα μην το λες. Μην κοιτάς εμένα κι εσένα και τους περισσότερους στο thread που δίνουμε πόνο στο γυμναστήριο (ασχέτως που δεν το καταλαβαίνουν πολλοί, είναι τρόπος διασκέδασης και για μας).  Υπάρχει και άλλο κοινό πέρα από μας. Ασχέτως αν δεν έχουν τα αποτελέσματα αλλά πάντα κάτι φταίει εκτός από το mindset.

για αυτό αναφέρθηκα σε πρωτεύοντα ρόλο, σε ένα κατώτερο στάδιο είναι και για μας διασκέδαση στα πλαίσια της εκτόνωσης. 

κάποιος για να κάνει αντιστάσεις έχει κάποιο σκοπό και πάντα ως προς αυτό κινείται. 

αν δεν υπάρχει στόχος, τότε τι να πως .. καθείς εφ' ω ετάχθη 

Μπορεί και να χεις δίκιο... Anyway όπως και να χει, προσωπικά πόδια πάνω από μια φορά τη βδομάδα δεν θέλω να κάνω. Όχι γιατί με ενδιαφέρει απλά να τουμπανιάσω εκεί που κοιτάνε τα γκομενάκια όπως σκέφτονται άλλοι, απλά γενικά για κάποιον λόγο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το υπόλοιπο σώμα μου, οπότε δεν λέει να μεροληπτήσω υπέρ τους. Αντίθετα πχ οι ώμοι που έχω την ίδια μέρα, με σκοτώνουν...

δοκίμασε το πάντως σε upper/lower και στο ξαναλέω δεν θα έχεις τον φόβο αν τυχόν χάσεις κάποια προπόνηση μη χάσεις και τη μυική ομάδα. 

αλήθεια, τι στόχο έχεις; τι σε οδηγεί στις προπονήσεις αντιστάσεων; 

από όσα σου γράφω αυτό έχεις να πεις ; οκ ! 

Δεν ειμαι γυμναστης,ουτε εχω ιδιαιτερη εμπειρια πανω στο θεμα,ωστε να εκφέρω απο επιστημονικης αποψης γνωμη.

Ωστοσο δεν μου βγαζει λογικη στο γιατι να μην κανεις ποδια με ώμους,στηθος με δικαφ etc.

τα πόδια είναι το 1/2 του σώματος 
και ο άνω κορμός το υπόλοιπο 1/2 του σώματος

τα πόδια είναι η βάση του κορμού. θεωρείς λοιπόν εύλογο το 1/2 του κορμού να δουλεύεται με ένα μέρος του υπολοίπου;
με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχουμε το στήθος με 4φαλο.

Ε ναι λογικο να ειναι σε καλυτερη κατασταση, αφου αυτα σε πηγαινουν οπουδηποτε, ανεβαινεις σκαλες κλπ.

οι ώμοι είναι το κλειδί του άνω σώματος, είναι από τις μεγάλες ομάδες του άνω σώματος, θέλουν προσοχή γιατί τραυματίζονται και εύκολα και αν τραυματιστούν αυτοί σου βγάζουν knock out όλο το άνω σώμα 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...