vgiozo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 @yannis Γιατί βρε περασμένα; Έστω περασμένα αλλά όχι ξεπερασμένα... ...ο κολλητός μου είχε κάνει τη διδακτορική του διατριβή δουλεύοντας παράλληλα σε φροντιστήριο (αρχικά) κι έπειτα ως νηπιαγωγός, ενώ ταυτόχρονα έκανε οικογένεια και μετακόμισε... ...δεν ξέρω πώς τα κατάφερε - αλλά το έκανε. ...κόψε τη γυμναστική να βρεις χρόνο για διάβασμα λολ... ...εδώ που τα λέμε βέβαια θέλει υπερπροσπάθεια για να ξαναπιάσεις επαφή και να βάλεις μπρος τέτοιο συστηματικό διάβασμα μετά από κάποια αποχή... ...κι εγώ μετά τον στρατό και ένα διάστημα που έψαχνα ό,τι δουλειά να'ναι χωρίς να διαβάζω σχετικά, τα βρήκα (και τα βρίσκω ακόμη) πολύ παλούκια για να επανέλθω ακόμη και στο σημείο που ήμουν όταν τελείωσα το μεταπτυχιακό, που έβραζε το μυαλό μου με ιδέες και τα είχα όλα πρόσφατα και ζωντανά στη μνήμη μου. ...τελικά το μετάνιωσα που δεν συνέχισα απευθείας για διδακτορικό, ακόμη κι αν θα χρειαζόταν να το διακόψω κάποια στιγμή προσωρινά, γιατί δημιούργησε ένα "ρήγμα" στο διάβασμα και στις σκέψεις αρκετά αρνητικό, ενώ έχασα και την επαφή με καθηγητές μου. για να δούμε, τίποτα δεν είναι σίγουρο...αύριο μπορεί να προκύψει μια δουλειά και να μπει πάλι το διδακτορικό στο ράφι...ποιός ξέρει;
bosei Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τσεκάρετε αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=ai.bite.biteapp&hl=en Ουσιαστικά βγάζεις φώτο το φαγητό και το αναγνωρίζει και σου δίνει θερμίδες και macros. Είναι σε beta ακόμη και δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα αλλά με VPN από Καναδά το εγκατέστησα εγώ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μουφα επρεπε στο cheese cake να γραψει cat meat quantity 1
leftis95 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το iHerb το εχει παρακάνει λίγο με τα μεταφορικά ή είναι ιδέα μου? Έχω χρόνια να παραγγείλω και θυμόμουν τα 4$ fixed μεταφορικά που είχε. Τώρα βλέπω ότι έχει να κάνει με το βάρος, και μου βγάζει 9$ για μια μικρή παραγγελία...
bosei Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το iHerb το εχει παρακάνει λίγο με τα μεταφορικά ή είναι ιδέα μου? Έχω χρόνια να παραγγείλω και θυμόμουν τα 4$ fixed μεταφορικά που είχε. Τώρα βλέπω ότι έχει να κάνει με το βάρος, και μου βγάζει 9$ για μια μικρή παραγγελία... Δεν έχω παραγγείλει ποτέ αλλά νομίζω από παλιά αν θυμάμαι είχε αυτό με το βάρος και γι αυτό σπάγανε πολλοί τις παραγγελίες τους και επίσης για λόγους τελωνείου. 1
Demetra_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 εγώ ψωνίζω (ψώνιζα) από το iherb. Ανέκαθεν το είχε με βάρος για λόγους τελωνείου. Τώρα το είχα πετύχει με αποστολή που έκανα ένα μήνα να έρθει και μετά με dhl ΚΑΙ tracking number και έκανε 1.5 βδομάδα να έρθει με μικρότερο κόστος από την προηγούμενη αποστολή. τώρα θέλω να πάρω tyrosine μόλις μπορέσω, τα δύο κουτάκια δίνουν βάρος 0.32kg και μου τα χρεώνει 3.78€ 1
4saken Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) τώρα θέλω να πάρω tyrosine μόλις μπορέσω Ειναι για λογους υγειας? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2017 από 4saken
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έχω πάρει άλλη κατεύθυνση στη ζωή μου βιτσιόζε. Κερκυραίε, (κερκυραίος δεν είσαι ρε συ 4saken, καλά δε θυμάμαι; ), ωραίο το βίντεο που ανέβασες. 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Σημερα εκλεισα 5 ωρες προπονηση στην Παρνηθα σε φαση πρεπει να εκαψα 1 εκατομμυριο θερμιδες .Οι τετρακεφαλοι πετρωσαν . Με το που γυρισα εφαγα 2/3 απο ενα κοτοπουλο και απο εκεινη την ωρα ειμαι σε φαση ξαπλωμενος στον καναπε και βλεπω ταινιες και αναπνεω μονο αχαχαχα. Θα βαλω στο προγραμα και το μασαζ βοηθα πολυ στην αποκασταση . 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλα εισαι Φωτη εγω εκανα Ice skate με 2 φιλες και μετα γιορτασαμε την κινεζικη πρωτοχρονια
Demetra_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλα εισαι Φωτη εγω εκανα Ice skate με 2 φιλες και μετα γιορτασαμε την κινεζικη πρωτοχρονια Τρωγοντας? Εγω θα γιορτασω το γενεσιο μου αυριο με πιτσες 3
vgiozo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Χρόνια πολλά! Εγώ τα "cheat meal" μου τα γιορτάζω με διπλή κρέπα με γέμιση Νουτέλα από το "Παλιό Ρολόϊ", που τις κάνει τεράστιες και βάζει διπλάσια γέμιση από κάθε άλλη κρέπα που έχω φάει στη πόλη. wink 2
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 To παρακανα το σουκου τωρα ειναι πιασμενες πολυ οι γαμπες και αρκετα τα τετρακεφαλα .Εκλεισα μασαζακι το απογευμα λογικα θα ισιωσω . Πολυχρωμη Δημητρα ,που ειναι το δωρο μου ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις