Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι το 15 πάει η κλήση ή μέχρι το 18?

Μαργαρίτα για ποια χτυπάει η καμπάνα της ζωαρας :-)

δε ξερω τι λεει εγω ισα ισα βρισκω χρονο τωρα για προπονηση... να σημερα θα παω ενα σινεμαδακι το βραδυ απο ολη μερα διαβασμα.

Κι αυριο που γιορταζω θα παω το πολυ πολυ για φαγητο μετα άτικα και το βραδυ παλι τζιμ.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Να μην σας στεναχωρήσω αλλα το προγραμμα μου αυτο το εξαμηνο ειναι γυμναστηριο και πτυχιακη. Καθολου σχολη καθολου δουλεια τιποτα αλλο περα απο αυτα τα δυο :P

Δημοσ.

Να μην σας στεναχωρήσω αλλα το προγραμμα μου αυτο το εξαμηνο ειναι γυμναστηριο και πτυχιακη. Καθολου σχολη καθολου δουλεια τιποτα αλλο περα απο αυτα τα δυο :P

και κατι αλλο πεεεεες το μη το κρυβεις, να φας κι εσυ καταρες :ph34r: :devil:

• Moderators
Δημοσ.

και κατι αλλο πεεεεες το μη το κρυβεις, να φας κι εσυ καταρες :ph34r: :devil:

Το αλλο δεν ειναι για να το λεω δημοσια

Δημοσ.

Devil, cutting σημαινει οτι αυξανεις πρωτεινη και μειωνεις θερμιδες ωστε σε συνδιασμο με σκληρη προπονηση να χασεις κιλα αλλα να ειναι κυριως λιπος.

Το κοτοπουλο στηθος ειναι απο τις καλυτερες τροφες για να το πετυχεις αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Devil, cutting σημαινει οτι αυξανεις πρωτεινη και μειωνεις θερμιδες ωστε σε συνδιασμο με σκληρη προπονηση να χασεις κιλα αλλα να ειναι κυριως λιπος.

Το κοτοπουλο στηθος ειναι απο τις καλυτερες τροφες για να το πετυχεις αυτο.

Η κοτα στο αβατάρ μου έχει άλλη γνώμη όμως. :-)

Με σογια και ντιρολο θα κατακτήσουμε την κορυφη.

Πέρα από τη πλακα σημερα κτυπησα φιδέ με κεφτεδάκια μοσχαρισιου κιμά.

Πολύ ωραιο ηταν. Προσεξα το μοσχαρι να μην έχει πολύ λίπος.

Ντεβιλ και εγώ που γυμνάζομαι άπειρα χρόνια, αν τα αφήσω για ένα μήνα όταν μπω θα πιαστώ, είναι φυσιολογικό το πιάσιμο σημαίνει ότι ενεργοποιείς τους μύες, με το να μην έχεις πιαστεί καθόλου σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις σωστά μην το φοβάσαι να ζοριστείς φίλε, αν ζοριστείς μετά από αποχή θα πιαστείς και ο πρωταθλητής κόσμου να είσαι.

Δεν πιάστηκα καθολου εννοω όχι τα πιασιματα που δεν μπορεις να σκυψεις να δέσεις τα παπούτσια σου ή να μην πάς γυμναστηριο την επομενη μέρα. Τα ηπια πιασιματα εννοείται τα ειχα και εγω ... και σημερα μάλιστα που χθες έκανα ώμους νιωθω μια μικρη ενοχληση στο κέντρο του ώμου. Αλλα εντάξει σημερα θα πάω αεροβιο οποτε δεν αγχώνομαι θα κάνω και διατάσεις μετά.

Τα κιλα που κάνω στο γυμναστηριο είναι πολύ καλά για έναν αρχάριο του γυμναστηριου. 60 κιλά πάγκος. Δεν χρειάζεται παραπανω για την ώρα. Μετα από 1 χρονο αμα δω ότι σηκωνω 80 στον πάγκο θα πω ότι είμαι τέλεια. Και μετα από 2 χρονια από σημερα στα 100.

Στα 3 συνολικά χρονια δηλαδή γυμναστηριου και στα 33 μου χρονια πιστευω ένα 100αρι θα μπορω να το σηκωσω χωρις να ακουνε και να νομιζουν ότι κάποιος με σφάζει πισω στην γωνια.

Γιατι να βιαστω? φτιαχνεις ένα μακροπροθεσμο πρόγραμμα και σταματας να εισαι ανήσυχος. Αυτοι που πάνε και ζορίζονται υπερβολικα δεν κάνουν καλά για μένα. Είναι δικο τους θεμα βεβαια. Αλλα δεν υπάρχει λογος να βιάζεσαι.

Η δυναμη φτιάχνεται αργά και σταθερά.

Οσο για το τρέξιμο εκει ζορίζομαι ναι .... γιατι με τα ποδια έχω προϊστορια από μικρος. Έκανα TKD ειχα φτάσει ως την μαύρη ζωνη αλλα μετα τα παράτησα. Επισης στο στρατο είχαμε ριξει άπειρο τρέξιμο οποτε είμαι μαθημένος. Και μιλάμε για τρεξιμο στις 6 το πρωί Δεκέμβριο μήνα με 5 βαθμούς εξω. Kαι οποιος έμενε πισω έπαιρνε κάμψεις και οι άλλοι στο επιτοπου. Μέχρι να τελειώσει. Εκει να δεις πηδημα. Στα βάρη καμια φορά βαριέμαι γιατι δεν έχει τέτοια αδρεναλίνη.

Οποτε μου κανει λιγο εντυπωση να βλέπω μακρυμάνικα και διπλές μπλούζες μεσα στο γυμναστηριο που έχει θερμοκρασια 20 βαθμούς και βάλε :D

Δημοσ.

Μέχρι το 15 πάει η κλήση ή μέχρι το 18?

Μαργαρίτα για ποια χτυπάει η καμπάνα της ζωαρας :-)

Δεν  ξερω δεν το εχω τερματισει ποτε θα κοιταξω και θα σου πω.Οι διαδρομοι που  κανω συνηθως ειναι κατι παλια μοντελα της technogym .

δε ξερω τι λεει εγω...

Σε ζηλευω .

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος είπε να βιαστείς τα κιλά που κάνεις όχι μόνο λίγα δεν είναι αλλά αντιθέτως είναι πάρα πολλά!

Δεν πιάνεσαι βάζοντάς περισσότερα κιλά, μπορείς να πιαστείς κάνοντας περισσότερες επαναλήψεις και να μην μπορείς να περπατήσεις μετά! Το πιάσιμο ένα είναι, κ στο είχα πει κ πιο παλιά όταν πιάνεσαι να πηγαίνεις να ξανά κανείς το πιάσιμο περνάει με πιάσιμο!

Τα κιλά που κάνεις είναι πάρα πολύ καλά μπράβο σου, με τίποτα μην πας σε περισσότερα, εγώ εάν σε γυμναζα μια προπόνηση με τα μισά κιλά από αυτά που λες δεν θα μπορούσες να πάρεις ανάσα θα έβγαινες οφ και θα απορούσες πως έγινε με τόσα λίγα κιλά!

~~~~

Φώτη αυτοί νομίζω μέχρι το 15 πάνε!

• Like 4
Δημοσ.

δε ξερω τι λεει εγω ισα ισα βρισκω χρονο τωρα για προπονηση... να σημερα θα παω ενα σινεμαδακι το βραδυ απο ολη μερα διαβασμα.

Κι αυριο που γιορταζω θα παω το πολυ πολυ για φαγητο μετα άτικα και το βραδυ παλι τζιμ.

Και γω σε μια βδομάδα γενεθλιάζω και έχω pizza _ party και για σουβερ το εξώφυλλο της διπλωματικής μου  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Να μην σας στεναχωρήσω αλλα το προγραμμα μου αυτο το εξαμηνο ειναι γυμναστηριο και πτυχιακη (διπλωματική). Καθολου σχολη καθολου δουλεια τιποτα αλλο περα απο αυτα τα δυο :P

φιξντ!

• Moderators
Δημοσ.

Βρε δε #(*&$!# και οι δυο σας λεω εγω :P

Δημητρα να μου στειλεις και μενα μια αλλα οχι πιτσα δεν τρωω κατι αλλο, αλλα να μου στειλεις :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...