Demetra_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστώ, αγόρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μετά τη Μαργαρίτα με την ονομαστική ήρθε κι η Δήμητρα με τη γενεθλιακη εορτή. Χρονια σου πολλά και καλά και φιτνεσαδικα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Για όσους αναρωτιουνταν για το ρόφημα από τα λιντλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απο δευτερα εχει και πρωτεΐνη σε σκονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Γραπτή εγγύηση έχει πως όποιος το πίνει θα γίνει χοντρός? Χρόνια πολλά τρουλα, είσαι τυχερή που είσαι μακριά γλυτώνεις κέρασμα, και ο Φώτης ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο τρώει.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Χθες μετά από αρκετή απουσία βάρεσα πολλά χιλιόμετρα (126) στο ποδήλατο. (δυστηχώς δεν το ευχαριστιέμαι οι κακές καιρικές συνθήκες μου ρίχνουν πολύ τη ψυχολογία, εγώ θέλω ηλιο χαμόγελο και πετάλι>) σήμερα δεν ήθελα πολλά πολλά με τα squats και δεν είχα και πολύ μουντ 95kgs 5x5 σουπερ σετ με 5x5 chin ups και κράτημα πάνω 10secs και κατέβασμα 10sec στο τελευταίο chin up. μετά έπαιξε βουλγάρικο squat (τα μισώ αλλα γαμάνε σαν άσκηση) με μπάρα στα 40kg 10(10 το κάθε πόδι ε.)x4 superset με κάμψεις 4χ10 με χέρια κλειστά διαμαντάκι (δύσκολο) to next step θα δοκιμάσω να υψοσω ποδια σε step. μετά έκανα πλάτες/στηθος μεσα ένα rotation 4αων ασκήσεων επί 4 x-8-12 . γενικά είμαι υπό διάλυση..αλλά ωραία διάλυση.. ενώ όλο γενικά το κορμί μου μετά από work out τουμπανιάζει καίγεται στα πόδια παρατηρώ ότι δύσκολα γίνεται κάτι τέτοιο . φυσικά θα φταίει ότι περισσότερο στοχεύεω στα κιλά και όχι στα reps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Χειρότερος κι απ τον Σπεκτ εισαι σύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εκανες squat super set με chin ups!? Αντε και την επομενη αρσεις με πινκ πονκ! Οσο για ποδηλατο ηλιο και χαμογελο ελα εδω να κανεις fat bike στο σκοταδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εκανες squat super set με chin ups!? Αντε και την επομενη αρσεις με πινκ πονκ! Οσο για ποδηλατο ηλιο και χαμογελο ελα εδω να κανεις fat bike στο σκοταδι πάντα έτσι τα κάνω Δευτέρες Παρασκευές. δουλεύω θετικό /αρνητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Χειρότερος κι απ τον Σπεκτ εισαι σύ Ασε εγω το εχω ριξει σε 1 ωρα προπονση και μετα μερικα σουτακια στο μπασκετ απλα γιατι βαριεμαι να γυρισω σπιτι να διαβασω. Τουλαχιστον ελυσα κατι τεχνικα προβληματα που ειχα και μπορω επιτελους να αρχίσω την ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ (ενταξει δημητρα? ) για να παω να φυγω απο εδω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Σε βοήθησαν εκείνα τα κορίτσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καλυ επιτυχία με την διπλωματική! ζόρι αλλα παλευται. εγώ Αγγλία είχα διπλωματική στο καλοκαίρι και την έκανα από το βρωμονησι την έκανα Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν μπορουσα να την κανω απο Ελλαδα θα το προτιμουσα. Εριξα ακυρο σε δουλεια γιατι επρεπε να γυρισω εδω. Ειναι ενδιαφερον το θεμα αλλα θα εχει τεχνικες δυσκολιες μιας και εχει πρακτικο κομματι με ηλεκτρονικα στα οποια ειμαι ασχετος γενικα αλλα θα την βγαλω την ακρη. Γιαννη οχι αυτες τις βοηθαω εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καλυ επιτυχία με την διπλωματική! ζόρι αλλα παλευται. εγώ Αγγλία είχα διπλωματική στο καλοκαίρι και την έκανα από το βρωμονησι την έκανα Ελλάδα. ποιό είναι το βρωμονήσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Η Αγγλία Bro workout με μπουφάν !!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις