jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 http://www.xanoumis.gr/42kg-ptimum-109.html Παιδιά τα έχει κανείς αυτό το σετ? Λέει για 40 κιλά και από κάτω γράφει 35 είναι τυπογραφικό?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 2.5 κιλα ειναι ο καθε αλτηρας οποτε ειναι 35 κιλα δισκοι + 2.5 + 2.5
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Είναι καλά? 012 και 001 τη κωδικοί είναι? Να προτιμήσω με μαντεμι η πλαστικοποιημενους η mixed plate?
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα βάρη είναι 20 κιλά το καθένα η 40 το ένα σύνολο 80?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα βάρη είναι 20 κιλά το καθένα η 40 το ένα σύνολο 80? Το γραφει απο κατω. Ειναι 40 κιλα συνολο Αλτηρας 1 = 2.5 + 2χ5 + 2.5χ2 + 2χ1.25 = 20 Αλτηρας 2 = 2.5 + 2χ5 + 2.5χ2 + 2χ1.25 = 20
TEOKOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πού το είδες το 6πακ, εγώ 4πακ βλέπω προς το παρόν...θέλει γυμναστική ακόμη και να πέσει κι άλλο το λίπος στη κοιλιά για να ξαναφανεί. ...καλά με τους κοιλιακούς ήμουν όσο αθλούμουν στα νιάτα μου και τα πρώτα χρόνια μετά που έκανα 4*100 δύο-τρεις φορές τη μέρα (αν και σε θέση που συμβάλλουν και οι hip flexors) Μπόλικο με παίρνει για μυϊκή μάζα όχι λίγο, στα δικά μου πρότυπα βέβαια, που προτιμώ τη λεπτή σωματοδομή που ευνοεί την αντοχή, την ταχύτητα κι εκρηκτικότητα και λιτότερη καθαυτή τη μυικότητα (όχι ότι πχ Tyron Woodley ή Yοel Romero δεν έχουν ταχύτητα κι εκρητικότητα, αλλά λέμε τώρα για τους κοινούς θνητούς) ...εγώ θα ήθελα κυρίως (κατά προτεραιότητα) να φτιάξω λίγο όγκο μαζί με "definition" στο κάτω μέρος του στήθους, καθώς και να ανοίξει λίγο η πλάτη, γιατί παρόλο που κάτι γίνεται και περιέργως στα 36χρόνια αντιδρά καλά στη γυμναστική, η φαρδιά λεκάνη που κληρονόμησα από το σόϊ οπτικά δεν βοηθάει στη συμμετρία. προς το παρόν η τρίχα δεν έχει απωθήσει τις γυναίκες που με ενδιέφεραν εμένα....πιστεύω πάντως πως οι γυναίκες που ενοχλούνται περισσότερο από κάτι τέτοιο, τις απωθεί πρώτα ο χαρακτήρας μου - η ασυμβατότητα εκδηλώνεται πρώτα αλλού - και δεν προλαβαίνουν να δουν τη τρίχα κι έτσι δεν έχω τέτοιου είδους αρνητική εμπειρία επ' αυτού. (από την άλλη δεν έχω τύχει και σε καμία που να τη "βρίσκει" με τη τρίχα, κι αυτό περίεργο θα μου φαινόταν) Ας το βάλω σε spoiler γιατί η συζήτηση για τρίχες είναι καπως άσχετη Εμένα ειλικρινά δεν με ενοχλεί κι έτσι δεν το σκέφτομαι...η αλήθεια είναι μάλλον ότι το συνήθισα, γιατί πύκνωσε η τρίχα στο στέρνο μετά τα 25...θα προτιμούσα να ήταν λιγότερη, αλλά αφού είναι τόση, ας είναι....για μένα το ξύρισμα του στήθους είναι σαν να κάνω πλαστική, το μυαλό μου δεν δέχεται τέτοιες παρεμβάσεις... Κι ίσως αν κάποιος έχει λίγο, η συντήρηση να είναι και πιο εύκολη, αν έχεις πολλή τρίχα, μετά γίνεται φασαρία...είναι και κάτι που άμα το αρχισεις, πρέπει να το κάνεις συνέχεια κι απλά δεν μπορώ να απασχολώ το μυαλό μου με αχρείαστα πράγματα. ...και μόνο που σκέφτομαι τον εαυτό μου να χρειάζεται να κάνει υπολογισμούς να ξυριστεί πχ πριν τη παραλία, ξενερώνω αφάνταστα, θα με έκανε να νιώθω σαν γκόμενα που πρέπει να έχει στο νου της να ξυρίζει τα πόδια της...με τίποτα. από την άλλη,όσοι φίλοι μου τις έχουν ξυρίσει, ενώ στην αρχή χαίρονταν που "ανάπνεαν" περισσότερο, μετά σιγά-σιγά τους γύριζαν οι τρίχες και τους έκαναν σπυράκια (έχαναν τη φυσική τους κατεύθυνση και γύριζαν προς τα μέσα), οι τρίχες σκλήρυναν και χόντρυναν και γενικά το μετάνιωσαν. ..τώρα για λεηζερ κτλ δεν ξέρω κανέναν προσωπικά που να έχει κάνει... ...προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη διατροφή μας, το σώμα μας, γενικά τον εαυτό μας, ναι, αλλά η "τεχνητή" αλλαγή είναι κάτι που με απωθεί ως ιδέα ...εκτός αν είναι κάτι πολύ άσκημο και ταυτόχρονα πολύ συγκεκριμένο (πχ καμιά μεγάλη κρεατοελιά στη μύτη ας πούμε, που μια μικρή παρέμβαση, θα κάνει μεγάλη διαφορά)... Εδώ πέρα να πω βέβαια - εκθέτοντας τα διπλά κριτήρια - πως η τρίχα στις γυναίκες με απωθεί αφάνταστα, γι αυτό προτιμώ τις ξανθιές. Εγώ έτσι που είδα την φώτο σου με τους τούμπανους κοιλιακούς και την τρίχα που την πέρασα για tattoo,σε συνδυασμό με τον τρόπο που γράφεις,μου ήρθε στο μυαλό " Ο δικηγόρος της Yakuza" Χαχα! 1
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το γραφει απο κατω. Ειναι 40 κιλα συνολο Αλτηρας 1 = 2.5 + 2χ5 + 2.5χ2 + 2χ1.25 = 20 Αλτηρας 2 = 2.5 + 2χ5 + 2.5χ2 + 2χ1.25 = 20 Ελαφρύ που φαίνονται θα προτιμούσα να είναι 40 με 45 κιλά το ένα Μπορείς σε αυτούς να προσθέσεις και αν βρίσκεις δισκοβαρα? Γίνεται να αγοράσεις αλτήρες και βάρη ξεχωριστά για να μην πάρω έτοιμους μήπως βγουν φτηνά η το ίδιο θα βγουν?
Votritis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ελαφρύ που φαίνονται θα προτιμούσα να είναι 40 με 45 κιλά το ένα ......εισαι μποντιμπιλντερ? ,αν οχι κανε πρωτα με τα 10κιλα και μετα πας στα 45κιλα(!) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ελαφρύ που φαίνονται θα προτιμούσα να είναι 40 με 45 κιλά το ένα Μπορείς σε αυτούς να προσθέσεις και αν βρίσκεις δισκοβαρα? Γίνεται να αγοράσεις αλτήρες και βάρη ξεχωριστά για να μην πάρω έτοιμους μήπως βγουν φτηνά η το ίδιο θα βγουν? ναι μπορεις αλλα τι ακριβως θες να κανεις με πανω απο 20 κιλα στο ενα χερι!?
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 10 κιλα μου φαινονται ελαφρια γιατι αμα παρω βαρια τη θα γινει δοκιμαζω και βλεπω και αμα με τον καιρο μου φαινονται ελαφρια προσθετω
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 10 κιλα μου φαινονται ελαφρια γιατι αμα παρω βαρια τη θα γινει δοκιμαζω και βλεπω και αμα με τον καιρο μου φαινονται ελαφρια προσθετω Με αυτα που λες υποθετω οτι δεν εχεις πιασει ποτε σου βαρη.
jason97 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 σχεδον μεσα επεσες αμα ασκω περισσοτερη δυναμη στο χερι δεν μεγαλωνει ο μυς?
InfernoN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 μια ο ενας με τις σαρδελες, μια ο αλλος με τις ιδιες θερμιδες ζαχαρης και πρωτεινης και τωρα 40 κιλα αλτηρα ε νταξει, καπου εκει καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει καμια σωτηρια για την ανθρωποτητα. Φιλε ξεκινα με 8-10κιλο για την ωρα και βλεπεις σε 5-10 χρονια για το 40αρι. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις