Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω το τοπικ υστερα απο αρκετο καιρο. Τι κανετε μαγκες και μαγκισσες? Εμας μας εχει φαει η δουλεια στις αμερικες.

Καμια ιδεα για κανα καλο audiobook ή/και podcast περι διατροφης/overall εκγυμνασης?

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Χαιρετω το τοπικ υστερα απο αρκετο καιρο. Τι κανετε μαγκες και μαγκισσες? Εμας μας εχει φαει η δουλεια στις αμερικες.

Καμια ιδεα για κανα καλο audiobook ή/και podcast περι διατροφης/overall εκγυμνασης?

Mπορει να εισαι μακρυά από την πατριδα αλλα είναι ωραίοι εκει. Έχουν πρόγραμμα και είναι σοβαροί.

Τουλάχιστον έχεις αξιοκρατία.

Devil, τώρα που θα κατέβεις Αθήνα άσε τα σεξαδικα και κανόνισε να κανεις μια προπόνηση με τον Μαους να παρεις ιδέες και σωστές βάσεις. Απο φόρουμ δε γαμησε κανεις (που σας αρέσει να λετε).

Εγω αν δεν είχα κανει εκείνη την προπόνηση με τον Αλεξ (ο οποίος πριν είχε περάσει απ τα χεράκια του Μαους) ακόμη θα μαλακιζομουν και θα νόμιζα οτι προπονουμαι για όγκο.

Παντου κι ενα τάπερ σαρδέλες αντι πληρωμής :)

• Like 2

Πέρα απο την πλάκα και επειδή το δούλεψα για αρκετό καιρό καθημερινά τα συμπεράσματα μου ειναι τα εξής .. 

Α. το crossf ειναι πάρα πολύ καλό για ανάσα και για πλάτη, αν ξέρεις να το δουλέψεις κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά,  για άλλες μυικές ομάδες όμως όπως χέρια ώμους πόδια κτλ απλά δεν ..

Β.  οι δάσκαλοι ειναι απλά για τον πεο , 1/10 ξέρει τα βασικά και αν , οι άλλοι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και τα κοριτσάκια που νομίζουν οτι κάνουν προπόνηση.

Μηδεν ρε .

Αν εξαιρεσεις τους επαγγελματιες που εχουν ενα επιπεδο σωματικο τουλαχιστον οσους ξερω εγω ,οι υπολοιποι ειναι με time limit  δεν παιζει να το κανουν αυτο πανω απο 2 χρονια και οι μισοι απο αυτους  θα τα παρατησουν τελειως .

Οπως εχω ξαναπει ειναι ετσι δομημενο το προγραμμα και τα ειδη των ασκησεων που απευθυνονται η' θα επρεπε να απευθυνονται μονο σε τετοιο κοινο .Οι αρχαριοι που πανε και οι κατω του μεσου επιπεδου δεν κανουν τιποτα απολυτως ,χανουν τον χρονο τους και ρισκαρουν τραυματισμο που ερχεται πολυ ευκολα με αυτον τον τροπο .

• Like 2

Έχω μια εντύπωση ότι ο alex_000 ή ο bosei την είχε καταβρει με audiobooks σε κάποια φάση, αλλά ήταν πιο πολύ λογοτεχνικά. Άσε να δουν τα posts και θα σου πουν.

• Like 1

Οι αρχαριοι που πανε και οι κατω του μεσου επιπεδου δεν κανουν τιποτα απολυτως ,χανουν τον χρονο τους και ρισκαρουν τραυματισμο που ερχεται πολυ ευκολα με αυτον τον τροπο .

Devil, τώρα που θα κατέβεις Αθήνα άσε τα σεξαδικα και κανόνισε να κανεις μια προπόνηση με τον Μαους να παρεις ιδέες και σωστές βάσεις. Απο φόρουμ δε γαμησε κανεις (που σας αρέσει να λετε).

Εγω αν δεν είχα κανει εκείνη την προπόνηση με τον Αλεξ (ο οποίος πριν είχε περάσει απ τα χεράκια του Μαους) ακόμη θα μαλακιζομουν και θα νόμιζα οτι προπονουμαι για όγκο.

Παντου κι ενα τάπερ σαρδέλες αντι πληρωμής :)

χαχαχα μη μου τις πετάξει στη μουρη μονο ... και με ριξει στα κοτοπουλα :-D

• Like 1

Εγώ wizzy είχα φτιάξει μία playlist με exercise science podcasts, όχι λογοτεχνία :)

Linkin πες μου αν σε ενδιαφέρει να κανω share αν και να σε πω πολλές από τις συζητήσεις είναι πιο τεχνικές και θέλουν μία χ εξοικείωση με τον χώρο.

Επιτέλους πλησιάζει η 28η Γενάρη και το ματς Shevchenko - Pena...είχα δει τη Shevchenko και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση και στον αγώνα με τη Nunes και με τη Holm.

...γενικα από το γυναικείο ΜΜΑ, ξεχωρίζω τις Shevcheno, Zingano, Nunes...την πρώτη για τα χτυπήματα, την τεχνική, την εκρηκτικότητα, τη Zingano για τη πάλη και τον "ανορθόδοξο" ρυθμό στο standup και τη Nunes για τη δύναμη κι επειδή γενικά εκτιμώ και συμπαθώ τους Βραζιλιάνους αθλητές

...ευελπιστώ σε ρεματσ Shevchenko vs Nunes

https://www.youtube.com/watch?v=2MWTb8NADLw

• Like 2

Εγώ wizzy είχα φτιάξει μία playlist με exercise science podcasts, όχι λογοτεχνία :)

Linkin πες μου αν σε ενδιαφέρει να κανω share αν και να σε πω πολλές από τις συζητήσεις είναι πιο τεχνικές και θέλουν μία χ εξοικείωση με τον χώρο.

Thanks man, δεν θυμόμουν σωστά.

@linkin: Δεν πιστεύω να ακούς τα audiobooks ενώ κάνεις ποδήλατο...

• Moderators

Έχει δοκιμάσει κανείς whey από my protein και συγκεκριμένα την αγευστη; δοκίμασα και μου προκαλεί τρελά αέρια γι'αυτό και ρωτάω

protein farts! Καποιος ελεγε το ιδιο μερικες σελιδες πισω λογικα καποιους τους επηρεαζει και καποιους οχι. Ενα σκουπ τη μερα παιρνεις?

Έχει δοκιμάσει κανείς whey από my protein και συγκεκριμένα την αγευστη; δοκίμασα και μου προκαλεί τρελά αέρια γι'αυτό και ρωτάω

Έχω την Whey Isolate & Casein με γεύση βανίλια...αέρια δεν μου προκαλεί καθόλου, αλλά νομίζω πως ευθύνεται που σηκώνομαι για κατούρημα σχεδόν κάθε βράδυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...