margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 https://www.xtr.gr/el/protein-nut-choc-250gr-body-attack.html https://www.xtr.gr/el/protein-pudding-210gr-body-attack.html εχει δοκιμασει καποιος ενα απο τα δυο?
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τι ειναι αυτά μερεντα πρωτεΐνη ? Τι άλλο θα βγάλουν ρε φίλε /!!!!!!!!! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 https://www.xtr.gr/el/protein-nut-choc-250gr-body-attack.html https://www.xtr.gr/el/protein-pudding-210gr-body-attack.html εχει δοκιμασει καποιος ενα απο τα δυο? To 2o το εχω δοκιμασει ειναι οκ. Για να καλυπτεις την αναγκη για γλυκο ειναι οτι πρεπει. Για οποιον γουσταρει παχυρευστα σμουθις οπως εμενα κανει επισης πολυ καλο σμουθι με γαλα βρωμη και μπανανα που το βγαζει αρκετα πηχτό Τι ειναι αυτά μερεντα πρωτεΐνη ? Τι άλλο θα βγάλουν ρε φίλε /!!!!!!!!! Μαρκετινγ μα φρεντ! Εγω περιμενω να βγαλουν καποτες με πρωτεινη να αρχισουν ολοι τις πιπες!
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 :lol: Ναι ρε κατι τετοιο θελω Για να καλυπτεις την αναγκη για γλυκο ειναι οτι πρεπει.
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 όπα όπα, τώρα βάζεις δύσκολα όταν κάνεις έναν κομμάτι κρέας κιμά δεν το παίρνεις "καθαρό" από τη συσκευή... αλλά μαζεύεις και κομμάτια από προηγούμενες χρήσεις του κιμά ακόμα και νουά να μην παίρνεις, αν έχεις γνωστό κρεοπώλη πες του να σου δίνει το πιο άπαχο κομμάτι κρέας που έχει και να σου καθαρίζει τα γύρω γύρω κατά προσέγγιση είναι αυτό http://www.calorieking.com/foods/calories-in-beef-ground-beef-93-lean-7-fat-raw_f-ZmlkPTEwMDAyNTAx.html καλά δεν το ψάχνω σε τέτοιο σημείο , απλά δεν ήξερα ποιο απόλα υποτίθεται πως ειναι το νουα thanks
Demetra_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγω nut choc περιμενω απο mp να βγαλει. Pudding θα παρω οταν βρω τα ευρωπακια απο mp
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ε χτύπα μια μερεντα πρωτεΐνη ρε φίλε Αντε ανεβάστε καμιά φώτο ρεμαλια, πάρτε από μένα κάνα δυο κεφαλές από τους τρικέφαλους ! 8
alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 85 κιλά minimum. Έχω σταματήσει να γράφω γιατί περιμένω spin off σε thread των χοντρών. Πέραν της πλάκας έβαλα λιγότερο λίπος από ότι περίμενα so far βοηθάει το muai thai και η αερόβια πολύ. Τέλος η πείνα, ας πάω 90 και θα πεινάσω εκεί. Γιάννη ο Φώτης σου την λέει για το φαι και θα σου την λεει για πάντα και θα είσαι μαυρισμένος γιατί ήσουν πολύ λεπτός στην prefitness κατάσταση, άρα και ελεύθερος δεν σε τραβάει πολύ η μάσα. Εγώ στα 17-18 ήμουν 95 κιλά και πάλι πρόσεχα . Μην τον παρεξηγείς ------ @βιτσιόζος το 6-pack είναι τούμπανο αν και σίγουρα σε παίρνει για λίγο μυική μάζα ακόμα. Επίσης οι γυναίκες είτε θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο είτε θα χαϊδεύουν την τρίχα από το πρωί ως το βράδυ love or hate φάση. ------ Maus o τρικέφαλος σου έχει δική του προσωπικότητα πλέον. Σε λίγο θα αρχίσετε το σκάκι και το τάβλι. ----- Spect ότι χέρι και να κάνεις εμείς ανάποδα θα το βλέπουμε... καλύτερα 2 εκατοστά λιγότερο και σωστό orientation. Ανέβασε την κάνα imgur και κάντην embed αντί για Upload στο insomnia. Μπορείς να αλλάξεις orientation 6
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σχετικά είναι όλα. Ανάλογα πως το βλέπει κανείς . Η ουσία είναι πως το thread ξαναζωντάνεψε και μπήκαν και καινούργιοι Ναι η μαργαριτα μας έχει παραθέσει εδώ μεσα ολοκληρο το καλοκαιρινο και χειμωνιάτικο της πρόγραμμα... τα δικα μου άσχετα την πειραξαν. 85 κιλά minimum. Έχω σταματήσει να γράφω γιατί περιμένω spin off σε thread των χοντρών. Πέραν της πλάκας έβαλα λιγότερο λίπος από ότι περίμενα so far βοηθάει το muai thai και η αερόβια πολύ. Τέλος η πείνα, ας πάω 90 και θα πεινάσω εκεί. Γιάννη ο Φώτης σου την λέει για το φαι και θα σου την λεει για πάντα και θα είσαι μαυρισμένος γιατί ήσουν πολύ λεπτός στην prefitness κατάσταση, άρα και ελεύθερος δεν σε τραβάει πολύ η μάσα. Εγώ στα 17-18 ήμουν 95 κιλά και πάλι πρόσεχα . Μην τον παρεξηγείς ------ @βιτσιόζος το 6-pack είναι τούμπανο αν και σίγουρα σε παίρνει για λίγο μυική μάζα ακόμα. Επίσης οι γυναίκες είτε θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο είτε θα χαϊδεύουν την τρίχα από το πρωί ως το βράδυ love or hate φάση. ------ Maus o τρικέφαλος σου έχει δική του προσωπικότητα πλέον. Σε λίγο θα αρχίσετε το σκάκι και το τάβλι. ----- Spect ότι χέρι και να κάνεις εμείς ανάποδα θα το βλέπουμε... καλύτερα 2 εκατοστά λιγότερο και σωστό orientation. Ανέβασε την κάνα imgur και κάντην embed αντί για Upload στο insomnia. Μπορείς να αλλάξεις orientation Καλα ο βιτσιόζος είναι σαν εξώφυλο του Μένς χέλθ στην κοιλια ωραιος βιτσιοζε.... εγω στη θεση σου χωρις παρεξηγηση μπορει και να το ξυριζα το στηθος. Γιατι ρε φιλε έχει την διπλάσια τριχα από την δικιά μου και οντως δεν φαινεται τιποτα. Μπορει στο μέλλον να πατησω και εγω καμια δεν ξέρω το σκέφτομαι. Μονο για εκει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Spect ότι χέρι και να κάνεις εμείς ανάποδα θα το βλέπουμε... καλύτερα 2 εκατοστά λιγότερο και σωστό orientation. Ανέβασε την κάνα imgur και κάντην embed αντί για Upload στο insomnia. Μπορείς να αλλάξεις orientation Να φτιαξουν το ινσομνια ρε Σε imgur δεν ανεβαζω για κανενα λογο! Τα παπουτσια μια χαρα σημερα! Μαλακά αρκετα. Επισης δεν γλιστρανε για αυτο πηγα να φαω τα μουτρα μου οταν ετρεξα λιγο στο τελος γιατι κολλησε το ποδι κατω 1
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πιασιμο στην αριστερη ωμοπλατη γαμωτη.
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ε χτύπα μια μερεντα πρωτεΐνη ρε φίλε Αντε ανεβάστε καμιά φώτο ρεμαλια, πάρτε από μένα κάνα δυο κεφαλές από τους τρικέφαλους ! 2qa.jpg https://postimg.org/image/w7hguq28x/ και είμαι και στα αδυνατά μου .... στα 79 κιλά 1.80. Μολις πάω 84-85 θα σ πω εγω 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 https://postimg.org/image/w7hguq28x/ και είμαι και στα αδυνατά μου .... στα 79 κιλά 1.80. Μολις πάω 84-85 θα σ πω εγω Βαλε μια νορμαλ ολοσωμη ρε πρεπει να κανουμε παζλ για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα Νομιζα οτι ησουν πιο κοντος. Ανετα σε παιρνει να βαλεις ενα 5κιλο. Αν εισαι οπως φανταζομαι πρεπει να μην εχεις καλη αναλογια κατω και ανω κορμου
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς εγώ υποφέρω από χιονίστρες τα τελευταία χρόνια... ...όταν είχε πρωτομπει το νέο τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ δεν μου έφτανε ούτε για το φαΐ το μηνιάτικο και για να ρίξω το λογαριασμό έβγαλα δύο χειμώνες χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ θέρμανση. ...κι εκεί που "χαιρόμουν" για τη σκληραγώγησή μου (προερχόμενος από τα Γιάννενα κι όντας συνηθισμένος στη προπόνηση όλο το χειμώνα σε εξωτερικό χώρο πάντα, λόγω αντισφαίρισης) και δεν περίμενα να με επηρεάσει το κρύο, στα μέσα του δεύτερου χειμώνα εμφανίστηκαν χιονίστρες στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών (περιστασιακά και στο αυτί). ...επειδή δεν ήξερα τί ήταν πήγα στο Δερματολογικό που είναι εκεί Δελφών/Μπότσαρη κοντά στη Θεσ/νίκη και ο γιατρός διέγνωσε χιονίστρες και μου έδωσε μια κρέμα, Flixotide, για περιστασιακή χρήση... ...ωστόσο δεν με ενθάρρυνε πολύ στη χρήση της και με ρώτησε περισσότερο για τον τρόπο έκθεσής μου στο κρύο και τελικά μου πρότεινε να αγοράσω δερμάτινα, λεπτά γάντια που θα μου επιτρέψουν να χρησιμοποιώ αποδοτικά τα χέρια μου στο γράψιμο, πληκτρολόγηση κτλ καθώς και να απομακρύνω επιμελώς την όποια υγρασία ανάμεσα στα δάχτυλα μετά το μπάνιο ή όταν πλένω τα χέρια μου (κι επειδή έχω σκύλο, τα πλένω συχνά μεσα στο σπίτι) ...ουσιαστικά οι χιονίστρες παρουσιάστηκαν λόγω του συνδυασμού του κρύου και των πολλών ωρών που περνώ καθιστός στο γραφείο, που δεν ευνοεί τη καλή κυκλοφορία, μαζί με το συχνό πλύσιμο των χεριών (θερμοσίφωνας άναβε μόνο για μπάνιο κι όχι για πλυσιμο πιάτων κτλ) Πλέον έχει μειωθεί το φαινόμενο, αλλά είναι εκνευριστικό γιατί λίγο να μην προσέξω εμφανίζονται αμέσως, ακόμη κι αν το κρύο δεν είναι πολύ έντονο... ...όταν πηγαίνω στους δικούς μου που έχουν θέρμανση εξαφανίζονται εντός εβδομάδας κι αργούν να επανέλθουν. ...τώρα συνειδητά όση ώρα είμαι στο γραφείο, κουνάω συχνά πυκνά τα δάχτυλα των ποδιών μου, σηκώνομαι και κάνω βηματισμούς κτλ για καλύτερη κυκλοφορία κι έτσι περιορίζεται. Για γυμναστική στο σπίτι, ένας που παρακολουθώ στο youtube και μου αρέσει λόγω της έμφασης που δίνει στην ορθή βιομηχανική έχει σειρά τέτοιων βίντεο https://www.youtube.com/playlist?list=PLRS2DE4P39EdCAYKkWqPfd9b6ZeNodzz2 ...επίσης "ο βιτσιόζος" δεν αρπάζεται με το παραμικρό, όχι σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον, άλλα η σκόπιμη διαστρέβλωση των γραφομένων από ορισμένους , με πρόδηλα εριστική πρόθεση και με στόχο τον υποβιβασμό της άποψης - όταν είναι τόσο ξεκάθαρο τί γράφω, μη χωρώντας παρερμηνείες - σαφώς είναι ενοχλητική ως προς τον τόνο που προσδίδει στο νήμα... κι είναι κάτι που συμβαίνει προς όποιον "νέο" στο νήμα αρχίζει να συζητά κάτι αναλυτικά (πχ τον leftis), που δεν γίνεται ανεκτό από εκείνους που το προσλαμβάνουν σαν επίδειξη γνώσης που διαταρράσσει την "ιεραρχία"...και τρέχουν να την αποκαταστήσουν, εριστικά κάθε φορά. ...έπειτα άλλος είναι αυτός που σε προηγούμενη συζήτηση αρπάχθηκε τόσο που προκάλεσε παρέμβαση του μοντεράτορα και απειλήθηκε να κλείσει το νήμα ...όταν θα με δεις - να πατάω εγώ "αναφορά" σε μήνυμα που δεν μου αρέσει - ή να διαστρεβλώνω σκόπιμα γραφόμενα κάποιου άλλου - ή να καταπιανομαι σε έντονες συζητήσεις που αφορούν κάτι άλλο από το προκείμενο (πχ το θέμα των αμινοξέων στα όσπρια, ή του τρόπου που καίγονται περισσότερες θερμίδες) και να το κάνω χωρίς παράθεση στοιχείων, αλλά ως απλή αντιπαράθεση τότε να το δεχτώ. Και βεβαια μην ξεχνάει κανεις ... ΣΑΡΔΕΛΑ ΜΟΝΟ! Σημερα κουμπωσα 300γρ και μετα τη προπονηση αλλα 200γρ ... σαρδέλα μονο. και αγάπη. γέεεεεεα. ΥΓ Μάους οποτε θες έλα για μπράντεφερ -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις