Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@dd

πιστευω οτι το ιδανικό για σενα ειναι το crossfit!

Πέρα απο την πλάκα και επειδή το δούλεψα για αρκετό καιρό καθημερινά τα συμπεράσματα μου ειναι τα εξής .. 

Α. το crossf ειναι πάρα πολύ καλό για ανάσα και για πλάτη, αν ξέρεις να το δουλέψεις κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά,  για άλλες μυικές ομάδες όμως όπως χέρια ώμους πόδια κτλ απλά δεν ..

Β.  οι δάσκαλοι ειναι απλά για τον πεο , 1/10 ξέρει τα βασικά και αν , οι άλλοι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και τα κοριτσάκια που νομίζουν οτι κάνουν προπόνηση.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

κάνουν κ βαρη η μόνο κρος?

2/3 χρόνια δεν τα λες και λίγα βέβαια , αν το κάνεις σωστά σίγουρα κάνεις δουλειά !

Δημοσ.

2/3 χρόνια δεν τα λες και λίγα βέβαια , αν το κάνεις σωστά σίγουρα κάνεις δουλειά !

ναι φυσικά κάνουν και βάρη! 

πρωσοπικα δεν ξέρω αν μαρεσουν τα σώμματα τους.. ΟΚ γυμασμενα είναι αλλα πολύ μπαουλάκια ρε γαμώτο..

από την άλλη το group που κάνει crossfit στο γυμναστήριο εκτός από 3-4 αγόρια είναι πολύ καλά.όλοι οι άλλοι ότινανε

• Moderators
Δημοσ.

Πέρα απο την πλάκα και επειδή το δούλεψα για αρκετό καιρό καθημερινά τα συμπεράσματα μου ειναι τα εξής .. 

Α. το crossf ειναι πάρα πολύ καλό για ανάσα και για πλάτη, αν ξέρεις να το δουλέψεις κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά,  για άλλες μυικές ομάδες όμως όπως χέρια ώμους πόδια κτλ απλά δεν ..

Β.  οι δάσκαλοι ειναι απλά για τον πεο , 1/10 ξέρει τα βασικά και αν , οι άλλοι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και τα κοριτσάκια που νομίζουν οτι κάνουν προπόνηση.

Για το Β καρασυμφωνω. Στην Ελλαδα ειδικα που ειμαστε οτι αρπάξει ο κωλος μας εχει γινει ο καθε καημενος κοιλαρας δασκαλος κροσφιτ και καταστρεφουν κοσμο.

Για το Α γενικα ναι γυμναζει αρκετα πανω κορμο αλλα θεωρω οτι κανει και στα ποδια δουλεια. Οχι οσο σε πλατη αλλα κανει κατι

• Like 1
Δημοσ.

Βαζουν κ λιπος κ φαινονται τουμπανα.

Ασε τν γροσ να λιγουρευεται ανορεξικα

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα

Βαζουν κ λιπος κ φαινονται τουμπανα.
Ασε τν γροσ να λιγουρευεται ανορεξικα

Δήμητρα εντάξει εμενα δεν μου αρέσει μπαουλιασμένη κοπέλα, να είναι γυμασμένη αλλα μην φέρνει το σουλούπι σε αρσιβαρίστα.. καπου έχει χάνεται η μπάλα. φαντάσου τη με κάνα φορεματάκι...χα

τώρα να είναι η άλλη 1.155-60 και να μου πετάξει ένα τετρακέφαλο 60 εκατοστσα, λολ

• Like 1
Δημοσ.

Και εσύ με καμπύλες είσαι

Δλδ? Αν μου βαζεις κ βυζγια σε ευχαριστω!

χαχαχαχαχαχαχα

Δήμητρα εντάξει εμενα δεν μου αρέσει μπαουλιασμένη κοπέλα, να είναι γυμασμένη αλλα μην φέρνει το σουλούπι σε αρσιβαρίστα.. καπου έχει χάνεται η μπάλα. φαντάσου τη με κάνα φορεματάκι...χα

τώρα να είναι η άλλη 1.155-60 και να μου πετάξει ένα τετρακέφαλο 60 εκατοστσα, λολ

Με φορεματακι τακουνι να φαινεται 4φαλος,γαμπα τουμπανο, κομπλε εισαι!
  • Like 2
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα

Δηλαδη η πορνοστάρ η Ινα που είναι τουμπανάκι θα σε χαλούσε? :cry:

καταλαβες τωρα μπηκα εγω ... θα πάει η κουβέντα σε άλλο επιπεδο :cry:

Τωρα που θα κατέβω Αθηνα θα πάω να πιώ κανα ποτάκι στο μαγαζι που εμφανίζονται με τον Τεο να τους δω να κάνουν λαϊβ σέξ. -.-

Καλα ναι και εμενα δεν μου αρεσει για τις ταρζανιες που γινονται αλλα πιστευω οτι καποιος που παει με νορμαλ μυαλα και ξερει τι κανει μπορει να κανει σωστα τις ασκησεις. Δεν μιλαω για καποιον που θα παει σε αγωνες γιατι εκει θα παιξεις με ρολοι οποτε θα παει περίπατο η τεχνικη. Απλα το ειπα γιατι συνδυαζει αυτα που θες βαρη, ενδυναμωση και αεροβιο αλλιως TABATA Με το γιαννα 

Πηγε μια γνωστή μου .... συνάδελφος από την δουλεια΄Για κροσφιτ.

Τωρα το γυρισε .... Πιλάτες και γιόγκα :cry:

την ειδα έτρωγε μια πιτσα σημερα το πρωϊ και την έκραξα τι είναι αυτά ρε της λέω .... εγω πάω να κτυπήσω το γιαουρτάκι με το κουάκερ μου και την σταφιδούλα.

Και επειδή σημερα μοιυ ηρθε μια υπογλυκαιμια.... έφαγα μια μεγάλη κουταλιά από μια ετοιματζιδικη κρέμα. Μια όμως και στάνιαρα.

Μια. Όχι ολο το κεσεδάκι :-D

Δημοσ.

ντίντη έπρεπε να τις πάρεις το κουτί και κάδο να καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο εκεί μέσα. 

Όχι ρε δεν έτρωγε ολοκληρο κουτι ειπαμε .... πρωϊ πρωϊ απλα ένα κομμάτι που ειχε πάρει από το φουρνο :cry:

κοιτα η συγκεκριμενη οκ δεν κοροϊδευει(για καλο της το ειπα γιατι έχει αδυνατισει αρκετά και έχει χάσει λιπος όχι πως ειχε πολύ βεβαια αλλα είναι στην κατάλληλη φάση να πάρει κιλά ποιοτικά όμως όχι μαλακιες με ζαμπονοτυροπιτες κτλπ) , υπάρχουν κατι άλλοι που ενώ τρώνε ένα κάρο μαλακιες σου πουλάνε και πνευμα.

Εμενα ενας μου ελεγε προσεξε με αυτά που τρως μην φυτρώσει κανα @ επιπλέον. Του κανω προσεξε εσυ με αυτά που τρως στο τέλος μην μεγαλώσει η κοιλια και ψάχνεις το πουλί σου. :X

Θράσος ρε φιλε ... να σου λέει για μεταλαξεις κάποιος που τρώει σάντουιτς και τυρόπιτες από το τυροπιτάδικο της γειτονιας. Σε στυλ τζάντε. Ελεος ρε σκουπιδοφάγε.

Δημοσ.

Ντίντη την σαρδέλα δεν την πας γραφείο;

Μπά.

Ασε από αυριο θα πηγαινω στην κουζινα να τρώω. Μονος μου.

Ισως έκανα μαλακια που έτρωγα στο γραφειο ως τωρα ακομα και αν ειμαστε μονο 4 άτομα. κΑΛΥΤΕΡΑ να μη βλέπουν τι τρως και να μην ξέρουν κιολας. Γαμψ τα κουτσομπολια τους.

Βεβαια μονο ένας εξυπνούλης σχολιάζει οι άλλοι δεν λενε τιποτα ισα ισα δεν σε κάνουν να νιώσεις πχ άβολα... ευτυχως αυτος  θα φάει φύσημα  τωρα οποτε θα ηρεμήσουμε. Τον ετοιμάζουν εντος των ημερών.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...