Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Κανονικος εισαι. Και εκεινος είναι απλα ψηλότερός σου. Η διαφορά σιγουρα θα φανει και εχει χοντρότερο χέρι. Αυτό όμως δεν σημαινει ότι ένα χέρι των 35 εκατοστών είναι γυναικειο. Μην τρελαθούμε και τελειως τώρα.... Κανονικο ναι. Για να πεις ότι εισαι κοντος θα πρέπει να εισαι πχ σε μια χώρα που ο μ.ο είναι στο 1.80. Ναι αλλα συγκριτικα το 1,75 με το 1,90 ειναι κοντο πως να το κανουμε Οσον αφορα το υψος αυτο καθ'αυτο, οχι με τον μεσο ορο της χωρας/περιοχης. Οπως και αν συγκρινουμε ενα χερι 30 εκατοστα με ενα 50αρι θα φαινεται σαν γυναικειο. Καταλαβες τι θελω να πω? Οπως αν βαλεις ενα σκουτερ σε ενα αρμα θα φαινεται μικρο Τεσπα, φτανει με τα εκατοστα κλπ, μη λινκαρω τον μεξικανο με τα 48 εκατοστα τωρα στο τοπικ Αυριο 2η εβδομαδα ποδια, περασε η ενοχληση αλλα οταν ειναι πολυ κρυο το ποδι μου με ξαναπιανει 1
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα συγκριτικα το 1,75 με το 1,90 ειναι κοντο πως να το κανουμε Οσον αφορα το υψος αυτο καθ'αυτο, οχι με τον μεσο ορο της χωρας/περιοχης. Οπως και αν συγκρινουμε ενα χερι 30 εκατοστα με ενα 50αρι θα φαινεται σαν γυναικειο. Καταλαβες τι θελω να πω? Οπως αν βαλεις ενα σκουτερ σε ενα αρμα θα φαινεται μικρο Τεσπα, φτανει με τα εκατοστα κλπ, μη λινκαρω τον μεξικανο με τα 48 εκατοστα τωρα στο τοπικ Αυριο 2η εβδομαδα ποδια, περασε η ενοχληση αλλα οταν ειναι πολυ κρυο το ποδι μου με ξαναπιανει Ναι εντάξει καταλαβα παιδιά. Ισως το βλέπω εγω διαφορετικά. Εγω δεν θα σκεφτομουν ότι είμαι κοντος για αυτόν απλα θα έλεγα ε εντάξει αυτος είναι απλα ψηλότερος μου. Εγω με 1.75 θα με θεωρουσα οκ.
crom251 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ολα ειναι σχετικα. Το χερι σου ας πουμε μεσα σττην κοινωνια, σε μια καφετερεια π.χ. ειναι ok. Μεσα σε ενα γυμναστηριο ομως αναμεσα σε ατομα που πανε χρονια ειναι μικρο πως να το κανουμε... 2
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οσο γι'αυτο που λες με τη στρατιωτικη εκπαιδευση, στο αλλο γυμναστηριο που πηγαινα ειχαμε τετοιους στρατοκαυλους που περασαν εκπαιδευσεις κλπ αλλα μαπα το καρπουζι οταν ηταν να σηκωσουν κανα κιλο. Γι'αυτο σε λεω μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.Ο στοχος στο powerlifting ειναι αλλος, στο bodybuilding αλλος και στη στρατιωτικη εκπαιδευση αλλος. Ναι αλλα εγω πιστευω ότι όλα αυτά έχουν ένα κοινο μεταξύ τους. Να σε κάνουν πιο δυνατό. Πχ στο στρατο είχαμε και ανεπτυγμένο μυϊκα κοσμο ... λοιπον ο εκπαιδευτης τους ειπε ... εσεις ειδικά θα βγάλετε 10 έλξεις τουλάχιστον! Εδώ 10 έλξεις βγάζω εγώ. Δηλαδη κάποιος που είναι γυμνασμένος από γυμναστηριο μπορει να ανταπεξελθει εννοείται. Επισης εγω που πηγα γυμναστήριο .... αν και αρχάριος στο γυμναστηριο ... αλλα επειδή ήμουν εκπαιδευμένος και ειχα μια στοιχειώδη βάση σε αυτά .... δεν πιάστηκα. Για αυτό και η γυμναστρια μου ειπε εσυ εισαι γυμνασμένος δεν εννοουσε ότι είμαι σαν τους άλλους που ασχολούνται αποκλειστικά με το ββ χρονια και έχουν αναπτυχθεί μυϊκα ... αλλα ότι είμαι μαθημένος και φαινεται και από τις κινησεις και από το ότι αντέχω δεν θα βγω οφφ μετα από μια προπονηση. Εδώ ουτε πρόγραμμα δεν μου έβγαλαν. Βεβαια εγω θεώρησα ότι βαρέθηκαν και δεν το εκαναν αλλα στον φιλο μου που πηγαμε μαζι του έβγαλαν αμέσως. Αυτος στο μεταξυ .... άλλη ιστορια. Μονο έτρεχε χρονια ... εχει κοιλιτσα... αμα τον δεις θα πεις είναι μεσόκοπος.... λοιπον απαξ και τρεξετε σου κάνει το 1000αρι σε 3,5 λεπτά. Ουτε εγω δεν το πιστευα. Ουτε ποδια γυμνασμένα εχει ουτε τιποτα. Για αυτό λεω .... μην κρινουμε παντα με βάση την εμφάνιση. Τα φαινομενα απατούν δεν ξέρεις τι έχει κανει ο καθενας.
Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα εγω πιστευω ότι όλα αυτά έχουν ένα κοινο μεταξύ τους. Να σε κάνουν πιο δυνατό. Πχ στο στρατο είχαμε και ανεπτυγμένο μυϊκα κοσμο ... λοιπον ο εκπαιδευτης τους ειπε ... εσεις ειδικά θα βγάλετε 10 έλξεις τουλάχιστον! Εδώ 10 έλξεις βγάζω εγώ. Δηλαδη κάποιος που είναι γυμνασμένος από γυμναστηριο μπορει να ανταπεξελθει εννοείται. Επισης εγω που πηγα γυμναστήριο .... αν και αρχάριος στο γυμναστηριο ... αλλα επειδή ήμουν εκπαιδευμένος και ειχα μια στοιχειώδη βάση σε αυτά .... δεν πιάστηκα. Για αυτό και η γυμναστρια μου ειπε εσυ εισαι γυμνασμένος δεν εννοουσε ότι είμαι σαν τους άλλους που ασχολούνται αποκλειστικά με το ββ χρονια και έχουν αναπτυχθεί μυϊκα ... αλλα ότι είμαι μαθημένος και φαινεται και από τις κινησεις και από το ότι αντέχω δεν θα βγω οφφ μετα από μια προπονηση. Εδώ ουτε πρόγραμμα δεν μου έβγαλαν. Βεβαια εγω θεώρησα ότι βαρέθηκαν και δεν το εκαναν αλλα στον φιλο μου που πηγαμε μαζι του έβγαλαν αμέσως. Αυτος στο μεταξυ .... άλλη ιστορια. Μονο έτρεχε χρονια ... εχει κοιλιτσα... αμα τον δεις θα πεις είναι μεσόκοπος.... λοιπον απαξ και τρεξετε σου κάνει το 1000αρι σε 3,5 λεπτά. Ουτε εγω δεν το πιστευα. Ουτε ποδια γυμνασμένα εχει ουτε τιποτα. Για αυτό λεω .... μην κρινουμε παντα με βάση την εμφάνιση. Τα φαινομενα απατούν δεν ξέρεις τι έχει κανει ο καθενας. Γιαυτο λεω μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
crom251 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εδώ ουτε πρόγραμμα δεν μου έβγαλαν. Βεβαια εγω θεώρησα ότι βαρέθηκαν και δεν το εκαναν αλλα στον φιλο μου που πηγαμε μαζι του έβγαλαν αμέσως. Καλα το γεγονος οτι δεν σου εβγαλαν προγραμμα παντως δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε επειδη σε ειδαν γυμνασμενο... Το αναφερω γιατι κατι τετοιο φαινεται να υπονοεις. Πως τον φιλο μου του εβγαλαν αλλα εμενα επειδη με ειδαν γυμνασμενο δεν μου εβγαλαν...
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Απο μαλακια σε μαλακια παει αυτο το θρεντ. Οταν πρωτομπηκα ειχε ποιοτητα, οι νεοι παιρναμε σεβαστες συμβουλες και λεγαμε μια χαρα για τις προπονησεις μας. Τωρα 5 σελιδες διαβαζεις αμπελοφιλοσοφιες και 1 σοβαρα πραγματα. Τουλαχιστον εσεις οι παλιοι δε μπορειτε να σταματησετε να το συντηρειτε ολο αυτο;; Μπορειτε να μας αφησετε να επιστρεψουμε στο θεμα που μας απασχολει χωρις να παιζουμε τη κολοκυθια;;; Διαφυλαξτε το ρε εσεις οι ιδιοι που το χτισατε, ριξτε ignore, και συνεχιστε οπως πριν!!!!!!!!! 8
wizzy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, ρε 'σεις, έχει δίκιο η Μαργαρίτα! Α! και κόψτε τα quote στον ΝτιΝτί, χαλάτε το νόημα της ignore list! Κανε ποδηλατο διχως φρενα !!! Καλά, εσύ, κορόιδευε τώρα που μπορείς... Θα ανέβω κάποια φορά Θεσσαλονίκη και θα σε πάρω road bike "βόλτα"... Άμα δεν βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που ανέβηκες στο ποδήλατο, να μην με λένε wizzy! https://www.t-nation.com/training/no-weights-calf-training Αυτο που προτείνει ο Waterbury, σε εμένα έκανε πολύ καλή δουλειά. Εν ολίγοις, πρωί μεσημέρι βράδυ κάνεις ένα σετ calf raises ενα-ενα πόδι αργά, ελεγχόμενα και με squeeze στο τέλος της κίνησης.Διάβασε το άρθρο αν σε ενδιαφέρει και το progression. Thanks man, φαίνεται ό,τι πρέπει για τις off-bike ημέρες (που αυτήν την περίοδο είναι πολύ κοντά στη μονιμότητα...). 3
TEOKOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σχετικά είναι όλα. Ανάλογα πως το βλέπει κανείς . Η ουσία είναι πως το thread ξαναζωντάνεψε και μπήκαν και καινούργιοι 1
wizzy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, ΟΚ, ζωντάνεψε ξανά το thread, αλλά να βλέπουμε και λίγη ουσία, όχι μόνο posting για το posting (δεν αναφέρομαι σε σένα). 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον και χτες το μενου ειχε προπονηση Παρνηθα με 12 κιλα αυτη την φορα και σταθερο τεμπο ,χρονους δεν πιανω ακομα του στοχου αλλα ειναι νωρις εχουμε δρομο. Το θεμα ειναι οτι εχω ξεκινησει και παραλληλα διατροφη και μολις κατεβηκα απο πανω πειναγα σαν λυκος αλλο που εφαγα τα @@ μου . Απο τα 85 που ειμαι τωρα πρεπει να πεσω 82 . 4
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 οι γυμναστες λενε σε ολους οτι ειναι κτηνοι οχι απλα γυμνασμενοι... δεν ειναι αυτη η δουλεια τους αλλα ειναι θεμα μαρκετινγκ, σου δινει αυτοπεποίθηση κ δυναμη να συνεχισεις (δλδ να ξανα πληρωσεις συνδρομη). Επισης αν καποιος γυμναστης σου πει με ευγενικο τροπο κατι του στυλ "θελουμε δουλεια ακομα" ή "πρεπει να κοψεις το φαγητο" κλπ βαρανε πολυ ασχημα ψυχολογικα και 2 στους 3 θα τα παρατησουν αυτό δεν ισχύει στο δικό μου gym , εκεί θα σου βγουν τα μάτια για να βγάλεις τελευταία rep και θα σου πετάξει "έλα ρε μαλάκα είχες κ άλλη , πάμε ρε!!" και ας τα είχες δώσει όλα γιατι ποτέ δεν τα δίνεις όλα , πάντα έχεις να δώσεις παραπάνω (απλά ο οργανισμός κρατάει κόντρες) θα στη βιδώσει κ θα σε πωρώσει , θα σε βάλει στο τριπάκι πως όντως είχες κ άλλη και αυτή η άλλη θα βγει στα καπάκια , εκεί π δεν την είχες αρχικά (τουλάχιστον στο μυαλό σου) . Δεν ξέρω πόσοι έχουν νιώσει εκεί π είχαν ξεμείνει φαινομενικά απο δύναμη ξαφνικά μια ανατριχίλα και τη δύναμη τους να βαράει κόφτες , αυτό μπορεί να προκληθεί απο σωστό coaching και χώρο . όπως η μουσική σε κάποια γυμναστήρια π ειναι για να σε πάρει ο ύπνος και σε άλλα σκάει ξαφνικά ένα κομμάτι που εκτός gym δεν το ακούς αλλα εκείνη τη στιγμή σε βάζει σε τρελό mindstate. Εχω περάσει απο αρκετά γυμναστήρια για 1-2 μήνες λόγο οτι βόλευε περιστασιακά , έχω προσέξει πως όλοι σχεδόν οι γυμναστές λένε "καλός εισαι , μια χαρά είσαι και τι άλλο θες " και μαλακίες τέτοιου τύπου που δεν θα πρέπει να λέγονται για κανένα λόγο , ιδικά σε άτομα που κάνουν μπαμ πως δεν ειναι πωρωμένα με αυτό που κάνουν αλλα απλά ζήλεψαν τα σώματα παραλίας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε μεγάλε να ειμαι καλός , 4-5-6 χρόνια και καλός δεν πάει , θες δεκαετίες για να είσαι καλός , στα 5 χρόνια εισαι καλύτερος απότι ήσουν , αν τα κάνεις όλα σωστά είσαι σε καλό επίπεδο αλλα όχι δεν έχεις φτάσει στο peak που θα συντηρήσεις απλά, γιατι αν κάποιος σκέφτεται πως φτάνει το γενετικό του όριο σε 4 χρόνια ειναι γελασμένος . 3
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εμενα στο δικο μου gym οι γυμναστες δεν υπαρχουν καν κατι τσιροι ειναι και ολο αλλαζουν . Μια φορα πηγε κατι να μου πει ενας και γυρναω τον κοιταω ψιλοαγρια αλλα απο μεσα μου ημουν ετοιμος να σκασω στα γελια . Δλδ τι να μου πει και τι να του πω δεν ασχοληθηκα καν ... 1
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Και στο γυμναστήριο που πήγαινα εγω ήταν ένας πιτσιρικάς που ενα μήνα έκανε άρσεις δικεφαλων με 5 κιλα κι ο γυμναστής όλο μπράβο και ωραίος! και τέτοια. Εντάξει, δε γίνεται δουλειά έτσι, εκτός κι αν δουλειά ειναι να πηγαίνει ο κοσμος εκεί, να σταματά μόλις ζορίζεται και να νομίζει οτι γυμνάστηκε. Μου βγαίνε ο πάτος εμενα κι ένιωθα ο μαλακας της ιστορίας. Έτρεχα στο διάδρομο κι ένιωθα περίεργα γιατί όλοι οι άλλοι περπατούσαν... Δεν γίνεται να πηγαίνεις για προπόνηση με μενταλιτυ λες και πας για καφέ. Ήταν πολύ αρνητική εμπειρια το γυμναστήριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις