Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Άστο φίλε έχω πολύ δυνατά χέρια θα στο σπάσω το χεράκι σε ένα δευτερόλεπτο και θα σκούζεις μετά ότι σε υποτιμάω και τέτοια χάχαχα Πλάκα κάνω ρε μην αρχίσεις πάλι ξεκολλάτε με τα οφτοπικ το χετε πηδήξει το νήμα, έγραψα χθες μια κουβέντα για το πόσο θεωρείται μεγάλο ένα χέρι στα βάρη και γαμηθηκατε δυο σελίδες ότι σας υποτιμάμε Οκ μια πλάκα που κ που είναι ωραία αν όμως απαντάτε με μια σελίδα κατεβατό ο καθένας υπάρχει θέμα μετά, κάντε πλάκιτσα αλλά μην σκαλωνετε με βλακείες, όλοι χωράμε στην παρέα κούλ λέμε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τα παπουτσια μια χαρα σημερα! Μαλακά αρκετα. Επισης δεν γλιστρανε για αυτο πηγα να φαω τα μουτρα μου οταν ετρεξα λιγο στο τελος γιατι κολλησε το ποδι κατω Spect εκανες fail αγορα δεν ειναι κακο .Ολοι εχουμε κανει καποια στιγμη .Καταρχην δες γυρω στο gym φοραει κανεις τετοια ?Μετα επεκτεινε τον κυκλο δες στον περιγυρο σου ,στον κοσμο που κυκλοφορει αν φοραει κανεις τετοια. Μια πωληση εκαναν ενα τεμαχιο και το πηρες εσυ αχααχ. Αλεξ τι εννοεις 85 κιλα μινιμουμ?Οτι εισαι τωρα ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Φωτη στο gym εδω το ματι μου σταματαει στο υψος του κωλου δεν παει ουτε πανω ουτε κατω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 @Devil αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι σε κάποια περίοδο της ζωής μας, πριν ασχοληθούμε πιο σοβαρά όλοι τα ίδια λίγο πολύ λέμε και πιστεύουμε για το fitness. Ο ένας θα σου πει φάε σαρδέλα θα γίνεις φέτες και τούμπανο. Ο άλλος θα σου πει αν θες να αδυνατίσεις να πίνεις μόνο χυμούς για ένα μήνα, ο άλλος θα σου πει κάνε διάδρομο με τα χέρια και θα κάνεις ώμους, άλλος θα σου πει πρόσεχε μην squat με μπάρα και βάρη γιατί τα πόδια σου δεν θα χωράνε στα παντελόνια και θα πρέπει να αλλάξεις γκαρνταρόμπα. Αν σκεφτώ και εμένα πριν καμιά 20 ρια χρόνια πριν ασχοληθώ θα έλεγα / πίστευα διάφορες μπούρδες. Εδώ έχεις την δυνατότητα να πεις την "βλακεία" σου και να έχεις 2-3 ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει και την βλακεία και άλλες εναλλακτικές να σου πούνε τι δούλεψε και τι όχι. Εσύ για άγνωστο λόγο μπορεί να επιμείνεις. Δυστυχώς η ευτυχώς ότι και να έλεγες δεν είναι ακόμα η ώρα που θα περάσεις το μήνυμα σε κάποιον που ασχολείται χρόνια για να κάτσει να το συζητήσει μαζί του γιατί είσαι ακόμα σε αρχάριο επίπεδο. Με τον καιρό που θα ανεβαίνεις επίπεδο και θα τουμπανιάσεις όλοι θα σε παίρνουν πιο σοβαρά. Δεν είναι θέμα παρέας και κλίκας με τον τρόπο που το λες, εγώ θυμάμαι ότι οι υπόλοιποι γράφαμε για πολύ καιρό πριν έρθει ο μάους πχ αλλά ήρθε, είπε 5 σωστά πράματα ανέβασε και μια τουμπανο φώτο ε θα τον πάρεις στα σοβαρά. Δεν σου λέω ότι έχεις λιγότερα δικαιώματα άποψης, όλοι τα ίδια έχουμε, και σε έναν ονειρικό κόσμο όλοι θα συζητούσαν με την ίδια βαρύτητα με όλους αλλά έτσι είναι η φάση τώρα τι να κάνουμε. Spect εκανες fail αγορα δεν ειναι κακο .Ολοι εχουμε κανει καποια στιγμη .Καταρχην δες γυρω στο gym φοραει κανεις τετοια ?Μετα επεκτεινε τον κυκλο δες στον περιγυρο σου ,στον κοσμο που κυκλοφορει αν φοραει κανεις τετοια. Μια πωληση εκαναν ενα τεμαχιο και το πηρες εσυ αχααχ. Αλεξ τι εννοεις 85 κιλα μινιμουμ?Οτι εισαι τωρα ? Ότι είμαι 85.5 τώρα αλλά δεν θα πεσω ξανά κάτω από τα 85 και στα @@ μου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σπεκτ μην ακούς τίποτα τα reebok μαμανε Αν αντί για 50 ευρώ είχαν 250 ο Φώτης θα πήγαινε σήμερα να πάρει 3/4 ζευγάρια χαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ότι είμαι 85.5 τώρα αλλά δεν θα πεσω ξανά κάτω από τα 85 και στα @@ μου ναι ρε αφου εισαι πολυ ψηλος ειναι λιγα τα 85 για σενα νομιζω .Εκτος αν μιλαμε για ιδανικες καταστασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 γενικά αυτή η άσκηση βοηθάει πολύ. εγώ τη κάνω και στο σπίτι. πως εννωείς πονάνε οι ώμοι σου; το ρίχνεις το load όλο στους τραπεζοειδής; από ζέσταμα αρχή τι κάνεις;; εγώ πχ κάνω: σε αυτό το κωπηλατικό: 1000m 60 jucks-προβολές με το ένα- 40- jucks - προβολές - 20 jucks μετά μέσα έξω και τα 2 πόδια ανοιγματα πόδια δεξια αριστερα μετά λάστιχα να ανοίξω τα ισχία μου (πολλύ σημαντικό) μετά με το λάστιχο το βάζω στο κώλο μου και squatαρω και μετά παίρνω και ένα ξύλο και κάνω αυτό που λες. και μετά λάστιχα χέρια. Mε ενοχλουν οταν τους τεντωνω για να κρατησω σταθερη τη μπαρα. Ζεσταμα κανω ποδια κυριως και μετα αρκετα σετ με τη μπαρα και με λιγα κιλα. @Devil, 79 κιλα?? Εγω σε εκανα καμια 65-70 ξερω γω. Μαλλον φταιει που μοιαζετε σωματικα με ενα φιλο μου ο οποιος ειναι τοσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 @Devil αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι σε κάποια περίοδο της ζωής μας, πριν ασχοληθούμε πιο σοβαρά όλοι τα ίδια λίγο πολύ λέμε και πιστεύουμε για το fitness. Ο ένας θα σου πει φάε σαρδέλα θα γίνεις φέτες και τούμπανο. Ο άλλος θα σου πει αν θες να αδυνατίσεις να πίνεις μόνο χυμούς για ένα μήνα, ο άλλος θα σου πει κάνε διάδρομο με τα χέρια και θα κάνεις ώμους, άλλος θα σου πει πρόσεχε μην squat με μπάρα και βάρη γιατί τα πόδια σου δεν θα χωράνε στα παντελόνια και θα πρέπει να αλλάξεις γκαρνταρόμπα. Αν σκεφτώ και εμένα πριν καμιά 20 ρια χρόνια πριν ασχοληθώ θα έλεγα / πίστευα διάφορες μπούρδες. Εδώ έχεις την δυνατότητα να πεις την "βλακεία" σου και να έχεις 2-3 ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει και την βλακεία και άλλες εναλλακτικές να σου πούνε τι δούλεψε και τι όχι. Εσύ για άγνωστο λόγο μπορεί να επιμείνεις. Δυστυχώς η ευτυχώς ότι και να έλεγες δεν είναι ακόμα η ώρα που θα περάσεις το μήνυμα σε κάποιον που ασχολείται χρόνια για να κάτσει να το συζητήσει μαζί του γιατί είσαι ακόμα σε αρχάριο επίπεδο. Με τον καιρό που θα ανεβαίνεις επίπεδο και θα τουμπανιάσεις όλοι θα σε παίρνουν πιο σοβαρά. Δεν είναι θέμα παρέας και κλίκας με τον τρόπο που το λες, εγώ θυμάμαι ότι οι υπόλοιποι γράφαμε για πολύ καιρό πριν έρθει ο μάους πχ αλλά ήρθε, είπε 5 σωστά πράματα ανέβασε και μια τουμπανο φώτο ε θα τον πάρεις στα σοβαρά. Δηλαδη θέλεις να μου πεις ότι έτρωγες αυτά που λέω και εγω σε καλές ποσοτητες έκανες και την γυμναστικούλα σου και δεν έφτιαξες ωραιο σώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Απο οοοοοολο αυτο το κατεβατο, αυτη την απορια εχεις????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Άστο φίλε έχω πολύ δυνατά χέρια θα στο σπάσω το χεράκι σε ένα δευτερόλεπτο και θα σκούζεις μετά ότι σε υποτιμάω και τέτοια χάχαχα Πλάκα κάνω ρε μην αρχίσεις πάλι ξεκολλάτε με τα οφτοπικ το χετε πηδήξει το νήμα, έγραψα χθες μια κουβέντα για το πόσο θεωρείται μεγάλο ένα χέρι στα βάρη και γαμηθηκατε δυο σελίδες ότι σας υποτιμάμε Οκ μια πλάκα που κ που είναι ωραία αν όμως απαντάτε με μια σελίδα κατεβατό ο καθένας υπάρχει θέμα μετά, κάντε πλάκιτσα αλλά μην σκαλωνετε με βλακείες, όλοι χωράμε στην παρέα κούλ λέμε.. χαχαχ θα το βλέπαμε και στην πράξη αυτό! Εγω κάνω δηλώσεις μονο μετά την αναμέτρηση. Μην φοβάσάι παντως.... το δικο μου χέρι θα σπάσεις ... όχι το δικο σου. Και κάτι τελευταιο γιατι έχω βαρεθεί και εγω να εξηγώ τα αυτονόητα αλλα να μην με παιρνουν στα σοβαρα επειδή .... δεν είμαι μέλος της παρεούλας και δεν έχω το σωματάκι που εγκρινει η παρεούλα. Άλλο αδύνατος και άλλο αδύναμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 @Devil, 79 κιλα?? Εγω σε εκανα καμια 65-70 ξερω γω. Μαλλον φταιει που μοιαζετε σωματικα με ενα φιλο μου ο οποιος ειναι τοσα. Kαι εγω αυτο σκέφτηκα αλλα οι φώτο μπορει να ειναι λιγο παραπλανητικες και εγω νομίζω οτι φαίνομαι λιγα παραπάνω κιλά απ'οτι στη πραγματικοτητα είμαι . Σπεκτ μην ακούς τίποτα τα reebok μαμανε Αν αντί για 50 ευρώ είχαν 250 ο Φώτης θα πήγαινε σήμερα να πάρει 3/4 ζευγάρια χαχα Και αν ειχε και το δαγκωμένο μηλο πάνω θα έδινε και 800Ε ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Mε ενοχλουν οταν τους τεντωνω για να κρατησω σταθερη τη μπαρα. Ζεσταμα κανω ποδια κυριως και μετα αρκετα σετ με τη μπαρα και με λιγα κιλα. @Devil, 79 κιλα?? Εγω σε εκανα καμια 65-70 ξερω γω. Μαλλον φταιει που μοιαζετε σωματικα με ενα φιλο μου ο οποιος ειναι τοσα. Όχι ρε συ τι 65-70. Το γάμησες 78-79 κιλά κάτω ταβάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Όχι ρε συ τι 65-70. Το γάμησες 78-79 κιλά κάτω ταβάνι. Αν ψηναισ βαλε μια ολοσωμη ρε. οχι με φορμα ε?? Εγω σε ειχα στο μυαλο μου για κοντο-στο υψος μου φαση και κιλα στα 75. Αν και σου χω πει αν βγαλεις την τριχα ενα κιλακι το ριχνεις ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) 85 κιλά minimum. Έχω σταματήσει να γράφω γιατί περιμένω spin off σε thread των χοντρών. Πέραν της πλάκας έβαλα λιγότερο λίπος από ότι περίμενα so far βοηθάει το muai thai και η αερόβια πολύ. Τέλος η πείνα, ας πάω 90 και θα πεινάσω εκεί. Γιάννη ο Φώτης σου την λέει για το φαι και θα σου την λεει για πάντα και θα είσαι μαυρισμένος γιατί ήσουν πολύ λεπτός στην prefitness κατάσταση, άρα και ελεύθερος δεν σε τραβάει πολύ η μάσα. Εγώ στα 17-18 ήμουν 95 κιλά και πάλι πρόσεχα . Μην τον παρεξηγείς ------ @βιτσιόζος το 6-pack είναι τούμπανο αν και σίγουρα σε παίρνει για λίγο μυική μάζα ακόμα. Επίσης οι γυναίκες είτε θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο είτε θα χαϊδεύουν την τρίχα από το πρωί ως το βράδυ love or hate φάση. ------ Maus o τρικέφαλος σου έχει δική του προσωπικότητα πλέον. Σε λίγο θα αρχίσετε το σκάκι και το τάβλι. ----- Spect ότι χέρι και να κάνεις εμείς ανάποδα θα το βλέπουμε... καλύτερα 2 εκατοστά λιγότερο και σωστό orientation. Ανέβασε την κάνα imgur και κάντην embed αντί για Upload στο insomnia. Μπορείς να αλλάξεις orientation Πού το είδες το 6πακ, εγώ 4πακ βλέπω προς το παρόν...θέλει γυμναστική ακόμη και να πέσει κι άλλο το λίπος στη κοιλιά για να ξαναφανεί. ...καλά με τους κοιλιακούς ήμουν όσο αθλούμουν στα νιάτα μου και τα πρώτα χρόνια μετά που έκανα 4*100 δύο-τρεις φορές τη μέρα (αν και σε θέση που συμβάλλουν και οι hip flexors) Μπόλικο με παίρνει για μυϊκή μάζα όχι λίγο, στα δικά μου πρότυπα βέβαια, που προτιμώ τη λεπτή σωματοδομή που ευνοεί την αντοχή, την ταχύτητα κι εκρηκτικότητα και λιτότερo καθαυτή τη μυικότητα (όχι ότι πχ Tyron Woodley ή Yοel Romero δεν έχουν ταχύτητα κι εκρητικότητα, αλλά λέμε τώρα για τους κοινούς θνητούς) ...εγώ θα ήθελα κυρίως (κατά προτεραιότητα) να φτιάξω λίγο όγκο μαζί με "definition" στο κάτω μέρος του στήθους, καθώς και να ανοίξει λίγο η πλάτη, γιατί παρόλο που κάτι γίνεται και περιέργως στα 36χρόνια αντιδρά καλά στη γυμναστική, η φαρδιά λεκάνη που κληρονόμησα από το σόϊ οπτικά δεν βοηθάει στη συμμετρία. προς το παρόν η τρίχα δεν έχει απωθήσει τις γυναίκες που με ενδιέφεραν εμένα....πιστεύω πάντως πως οι γυναίκες που ενοχλούνται περισσότερο από κάτι τέτοιο, τις απωθεί πρώτα ο χαρακτήρας μου - η ασυμβατότητα εκδηλώνεται πρώτα αλλού - και δεν προλαβαίνουν να δουν τη τρίχα κι έτσι δεν έχω τέτοιου είδους αρνητική εμπειρία επ' αυτού. (από την άλλη δεν έχω τύχει και σε καμία που να τη "βρίσκει" με τη τρίχα, κι αυτό περίεργο θα μου φαινόταν) Ναι η μαργαριτα μας έχει παραθέσει εδώ μεσα ολοκληρο το καλοκαιρινο και χειμωνιάτικο της πρόγραμμα... τα δικα μου άσχετα την πειραξαν. Καλα ο βιτσιόζος είναι σαν εξώφυλο του Μένς χέλθ στην κοιλια ωραιος βιτσιοζε.... εγω στη θεση σου χωρις παρεξηγηση μπορει και να το ξυριζα το στηθος. Γιατι ρε φιλε έχει την διπλάσια τριχα από την δικιά μου και οντως δεν φαινεται τιποτα. Μπορει στο μέλλον να πατησω και εγω καμια δεν ξέρω το σκέφτομαι. Μονο για εκει. Ας το βάλω σε spoiler γιατί η συζήτηση για τρίχες είναι καπως άσχετη Εμένα ειλικρινά δεν με ενοχλεί κι έτσι δεν το σκέφτομαι...η αλήθεια είναι μάλλον ότι το συνήθισα, γιατί πύκνωσε η τρίχα στο στέρνο μετά τα 25...θα προτιμούσα να ήταν λιγότερη, αλλά αφού είναι τόση, ας είναι....για μένα το ξύρισμα του στήθους είναι σαν να κάνω πλαστική, το μυαλό μου δεν δέχεται τέτοιες παρεμβάσεις... Κι ίσως αν κάποιος έχει λίγο, η συντήρηση να είναι και πιο εύκολη, αν έχεις πολλή τρίχα, μετά γίνεται φασαρία...είναι και κάτι που άμα το αρχισεις, πρέπει να το κάνεις συνέχεια κι απλά δεν μπορώ να απασχολώ το μυαλό μου με αχρείαστα πράγματα. ...και μόνο που σκέφτομαι τον εαυτό μου να χρειάζεται να κάνει υπολογισμούς να ξυριστεί πχ πριν τη παραλία, ξενερώνω αφάνταστα, θα με έκανε να νιώθω σαν γκόμενα που πρέπει να έχει στο νου της να ξυρίζει τα πόδια της...με τίποτα. από την άλλη,όσοι φίλοι μου τις έχουν ξυρίσει, ενώ στην αρχή χαίρονταν που "ανάπνεαν" περισσότερο, μετά σιγά-σιγά τους γύριζαν οι τρίχες και τους έκαναν σπυράκια (έχαναν τη φυσική τους κατεύθυνση και γύριζαν προς τα μέσα), οι τρίχες σκλήρυναν και χόντρυναν και γενικά το μετάνιωσαν. ..τώρα για λεηζερ κτλ δεν ξέρω κανέναν προσωπικά που να έχει κάνει... ...προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη διατροφή μας, το σώμα μας, γενικά τον εαυτό μας, ναι, αλλά η "τεχνητή" αλλαγή είναι κάτι που με απωθεί ως ιδέα ...εκτός αν είναι κάτι πολύ άσκημο και ταυτόχρονα πολύ συγκεκριμένο (πχ καμιά μεγάλη κρεατοελιά στη μύτη ας πούμε, που μια μικρή παρέμβαση, θα κάνει μεγάλη διαφορά)... Εδώ πέρα να πω βέβαια - εκθέτοντας τα διπλά κριτήρια - πως η τρίχα στις γυναίκες με απωθεί αφάνταστα, γι αυτό προτιμώ τις ξανθιές. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2017 από vgiozo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη θέλεις να μου πεις ότι έτρωγες αυτά που λέω και εγω σε καλές ποσοτητες έκανες και την γυμναστικούλα σου και δεν έφτιαξες ωραιο σώμα?Με την διατροφή σου κούτσα στραβά κάτι θα κάνεις εφόσον είσαι υπερθερμιδικα η ισοθερμιδικα. Με την γυμναστική όπως τα έλεγες δεν κάνεις τίποτα θέλει πιο πολύ ένταση. Μην βλέπεις βίντεο από ορθοπεδικούς για το πόσο να πιέζεις το σώμα σου, αυτοί θα σου πουν ότι αν βάλεις μισό κιλό πιο πάνω θα πάθεις καρκίνο Εσύ όμως ήσουν και υποθερμιδικα να γίνεις φέτες και καλά.. τελείως λάθος δεν δίνεις στο σώμα fuel να αναπτυχθει. Δεν είσαι υπέρβαρος για να πας υπό.. τα πρώτα δύο χρόνια ξέχνα τα κοψίματα απλά δινε πόνο και φαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις