jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 μπορει αυτοι τη στιγμη που θα κανω βαρη να φαινεται ογκδες και μετα να ξεφουσκωσει?
vgiozo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω ότι εννοεί να μπορεί να βάλει μέχρι 40κ στο καθένα, όχι ότι θέλει μονοκόμματο βάρος 40κιλά. Σε κάθε περίπτωση, θες αρκετό καιρό γυμναστική για να αξιοποιήσεις 40κ αλτήρες, νομίζω ότι είσαι αρκετά φιλόδοξος, εφόσον μάλιστα φαίνεται να μην έχεις ακριβώς σημείο αναφοράς, για το τί μπορεί να σου φανεί βαρύ ή ελαφρύ. Τα 10κ όντως μπορεί να είναι λίγα/περιοριστικά, εγώ προσωπικά θα θεωρούσα πως μέχρι και 20κ κάθε αλτήρας είναι επαρκές βάρος για γυμναστική στο σπίτι. ...τώρα δεν ξέρω αν η τιμή είναι συμφέρουσα για αυτά τα κιλά, αυτό μπορεί να το σχολιάσει κάποιος άλλος...θα ενδιαφερόμουν κι εγώ πάντως να μάθω ποιά θεωρείται καλή τιμή στην αγορά για αλτήρες συνολικού/αθροιστικού βάρους 20κιλών ο καθένας.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 τρολακι ειναι γνωστο απο το θεμα του στρατου οποτε απλα αγνοηστε 3
vgiozo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 τρολακι ειναι γνωστο απο το θεμα του στρατου οποτε απλα αγνοηστε Η τελευταία απάντηση σίγουρα δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες. 1
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 καλα ηρεμηστε εσεις και τη σας νοιαζει τη κανω εγω εσεις θα τα πληρωσετε και θα τα σηκωσετε?
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 10 κιλα μου φαινονται ελαφρια γιατι αμα παρω βαρια τη θα γινει δοκιμαζω και βλεπω και αμα με τον καιρο μου φαινονται ελαφρια προσθετω δοκιμασε να κάνεις εκτάσεις ωμων με 10 κιλα να σου πω εγω ποσο ελαφρυ είναι μια ο ενας με τις σαρδελες, μια ο αλλος με τις ιδιες θερμιδες ζαχαρης και πρωτεινης και τωρα 40 κιλα αλτηρα ε νταξει, καπου εκει καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει καμια σωτηρια για την ανθρωποτητα. Φιλε ξεκινα με 8-10κιλο για την ωρα και βλεπεις σε 5-10 χρονια για το 40αρι. Εσυ τι εισαι εδώ μεσα ρε μεγάλε ; o πνευματώδης ειρωνας ; και ειρωνεύεσαι το κοσμο ή μηπως θεωρεις τον εαυτο σου ανώτερο από αυτους που σχολιαζεις ; Μου πηρες και υφάκι αφυψηλου και κάνεις τον ανώτερο. Ελεος. Εγω δεν σε ειρωνευτηκα. Για αυτό κοψτα αυτά.Μην ξανα ειρωνευτείς. Ουτε σε εχω παραθέσει ποτέ. Με την διατροφή σου κούτσα στραβά κάτι θα κάνεις εφόσον είσαι υπερθερμιδικα η ισοθερμιδικα. Με την γυμναστική όπως τα έλεγες δεν κάνεις τίποτα θέλει πιο πολύ ένταση. Μην βλέπεις βίντεο από ορθοπεδικούς για το πόσο να πιέζεις το σώμα σου, αυτοί θα σου πουν ότι αν βάλεις μισό κιλό πιο πάνω θα πάθεις καρκίνο Εσύ όμως ήσουν και υποθερμιδικα να γίνεις φέτες και καλά.. τελείως λάθος δεν δίνεις στο σώμα fuel να αναπτυχθει. Δεν είσαι υπέρβαρος για να πας υπό.. τα πρώτα δύο χρόνια ξέχνα τα κοψίματα απλά δινε πόνο και φαι Φετες αμα δεν έχεις μυς δεν μπορεις να γινεις το ξέρεις καλυτερα από μενα αυτό. Εμενα σκοπος μου ηταν να ριξω το λίπος και να διατηρησω οση μάζα ειχα. Με αυτή τη βάση θα πάμε σε αυξηση του βάρους μακροπρόθεσμα. Δεν μπορεις όμως να έχεις πχ σωσιβιο και να χώνεις και αλλα κιλά πρέπει να χάσεις αυτό πρωτα. Καλα το τι έχω ακουσει ενας μου ελεγε .... χάσε τελειως πηγαινε 70 κιλά και μετά ξεκινα να παιρνεις μυϊκα. Υπερβολές. Ο συγκεκριμένος βέβαια τωρα τρωει κάθε μερα πιτσες.... αν και εχει σωμα. Μια μέρα μου ειπε θα πάρω λιποδιαλύτες. Καλα κρασιά. Ο καλυτερος λιποδιαλυτης είναι να μην τρως βλακείες.... κοψε τις πολλες επισκέψεις στην γιαγιά Πού το είδες το 6πακ, εγώ 4πακ βλέπω προς το παρόν...θέλει γυμναστική ακόμη και να πέσει κι άλλο το λίπος στη κοιλιά για να ξαναφανεί. ...καλά με τους κοιλιακούς ήμουν όσο αθλούμουν στα νιάτα μου και τα πρώτα χρόνια μετά που έκανα 4*100 δύο-τρεις φορές τη μέρα (αν και σε θέση που συμβάλλουν και οι hip flexors) Μπόλικο με παίρνει για μυϊκή μάζα όχι λίγο, στα δικά μου πρότυπα βέβαια, που προτιμώ τη λεπτή σωματοδομή που ευνοεί την αντοχή, την ταχύτητα κι εκρηκτικότητα και λιτότερη καθαυτή τη μυικότητα (όχι ότι πχ Tyron Woodley ή Yοel Romero δεν έχουν ταχύτητα κι εκρητικότητα, αλλά λέμε τώρα για τους κοινούς θνητούς) ...εγώ θα ήθελα κυρίως (κατά προτεραιότητα) να φτιάξω λίγο όγκο μαζί με "definition" στο κάτω μέρος του στήθους, καθώς και να ανοίξει λίγο η πλάτη, γιατί παρόλο που κάτι γίνεται και περιέργως στα 36χρόνια αντιδρά καλά στη γυμναστική, η φαρδιά λεκάνη που κληρονόμησα από το σόϊ οπτικά δεν βοηθάει στη συμμετρία. προς το παρόν η τρίχα δεν έχει απωθήσει τις γυναίκες που με ενδιέφεραν εμένα....πιστεύω πάντως πως οι γυναίκες που ενοχλούνται περισσότερο από κάτι τέτοιο, τις απωθεί πρώτα ο χαρακτήρας μου - η ασυμβατότητα εκδηλώνεται πρώτα αλλού - και δεν προλαβαίνουν να δουν τη τρίχα κι έτσι δεν έχω τέτοιου είδους αρνητική εμπειρία επ' αυτού. (από την άλλη δεν έχω τύχει και σε καμία που να τη "βρίσκει" με τη τρίχα, κι αυτό περίεργο θα μου φαινόταν) Ας το βάλω σε spoiler γιατί η συζήτηση για τρίχες είναι καπως άσχετη Εμένα ειλικρινά δεν με ενοχλεί κι έτσι δεν το σκέφτομαι...η αλήθεια είναι μάλλον ότι το συνήθισα, γιατί πύκνωσε η τρίχα στο στέρνο μετά τα 25...θα προτιμούσα να ήταν λιγότερη, αλλά αφού είναι τόση, ας είναι....για μένα το ξύρισμα του στήθους είναι σαν να κάνω πλαστική, το μυαλό μου δεν δέχεται τέτοιες παρεμβάσεις... Κι ίσως αν κάποιος έχει λίγο, η συντήρηση να είναι και πιο εύκολη, αν έχεις πολλή τρίχα, μετά γίνεται φασαρία...είναι και κάτι που άμα το αρχισεις, πρέπει να το κάνεις συνέχεια κι απλά δεν μπορώ να απασχολώ το μυαλό μου με αχρείαστα πράγματα. ...και μόνο που σκέφτομαι τον εαυτό μου να χρειάζεται να κάνει υπολογισμούς να ξυριστεί πχ πριν τη παραλία, ξενερώνω αφάνταστα, θα με έκανε να νιώθω σαν γκόμενα που πρέπει να έχει στο νου της να ξυρίζει τα πόδια της...με τίποτα. από την άλλη,όσοι φίλοι μου τις έχουν ξυρίσει, ενώ στην αρχή χαίρονταν που "ανάπνεαν" περισσότερο, μετά σιγά-σιγά τους γύριζαν οι τρίχες και τους έκαναν σπυράκια (έχαναν τη φυσική τους κατεύθυνση και γύριζαν προς τα μέσα), οι τρίχες σκλήρυναν και χόντρυναν και γενικά το μετάνιωσαν. ..τώρα για λεηζερ κτλ δεν ξέρω κανέναν προσωπικά που να έχει κάνει... ...προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη διατροφή μας, το σώμα μας, γενικά τον εαυτό μας, ναι, αλλά η "τεχνητή" αλλαγή είναι κάτι που με απωθεί ως ιδέα ...εκτός αν είναι κάτι πολύ άσκημο και ταυτόχρονα πολύ συγκεκριμένο (πχ καμιά μεγάλη κρεατοελιά στη μύτη ας πούμε, που μια μικρή παρέμβαση, θα κάνει μεγάλη διαφορά)... Εδώ πέρα να πω βέβαια - εκθέτοντας τα διπλά κριτήρια - πως η τρίχα στις γυναίκες με απωθεί αφάνταστα, γι αυτό προτιμώ τις ξανθιές. Mην εισαι υπερβολικός. 6 είναι όχι 4 πακ. Αυτά να τα δουν οσοι κράζουν τις πρασινάδες. Η πρασινάδα ... είναι φυσικος λιποδιαλύτης. Όλα αυτά τα σέλινα - μπρόκολα - μαρουλι κτλπ. Εγω αποψε μετα το γυμναστηριο ειχα καθαρισμένη 200γρ σαρδέλα και μια τεράστια πράσινη σαλάτα με ξυδάκι μέσα .... και λαδάκι... ψημένη μια φέτα ψωμι ολικης στο φουρνο με λεμονι από πάνω. Ηταν πολύ ωραιο. Η διατροφή θέλει ποικιλια ... στο γυμναστηριο μια μέρα κοροϊδεύανε έναν που έτρωγε μονο ρυζι και κοτοπουλο όπως έλεγε ... θα στουμπώσεις του κάνουν ρεμπαγάσα χαχαχα Ανακαλυψα νέο γαμιστερο πρωϊνο .... παιρνω κουάκερ μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο πέριπου 100γρ ... 2 πορτοκάλια ένα μαχαιρι ... και μια χουφτα σταφιδες. Στιβω το πορτοκάλι πάνω από το κουάκερ .... ριχνω και σταφιδες ... και είναι πολύ νοστιμο. Με ένα κουταλάκι το τσακιζω το πρωι και θέλω και άλλο. Μετά εχω ένα γιαουρτάκι ... και ένα τοστ με 3 φέτες ντιρολο μέσα.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Η διατροφή θέλει ποικιλία αλλά εσύ μόνο σαρδέλα τρως ρε φίλε χαχα αλήθεια την έχεις βρει προσφορά πουθενά γι αυτό τρως συνέχεια? Άκου κάτι, με σαρδέλα δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα, θα κοπανιέσαι κάθε μέρα στην προπόνηση και θα βλέπεις 0 αποτελέσματα, η διατροφή είναι πολύ πιο σημαντικό κομμάτι από την προπόνηση, αν θέλεις να πιάσει τόπο η δουλειά που κάνεις στο γυμναστήριο τότε φρόντισε να τρως σωστά, σωστά δεν σημαίνει κάθε μέρα κοτόπουλο, σωστά σημαίνει όχι κάθε μέρα σαρδέλα, με σαρδέλα δεν πας πουθενά, της δουλειάς είμαι φέρτο να στο υπογράψω αυτό που σου λέω..
Demetra_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Η διατροφή θέλει ποικιλία αλλά εσύ μόνο σαρδέλα τρως ρε φίλε χαχα αλήθεια την έχεις βρει προσφορά πουθενά γι αυτό τρως συνέχεια? Άκου κάτι, με σαρδέλα δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα, θα κοπανιέσαι κάθε μέρα στην προπόνηση και θα βλέπεις 0 αποτελέσματα, η διατροφή είναι πολύ πιο σημαντικό κομμάτι από την προπόνηση, αν θέλεις να πιάσει τόπο η δουλειά που κάνεις στο γυμναστήριο τότε φρόντισε να τρως σωστά, σωστά δεν σημαίνει κάθε μέρα κοτόπουλο, σωστά σημαίνει όχι κάθε μέρα σαρδέλα, με σαρδέλα δεν πας πουθενά, της δουλειάς είμαι φέρτο να στο υπογράψω αυτό που σου λέω.. το dirolo και η σαρδέλα χτίζουν μύες, τι δεν καταλαβαίνεις ... άντε τράβα να μεγαλώσεις την τρίτη κεφαλή σου..χοντρομπαλά α-μύ-ητε 1
jason97 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ddevil αφού μπορώ να τους βάλω και να τους βγάλω γιατί ανησυχείς?
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Η διατροφή θέλει ποικιλία αλλά εσύ μόνο σαρδέλα τρως ρε φίλε χαχα αλήθεια την έχεις βρει προσφορά πουθενά γι αυτό τρως συνέχεια? Άκου κάτι, με σαρδέλα δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα, θα κοπανιέσαι κάθε μέρα στην προπόνηση και θα βλέπεις 0 αποτελέσματα, η διατροφή είναι πολύ πιο σημαντικό κομμάτι από την προπόνηση, αν θέλεις να πιάσει τόπο η δουλειά που κάνεις στο γυμναστήριο τότε φρόντισε να τρως σωστά, σωστά δεν σημαίνει κάθε μέρα κοτόπουλο, σωστά σημαίνει όχι κάθε μέρα σαρδέλα, με σαρδέλα δεν πας πουθενά, της δουλειάς είμαι φέρτο να στο υπογράψω αυτό που σου λέω.. Χθες παρέθεσα πρόγραμμα διατροφης. Δεν ειχα κάθε μέρα σαρδελα. Το διάβασες? Το ντιρολο ... Δημητρα.... έχει 32 γρ πρωτεΐνης στα 100. Με 3 φέτες δηλαδή. 15% λιπαρά. Πολλά είναι? Ο οργανισμος θέλει και τα λιπαρά του την ημέρα. Εσυ που μου λες ότι δεν θα κανω τιποτα ... έχεις δοκιμάσει να παιξεις έτσι? ή απλα το λές επειδή΄η πεπατημένη είναι κοτα κάθε μέρα? προσεξε γιατι θα βγει η κοτα - τιμωρος από το αβατάρ μου και θα σε τραμπουκήσει όπως έκανε στον άλλον. Μην τρως κάθε μερα κότες. Με κοτες δεν γμησε κανεις 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 το dirolo και η σαρδέλα χτίζουν μύες, τι δεν καταλαβαίνεις ... άντε τράβα να μεγαλώσεις την τρίτη κεφαλή σου..χοντρομπαλά α-μύ-ητε Την τρίτη κεφαλή την απομονωνω και την παίζω μόνη της κάθε Τρίτη, την δεύτερη κεφαλή την παίζω την δευτέρα και την πρώτη κεφαλή την Κυριακή, έβγαλα σπέσιαλ πρόγραμμα για τρικέφαλους θα το κάνω ένα μήνα να δω πως θα πάει και θα ενημερώσω! 2
Demetra_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Την τρίτη κεφαλή την απομονωνω και την παίζω μόνη της κάθε Τρίτη, την δεύτερη κεφαλή την παίζω την δευτέρα και την πρώτη κεφαλή την Κυριακή, έβγαλα σπέσιαλ πρόγραμμα για τρικέφαλους θα το κάνω ένα μήνα να δω πως θα πάει και θα ενημερώσω! κάνε αντίστοιχο και για τους 4φαλους και ενημέρωσε, με καίει γιατί πρέπει να τον φουσκώσω αμέσως έχεις παρατηρήσει ότι ο μοναδικός που δεν μας λέει τι παίζει στο γυμ είναι ο Φώτης έτσι ... όλα για την πάρτη του τα κρατάει 2
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτη τη σειρα των φωτογραφιων κανω ξεκολληματα στην αρση θανατου.Στο βαρυτερο σετ εφθανα 430 κιλα.Βεβαια τετοια φορτια δεν χωρουσαν στη μπαρα και για αυτο στο κεντρο της κρεμουσα με σχοινι και προσθετα βαρη. Απο το fb του τεράστιου δάσκαλου μου Γιάννη Διακογιαννη του πρώτου ελληνα επαγγελματία bb .. 9
TEOKOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 RESPECT !! υ.γ χέσε μας ρε Maus...κοκομπλόκο (αλλά και boost) 1
Mikeasdf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 15936781_127186024451548_6518821848521845234_o.jpg Σε αυτη τη σειρα των φωτογραφιων κανω ξεκολληματα στην αρση θανατου.Στο βαρυτερο σετ εφθανα 430 κιλα.Βεβαια τετοια φορτια δεν χωρουσαν στη μπαρα και για αυτο στο κεντρο της κρεμουσα με σχοινι και προσθετα βαρη. Απο το fb του τεράστιου δάσκαλου μου Γιάννη Διακογιαννη του πρώτου ελληνα επαγγελματία bb .. 15871994_118512608652223_9060037838126168697_n.jpg 15822820_118596495310501_67276727012671201_n.jpg Δεν εχει σειρα, 1 ειναι :P Οντως εσυ εισαι στην πρωτη? Ρε παππου αυτη ειναι λες και βγηκε στον 2ο παγκοσμιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις