Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε δε #(*&$!# και οι δυο σας λεω εγω :P

Δημητρα να μου στειλεις και μενα μια αλλα οχι πιτσα δεν τρωω κατι αλλο, αλλα να μου στειλεις :P

16114863_10211350685258835_1395854425071

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Οι διπλες προπονησεις εχουν οφελη? Και αν ναι τι? Δε θελω να κανω, απλα το ειχα ακουσει τις προαλλες και ξεχασα να το αναφερω.

Π.χ κανεις δικεφαλο πρωι - τρικεφαλο το βραδυ/απογευμα και επικεντρωνεσαι καλυτερα ας πουμε?

Θέλω 2 μέρες την βδομάδα να κάνω αερόβια που να μου αρέσει,να μην τα φτύσω γενικά αλλά και να στριμωχτεί στο πρόγραμμα μου.

Το έκανα πριν μερικούς μήνες αλλά τα παράτησα για διάφορους λόγους.

Πήγα σήμερα εδώ κοντά μου και είδα ποντιακούς χορούς. Γαμάτα είναι αλλά δεν με παίρνουν οι ώρες...

• Moderators

Πανε σαλσα, θα χορεύεις με τον Στιβεν αγκαλίτσα :-D

2 γυναικες 1 αντρα αναλογια ! Μη μιλησω για τα παρτυ που θα παω και θα με ζητουν απεγνωσμενα οι νταμες για να γινω ο καβαλιερος τους και εγω θα τους λεω να γινουν βραζιλιανες με το σομπρερο τους γιατι ειμαι ασχετος ;p

Οι διπλες προπονησεις για καποιν natural δεν εχουν νοημα.

2 γυναικες 1 αντρα αναλογια ! Μη μιλησω για τα παρτυ που θα παω και θα με ζητουν απεγνωσμενα οι νταμες για να γινω ο καβαλιερος τους και εγω θα τους λεω να γινουν βραζιλιανες με το σομπρερο τους γιατι ειμαι ασχετος ;p

Οι διπλες προπονησεις για καποιν natural δεν εχουν νοημα.

Γουστάρεις τρελά όμως έτσι; Τα καταφέρνεις ; Τόχεις;

Οι διπλες προπονησεις εχουν οφελη? Και αν ναι τι? Δε θελω να κανω, απλα το ειχα ακουσει τις προαλλες και ξεχασα να το αναφερω.

Π.χ κανεις δικεφαλο πρωι - τρικεφαλο το βραδυ/απογευμα και επικεντρωνεσαι καλυτερα ας πουμε?

Oι διπλες προπονησεις εχουν οφελη σε αγωνιστικο επιπεδο η ' σε περιοδο εντατικης προπονησης για ενα  συγκεκριμενο στοχο και παντα με την προυποθεση πως υπαρχει σωματικη υποδομη ,πολυ καλη διατροφη   ,συγκεκριμενο χρονικο πλανο  καθως και  επαρκη περιοδο αποκαταστασης .

Για ολες τις αλλες περιπτωσεις που ειναι το 99% ειναι ανουσια ταλαιπωρια . 

• Like 4

• Moderators

Γουστάρεις τρελά όμως έτσι; Τα καταφέρνεις ; Τόχεις;

Μια φορα εχω παει ρε μεχρι τωρα εμαθα πως να δινω 7 € την ωρα για το τιποτα :P

εγώ θα ψηνόμουν ο spect να ξεκινήσει κάνα ποντιακό μαζί με ντίντη παρέα.. χαχαχαχαχα

Ασε, τωρα μου θύμησες ενα μαλακα καθηγητη γυμναστικης στο γυμνασιο που επειδη ηταν δασκαλος χορού σε μια σχολη με παραδοσιακους μας μαθαινε παραδοσιακους χορους την ωρα της γυμνστικης. Το μονο που του αναγνωρίζω ειναι οτι για να μας βαλει βαθμο στο 3μηνο μας ειχε βαλει να τρεξουμε (μαζι μας και αυτος) 3-4 χιλιομετρα μεσα στο λιμανι που ηταν διπλα στο σχολειο)

Αν δεν δω βιντεο δεν πιστευω τιποτα!

Θα σε χορεψω μια φορα για να πιστής :P Αλλα μονο μια μετα θα γελας και θα σε βαρεσω :P

@dd

πιστευω οτι το ιδανικό για σενα ειναι το crossfit! 

χχαχα μετα το κράξιμο που έχει πέσει για αυτό στα διαφορα σαϊτ .... και μονο που μου μιλήσει κάποιος

για αυτό θα αρχισω να γελάω! Θα θυμαμαι μια κορυφαια ατακα που ειχε πετάξει κάποιος

"Προσπαθεις να σηκώσεις 200 κιλα προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατησεις ισορροπια πανω σε κινουμενη άμμο" :cry:

"Καθίσματα πάνω σε μπάλα" χαχα

• Moderators

χχαχα μετα το κράξιμο που έχει πέσει για αυτό στα διαφορα σαϊτ .... και μονο που μου μιλήσει κάποιος

για αυτό θα αρχισω να γελάω! Θα θυμαμαι μια κορυφαια ατακα που ειχε πετάξει κάποιος

"Προσπαθεις να σηκώσεις 200 κιλα προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατησεις ισορροπια πανω σε κινουμενη άμμο" :cry:

"Καθίσματα πάνω σε μπάλα" χαχα

Καλα ναι και εμενα δεν μου αρεσει για τις ταρζανιες που γινονται αλλα πιστευω οτι καποιος που παει με νορμαλ μυαλα και ξερει τι κανει μπορει να κανει σωστα τις ασκησεις. Δεν μιλαω για καποιον που θα παει σε αγωνες γιατι εκει θα παιξεις με ρολοι οποτε θα παει περίπατο η τεχνικη. Απλα το ειπα γιατι συνδυαζει αυτα που θες βαρη, ενδυναμωση και αεροβιο αλλιως TABATA Με το γιαννα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...