Demetra_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Φιλε ουτε εσυ ουτε ο Μάους έχετε κανει κριτική στους φιλους σας εδώ μέσα μονο σε άτομα που είναι άγνωστα πετάτε χαρακτηρισμούς. Νομίζεις, έχω φάει θάψιμο εγώ ... να ήταν και άλλο Καλησπέρα στο fitness threat Θέλω να ρωτήσω εσείς τι ζυγαριά έχετε και μετράτε τα φαγητά σας γιατί εγώ δυο έχω πάρει και μου έχουν μείνει στο χέρι και οι δυο μια izzy και μια από Lidl 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τρεις ασκήσεις για δικέφαλους και τρεις για τρικέφαλους είναι μια χαρά συνονόματε, είναι μικρές μυικες ομάδες σε παίρνει άνετα να το κάνεις! Ντεβιλ εγώ πλάκα κάνω δεν προσβάλω κανέναν και δεν ασχολούμαι καν με αυτά που λες! Έτσι για την συζήτηση θα σου πω κάτι που δεν το ξέρεις και δεν είναι κακό να το μαθαίνεις, όσοι λοιπόν κάνουν σοβαρά βάρη έχουν κάποια όρια σου θέλουν να πιάσουν όπως πχ τα 100 κιλά στον πάγκο, το βάρος τους επί δύο στα καθίσματα, οι 40 πόντοι μίνιμουμ στα χέρια κτλ κτλ! Εγώ δεν μίλησα για τα δικά σου χέρια όμως μιας και πιάστηκες θα σου πως πως είτε σ αρέσει είτε όχι έχεις πολύ μικρό χεράκι, αυτό δεν στο λέει κανείς για να το μειώσει δεν μπορούμε να έχουμε όλοι χερούκλες πως να το κάνουμε αυτό, τρελαίνεσαι χωρίς λόγο, είναι σαν να μου πει εμένα ένας μπασκετμπολίστας ότι είμαι άσχετος γιατί βάζω ένα τρίποντο στα πέντε και εγώ να θυμώσω, θα πρέπει να είμαι κόπανος, την αλήθεια λέει δεν λέει κάτι για να με μειώσει! Κουλ Μιας και πιάστηκα ... και σε καταλαβα ναι! χαχα φιλε γράψε ότι θές. Δεν έχω πρόβλημα. Αποψη σου είναι. Ξερω πολύ καλυτερα από σενα το χέρι μου. Το οποιο είναι κανονικο και σε καμια περιπτωση όπως το παρουσιάζεις. Δεν δέχομαι την κριτική σου γιατι δεν είναι αντικειμενικη. Δεν εχω τιποτα άλλο να προσθέσω γιατι βγαινουμε οφφ τοπικ. Και αυτά περι κοπανων πες τα σε κανεναν άλλον. Κοπανος δεν είμαι όταν δεν αφηνω να με υποτιμάνε. Επειδή κάνεις καμια 20αρια χρονια γυμναστική ηρθες να συγκριθείς. Ναι εντάξει εσυ εχεις 45 τοσο χέρι και εμεις που έχουμε 35 ειμαστε οι γυναικες. Ότι να ναι. Ηθελα να ξερα αυτους τους χαρακτηρισμούς τους λες και στους καινούργιους που έρχονται στο γυμναστηριο να τους δειξεις??? κοπανος θα ηταν οποιος του ελεγες ότι έχει γυναικειο χέρι και καθοταν να κανει και χαβαλέ μαζι σου που του λες ανοησιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Σπεκτ μισές λέγονται, την έκανα στον Άλεξ όταν ήρθε και κάναμε προπόνηση μαζί,τούμπανο τα χέρια!Δήμητρα ο Φώτης να δεις τι έχει ακούσει από μένα ο άσχετος ο νέος ο παλιό τεντιμπόης!!!Ντι Ντι τσάμπα αρπάζεσαι στο ξαναλέω πλάκα κάνω δεν μειώνω κανέναν πόσο μάλλον εσένα που σε συμπαθώ και γι αυτό κ σου απαντάω, αν δεν σε συμπαθούσα δεν θα είχα ασχοληθεί καν με όσα λες!Ξεκόλλα με φάβα και σαρδέλα θα κατακτήσουμε την κορυφή λέμε ps Κάνεις άπειρα edit και δεν σε προλαβαίνω ρε μπαγάσα δεν λέω ανοησίες για βάρη το χεράκι σου ειναι γυναικείο πως να το κάνουμε τώρα ? Μέτρα μια γυναίκα που κάνει σοβαρά βάρη και δες οτι έχει μεγαλύτερο χέρι απο σένα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δεν δέχομαι την κριτική σου γιατι δεν είναι αυτή που θα θελα να ακουσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δήμητρα ο Φώτης να δεις τι έχει ακούσει από μένα ο άσχετος ο νέος ο παλιό τεντιμπόης!!! άσε άσε τον γορίλα, τον παλιονεάντερταλ μόνο χώσιμο και λάσπη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μα ρε δεβιλιε εσύ δεν μπήκες εδώ μέσα για να ανταλάξεις απόψεις παρά για να επιβάλεις τις δικές σου. Μέχρι που προσωρινά κλειδώθηκε το thread και μόνιμα έγινε unpinned Παρόλα αυτά όλοι προσπάθησαν να σε βοηθήσουν γιατι βλέπουν ότι το παλεύεις και αυτό είναι σεβαστό απο όλους 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 @Spect Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά δυστυχώς την θέλω αμεσα όποτε θα παραγγείλω αυτήν που ειπε η Δήμητρα και ας βγαίνει λίγο παραπάνω(σε τιμή) ΥΓ. Έχω πάρει από vicko(9 ευρώ) και απο lidl (δεν θυμάμαι πόσο) και οι δυο χάλασαν τι στο διάολο όλες κινέζικες ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Και η δικη μου κινεζικη ειναι Τσεκαρε και το e-shop αν θες! Αλλα αν σου χαλανε ετσι ευκολα δωσε 10€ παραπανω και παρε μια καλυτερη να σου κρατησει γιατι αλλιως μια για αλλη θα σου βγει στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σπεκτ μισές λέγονται, την έκανα στον Άλεξ όταν ήρθε και κάναμε προπόνηση μαζί,τούμπανο τα χέρια! Δήμητρα ο Φώτης να δεις τι έχει ακούσει από μένα ο άσχετος ο νέος ο παλιό τεντιμπόης!!! Ντι Ντι τσάμπα αρπάζεσαι στο ξαναλέω πλάκα κάνω δεν μειώνω κανέναν πόσο μάλλον εσένα που σε συμπαθώ και γι αυτό κ σου απαντάω, αν δεν σε συμπαθούσα δεν θα είχα ασχοληθεί καν με όσα λες! Ξεκόλλα με φάβα και σαρδέλα θα κατακτήσουμε την κορυφή λέμε ps Κάνεις άπειρα edit και δεν σε προλαβαίνω ρε μπαγάσα δεν λέω ανοησίες για βάρη το χεράκι σου ειναι γυναικείο πως να το κάνουμε τώρα ? Μέτρα μια γυναίκα που κάνει σοβαρά βάρη και δες οτι έχει μεγαλύτερο χέρι απο σένα Εγω με αυτό το χεράκι σηκώνω 80 κιλά πάγκο πάντως αμα θέλω και δεν είμαι ουτε 3 μήνες στο γυμναστηριο. Πως να το κάνουμε τωρα? δεν θα το κάνουμε! Εσυ το κάνεις και ισως και κάποιοι άλλοι. Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε μπαγάσα πως γινεται .... να μου πετάει η γυμναστρια στο γυμναστηριο ότι είμαι γυμνασμένος σαν να μου λεει "εσυ δεν εισαι αρχάριος..." που λογο να με γλειψει δεν έχει (εχει και γκομενο και αποκλειεται να με γουσταρει γιατι αυτές οι γυναικες έχουν μαθει να τους αρέσουν σπαλιάρες κτλπ) ... πως γινεται ο δάσκαλος του κράβ μαγκά να λεει ότι έχω γυμνασμένα ποδια ... πως διαολογο γινεται ο δάσκαλος του τζουντο να πετάει επισης σε άσχετη φάση ότι να εδώ έχουμε έναν που είναι γυμνασμένος κτλπ και να μπαινω εδώ μεσα και να ακουω ένα καρο πράγματα για μικρά χερια ... ότι δεν έχω 4κέφαλους .... και άλλα πολλα΄ πες ότι θες σοβαρα δεν με ενδιαφέρει την εκπαιδευση όταν έπρεπε να την περάσω την πέρασα. Και είμαι από τους μάχιμους ... όταν θα κληθώ θα φορέσω την παραλαγή και θα φυγω. Δεν είμαι γιωτάς .... ουτε γυναικεια χέρια εχω ουτε τιποτα από αυτά που λές. Έχω περάσει από αρκετούς ειτε γυμναστές ειτε εκπαιδευτες που με έκριναν και με έλεγξαν και πέρασα τις δοκιμασιες που έπρεπε..... δεν θα με κρινεις εσυ. Μα ρε δεβιλιε εσύ δεν μπήκες εδώ μέσα για να ανταλάξεις απόψεις παρά για να επιβάλεις τις δικές σου. Μέχρι που προσωρινά κλειδώθηκε το thread και μόνιμα έγινε unpinned Παρόλα αυτά όλοι προσπάθησαν να σε βοηθήσουν γιατι βλέπουν ότι το παλεύεις και αυτό είναι σεβαστό απο όλους Δεν μπηκα να επιβάλλω καμια άποψη μου. Ποτε εν έχω κρινει κανεναν εδω μέσα με αρνητικό τροπο για το σώμα του.Απλα δεν μπορω να δεχτω υπερβολικά πράγματα που με υποτιμούν. Και οσοι σας κάνουν λαϊκ επειδή με αντιπαθουν ... όπως ο ένας που σου εκανε και με ειπε παπατζή σε ένα άλλο θρεντ .... να πάνε να ..... γαργαληθουν. Ξέρουν αυτοι. -.- Δεν θα με τρελάνετε εσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλα η αληθεια ειναι πως αν οι γυμναστες λενε στον κοσμο "εισαι για τα μπαζα/εισαι χοντρος λιγνος" κλπ δε τους συμφερει, πελατης τους εισαι Ξανα, μη μπερδευεις ανομοια πραγματα μεταξυ τους. Που κολλαει η παραλλαγη και εκπαιδευση στο στρατο με το αν εχει καποιος μεγαλα χερια η ποδια. Και ο καθενας εχει δικα του standards, ο μαους μπορει να θεωρει γυμνασμενο τον Phil Heath και εγω να θεωρω γυμνασμενο εναν δρομεα.Οχι οτι δεν ειναι γυμνασμενος ο δρομεας, καταλαβες τι εννοω. Αντικειμενικα αν τα δεις τα πραγματα, για μεγαλους bodybuilding διαγωνισμους το 30-40 εκατοστα χερι δεν επαρκει, ουτε και για καποιους ανθρωπους επαρκει. Εξαρταται τι θελει ο καθενας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 οι γυμναστες λενε σε ολους οτι ειναι κτηνοι οχι απλα γυμνασμενοι... δεν ειναι αυτη η δουλεια τους αλλα ειναι θεμα μαρκετινγκ, σου δινει αυτοπεποίθηση κ δυναμη να συνεχισεις (δλδ να ξανα πληρωσεις συνδρομη). Επισης αν καποιος γυμναστης σου πει με ευγενικο τροπο κατι του στυλ "θελουμε δουλεια ακομα" ή "πρεπει να κοψεις το φαγητο" κλπ βαρανε πολυ ασχημα ψυχολογικα και 2 στους 3 θα τα παρατησουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καλα η αληθεια ειναι πως αν οι γυμναστες λενε στον κοσμο "εισαι για τα μπαζα/εισαι χοντρος λιγνος" κλπ δε τους συμφερει, πελατης τους εισαι Ξανα, μη μπερδευεις ανομοια πραγματα μεταξυ τους. Που κολλαει η παραλλαγη και εκπαιδευση στο στρατο με το αν εχει καποιος μεγαλα χερια η ποδια. Και ο καθενας εχει δικα του standards, ο μαους μπορει να θεωρει γυμνασμενο τον Phil Heath και εγω να θεωρω γυμνασμενο εναν δρομεα. Κολλάει. Γιατι κάποιος κακοπροαίρετος που διαβάζει το θρεντ ακομα και αν ο Μάους δεν τα λεει με κακη διάθεση θα σκεφτει ότι του την λένε αυτουνού επειδή είναι αδύναμος και εχει μικρα χέρια κτλπ.... αυτό δεν είναι αληθεια... γιατι αν ημουν οντως αδύναμος το αστέρι δεν θα το έπαιρνα και θα παραιτούμουν. Ο Μάους ισως να θεωρει κιολας ότι επειδή έχω μικρα χέρια (όπως λέει) είμαι αδύναμος. χαχα καλα εντάξει. Λέμε πλάκα πλάκα αλλα πανω στην πλάκα λέγονται οι μεγαλύτερες αληθειες. Πιστευω ότι η συγκεκριμενη γυμνάστρια δεν ειχε κανενα όφελος. Επισης και ο δάσκαλος του κράβ μαγκα αμα δεν ειχα οντως γερά ποδια και δε φαινοντουσαν δεν θα μου το ελεγε.... οσο για τον τύπο στο τζουντο ήταν περαστικος από το στρατοπεδο για να μας δειξει αυτοάμυνα. Και τέλος ουτε οι συνάδελφοι μου ειχαν κάποιο οφελος όταν μάλιστα ο ενας μου ειπε ότι έχω 4κέφαλους σαν του Ιαγκουέρο. Και ότι είναι αρκετά μεγάλοι. Αυτό ακριβως λεω και εγω ... ο καθενας έχει δικά του στάνταρ. Και ειμαστε οκ. Αλλα δεν γινεται τοσα άτομα να λένε πχ μαλακιες και ξαφνικά ο Μάους ή κάποιος άλλος να λέει την αληθεια. Αμα δεν εισαι γυμνασμένος δεν μπορεις να επιβιώσεις σε στρατιωτική εκπαιδευση κάθε μερα στο θεραπευτηριο θα εισαι ή θα παραιτηθείς. Κάποια στιγμη θα δειξω και το αστέρι οποιος δεν πιστευει. Τεσπα δεν το συνεχιζω άλλο σε κάποια πράγματα όμως οι ειδήμονες εδώ θεωρω κάνουν λάθος. Ισως έχουν μια συγκεκριμένη οπτική για την γυμναστική... του στυλ α εντάξει δεν έχεις κοιλιακούς ή πρησμένα χέρια και ώμους δεν εισαι γυμνασμένος ... στον Καιάδα. Θα ηθελα να δω τους πρησμένους μια μέρα τι αντοχή έχουν στο τρέξιμο. Και αμα είναι τοτε να αρχιζουμε να κράζουμε και εμεις .... αμα λαχανιάσουν. Να δουνε τι ωραια θα είναι τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Κολλάει. Γιατι κάποιος κακοπροαίρετος που διαβάζει το θρεντ ακομα και αν ο Μάους δεν τα λεει με κακη διάθεση θα σκεφτει ότι του την λένε αυτουνού επειδή είναι αδύναμος και εχει μικρα χέρια κτλπ.... αυτό δεν είναι αληθεια... γιατι αν ημουν οντως αδύναμος το αστέρι δεν θα το έπαιρνα και θα παραιτούμουν. Ο Μάους ισως να θεωρει κιολας ότι επειδή έχω μικρα χέρια (όπως λέει) είμαι αδύναμος. χαχα καλα εντάξει. Λέμε πλάκα πλάκα αλλα πανω στην πλάκα λέγονται οι μεγαλύτερες αληθειες. Πιστευω ότι η συγκεκριμενη γυμνάστρια δεν ειχε κανενα όφελος. Επισης και ο δάσκαλος του κράβ μαγκα αμα δεν ειχα οντως γερά ποδια και δε φαινοντουσαν δεν θα μου το ελεγε.... οσο για τον τύπο στο τζουντο ήταν περαστικος από το στρατοπεδο για να μας δειξει αυτοάμυνα. Και τέλος ουτε οι συνάδελφοι μου ειχαν κάποιο οφελος όταν μάλιστα ο ενας μου ειπε ότι έχω 4κέφαλους σαν του Ιαγκουέρο. Και ότι είναι αρκετά μεγάλοι. Αυτό ακριβως λεω και εγω ... ο καθενας έχει δικά του στάνταρ. Και ειμαστε οκ. Αλλα δεν γινεται τοσα άτομα να λένε πχ μαλακιες και ξαφνικά ο Μάους ή κάποιος άλλος να λέει την αληθεια. Αμα δεν εισαι γυμνασμένος δεν μπορεις να επιβιώσεις σε στρατιωτική εκπαιδευση κάθε μερα στο θεραπευτηριο θα εισαι ή θα παραιτηθείς. Κάποια στιγμη θα δειξω και το αστέρι οποιος δεν πιστευει. Δηλαδη αν συγκρινεις τα χερια σου με καποιον που εχει 45 εκατοστα χερι δε θα φανει η διαφορα? Αυτο εννοω με την αντικειμενικοτητα. Ειπαμε να εχεις αυτοπεποιθηση και να μην αφηνεις κανεναν να στη λεει αλλα πρεπει να εισαι και αντικειμενικος γιατι μετα θα φαινεσαι παρανοϊκος Σα να λεω εγω συγκρινομαι με εναν 1.90 (που ειμαι 1,75) και συνεχιζω να λεω οτι ειμαι ψηλος και οτι ο καθενας εχει δικες του αντιληψεις.Λαθος, συγκριτικα με εναν 1.90 ειμαι κοντος ναι και αν το αρνουμαι ειμαι χαζος Οσο γι'αυτο που λες με τη στρατιωτικη εκπαιδευση, στο αλλο γυμναστηριο που πηγαινα ειχαμε τετοιους στρατοκαυλους που περασαν εκπαιδευσεις κλπ αλλα μαπα το καρπουζι οταν ηταν να σηκωσουν κανα κιλο. Γι'αυτο σε λεω μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.Ο στοχος στο powerlifting ειναι αλλος, στο bodybuilding αλλος και στη στρατιωτικη εκπαιδευση αλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη αν συγκρινεις τα χερια σου με καποιον που εχει 45 εκατοστα χερι δε θα φανει η διαφορα? Αυτο εννοω με την αντικειμενικοτητα. Ειπαμε να εχεις αυτοπεποιθηση και να μην αφηνεις κανεναν να στη λεει αλλα πρεπει να εισαι και αντικειμενικος γιατι μετα θα φαινεσαι παρανοϊκος Σα να λεω εγω συγκρινομαι με εναν 1.90 (που ειμαι 1,75) και συνεχιζω να λεω οτι ειμαι ψηλος και οτι ο καθενας εχει δικες του αντιληψεις.Λαθος, συγκριτικα με εναν 1.90 ειμαι κοντος ναι και αν το αρνουμαι ειμαι χαζος Κανονικος εισαι. Και εκεινος είναι απλα ψηλότερός σου. Η διαφορά σιγουρα θα φανει και εχει χοντρότερο χέρι. Αυτό όμως δεν σημαινει ότι ένα χέρι των 35 εκατοστών είναι γυναικειο. Μην τρελαθούμε και τελειως τώρα.... Κανονικο ναι. Για να πεις ότι εισαι κοντος θα πρέπει να εισαι πχ σε μια χώρα που ο μ.ο είναι στο 1.80. Κοιταξε τελικά οντως τεινω να πιστευω ότι υπάρχει υποκειμενικοτητα και θα σου πω γιατι ... εμενα η δημητρα μου ειχε πει ότι δεν εχω πχ 4κεφαλους. Οκ αποψη της. Και γνωστος που είχαμε πάει για τρεξιμο μου κανει πωπω ρε φιλε τεράστιους 4κέφαλους εχεις. Θα πρέπει να κάνεις τα 1000αρια σε χρονο dt. Όπως βλέπεις οι 2 αυτές αποψεις είναι χαοτικές η μια σε ριχνει εντελώς και η άλλη σε εξιψώνει. Αρα ναι εγω πιστευω ότι υπάρχει υποκειμενικοτητα τελικά. Και για τα ποδια συγκεκριμενα δεν μου το εχει πει ένας .... αλλα αρκετοί. Τι οφελος να είχαν αραγε αυτοι? γυμναστες δεν ηταν κάν πάντως. Αλλα ηταν του τρεξίματος πηγαίνανε να κάνουν το χομπι τους. Δεν ηταν πχ αγύμναστοι ή υπέρβαροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Βρε DD τι δεν καταλαβαινεις. Μια χαρα χερι εχεις δεν εισαι λαπας. Ουτε ειναι γυναικειο με συγκριση τον μεσο ορο ας πουμε. Αλλα αν πας να συγκριθεις με καποιον που ειναι γυμνασμενος εχεις χερι γυναικειο τι να κανουμε... Αισθητικα παντα, οσον αφορα την δυναμη ειναι αλλο θεμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις