Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγω δεν ειχα ποτέ σοβαρο πιάσιμο στο γυμναστηριο αυτους τους 2.5 μηνες που πηγαινω. Μικρο πιασιματάκια ναι. Αλλα την επομενη μέρα μπορουσα να ξαναπάω.

Τα κιλα που σηκωνω ειναι 50-60 στον πάγκο .... 40 για ώμους ... 10-12 για δικέφαλους. Στην πλάτη (εμπροσθολαίμιες) έχω βάλει και 75. Στις εκτάσεις (ποδια) έχω βάλει και 50 και έκανα σέτ των 8 επαναλήψεων.

Δεν έχεις σοβαρό πιάσιμο γιατί φοβάσαι και δε σηκώνεις τα κιλα που σε φέρουν στα όρια σου και θα σου προκαλέσουν ντομς. Το χουμε ξαναπεί, εισαι υπερβολικά συνετός. Νομίζω οτι μετά απο 10 βδομάδες μπορείς να αρχίσεις λίγο λίγο να ανεβάζεις ρυθμούς.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγώ σήμερα στήθος 3χ120 1χ130 στην δεύτερη ο σποτερ δεν ήξερε και έβαλε αρκετη δύναμη οπότε δεν την μετράω

Ντεβιλ πρόσεξε αυτό που είπες ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ. Και εγώ είμαι υπέρ του All around Body Που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει για άλλους οπότε όταν μιλάμε για ΒΒ δεν θα πω σε κάποιον ξεκινά τρέξιμο γιατί για μενα πρέπει να μπορείς να τρέξεις 10 χιλιόμετρα ή δε θα πω σε κάποιον που με ρωτάει για τρέξιμο κάνε βάρη γιατί εγώ θέλω φουσκωτό σώμα.

Γενικά στο θρεντ να απαντάς σύμφωνα με το περιεχόμενο της εκάστοτε συζήτησης και τον στόχο αυτού που ρωτάει όχι με τον δικό σου στόχο. Δεν λέω να μην πεις τη γνώμη σου αλλά να είναι στο θέμα

Πσσστ, παρόλο που δεν γράφω πλέον πολύ στο thread, εάν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι για ποδήλατο, ποδηλασίες, προπόνηση με ποδήλατο κτλ, εδώ είμαι.

Φυσικά, είναι κι ο γρόσερισοπ που το κατέχει, οπότε έχετε επιλογές!

• Like 3

Ποδια σημερα και εβαλα στο τελευταιο σετ αφηρημενος 5 κιλα παραπανω απο αυτα που εβαζα μεχρι τωρα.Το παιρνω χαμπαρι στην 2η επαναληψη λεω ωραια τωρα μπηκες στο χωρο θα χορεψεις.Μια χαρα βγηκε το 10αρι, ειναι και ψυχολογικο (αν οχι ο σημαντικοτερος παραγοντας) να ανεβουμε κιλα.

Την ωρα που εκανα διαδρομο βλεπω μια να κανει οπιθολαιμιες ελξεις στο μηχανημα και οταν κατεβαζε την μπαρα στο σβερκο εσκυβε ολο το σωμα αρκετα μπροστα σε φαση να ακουμπησει τα βαρη...Δεν μπορουσα να δω αν ειναι καμια αρκετα γυμνασμενη που εκανε παραλλαγη ασκησης (παραλλαγη που δεν εχω δει ΠΟΤΕ 15 χρονια), η γυμναστρια στο κινητο. Μετα στην ρεσεψιον φυγαμε μαζι, μια θειτσα ηταν...Αν ειναι να κανουμε κακο στο σωμα μας καλυτερα να κατσουμε σπιτια μας.

Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?

Α.Το λεμε στον γυμναστη.

Β. Κοιταμε την δουλεια μας.

Γ. Λεμε στον ασκουμενο οτι δεν την κανει σωστα και να ρωτησει τον γυμναστη.

100€ γάντια; Δεν είμαι τοςο μερακλής. Έλεγα μήπως είχες παει σε κάποιο κατάστημα Σαλονικα κι είχες προσωπική εμπειρια. Απο Ίντερνετ δεν αξίζει η αγορά γιατί δεν ξέρω ποσο καλά θα εφαρμόζουν. Εχω ήδη 1 ζευγάρι δερμάτινα αλλα ειναι κάπως φαρδιά, ενώ τα υφασμάτινα εφαρμόζουν τέλεια αλλα με ενοχλούν μετά απο κάποια ώρα. Τις προάλλες ημουν στο H&M και δοκίμασα ενα ζευγάρι XL. Με τίποτα δεν μου έμπαιναν κι εχω ιδιαίτερα λεπτά δάχτυλα.

---------

Είμαι στον δεύτερο κύκλο cutting και δοκίμασα πιο τυπική ββ διατροφή κοψίματος με έμφαση στο κοτόπουλο. Δεν ξέρω αν ειναι υγιεινή, μάλλον δεν ειναι, αλλα λες κι έκανα λιποαναρρόφηση. Πολύ λειτουργική, no wonder που κυριαρχεί.

Πείνα ομως. Πως αντέχεις ρε Φώτη τοςο καιρό.

τι εννωουμε με το cutting δλδ παιδιά;

δλδ πριν τι έτρωγες και τώρα τι τρως;

εγώ με την διατροφή είμαι λίγο στα αόριστα ΟΚ τρώω όσο μπορώ με τα λιπαρά και όλα, αν δεν έφτανε φαντάζομαι θα φαινόταν ότι δεν θα μπορούσα να σηκώσω άλλο.

δοκίμασα χθες chin ups, με κατέβασμα αργό στις 90 μοίρες, και ξανά ανέβασμα 5χ5 ψιλοθανατος αλλά δυνατή άσκηση.

επίσης δοκίμασα χθες πρώτη φορά drop set.. θανατικό...

Μαους, κοντεψες να κρεμάσεις δίσκους και στα @@ σου :)

Τζον θα θελα να σήκωνα μισό τόνο αλλά δεν..

~~~

Παίδες μην ασχολείστε με το τρολακι που ενώ έχει τελειώσει το θέμα αυτός επανέρχεται και λέει τα ίδια και τα ίδια, αγνοήστε το σαν να μην υπάρχει.

~~~

4shaken εννοείται πας και της λες να μην την κάνει έτσι γιατί θα τραυματιστεί.

~~~

Ντεβιλ και εγώ που γυμνάζομαι άπειρα χρόνια, αν τα αφήσω για ένα μήνα όταν μπω θα πιαστώ, είναι φυσιολογικό το πιάσιμο σημαίνει ότι ενεργοποιείς τους μύες, με το να μην έχεις πιαστεί καθόλου σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις σωστά μην το φοβάσαι να ζοριστείς φίλε, αν ζοριστείς μετά από αποχή θα πιαστείς και ο πρωταθλητής κόσμου να είσαι.

• Like 3

Εκανα 45 λεπτα διαδρομο με 12 κλιση και 5.5  speed  και καπακια μπανιο , μπανανα και παλι στην δουλεια .

Αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης ,δεν αναφερω συγκεκριμενα ονοματα που κανουν ζωαρα με απειρο ελευθερο χρονο γιατι ειναι γνωστα .

• Like 6

Εκανα 45 λεπτα διαδρομο με 12 κλιση και 5.5 speed και καπακια μπανιο , μπανανα και παλι στην δουλεια .

Αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης ,δεν αναφερω συγκεκριμενα ονοματα που κανουν ζωαρα με απειρο ελευθερο χρονο γιατι ειναι γνωστα .

Μέχρι το 15 πάει η κλήση ή μέχρι το 18?

Μαργαρίτα για ποια χτυπάει η καμπάνα της ζωαρας :-)

Να βάλεις ναι φουλ ανηφόρα και πολύ γρήγορο περπάτημα, καις περισσότερο, όταν κουράζεσαι ρίχνε ένα λεπτό την ταχύτητα και μετά πάλι!

• Like 1

Να βάλεις ναι φουλ ανηφόρα και πολύ γρήγορο περπάτημα, καις περισσότερο, όταν κουράζεσαι ρίχνε ένα λεπτό την ταχύτητα και μετά πάλι!

Εγω εκανα το εξης .... ανεβαζα σταδιακά κλιση μέχρι να φτάσω στην 10 αλλα το ειχα στο 7.5 και έτρεχα. Σε κάθε κλιση εμενα κανα λεπτο.Και μετά κατεβαζα. Συνολο 15λεπτά ... και μετα συνεχιζα σε ευθεια το τρέξιμο ανεβάζοντας στο 9-10χλμ.  

Θυμαμαι ειχα κατεβει στα 40λεπτά από το διάδρομο και ειχε γινει η μπλουζα λες και ειχα πέσει στη θάλασσα. Ειχα και πετσετάκι βεβαια να σκουπίζομαι στο μέτωπο. Τα τελευταια 5 το ειχα ριξει στο 7 και εκανα τζοκιν Οποτε 35λεπτά ηταν το συνολικο μαρτυριο :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...