Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω την Whey Isolate & Casein με γεύση βανίλια...αέρια δεν μου προκαλεί καθόλου, αλλά νομίζω πως ευθύνεται που σηκώνομαι για κατούρημα σχεδόν κάθε βράδυ

Πως μπορει η Whey να ευθυνεται για κατουρημα!? Αλλος παραγοντας ευθυνεται σιγουρα, πχ αν ετρωγες μια Α ποσοτητα γαλακτοκομικων και τωρα τρως Α/2 παιζει να φταιει αυτο ή αν αυξησες το νερο που πινεις. Εννοω οτι ειναι θεμα γενικοτερης διατροφης και οχι whey. 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πως μπορει η Whey να ευθυνεται για κατουρημα!? Αλλος παραγοντας ευθυνεται σιγουρα, πχ αν ετρωγες μια Α ποσοτητα γαλακτοκομικων και τωρα τρως Α/2 παιζει να φταιει αυτο ή αν αυξησες το νερο που πινεις. Εννοω οτι ειναι θεμα γενικοτερης διατροφης και οχι whey. 

Υπόθεση κάνω επειδή συμβαίνει κυρίως όταν παίρνω ρόφημα πρωτεΐνης...

...ίσως σε συνδυασμό με μια πρωτεΐνική διατροφή κι επειδή τη whey πρωτείνη τη λαμβάνει κανείς εξαρχής σε υγρή, πιο εύκολα απορροφήσιμη μορφή, να βρίσκουν πιο γρηγορα το δρόμο προς την έξοδο τα παράγωγα της αυξημένης πρόσληψης αμινοξέων

Frequent urination during high protein diet

http://www.livestrong.com/article/74411-frequent-urination-during-highprotein-diet/

• Moderators
Δημοσ.

Υπόθεση κάνω επειδή συμβαίνει κυρίως όταν παίρνω ρόφημα πρωτεΐνης...

...ίσως σε συνδυασμό με μια πρωτεΐνική διατροφή κι επειδή τη whey πρωτείνη τη λαμβάνει κανείς εξαρχής σε υγρή, πιο εύκολα απορροφήσιμη μορφή, να βρίσκουν πιο γρηγορα το δρόμο προς την έξοδο τα παράγωγα της αυξημένης πρόσληψης αμινοξέων

http://www.livestrong.com/article/74411-frequent-urination-during-highprotein-diet/

Αν μειωσες υδατανθρακες προσφατα τοτε εχεις τον ένοχο. Απλα θεωρω οτι δεν ειναι θεμα whey, χωρις να ξερω τι τρως/ετρωγες αν αλλαξες κατι κλπ. Εγω γενικα ξεσκιζομαι στο κατουρημα οταν ριχνω υδατανθρακα ή ξεσκιζομαι σε νερο/τσαι

Δημοσ.

Αν μειωσες υδατανθρακες προσφατα τοτε εχεις τον ένοχο. Απλα θεωρω οτι δεν ειναι θεμα whey, χωρις να ξερω τι τρως/ετρωγες αν αλλαξες κατι κλπ. Εγω γενικα ξεσκιζομαι στο κατουρημα οταν ριχνω υδατανθρακα ή ξεσκιζομαι σε νερο/τσαι

Όχι, δεν είναι θέμα αλλαγής διατροφής και δεν είναι πρόσφατο, απ' όταν άρχισα να παίρνω πρωτεινη σε ρόφημα, παρατήρησα συχνουρία, ή μάλλον συχνότερη ούρηση σε σχέση με πριν.

Όπως λέει και το άρθρο βέβαια δεν είναι σπάνιο να συμβεί σε πρωτεΐνική διατροφή.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς whey από my protein και συγκεκριμένα την αγευστη; δοκίμασα και μου προκαλεί τρελά αέρια γι'αυτό και ρωτάω

Ισχύει. Σκεφτόμουν πατέντα με τον καυστήρα του καλοριφέρ για οικονομία :)

• Like 1
Δημοσ.

πο παιδιά νομίζω άρχισε να πετάγαγεται το δάκρυ πάνω από το γόνατο, πόσο χαρούμενος....

επίσης τη γνώμη έχετε για dropsets στα deadlifts;;;

καλά εγώ στο γυμναστήριο δεν έχω δει θυληκο. (έρχεται ένα αρρωστιάρικο βεβαια)

περισσότερο 50άρες που κάνουν κάτι αερόμπικ...

Δημοσ.

επίσης τη γνώμη έχετε για dropsets στα deadlifts;;;

Όχι όχι όχι

Πέρα από διάφορους γενικούς λόγους, ειδικά εσύ είπες προχτές ότι σε πιάνει το κεφάλι σου. Το πιό κουτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βάλεις και dropset στις άρσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Όχι όχι όχι

Πέρα από διάφορους γενικούς λόγους, ειδικά εσύ είπες προχτές ότι σε πιάνει το κεφάλι σου. Το πιό κουτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βάλεις και dropset στις άρσεις.

έλεγα να παίξω λιγότερα κιλά και μετά να το παίξω dropsets..

δλδ να μην πήγαινα για παραπάνω αλλα να μείωνα και ολας..

Δημοσ.

Και γενικά και ειδικά not!

~~

Σπεκτ, καλή δεν λέω.. Αν όμως σου βάλω κάνα δυο που έχουμε εμείς θα λιποθυμήσεις ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 10άρι το καλό με απίστευτη πατέισον ήταν τούτη. Γυμνάστρια και αγωνιζόμενη στην άρση. Κρίμα τον προηγούμενο μήνα τα παράτησε για να ετοιμαστεί για αγώνες.
Έδινε ένα feeling διαφορετικό το γυμ με αυτήν μέσα πως να το κάνουμε...

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...