Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε Φώτη γάντια? Seriously? Εκτός κι αν δεν μπορείς λόγω δουλειάς να είναι πιο φθαρμένα, καμία δικαιολογία :)

Eιμαι γκομενα δεν θελω να εχω αντιαισθητικους καλους χαχαχα.

Σοβαρα τωρα παντα εκανα  με γαντια νομιζω πως το κανω και για λογους υγιεινης να μην πιανω τις μπαρες με γυμνα  αλλα και να μην εχω χερι μπετατζη  γιατι διαμαρτυρονται  οι γυναικες . Εχω το μουσι που  οκ ειναι ενοχλητικο  σε καποιες φασεις ...Να εχω και γυαλοχαρτο χερι παει πολυ.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δεν θα έλεγα σε κάποιον να κάνει σκιπ το αεροβιο. Ειναι λιγο ξεφτιλα να εισαι ντουλάπας κατα τα αλλα και να μην μπορεις να πάρεις τα ποδια σου.

Ρε Ντεβιλ -αν και δεν είμαι ντουλάπα- νομίζεις με ενδιαφέρει περισσότερο να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει ή να κάνω κάτι για να μην είμαι ξεφτίλα ?

Είμαι στον δεύτερο κύκλο cutting και δοκίμασα πιο τυπική ββ διατροφή κοψίματος με έμφαση στο κοτόπουλο. Δεν ξέρω αν ειναι υγιεινή, μάλλον δεν ειναι, αλλα λες κι έκανα λιποαναρρόφηση. Πολύ λειτουργική, no wonder που κυριαρχεί.

α; σκάλωσα. δεν είναι μια διατροφή καθαρή, υγιεινή;

• Moderators

Δεν θα έλεγα σε κάποιον να κάνει σκιπ το αεροβιο. Ειναι λιγο ξεφτιλα να εισαι ντουλάπας κατα τα αλλα και να μην μπορεις να πάρεις τα ποδια σου.

What if he doesn't care about cardio?

Το να μπορείς να τρέξεις και να μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα είναι δικός σου στίχος όχι όλων. Ο μπος έγραψε ξεκάθαρα ότι αν δεν την απασχολεί το αερόβιο να μην το κάνει, πίστεψέ με ένα 80% στο Gym κάνει αερόβιο για ζέσταμα επειδή έτσι του είπαν το άλλο 20 γιατί νομίζει ότι με το να τρέχει 2 ώρες στο διάδρομο θα κάνει σωματαρα

α; σκάλωσα. δεν είναι μια διατροφή καθαρή, υγιεινή;

Το ότι είναι καθαρή όχι δεν σήμαινε ότι είναι υγιεινή. Αν δε παίρνεις και όλες τις βιταμίνες κτλ που χρειάζεσαι τότε πως είναι υγιεινή;

• Like 4

Υπαρχει  ο στοχος και δεν υπαρχει τιποτα αλλο .Ολα τα υπολοιπα ειναι διαδικαστικα.

Εχεις απαιτησεις απο τον εαυτο σου ? Θα πονεσεις για να δεις σημαντικα αποτελεσματα .

Αυτο κανει apply και σε αλλους τομεις της ζωης .

Το μονο που μετραει ειναι το αποτελεσμα ,η "προσπαθεια  μετραει "και  τα σχετικα δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα.

Αν ηταν ευκολο θα το εκαναν ολοι δεν ειναι  και για αυτο δεν το κανουν .

έτσι σας θέλω πυρηνικούς :D

Ρε Ντεβιλ -αν και δεν είμαι ντουλάπα- νομίζεις με ενδιαφέρει περισσότερο να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει ή να κάνω κάτι για να μην είμαι ξεφτίλα ?

Είμαι τελείως κατά του διαδρόμου και οποιασδήποτε συναφής βαρετής δραστηριότητας που κάνουμε σαν καταναγκαστικά έργα γιατί είναι απαραίτητη να να πιάσουμε τον στόχο, αλλά έχει άλλη χάρη να χρησιμοποιείς το σώμα σου για active δραστηριότητες πέρα από τα βάρη. Είτε μιλάμε για ποδήλατο, τσάπισμα (!), καταδύσεις και αλμπινισμούς τρέξιμο outdoors, η πολεμικές τέχνες. Πιστεύω ότι αν έβρισκες κάτι που σου άρεσε σαν συμπλήρωμα θα το χαιρόσουν αλλιώς το πράμα. 

Για εμένα η τέλεια αερόβια για όσους κάνουν βάρη είναι ο σάκος γιατί ταιριάζει με το mentality όποιων ασχολούνται, δεν είναι βαρετός και μπορεί να αντικαταστήσει τον βαρετό διάδρομο πριν η μετά την προπόνηση.. Δυστυχώς χρειάζεται ένα 3 μηνο commitment για να μάθεις να χτυπάς αλλά το αξίζει. 
  • Like 2

Ρε σεις, σταματήστε να του κολλάτε του ντεβιλ. Εχει την άποψη του, σεβαστή, σωστή ´η λάθος. Άλλωστε θα κριθεί απο το αποτέλεσμα.

Βιτσιοζε, που βρήκες λεπτά γάντια, ικανά να κρατάνε τα χέρια ζεστά αλλα και να μπορείς να λειτουργείς;

Μαους, κοντεψες να κρεμάσεις δίσκους και στα @@ σου :)

Φιλε γιάννη ευχαριστω για την ΄΄οποια υποστηριξη αλλα οπως σου έχω ξαναπει δεν εχω προβλημα με την διαφωνια. Και μάλιστα ειμαι και έτοιμος να κλιμακώσω αν ο άλλος κάνει το ιδιο ανα πάσα στιγμή και παντού. Δεν εχω κανει ποτέ αναφορά σε κανέναν απο εδω μέσα. Μονο ιγκνορ γιατι δεν μου άρεσε το ειρωνικο υφάκι και ήξερα οτι αμα συνεχίσουμε σε αυτο το μοτιβο μπορει να φάω κανα μπάν εγω πάλι.

Οταν χρειάζεται εχω πολεμικό χαρακτηρα δεν μασάω. Εξηγησα σε κάποιους οτι κάποιοι χαρακτηρισμοι ειναι παραπλανητικοί. Ναι μεν κάποιος ειναι αρχάριος στα βάρη του γυμναστηρίου πχ αυτο ομως δεν τον κάνει αρχάριο γενικοτερα με την γυμναστική. Επειδη κάποιοι ειπαν οτι οι γυμναστες τα λένε ετσι. Ο άλλος αμα σε βλέπει λαπά δεν έχει καμια αναγκη να σε πει γυμνασμένο και μενα με ξέρουν στο γυμναστηριο οτι δεν ειμαι πολυ των δημοσιων σχέσεων και του εφέ.

Δεν μπορει ο γυμναστης οταν πάνε 2 άτομα στο γυμναστηριο (το ενα να μην έχει πιάσει ποτέ τιποτα και να ειναι πχ μονιμως στην ακινησια) και ένα αλλο να έχει περάσει μια Α εκπαιδευση ... να φαινεται οτι μπορει να βγάλει και 1 ώρα τρεξιμο στο διάδρομο να τα βαλει στην ιδια κατηγορια και να τους πει αρχάριους. Δεν γινεται ... αναιρει τον 2ο. Που δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον 1ο.

Ένας γυμναστής την 1η μέρα στο μηχάνημα πιέσεις για ώμους μου λέει βάλε 5κιλα σε αυτην ειναι δυσκολη. (5+5=10) προφανως και έβαλα 20 ... ο ανθρωπος θα νομιζε οτι ειμαι τελειως αρχάριος αλλα κάτι τέτοιο δεν ισχυει. Τωρα παιζω με 40αρια σαν να κανεις στρατιωτικές αλλα μονο που ειμαι καθιστος.

Ο άλλος λέει το χέρι ειναι γυναικειο. Καμια σχέση. Το χέρι ηταν κανονικο απλα το δικο του επειδη γυμνάζεται 20 χρονια ειναι προφανως μεγαλυτερο. Αυτη ειναι και η σωστή διατυπωση. Η αντικειμενική βασικά. Με κάθε συμπαθεια στον Μάους που κάνουμε και τον χαβαλέ μας εδω .... και γελάμε. Δεν ειναι θεμα οτι εγω ειμαι γκρινιάρης ειναι θεμα να μιλάμε τυπικά οταν κάνουμε σοβαρη κουβέντα (γιατι παραφυλάει και η κότα τιμωρος) -.-

Το να μπορείς να τρέξεις και να μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα είναι δικός σου στίχος όχι όλων. Ο μπος έγραψε ξεκάθαρα ότι αν δεν την απασχολεί το αερόβιο να μην το κάνει, πίστεψέ με ένα 80% στο Gym κάνει αερόβιο για ζέσταμα επειδή έτσι του είπαν το άλλο 20 γιατί νομίζει ότι με το να τρέχει 2 ώρες στο διάδρομο θα κάνει σωματαρα

Το ότι είναι καθαρή όχι δεν σήμαινε ότι είναι υγιεινή. Αν δε παίρνεις και όλες τις βιταμίνες κτλ που χρειάζεσαι τότε πως είναι υγιεινή;

Πιο πολυ με ενδιαφέρει να ειμαι μάχιμος παρα να κανω σωματάρα να σου πω την αληθεια. Το τρέξιμο ειναι απαραιτητο σε κάθε άνθρωπο ο οποιος έχει στοιχειώδη σωματική εκπαιδευση. Μπορει κάποια στιγμή να πρέπει να τρέξεις ακομα και για να σώσεις τη ζωή σου. Τι θα πεις? εγω δεν τρέχω επειδη στο γυμναστηριο δεν χρειάστηκε? τεσπα εσεις ξέρετε.

Εγω απο τις 5 φορές την εβδομάδα οι 2 ειναι τρέξιμο. Και καλο τρέξιμο. Το λιγοτερο 30 λεπτά συνεχομενα. Συνηθως κάνω 45. Και μετά διατάσεις ενα 10λεπτο (οπωσδηποτε) γιατι τα θέλω τα ποδια μου ... κοιλιακους - ραχαιους και δρομο.

δεν μπορείς να το ελέγξεις αυτό με τις βιταμίνες ούτε σε μια τυπική διατροφή μεσογειακή. 

το επίπεδο BB επιμερίζεται σε διάφορες υποακτηγορίες ανάλογα με την εποχή (εβδομάδες πριν τον αγώνα) και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγχέεται με την μονοφαγία (ειδικά όταν δεν έχεις αυστηρά καθορισμένα διατροφικά όρια) 

Ακριβώς. Εμένα στα γυμναστήρια πάντα μου έλεγαν να κάτσω για αρχή πχ στον διάδρομο για ζέσταμα [και ας ένιωθα η ίδια ότι ήμουν ήδη έτοιμη να σηκώνω τα βάρη]. Και έτσι ένιωθα ότι έχανα χρόνο στο αερόβιο.

Απλά τώρα όπως φαίνεται θα αναγκαστώ να αρχίσω με αυτό σαν κάτι πιο 'light' λόγω μεγάλου διαστήματος αποχής απ'την γυμναστική. Φοβάμαι ότι αν αρχίσω στην πρώτη μου προπόνηση κυκλικό πρόγραμμα στα μηχανήματα...την άλλη μέρα δεν θα μπορώ ούτε για δουλειά να πάω ούτε να σκύψω να βάλω τα παπούτσια μου.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να το αποφύγεις αυτό. Όποια μέρα και να πιάσεις βάρη μετά από τόσο μεγάλη αποχή θα έχεις πόνο και πιάσιμο τις επόμενες δύο. Αν αρχίσεις light παρατείνεις τον πόνο για την πρώτη μέρα που θα κάνεις κανονικό πρόγραμμα.  

• Like 1

Ακριβώς. Εμένα στα γυμναστήρια πάντα μου έλεγαν να κάτσω για αρχή πχ στον διάδρομο για ζέσταμα [και ας ένιωθα η ίδια ότι ήμουν ήδη έτοιμη να σηκώνω τα βάρη]. Και έτσι ένιωθα ότι έχανα χρόνο στο αερόβιο.

Απλά τώρα όπως φαίνεται θα αναγκαστώ να αρχίσω με αυτό σαν κάτι πιο 'light' λόγω μεγάλου διαστήματος αποχής απ'την γυμναστική. Φοβάμαι ότι αν αρχίσω στην πρώτη μου προπόνηση κυκλικό πρόγραμμα στα μηχανήματα...την άλλη μέρα δεν θα μπορώ ούτε για δουλειά να πάω ούτε να σκύψω να βάλω τα παπούτσια μου.

αν έχεις δοκιμάσει την επαφή με τα βάρη τότε ξεκίνα με αυτά, αν όχι ξεκίνα με κάτι που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε κάνει να "κολλήσεις". Είναι κρίμα να ξεκινήσεις και μέσα σε 2 μήνες να τα παρατήσεις. Γενικά, μην πέσεις με τα μούτρα, αλλά δοκίμασε σταδιακά να δεις τι άπτεται του ενδιαφέροντος σου.

Πάντα τα βάρη μου άρεσαν στο γυμναστήριο, αυτά ένιωθα σαν ξέσπασμα, σαν ψυχοθεραπεία. Οπότε σ'αυτά θα επανέλθω....αλλά λίγα λίγα θα βάλω, σιγά μην μπορώ να σηκώσω αυτά που σήκωνα σε κάθε μηχάνημα, ας μην έχω ψεύτικες ελπίδες. Μια σταδιακή επαναφορά θα κάνω, δεν βιάζομαι.

• Like 1

Εγω δεν ειχα ποτέ σοβαρο πιάσιμο στο γυμναστηριο αυτους τους 2.5 μηνες που πηγαινω. Μικρο πιασιματάκια ναι. Αλλα την επομενη μέρα μπορουσα να ξαναπάω.

Τα κιλα που σηκωνω ειναι 50-60 στον πάγκο .... 40 για ώμους ... 10-12 για δικέφαλους. Στην πλάτη (εμπροσθολαίμιες) έχω βάλει και 75. Στις εκτάσεις (ποδια) έχω βάλει και 50 και έκανα σέτ των 8 επαναλήψεων.

@nenya Κι εμενα σε διαδρομο για ζεσταμα με εβαλαν στο γυμναστηριο αλλα βρηκα οτι αυτο που με προετοιμαζει καλυτερα για βαρη ειναι λιγα λεπτα στο spin bike (κυριως οταν ξεκιναω με ποδια, με ζεσταινει πολυ καλα), διατασεις και ζεσταμα στα μηχανηματα με λιγα κιλα ωσπου να νιωσω τους μυες μου ζεστους (καταλαβαινω πια το ποτε ειμαι ενταξει για να ξεκινησω με τα κανονικα μου κιλα). :-)

• Like 1

η αληθεια ειναι οτι το τρεξιμο-διαδρομος ειναι ενα πολυ καλο γενικο ζεσταμα ολου του σωματος. Φυσικα μπορεις να το αποφυγεις κ να ζεστανεις αποκλειστικά τα μερη του σωματος που θα γυμνασεις εκεινη τη μερα αλλα ειδικα για αρχαριους εγω θα ελεγα οπωσδηποτε 10-15 λεπτα διαδρομος πριν τα βαρη. Χαλαρο τεμπο οχι να λαχανιασεις ουτε κ να περπατας βεβαια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...