bosei Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως τώρα θα φάω cheerios με γάλα, δεν ξέρω για τι διατροφή λέτε εσείς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 cheerios τρωει κι ο Πιστολας, εισαι σε καλο δρομο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγω λιγουρεύομαι ενα dark chocolate kinder bueno που εχω στο συρταρι αλλα έδειξα χαρακτηρα και δεν το εφαγα Νενυα για σενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 κι εγω λιγουρευομουν μπισκοτα που ανοιξε η μαμα μου και επισης δεν εφαγα... Προσανατολιζομαι σε μηλο, κουακερ και λιγο κακαο πριν τη προπονηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είναι σαν να κράζεις κάποιον που δεν φοράει κράνος και να του φωνάζεις να κάνει το αυτονόητο για να σώσει το κεφάλι του [ενώ ο ίδιος έχει επιλέξει να μην το κάνει]. Έτσι και στο αντιφίτνες, είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και κάναμε τις επιλογές μας. Όπως κι εσείς δεν είμαστε μωρά να την λέει ο ένας στον άλλον για τον αν αυτό που κάνουμε κάνει καλό ή όχι στην υγεία μας. Έτσι γουστάρουμε. So simple. Ειστε και ελευθεροι να κράζετε επομένως στο δικο σας θρέντ τους φιτνεσάκηδες. Και εμεις εδώ μπορούμε να κάνουμε το ιδιο πράγμα χωρις καμια συνέπεια! Οποτε αν έρθεις με τον Ανορυμους να μας τραμπουκισεις .... θα φωνάξω και εγω την Σαρδέλα τιμωρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για τον ντιντι ρε γαμώτο!! (Σαρδέλες το Σάββατο) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Mε φάβα και σαρδέλα θα τους .... τρελάνουμε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για τους επομενους δυο δυσκολους μηνες παραμενουν στο συρταρι εκτακτης αναγκης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για τους γλυκατζήδες το ασπράδι αυγού στον φούρνο που έβαλα παραπάνω τρώγεται έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 δεν ξερω απο γευση αλλα απο εμφανιση παιρνει -5 Λες και χεστηκε χιονανθρωπος ειναι και εβαλες φυστικοβουτυρο απο πανω 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μαου επειδη ειχες ρωτησει μεχρι 15 παει ο διαδρομος κλιση το τσεκαρα σημερα . Τα μακαρονια αυτη την περιοδο που θελω υδατανθρακα για ενεργεια τα τρωω η' με τονο η' με καπνιστη πεστροφα φιλεταρισμενη που εχω παρει ποσοτητα απο γνωστο κατευθειαν απο τον Λουρο. Σκετα ομως χωρις τιποτα αλλο ουτε λαδι ουτε τιποτα και φυσικα κανονικα οχι ολικης και τετοια υποχονδρια . Νομίζω το είχα γράψει ότι μέχρι το 15 πάνε αυτοί καλά θυμόμουν, κάτι αρχαίοι είναι! Τα μακαρόνια έτσι τρώγονται φίλε εννοείται νερόβραστα, με τόνο ή με φιλέτο σολομό είναι μπόμπα μπορώ να φάω μια κατσαρόλα και επίσης εννοείται άσπρα και δεν τα ζυγίζουμε ποτέ, αυτά είναι για άρρωστους! Μπος τουμπανιαρη ωραίος! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 δεν ξερω απο γευση αλλα απο εμφανιση παιρνει -5 Λες και χεστηκε χιονανθρωπος ειναι και εβαλες φυστικοβουτυρο απο πανω Και ο Βίνσεντ βαν Γκογκ άργησε να δικαιωθεί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι χάλια γωνία λήψης αλλά είχα στριμωχτεί σε μία γωνίτσα για να κάνω άρσεις. 160 Kg 180 Kg https://www.youtube.com/watch?v=tGFsPMTbG7U 195 Kg https://www.youtube.com/watch?v=xPb70jnGXuQ 200 Kg https://www.youtube.com/watch?v=-4rY7NI0pIQ Μπραβο μπος δυναμη ,αν και δεν βλεπω videakia που βαζουν αλλοι γιατι βαριεμαι αφορητα ,τα δικα σου τα ειδα γιατι ηταν συντομα και to the point .Πολυ καλη τεχνικη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είναι σαν να κράζεις κάποιον που δεν φοράει κράνος και να του φωνάζεις να κάνει το αυτονόητο για να σώσει το κεφάλι του [ενώ ο ίδιος έχει επιλέξει να μην το κάνει]. Έτσι και στο αντιφίτνες, είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και κάναμε τις επιλογές μας. Όπως κι εσείς δεν είμαστε μωρά να την λέει ο ένας στον άλλον για τον αν αυτό που κάνουμε κάνει καλό ή όχι στην υγεία μας. Έτσι γουστάρουμε. So simple. Χμ, κι εγώ έτσι σκεφτόμουν. Μέχρι που έγινα μπαμπάς και συνειδητοποίησα ότι το well being αυτού του πλάσματος εξαρτάται από το δικό μου well being. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Χμ, κι εγώ έτσι σκεφτόμουν. Μέχρι που έγινα μπαμπάς και συνειδητοποίησα ότι το well being αυτού του πλάσματος εξαρτάται από το δικό μου well being. και την αποταμίευσή σου για τις σπουδές τους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις