Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σεις, σταματήστε να του κολλάτε του ντεβιλ. Εχει την άποψη του, σεβαστή, σωστή ´η λάθος. Άλλωστε θα κριθεί απο το αποτέλεσμα.

Βιτσιοζε, που βρήκες λεπτά γάντια, ικανά να κρατάνε τα χέρια ζεστά αλλα και να μπορείς να λειτουργείς;

Μαους, κοντεψες να κρεμάσεις δίσκους και στα @@ σου :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

κάνε αντίστοιχο και για τους 4φαλους και ενημέρωσε, με καίει γιατί πρέπει να τον φουσκώσω αμέσως 

έχεις παρατηρήσει ότι ο μοναδικός που δεν μας λέει τι παίζει στο γυμ είναι ο Φώτης έτσι ... όλα για την πάρτη του τα κρατάει 

Ειμαι ντροπαλο αγορι εγω  και πολυ εχεμυθο δεν θελω να μοιραζομαι το σουπερ προγραμμα μου για να μην τουμπανιασετε  ολοι και μετα αισθανομαι ασχημα .

Παντως αυτη  την περιοδο κανω "αλπικη προπονηση "   πολυ ποδια ,πολυ διαδρομο με μεγαλη κλιση και γρηγορο περπατημα  και προπονηση βουνου  τα σαββατοκυριακα  με 10-12 κιλα με στοχο να φτασω τα 25 .

Βαρη κανω τα βασικα μονο για συντηρηση  φυσικα παω 5 φορες την βδομαδα  και 2 το βουνο δεν καθομαι καθολου .

Θα το κανω για ενα διμηνο αυτο και μετα θα αλλαξω .

Οντως εσυ εισαι στην πρωτη? Ρε παππου αυτη ειναι λες και βγηκε στον 2ο παγκοσμιο :ph34r: :-) :-D

Δεν ειναι αυτος ρε χαζουλη ελεος ...

• Like 4

Ρε σεις, σταματήστε να του κολλάτε του ντεβιλ. Εχει την άποψη του, σεβαστή, σωστή ´η λάθος. Άλλωστε θα κριθεί απο το αποτέλεσμα.

Βιτσιοζε, που βρήκες λεπτά γάντια, ικανά να κρατάνε τα χέρια ζεστά αλλα και να μπορείς να λειτουργείς;

Μαους, κοντεψες να κρεμάσεις δίσκους και στα @@ σου :)

1. Είπα τί μου πρότεινε δεν είπα ότι τα αγόρασα...τα δερμάτινα είναι αρκετά ακριβά (δερματίνη δεν θα έπαιρνα για γάντα που θα έπρεπε να φοράω πολλές ώρες) και ειδικά τότε - που δεν έβαζα θέρμανση ούτε 1 ώρα τη μέρα, για να γλιτώσω ρεύμα - ήταν αδύνατο να τα πληρώσω...

Κάθε χρόνο λέω θα πάρω, αλλά τα 30€+,που κοστίζουν συνήθως, τσούζουν οπότε το αναβάλλω συνέχεια, αλλα η κατάσταση έχει βελτιωθεί.

2. Υπάρχουν λεπτά δερμάτινα γάντια, χωρίς χοντρή επένδυση όμως...

- αφενός βέβαια μιλάμε για εσωτερική χρήση, οπότε η κύρια λειτουργία τους ήταν να προστατεύουν τα χέρια από την επαφή με πιο κρύα αντικείμενα (πληκτρολόγιο, mouse) και να παρέχουν ένα ελάχιστο επίπεδο μόνωσης, όχι για να αντικαταστήσουν τα πιο ζεστά γάντια.

- αφετέρου σίγουρα θα θυσιάζεις κάτι σε λειτουργικότητα από τη στιγμή που φορέσεις γάντια, τουλάχιστον όσο καταπιάνεσαι με βιβλία (γύρισμα σελίδων κοκ)

Αυτό που έκανα εγώ ήταν να φοράω γάντια λεπτά υφασμάτινα (της λαϊκής) όταν χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή, και να τα βγάζω όταν διάβαζα βιβλία, έγραφα χειρόγραφα κτλ...το καλύτερο που μπορούσα να κάνω τότε.

Τώρα με αφορμή τη συζήτησή μας, έψαξα και βρήκα δερμάτινα γάντια οδήγησης στα 20€....δεν φαίνονται άσχημα

http://www.ctd.gr/product/1982/proionta-eidi-aytokinitoy-episkeyi-kai-asfaleia-gantia-gantia-odigoy-pilot-3-dermatina-mayra-/

Κι αν είσαι μερακλής και θέλεις να μπορείς να τα χρησιμοποιείς με το smartphone (κι έτσι να μην χρειάζεται να τα βγάζεις), ρίξε μια ματιά εδώ...

https://www.designisthis.com/el/dermatina-gantia-touchscreen-mujjo

Όντως το δούλεμα στον Ddevil έχει καταστεί κουραστικό...θα κλαίγατε μερικοί αν κλειδωνόταν το θέμα, αλλά συμπεριφέρεστε με τρόπο που θα δικαιολογούσε την "καθοριστική" παρέμβαση του μοντ...

...δυστυχώς η έλλειψη καθημερινής εποπτείας και συντονισμού σε κάποια νήματα (λιντ, φττνες) φαίνεται να ενθαρρύνει τις σχετικές συμπεριφορές κι έτσι να κλιμακώνεται ανά περιόδους η κατάσταση σε σημείο που τίθεται θέμα κλεισίματος, αντί να αποτρέπονται με επιμέρους επιβολή ποινών/πόντων άμα τη εμφανίσει τους...

τρολακia ειναι γνωστa απο το θεμα του στρατου fitness οποτε απλα αγνοηστε

φιξδ...

• Like 2

Δεν εχει σειρα, 1 ειναι :P :P

Οντως εσυ εισαι στην πρωτη? Ρε παππου αυτη ειναι λες και βγηκε στον 2ο παγκοσμιο :ph34r: :-) :-D

Ο Διακογιάννης είναι από την σελίδα του στο facebook. 

• Like 3

http://www.xanoumis.gr/42kg-ptimum-109.html

Παιδιά τα έχει κανείς αυτό το σετ?

Λέει για 40 κιλά και από κάτω γράφει 35 είναι τυπογραφικό?

Μπορώ να του προσθέτω βάρη?

Αλτηρα+δίσκο βάρα να τα δέσω και να μην τα πάρω έτοιμα γίνεται?

Μετά από τουλάχιστον μισό χρόνο λέω να επανέλθω γυμναστήριο, κάπου πρέπει να ξεσπαώ τα νεύρα μου...και τα βάρη πάντα ήταν τα ιδανικά θύματα.

Όμως σαν πρώτη προπόνηση να αρχίσω χαλαρά π.χ. μόνο με αερόβιο [ελλειπτικό/διάδρομο/ποδήλατο ένα τέταρτο στο καθένα] ή να ξεκινήσω και τα βάρη; [μηχανήματα για πόδια, πλάτη κλπ.]

• Like 1

• Moderators

Μετά από τουλάχιστον μισό χρόνο λέω να επανέλθω γυμναστήριο, κάπου πρέπει να ξεσπαώ τα νεύρα μου...και τα βάρη πάντα ήταν τα ιδανικά θύματα.

Όμως σαν πρώτη προπόνηση να αρχίσω χαλαρά π.χ. μόνο με αερόβιο [ελλειπτικό/διάδρομο/ποδήλατο ένα τέταρτο στο καθένα] ή να ξεκινήσω και τα βάρη; [μηχανήματα για πόδια, πλάτη κλπ.]

Κανεις λιγο αεροβιο για τν φαση και μετα θα κανεις βαρη λιγα κιλα μια ασκηση σε καθε μυικη ομαδα. Σε καποιες μπορεις να παιξεις και δυο ασκησεις αλλα οπως και να εχει μην το παρακανεις. Χαλαρα

• Like 1

100€ γάντια; Δεν είμαι τοςο μερακλής. Έλεγα μήπως είχες παει σε κάποιο κατάστημα Σαλονικα κι είχες προσωπική εμπειρια. Απο Ίντερνετ δεν αξίζει η αγορά γιατί δεν ξέρω ποσο καλά θα εφαρμόζουν. Εχω ήδη 1 ζευγάρι δερμάτινα αλλα ειναι κάπως φαρδιά, ενώ τα υφασμάτινα εφαρμόζουν τέλεια αλλα με ενοχλούν μετά απο κάποια ώρα. Τις προάλλες ημουν στο H&M και δοκίμασα ενα ζευγάρι XL. Με τίποτα δεν μου έμπαιναν κι εχω ιδιαίτερα λεπτά δάχτυλα.

---------

Είμαι στον δεύτερο κύκλο cutting και δοκίμασα πιο τυπική ββ διατροφή κοψίματος με έμφαση στο κοτόπουλο. Δεν ξέρω αν ειναι υγιεινή, μάλλον δεν ειναι, αλλα λες κι έκανα λιποαναρρόφηση. Πολύ λειτουργική, no wonder που κυριαρχεί.

Πείνα ομως. Πως αντέχεις ρε Φώτη τοςο καιρό.

• Like 2

• Moderators

100€ γάντια; Δεν είμαι τοςο μερακλής. Έλεγα μήπως είχες παει σε κάποιο κατάστημα Σαλονικα κι είχες προσωπική εμπειρια. Απο Ίντερνετ δεν αξίζει η αγορά γιατί δεν ξέρω ποσο καλά θα εφαρμόζουν. Εχω ήδη 1 ζευγάρι δερμάτινα αλλα ειναι κάπως φαρδιά, ενώ τα υφασμάτινα εφαρμόζουν τέλεια αλλα με ενοχλούν μετά απο κάποια ώρα. Τις προάλλες ημουν στο H&M και δοκίμασα ενα ζευγάρι XL. Με τίποτα δεν μου έμπαιναν κι εχω ιδιαίτερα λεπτά δάχτυλα.

---------

Είμαι στον δεύτερο κύκλο cutting και δοκίμασα πιο τυπική ββ διατροφή κοψίματος με έμφαση στο κοτόπουλο. Δεν ξέρω αν ειναι υγιεινή, μάλλον δεν ειναι, αλλα λες κι έκανα λιποαναρρόφηση. Πολύ λειτουργική, no wonder που κυριαρχεί.

για αυτο σε τετοειες περιπτωσεις παιζουν και βιταμινες κλπ

• Like 1

Υπαρχει  ο στοχος και δεν υπαρχει τιποτα αλλο .Ολα τα υπολοιπα ειναι διαδικαστικα.

Εχεις απαιτησεις απο τον εαυτο σου ? Θα πονεσεις για να δεις σημαντικα αποτελεσματα .

Αυτο κανει apply και σε αλλους τομεις της ζωης .

Το μονο που μετραει ειναι το αποτελεσμα ,η "προσπαθεια  μετραει "και  τα σχετικα δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα.

Αν ηταν ευκολο θα το εκαναν ολοι δεν ειναι  και για αυτο δεν το κανουν .

Για γαντια btw  εχω αυτα  στο gym  πολυ ανθεκτικα εχω παρει 3 ζευγαρια γιατι  μου κανουν πολυ και στοκαρα .

post-237837-0-45240500-1485248820_thumb.jpg

• Like 2

• Moderators

Εγω γαντια εχω nike και τα χρησιμοποιω μονο στις ελξεις. Γι αυτη τη χρηση μια χαρα ειναι

Τα βαζεις και οταν ανοιγεις φυλλο για να μην βγαλεις κάλους απο τον πλαστη?? :P

• Like 1

Εφόσον σε ενδιαφέρουν τα βάρη τότε ξεκινά τα από τώρα, σιγά σιγά εννοείται. Το αερόβιο -αν δεν σου αρέσει- και το κάνεις στο gym απλά επειδή στο βαλαν σε ένα πρόγραμμα στην αρχή κάποτε μπορείς να το κάνεις skip.

Ρε Φώτη γάντια? Seriously? Εκτός κι αν δεν μπορείς λόγω δουλειάς να είναι πιο φθαρμένα, καμία δικαιολογία :)

• Like 2

Εφόσον σε ενδιαφέρουν τα βάρη τότε ξεκινά τα από τώρα, σιγά σιγά εννοείται. Το αερόβιο -αν δεν σου αρέσει- και το κάνεις στο gym απλά επειδή στο βαλαν σε ένα πρόγραμμα στην αρχή κάποτε μπορείς να το κάνεις skip.

Ρε Φώτη γάντια? Seriously? Εκτός κι αν δεν μπορείς λόγω δουλειάς να είναι πιο φθαρμένα, καμία δικαιολογία :)

Δεν θα έλεγα σε κάποιον να κάνει σκιπ το αεροβιο. Ειναι λιγο ξεφτιλα να εισαι ντουλάπας κατα τα αλλα και να μην μπορεις να πάρεις τα ποδια σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...