Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Deadlift 2@140 https://www.dropbox.com/s/w5my3e65exrsboo/20170201_125826_1.mp4?dl=0 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Deadlift 2@140 https://www.dropbox.com/s/w5my3e65exrsboo/20170201_125826_1.mp4?dl=0 Σπεκτ πιό πολύ μοιάζουν με ρουμανικές άρσεις (απλά με starting point το έδαφος) παρά με κανονικές. Δεν ξέρω τι είχες στο μυαλό σου να κάνεις αλλά αν ήθελες να κάνεις κανονικές έπρεπε να κάτσουν πιό κάτω τα ισχία σου. Κατά τ' άλλα δύναμη ακόμη κι έτσι που ουσιαστικά μόνο με hip extension βγήκαν τα κιλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ΔΕν παιζει flexibility γενικα bosei. Οποτε κοιταω να εχω τη μεση κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Στις σκόνες κ στα συμπληρώματα αναφέρομαι, αυτά μπορούν να κάνουν κακό στην υγεία σου μόνο, τα σίδερα εάν σε συμφέρουν παρτα από εκεί απλά ο πάγκος να ξέρεις θα διαλύσει αμέσως, με λίγα περισσότερα παίρνεις πολύ καλύτερη κατασκευή που θα σε βγάλει πολλά χρόνια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ΔΕν παιζει flexibility γενικα bosei. Οποτε κοιταω να εχω τη μεση κομπλε παίζει να είναι χειρότερο για την μέση αυτό που κάνεις. Δοκίμασε sumo αν δεν έχεις flexibility να πάει ο πωπός πιο κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 @Σπεκτυ, απατώμαι ότι η μέση σου δεν διαγράφει έναν κάθετο άξονα αλλά έχει μια ανεπαίσθητη καμπυλότητα;είναι θέμα ευλυγισίας το να κατεβάσεις πιο κάτω το ισχίο στα dl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ΔΕν παιζει flexibility γενικα bosei. Οποτε κοιταω να εχω τη μεση κομπλε Κοίτα, επειδή είναι πολλά που μπορούν να ειπωθούν, κάνω public μία playlist που έχω κάνει στο youtube για τις άρσεις. https://www.youtube.com/playlist?list=PLq6lghq2igFkx5TwksLfDAECJH-peZ_hl Δεν είναι ό,τι να 'ναι βίντεο φάση top 3 tips for better deadlift. Δες τα με την σειρά που τα έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Στις σκόνες κ στα συμπληρώματα αναφέρομαι, αυτά μπορούν να κάνουν κακό στην υγεία σου μόνο, τα σίδερα εάν σε συμφέρουν παρτα από εκεί απλά ο πάγκος να ξέρεις θα διαλύσει αμέσως, με λίγα περισσότερα παίρνεις πολύ καλύτερη κατασκευή που θα σε βγάλει πολλά χρόνια! Ευχαριστώ για τον πάγκο δεν τρελαινόμουν, οι αλτήρες με ενδιέφεραν περισσότερο, αλλά σίγουρα αν πάρεις και αλτήρες με κάποια κιλά βοηθάει να έχεις και πάγκο... Η ερώτησή μου - προς όλους - ήταν αν γνωρίζετε αν υπάρχει συμβατότητα με δίσκους του εμπορίου...γιατί αν ήταν να δώσω ένα 20€ δέκα κιλών για κάθε αλτήρα κα ινα μην μπορώ να προσθέσω κιλά, να μου λείπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 σήμερα πάλι ψόφος έχωσα μια καινούργια άσκηση. overhead presssuper set με:κρέμασα σε ένα ψιλό κρίκο ένα μεταλικό πράγμα που το βάζουν στα μηχανήματα που τραβάς για πλάτη, έτσι κάνω pulls/chins με διαφορετικό τρόπο πιάνει διαφορετικές μοίρες. 5χ5 αυτά. μετά deadlifts μόνα τους. μετά triset με 3χ no rest 10 frontsquats, 10 push ups, 5 chin ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 σήμερα πάλι ψόφος έχωσα μια καινούργια άσκηση. overhead press super set με: κρέμασα σε ένα ψιλό κρίκο ένα μεταλικό πράγμα που το βάζουν στα μηχανήματα που τραβάς για πλάτη, έτσι κάνω pulls/chins με διαφορετικό τρόπο πιάνει διαφορετικές μοίρες. 5χ5 αυτά. μετά deadlifts μετά triset με 3χ no rest 10 frontsquats, 10 push ups, 5 chin ups. Έχεις καθόλου θέμα με τον χρόνο και κάνεις τα πάντα super set ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις καθόλου θέμα με τον χρόνο και κάνεις τα πάντα super set ? λίγο έχω εκτός από time efficiency μου ταιριάζει και περισσότερο στο intensity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αν νιώσεις μια μικρή ενόχληση χαμηλά και αριστερά στην κοιλιά απο άρση κάποιου βαρύ φορτίου απο χαμηλά στο έδαφος είναι ανησυχητικό? ή δεν παθαίνεις τόσο εύκολα κήλη? Μιλάω για την ίδια μερα. Οχι να συνεχιστεί η ενόχληση για μέρες μετα. Any tip and trick για το μέλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αν νιώσεις μια μικρή ενόχληση χαμηλά και αριστερά στην κοιλιά απο άρση κάποιου βαρύ φορτίου απο χαμηλά στο έδαφος είναι ανησυχητικό? ή δεν παθαίνεις τόσο εύκολα κήλη? Μιλάω για την ίδια μερα. Οχι να συνεχιστεί η ενόχληση για μέρες μετα. Any tip and trick για το μέλλον? ναι εχω εγώ ένα φοβερό trik: έφυγες για γιατρό. χίλια δυο μπορεί να είναι. μπορεί να είναι από απότομο στρετς σε κοιλιακό μπορεί να είναι και κοίλη μπορεί μπορεί μπορεί μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ναι εχω εγώ ένα φοβερό trik: έφυγες για γιατρό. χίλια δυο μπορεί να είναι. μπορεί να είναι από απότομο στρετς σε κοιλιακό μπορεί να είναι και κοίλη μπορεί μπορεί μπορεί μπορεί. θα πάω αν δεν φύγει μέχρι αύριο. Την ίδια μέρα να πας σε γιατρό απο μια μικρή ενοχλησούλα το θεωρώ υπερβολή. Σε τι γιατρό πάντως πας για τέτοια θέματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Σαν κήλη ακούγεται...κοίταξέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις