Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Έχω την Whey Isolate & Casein με γεύση βανίλια...αέρια δεν μου προκαλεί καθόλου, αλλά νομίζω πως ευθύνεται που σηκώνομαι για κατούρημα σχεδόν κάθε βράδυ Πως μπορει η Whey να ευθυνεται για κατουρημα!? Αλλος παραγοντας ευθυνεται σιγουρα, πχ αν ετρωγες μια Α ποσοτητα γαλακτοκομικων και τωρα τρως Α/2 παιζει να φταιει αυτο ή αν αυξησες το νερο που πινεις. Εννοω οτι ειναι θεμα γενικοτερης διατροφης και οχι whey. 1
vgiozo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Πως μπορει η Whey να ευθυνεται για κατουρημα!? Αλλος παραγοντας ευθυνεται σιγουρα, πχ αν ετρωγες μια Α ποσοτητα γαλακτοκομικων και τωρα τρως Α/2 παιζει να φταιει αυτο ή αν αυξησες το νερο που πινεις. Εννοω οτι ειναι θεμα γενικοτερης διατροφης και οχι whey. Υπόθεση κάνω επειδή συμβαίνει κυρίως όταν παίρνω ρόφημα πρωτεΐνης... ...ίσως σε συνδυασμό με μια πρωτεΐνική διατροφή κι επειδή τη whey πρωτείνη τη λαμβάνει κανείς εξαρχής σε υγρή, πιο εύκολα απορροφήσιμη μορφή, να βρίσκουν πιο γρηγορα το δρόμο προς την έξοδο τα παράγωγα της αυξημένης πρόσληψης αμινοξέων Frequent urination during high protein diet http://www.livestrong.com/article/74411-frequent-urination-during-highprotein-diet/
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Υπόθεση κάνω επειδή συμβαίνει κυρίως όταν παίρνω ρόφημα πρωτεΐνης... ...ίσως σε συνδυασμό με μια πρωτεΐνική διατροφή κι επειδή τη whey πρωτείνη τη λαμβάνει κανείς εξαρχής σε υγρή, πιο εύκολα απορροφήσιμη μορφή, να βρίσκουν πιο γρηγορα το δρόμο προς την έξοδο τα παράγωγα της αυξημένης πρόσληψης αμινοξέων http://www.livestrong.com/article/74411-frequent-urination-during-highprotein-diet/ Αν μειωσες υδατανθρακες προσφατα τοτε εχεις τον ένοχο. Απλα θεωρω οτι δεν ειναι θεμα whey, χωρις να ξερω τι τρως/ετρωγες αν αλλαξες κατι κλπ. Εγω γενικα ξεσκιζομαι στο κατουρημα οταν ριχνω υδατανθρακα ή ξεσκιζομαι σε νερο/τσαι
4saken Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τρελη προσφορα σε πρωτεινη, οσοι προλαβετε τσιμπηστε την, 5 ευρω το κιλο... https://guysandgoodhealth.files.wordpress.com/2014/05/sardines-vs-anchovies-1314903jpg-e6baaaadd71adeea.jpg 1
vgiozo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν μειωσες υδατανθρακες προσφατα τοτε εχεις τον ένοχο. Απλα θεωρω οτι δεν ειναι θεμα whey, χωρις να ξερω τι τρως/ετρωγες αν αλλαξες κατι κλπ. Εγω γενικα ξεσκιζομαι στο κατουρημα οταν ριχνω υδατανθρακα ή ξεσκιζομαι σε νερο/τσαι Όχι, δεν είναι θέμα αλλαγής διατροφής και δεν είναι πρόσφατο, απ' όταν άρχισα να παίρνω πρωτεινη σε ρόφημα, παρατήρησα συχνουρία, ή μάλλον συχνότερη ούρηση σε σχέση με πριν. Όπως λέει και το άρθρο βέβαια δεν είναι σπάνιο να συμβεί σε πρωτεΐνική διατροφή.
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς whey από my protein και συγκεκριμένα την αγευστη; δοκίμασα και μου προκαλεί τρελά αέρια γι'αυτό και ρωτάω Ισχύει. Σκεφτόμουν πατέντα με τον καυστήρα του καλοριφέρ για οικονομία 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Απολυτη κωλαρα!! Θα προσπαθησω για καλυτερη φωτογραφια την επομενη φορα 3
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 πο παιδιά νομίζω άρχισε να πετάγαγεται το δάκρυ πάνω από το γόνατο, πόσο χαρούμενος.... επίσης τη γνώμη έχετε για dropsets στα deadlifts;;; καλά εγώ στο γυμναστήριο δεν έχω δει θυληκο. (έρχεται ένα αρρωστιάρικο βεβαια) περισσότερο 50άρες που κάνουν κάτι αερόμπικ...
bosei Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 επίσης τη γνώμη έχετε για dropsets στα deadlifts;;; Όχι όχι όχι Πέρα από διάφορους γενικούς λόγους, ειδικά εσύ είπες προχτές ότι σε πιάνει το κεφάλι σου. Το πιό κουτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βάλεις και dropset στις άρσεις. 3
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όχι όχι όχι Πέρα από διάφορους γενικούς λόγους, ειδικά εσύ είπες προχτές ότι σε πιάνει το κεφάλι σου. Το πιό κουτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βάλεις και dropset στις άρσεις. έλεγα να παίξω λιγότερα κιλά και μετά να το παίξω dropsets.. δλδ να μην πήγαινα για παραπάνω αλλα να μείωνα και ολας..
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Και γενικά και ειδικά not! ~~ Σπεκτ, καλή δεν λέω.. Αν όμως σου βάλω κάνα δυο που έχουμε εμείς θα λιποθυμήσεις .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Λιβε κωλαρα ειπα δεν ειπα 10αρι
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το 10άρι το καλό με απίστευτη πατέισον ήταν τούτη. Γυμνάστρια και αγωνιζόμενη στην άρση. Κρίμα τον προηγούμενο μήνα τα παράτησε για να ετοιμαστεί για αγώνες.Έδινε ένα feeling διαφορετικό το γυμ με αυτήν μέσα πως να το κάνουμε... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από TEOKOS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις