Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως Φώτη το ότι κάποιος είναι τσίρος δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να δώσει και μία τεχνική συμβουλη.

Μπορώ να καταλάβω ότι μερικοί θέλουν και η εικόνα να συνάδει με αυτό που λέει κάποιος αλλά δεν είναι πάντα mutually exclusive.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πάντως Φώτη το ότι κάποιος είναι τσίρος δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να δώσει και μία τεχνική συμβουλη.

Μπορώ να καταλάβω ότι μερικοί θέλουν και η εικόνα να συνάδει με αυτό που λέει κάποιος αλλά δεν είναι πάντα mutually exclusive.

Oχι δεν  αναφερομουν σε αυτο .

Ειναι αλλο οι γνωσεις που μπορει να εχει ενας επαγγελματιας  και  αλλο αν τις εφαρμοζει η' αν μπορει να τις εφαρμοσει ο ιδιος, στην προκειμενη περιπτωση  στο σωμα του .

Προσεξε τωρα  ποια ειναι η   ειδοποιος διαφορα .

Βλεπουμε ενα σεφ αδυνατο  αυτο δεν σημαινει πως δεν ξερει να μαγειρευει  θα τον κρινουμε απο το αποτελεσμα της δουλειας του μολις ερθουν τα πιατα .

Τον επαγγελματια γυμναστη παλι θα τον κρινουμε απο τα αποτελεσματα της δουλειας τους αν εχει ατομα που εχει προπονησει και ειναι σε πολυ καλο επιπεδο τοτε ειναι καλος .Αν δεν εχει ομως  τοτε αποδειξη ειναι το σωμα του γιατι αυτο ειναι το αντικειμενο της δουλειας του .

Τωρα το παιδακι που  μολις βγηκε απο τα ΤΕΦΑΑ και ειναι 60 κιλα ανθρωπος με χερακι  και σωμα αγυμναστο γιατι τετοιος ηταν αυτος  που πηγε να μου μιλησει (  γιατι περασε σε αυτη την σχολη τυχαια ) τι να γυρισει να μου πει εμενα ?Αφου αντικειμενικα δεν ειναι ουτε η τριχα απο τα @@ μου  σε ολους τους τομεις  και φυσικα και στην γυμναστικη.

• Like 4

να μπερδέψουμε και το "φαίνεσαι" με το "είναι" για να έχει περισσότερη πλάκα το νήμα 
παιδικό πάρτυ έχει καταντήσει 
συμφωνώ με Μαργαρίτα και Wizzy (έλα έλα και πάμε για κοψίδια Χορτιάτη :D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

• Like 2

ρε παιδιά ο κιμάς νουά σε τι απο τα 2 αντιστοιχεί ?

1

2

αν δεν είναι κανένα απ τα δύο βάλτε ένα πινακάκι plz , thx

όπα όπα, τώρα βάζεις δύσκολα 

όταν κάνεις έναν κομμάτι κρέας κιμά δεν το παίρνεις "καθαρό" από τη συσκευή... αλλά μαζεύεις και κομμάτια από προηγούμενες χρήσεις του κιμά 

ακόμα και νουά να μην παίρνεις, αν έχεις γνωστό κρεοπώλη πες του να σου δίνει το πιο άπαχο κομμάτι κρέας που έχει και να σου καθαρίζει τα γύρω γύρω 

κατά προσέγγιση είναι αυτό 

http://www.calorieking.com/foods/calories-in-beef-ground-beef-93-lean-7-fat-raw_f-ZmlkPTEwMDAyNTAx.html

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε, ξυπνήστε να χουμε και part 2.

Έχει κανεις εμπειρία από χιονίστρες; (οχι οτι διαβασει στο γουγλη, προσωπικη εμπειρια). Με εχουν σκισει με αυτον τον παγετο φετος.

A, κι ενα ενδιαφερον σετακι για να κανει καποιος αεροβικη με βαρη (την προτιμω απο σκετο τρεξιμο αν και ειμαι φαν των ΗΙΙΤ καταστασεων, αυτη ειναι η 1η μου επιλογη)

Δυστυχώς εγώ υποφέρω από χιονίστρες τα τελευταία χρόνια...

...όταν είχε πρωτομπει το νέο τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ δεν μου έφτανε ούτε για το φαΐ το μηνιάτικο και για να ρίξω το λογαριασμό έβγαλα δύο χειμώνες χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ θέρμανση.

...κι εκεί που "χαιρόμουν" για τη σκληραγώγησή μου (προερχόμενος από τα Γιάννενα κι όντας συνηθισμένος στη προπόνηση όλο το χειμώνα σε εξωτερικό χώρο πάντα, λόγω αντισφαίρισης) και δεν περίμενα να με επηρεάσει το κρύο, στα μέσα του δεύτερου χειμώνα εμφανίστηκαν χιονίστρες στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών (περιστασιακά και στο αυτί).

...επειδή δεν ήξερα τί ήταν πήγα στο Δερματολογικό που είναι εκεί Δελφών/Μπότσαρη κοντά στη Θεσ/νίκη και ο γιατρός διέγνωσε χιονίστρες και μου έδωσε μια κρέμα, Flixotide, για περιστασιακή χρήση...

...ωστόσο δεν με ενθάρρυνε πολύ στη χρήση της και με ρώτησε περισσότερο για τον τρόπο έκθεσής μου στο κρύο και τελικά μου πρότεινε να αγοράσω δερμάτινα, λεπτά γάντια που θα μου επιτρέψουν να χρησιμοποιώ αποδοτικά τα χέρια μου στο γράψιμο, πληκτρολόγηση κτλ καθώς και να απομακρύνω επιμελώς την όποια υγρασία ανάμεσα στα δάχτυλα μετά το μπάνιο ή όταν πλένω τα χέρια μου (κι επειδή έχω σκύλο, τα πλένω συχνά μεσα στο σπίτι)

...ουσιαστικά οι χιονίστρες παρουσιάστηκαν λόγω του συνδυασμού του κρύου και των πολλών ωρών που περνώ καθιστός στο γραφείο, που δεν ευνοεί τη καλή κυκλοφορία, μαζί με το συχνό πλύσιμο των χεριών (θερμοσίφωνας άναβε μόνο για μπάνιο κι όχι για πλυσιμο πιάτων κτλ)

Πλέον έχει μειωθεί το φαινόμενο, αλλά είναι εκνευριστικό γιατί λίγο να μην προσέξω εμφανίζονται αμέσως, ακόμη κι αν το κρύο δεν είναι πολύ έντονο...

...όταν πηγαίνω στους δικούς μου που έχουν θέρμανση εξαφανίζονται εντός εβδομάδας κι αργούν να επανέλθουν.

...τώρα συνειδητά όση ώρα είμαι στο γραφείο, κουνάω συχνά πυκνά τα δάχτυλα των ποδιών μου, σηκώνομαι και κάνω βηματισμούς κτλ για καλύτερη κυκλοφορία κι έτσι περιορίζεται.

Για γυμναστική στο σπίτι, ένας που παρακολουθώ στο youtube και μου αρέσει λόγω της έμφασης που δίνει στην ορθή βιομηχανική έχει σειρά τέτοιων βίντεο

https://www.youtube.com/playlist?list=PLRS2DE4P39EdCAYKkWqPfd9b6ZeNodzz2

...επίσης "ο βιτσιόζος" δεν αρπάζεται με το παραμικρό, όχι σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον, άλλα η σκόπιμη διαστρέβλωση των γραφομένων από ορισμένους , με πρόδηλα εριστική πρόθεση και με στόχο τον υποβιβασμό της άποψης - όταν είναι τόσο ξεκάθαρο τί γράφω, μη χωρώντας παρερμηνείες - σαφώς είναι ενοχλητική ως προς τον τόνο που προσδίδει στο νήμα...

κι είναι κάτι που συμβαίνει προς όποιον "νέο" στο νήμα αρχίζει να συζητά κάτι αναλυτικά (πχ τον leftis), που δεν γίνεται ανεκτό από εκείνους που το προσλαμβάνουν σαν επίδειξη γνώσης που διαταρράσσει την "ιεραρχία"...και τρέχουν να την αποκαταστήσουν, εριστικά κάθε φορά.

...έπειτα άλλος είναι αυτός που σε προηγούμενη συζήτηση αρπάχθηκε τόσο που προκάλεσε παρέμβαση του μοντεράτορα και απειλήθηκε να κλείσει το νήμα

...όταν θα με δεις

- να πατάω εγώ "αναφορά" σε μήνυμα που δεν μου αρέσει

- ή να διαστρεβλώνω σκόπιμα γραφόμενα κάποιου άλλου

- ή να καταπιανομαι σε έντονες συζητήσεις που αφορούν κάτι άλλο από το προκείμενο (πχ το θέμα των αμινοξέων στα όσπρια, ή του τρόπου που καίγονται περισσότερες θερμίδες) και να το κάνω χωρίς παράθεση στοιχείων, αλλά ως απλή αντιπαράθεση

τότε να το δεχτώ.

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1

Εγώ 10 μονες αρσεις σήμερα beltless. Η τοπ στα 165 και οι άλλες 150.

Επίσης κάνω τώρα leg extensions μετά από 2,5 χρόνια. Καλή μου τύχη με το πιάσιμο

πως είναι το κεφάλι σας μετά από τόσα heavydeadlifts;

εγώ την ακούω πολύ άσχημα...εγκεφαλικά.

αύριο θα ζυγηστώ ελπίζω να πηρα κάνα σωστό κιλό. ;(

αυτό δεν ισχύει στο δικό μου gym , εκεί θα σου βγουν τα μάτια για να βγάλεις τελευταία rep και θα σου πετάξει "έλα ρε μαλάκα είχες κ άλλη , πάμε ρε!!" και ας τα είχες δώσει όλα γιατι ποτέ δεν τα δίνεις όλα , πάντα έχεις να δώσεις παραπάνω (απλά ο οργανισμός κρατάει κόντρες) 

το χειροτερο συναισθημα απολα, να ξερεις οτι μπορεις να δωσεις κιαλλο και να μην πηγαινει αλλο το γαμημενο το σωμα/οργανισμος, να μην θελει και συ να pushaρεις γιατι απλα πρεπει να pushareis. Ισως να ειναι ολο το νοημα του gym αυτο, να ξεπερνας τον εαυτο σου.

• Like 1

• Moderators

Εκει ειναι η διαφορα παλιου και νεου! Το σωμα μας ειναι συνηθισμενο σε αυτα

Εμένα μία φορά με έχει πιάσει μία σκοτιναδα όταν έκανα 207,5 που ήταν pr. Κατά τ' αλλά τίποτα. Όπως είπε ο σπεκτ όσο πιο πολύ μαθημενος εισαι τόσο μεγαλύτερη ανοχή έχεις σε near max attempts. Αν εσύ το παθαινεις σε κάθε προπόνηση συμβουλεύω να κάνεις ένα μικρό back off

• Like 3

Εκτος απο την ασκηση με το λαστιχο (ή με τη μπαρα) που κανεις για την ελαστικοτητα των ώμων (αναφερομαι σε αυτη που τα φερνεις πανω απο το κεφαλι και τα γυρνας μεχρι πισω με τα χερια ψηλα) υπαρχει καποια αλλη? Γιατι μετα απο 2 μηνες αποχη απο squat ξεσυνηθισα και δε μπορω να κρατησω τη μπαρα οπως την κρατουσα. Πονανε οι ωμοι μου. :-(

Κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά να νιώθω stiff τους ώμους μου στην αρχη.

Η λύση για μένα κάθε φορά είναι απλη. Απλά συνεχίζω το warm up και μαζί "λύνεται" και η περιοχή. Προσοχή...Να είναι στο όριο του discomfort είναι οκ, απλά μην περνάει στην μεριά του πόνου

• Like 1

Εκτος απο την ασκηση με το λαστιχο (ή με τη μπαρα) που κανεις για την ελαστικοτητα των ώμων (αναφερομαι σε αυτη που τα φερνεις πανω απο το κεφαλι και τα γυρνας μεχρι πισω με τα χερια ψηλα) υπαρχει καποια αλλη? Γιατι μετα απο 2 μηνες αποχη απο squat ξεσυνηθισα και δε μπορω να κρατησω τη μπαρα οπως την κρατουσα. Πονανε οι ωμοι μου. :-(

γενικά αυτή η άσκηση βοηθάει πολύ. εγώ τη κάνω και στο σπίτι.

πως εννωείς πονάνε οι ώμοι σου; το ρίχνεις το load όλο στους τραπεζοειδής; 

από ζέσταμα αρχή τι κάνεις;;

εγώ πχ κάνω:

σε αυτό το κωπηλατικό: 1000m

60 jucks-προβολές με το ένα- 40- jucks - προβολές - 20 jucks μετά μέσα έξω και τα 2 πόδια

ανοιγματα πόδια δεξια αριστερα

μετά λάστιχα να ανοίξω τα ισχία μου (πολλύ σημαντικό)

μετά με το λάστιχο το βάζω στο κώλο μου και squatαρω και μετά παίρνω και ένα ξύλο και κάνω αυτό που λες.

και μετά λάστιχα χέρια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...