Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημητρα ειδα τωρα στο γοογλε ενταξει 33γρ υδατάνθρακα, 10λιπαρα καο 11πρωτεινη. Ειδα μια χημικη αναλυση για μια πιτσα και ειχε ανα 100γρ 22γρ υδατανθρακα 10λιπαρα περιπου και 15 πρωτεινη και λεω δεν μπορει κατι εγινε λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Θα με τρελανεις. Στα 200γρ ή στα 100 πιο δωστα, ποσους υδατάνθρακες εχεις ποσα λιπαρα/πρωτεινες; πως να κάψετε 3000θερμίδες μέσα σε 30' έλεγε και έδειχνε καμμένη πίτσα σαν αυτή που περιγράφεις ... το επόμενο ελεύθερό μου έχει pizza και focaccia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Όταν βάζεις φωτο σου θα πρεπει να δεχτείς και την κριτική.το θέμα είναι όταν πιστεύεις Α και σου λένε Β και δεν μπορείς χωνεψεις ότι είναι ειλικρινείς και δεν έχουν λόγο να σε προσβάλουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Φιλε αμα κάποιος προσβληθεί (δεν λεω για μενα) για τσέκαρε λιγο μηπως φταίει και το δικο σου το μπλα μπλά. Φιλικά στο λέω. Γιατι το να πετάμε μπηχτές πχ και μετα να λέμε εκανα πλάκα είναι εύκολο. Επειδή βλέπω και τυπάδες στη δουλειά να λένε στις κοπελες "Ποια εσυ εισαι ομορφη?" και η τυπισσα να μην τους έχει κοντράρει για πλακα και καλα.... για μενα αυτό είναι κακογουστο. Ποτε δεν προσβάλλεις κάποια στο ετσι. Η εμφάνιση είναι λεπτο σημειο για να κάνεις πλάκες. Γνώμη μου. Γενικα το λέω όχι για μενα. Δηλαδη εσενα θα σε πει κάποιος κοντό και θα το θεωρησεις καλή πλάκα? μπεσα απαντησε μου. Δεν θα σκεφτεις ότι είναι άξεστος και δεν ξέρει να κάνει χιουμορ? θα είναι το καλυτερο σου δηλαδή? Οχι, γιατι πολυ απλα ξερω οτι ειμαι κοντος και το λεω και απο μονος μου. Προηγουμενος η δημητρα ειπε κατι για κοντους και εννοειται οτι δεν με ενοχλησε γιατι δεν λεει κατι το οποιο δεν ισχυει (φυσικα εχω μεγλαη οικειοτητα με τη δημητρα αλλα και καποιος αλλος να το πει το ιδιο ειναι). Για να σου δωσω παραδειγμα στο στραο μου λεει ενας "που σαι ρε ψηλε?" και του λεω "νταξει ψηλο δε με λες". Επισης λες οτι η εμφανιση ειναι λεπτο σημειο αλλα εσυ ο ιδιος εχεις γραψει αρκετες φορες οτι εχεις κραξει συναδελφους χοντρους για τις μααλκιες που τρωνε! Τοτε η γραμμη δεν ηταν λεπτη ή επειδη ησουν εσυ απο την αλλη μερια αλλαζει!? Το ποιντ μου ειναι μην βιαζεσαι να κρινεις, ακου τι εχει να πει ο αλλος (ειδικα εδω μεσα που δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε), αν ειναι χρησιμο κρατα το αν οχι το αφηνεις και πας παρακατω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ρε συνονόματε θα τα φτυσω...την τελευταία φορά πριν κάνω τρικέφαλο έκανα 5 λεπτα break πρώτη φορά γιατί ένιωθα εξαντλημένος. + 2 ασκήσεις θα πρέπει να ρίξω ένταση ή να ανέβασω διάλειμμα από 60 sec σε 90... Τρεις ασκήσεις για δικέφαλους και τρεις για τρικέφαλους είναι μια χαρά συνονόματε, είναι μικρές μυικες ομάδες σε παίρνει άνετα να το κάνεις! Ντεβιλ εγώ πλάκα κάνω δεν προσβάλω κανέναν και δεν ασχολούμαι καν με αυτά που λες! Έτσι για την συζήτηση θα σου πω κάτι που δεν το ξέρεις και δεν είναι κακό να το μαθαίνεις, όσοι λοιπόν κάνουν σοβαρά βάρη έχουν κάποια όρια σου θέλουν να πιάσουν όπως πχ τα 100 κιλά στον πάγκο, το βάρος τους επί δύο στα καθίσματα, οι 40 πόντοι μίνιμουμ στα χέρια κτλ κτλ! Εγώ δεν μίλησα για τα δικά σου χέρια όμως μιας και πιάστηκες θα σου πως πως είτε σ αρέσει είτε όχι έχεις πολύ μικρό χεράκι, αυτό δεν στο λέει κανείς για να το μειώσει δεν μπορούμε να έχουμε όλοι χερούκλες πως να το κάνουμε αυτό, τρελαίνεσαι χωρίς λόγο, είναι σαν να μου πει εμένα ένας μπασκετμπολίστας ότι είμαι άσχετος γιατί βάζω ένα τρίποντο στα πέντε και εγώ να θυμώσω, θα πρέπει να είμαι κόπανος, την αλήθεια λέει δεν λέει κάτι για να με μειώσει! Κουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Οχι, γιατι πολυ απλα ξερω οτι ειμαι κοντος και το λεω και απο μονος μου. Προηγουμενος η δημητρα ειπε κατι για κοντους και εννοειται οτι δεν με ενοχλησε γιατι δεν λεει κατι το οποιο δεν ισχυει (φυσικα εχω μεγλαη οικειοτητα με τη δημητρα αλλα και καποιος αλλος να το πει το ιδιο ειναι). Για να σου δωσω παραδειγμα στο στραο μου λεει ενας "που σαι ρε ψηλε?" και του λεω "νταξει ψηλο δε με λες". Επισης λες οτι η εμφανιση ειναι λεπτο σημειο αλλα εσυ ο ιδιος εχεις γραψει αρκετες φορες οτι εχεις κραξει συναδελφους χοντρους για τις μααλκιες που τρωνε! Τοτε η γραμμη δεν ηταν λεπτη ή επειδη ησουν εσυ απο την αλλη μερια αλλαζει!? Το ποιντ μου ειναι μην βιαζεσαι να κρινεις, ακου τι εχει να πει ο αλλος (ειδικα εδω μεσα που δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε), αν ειναι χρησιμο κρατα το αν οχι το αφηνεις και πας παρακατω. Δεν τους έκραξα επειδή ηταν χοντροι ... αλλα επειδή έτρωγαν βλακείες.... και μολις κάποια γυρισε και μου ειπε "Γιατι δεν είμαι καλή στο σωμα.." της κανω καλα εισαι αλλα μην επαναπαύεσαι. Εγω συνηθως δεν κάνω αστεια για την εμφάνιση .... με τους φιλους - γνωστους μου. Πιστευω ότι είναι ευαισθητο πεδιο και δεν ρισκάρω να παρεξηγηθεί κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Mau προσέξες ότι είναι και 4 πλάτη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ακομη και για το τι τρωνε και γενικα και μονο που θα τους βαλεις χερι για κατι το οποιο δεν σε επηρεαζει και δεν σου πεφτει λογος το χεις χασει το παιχνιδι (μετα ειναι οι βιγκαν αυτοι που σπανε μπαλες ). Εγω και σε σχεση να ειμαι με κοπελα που γουσταρει να τρωει μαλακιες ολη μερα οσο εμενα δεν μου πρηζει τα παπαρια να τα φαω μαζι της τοτε δεν με απασχολει γιατι πολυ απλα εινια δικο της θεμα. Οσο για το κομματι περι φιλων, αποψη μου, ειδικα αν φιλος δεν δεχεται κριτική και παρεξηγείται τοτε δεν αξιζει να ειναι φιλος. Anyway αρκετο off topic Οποτε πισω στο θεμα της γυμναστικης! Φωτη σημερα πηγα για Σαλσα ρε. αναλογια 2 γυναικες για εναν αντρα ! Δεν σε χαλσε Αυριο βυζια, αν εχω σποττερ θα παω για 110 στο παγκο αν ξεκινησω με αυτον και οχι με επικλινη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εισαι σε thread για fitness-γυμναστηριο και δε θες σχολια για το σωμα-εμφανιση? What? Γενικα στη ζωη σου το καταλαβαινω αλλα σε ενα τετοιο θεμα? makes no sense 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 4 πλάτη συν από 3 τρικέφαλα και δικέφαλα και είσαι κομπλέ! Που είναι το θέμα σου? Στην ώρα η στην ένταση? Αν από ώρα είσαι Οκ τότε κάντο, αν έχεις θέμα με την ένταση τότε βγάλε μια άσκηση πλάτης, είναι μεγάλη μυική ομάδα 3 δυνατές ασκήσεις φτάνουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα στο fitness threat Θέλω να ρωτήσω εσείς τι ζυγαριά έχετε και μετράτε τα φαγητά σας γιατί εγώ δυο έχω πάρει και μου έχουν μείνει στο χέρι και οι δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μια καλη ασκησουλα για δικεφαλο που εκανα παλαιοτερα ειναι με τη στραβομπαρα 7 ροκανισματα χαμηλα + 7 ροκανισματα ψηλα + 7 full κινηση! 4 τετοια σετακι Καλησπέρα στο fitness threat Θέλω να ρωτήσω εσείς τι ζυγαριά έχετε και μετράτε τα φαγητά σας γιατί εγώ δυο έχω πάρει και μου έχουν μείνει στο χέρι και οι δυο Εγω πηρε μια με 5€ απο εμπει και μεχρι τωρα με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ακομη και για το τι τρωνε και γενικα και μονο που θα τους βαλεις χερι για κατι το οποιο δεν σε επηρεαζει και δεν σου πεφτει λογος το χεις χασει το παιχνιδι (μετα ειναι οι βιγκαν αυτοι που σπανε μπαλες ). Εγω και σε σχεση να ειμαι με κοπελα που γουσταρει να τρωει μαλακιες ολη μερα οσο εμενα δεν μου πρηζει τα παπαρια να τα φαω μαζι της τοτε δεν με απασχολει γιατι πολυ απλα εινια δικο της θεμα. Οσο για το κομματι περι φιλων, αποψη μου, ειδικα αν φιλος δεν δεχεται κριτική και παρεξηγείται τοτε δεν αξιζει να ειναι φιλος. Anyway αρκετο off topic Οποτε πισω στο θεμα της γυμναστικης! Φωτη σημερα πηγα για Σαλσα ρε. αναλογια 2 γυναικες για εναν αντρα ! Δεν σε χαλσε Αυριο βυζια, αν εχω σποττερ θα παω για 110 στο παγκο αν ξεκινησω με αυτον και οχι με επικλινη Φιλε ουτε εσυ ουτε ο Μάους έχετε κανει κριτική στους φιλους σας εδώ μέσα μονο σε άτομα που είναι άγνωστα πετάτε χαρακτηρισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Την έκανε και γω Κερκυραιε...με ίσια μπάρα....21λεγετε...τρελό κάψιμο και πρήξιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εισαι σε thread για fitness-γυμναστηριο και δε θες σχολια για το σωμα-εμφανιση? What? Γενικα στη ζωη σου το καταλαβαινω αλλα σε ενα τετοιο θεμα? makes no sense εσενα τι σε ενδιαφέρει τι σχολια θέλω εγω ή όχι? ξέρω καλα που είμαι ... αλλα δυστυχως κάποιοι γράφουν τα δικά τους μονο και μονο για να υποτιμήσουν τους υπόλοιπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις