Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

καταλαβαίνεις ποσο κακο κανεις στην υγεια σου όταν μετά από 1 εβδομάδα σωστής διατροφης πάς να ριξεις μεσα ένα σουβλάκι με πιτα και μετά σε πιάνει φουσκωμα και καούρα.

Μα καθόλου όμως...

Διάβολε όπως αν τρως όλη τη βδομάδα σκατά και φας ένα γεύμα φουλ στη πρασινάδα δεν θα σε κάνει να έχεις περισσότερη υγεία, το ίδιο ισχύει αν τα αντιστρέψεις. Δεν χάνεται η υγεία σου αν φάς μία φορά την εβδομάδα σουβλάκι.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χιούμορ κανει ρε συ ο Μαους, ξεκολα πια. Με το τίποτα παρεξηγιεσαι.

Επίσης, στο λέω για τελευταία φορά γιατί δε λες να το καταλάβεις. Μια χαρά ειναι και η σαρδέλα και η φάβα και τα χταπόδια. Έχουν πρωτεινη και μάλιστα καλής ποιότητας, ειδικά τα θαλασσινά.

Εντάξει με αυτό το σκέλος;

Το πρόβλημα τους ειναι οτι αν θες να παρεις τη μέγιστη δυνατή ποσότητα σε σχέση με τις θερμίδες, το στήθος κοτα ειναι απο τις καλύτερες επιλογές. Επίσης, ειναι εύκολο στο μαγείρεμα και αρκετά πιο οικονομικό.

Κλείσε εδώ το ζήτημα διατροφής. Και με σαρδέλα θα κανεις μπράτσα άμα θες κι ο Μαους δε διαφωνεί.

Αρπάζεσαι με το παραμικρό ομως, όπως κι ο βιτσιοζος, και σε πειράζουν συνέχεια. Ξεκολα.

Πάντα φιλικά.

Η κοτα αμα την τρως κάθε μέρα είναι μια μουφα και μιση γιατι δεν ξέρεις από που κρατάει η σκουφια της και τι ορμονες την έχουν ταϊσει. Μπράτσα έχω. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Μάους.

Φιλικά και από μένα κάποιοι πρέπει να ξέρουν ότι αστεια γυρω από θέματα εμφάνισης και γουστου δεν γινονται γιατι είναι λεπτος τομέας και το 90% των ανθ΄ρωπων θα παρεξηγηθεί.

Εγω δεν αρπάχτηκα αλλα όταν κάποιος μου την λέει θα του απαντήσω. Δεν μπορει να σου λενε ότι έχεις γυναικειο χέρι ή ότι εισαι φιατ και να το δέχεσαι. Εσυ γιάννη που τα κάνεις όλα καλά μην απαντήσεις. Εγω που είμαι παρεξηγιάρης και πιάνομαι θα απαντάω. B)

• Moderators

Αν και συμφωνω με αυτο που λεει ο μπος νομιζω οτι ο Ντεβιλ αναφέρεται στην αισθηση και οχι στο κομματι της υγειας.

@@ Ντεβιλ

ενα πραγμα που πρεπει να ξεκαθαρισεις ειναι το τρωω υγιεινα με κανω διατροφη για γυμναστηριο/καποιο στοχο. Το οτι καποιος κανει μια συγκεκριμενη διατροφη δεν την κανει αυτοματα και υγιεινη οπως επισης το να κανεις υγιεινη διατροφη δεν σημαινει αυτοματα οτι θα εχεις και σωματαρα. Αυτο το λεω γιατι οταν λεμε πχ οτι με φαβα και σαρδελα δεν θα φτιαξεις το Χ σωμα δεν λεμε οτι η φαβα και η σαρδελα ειναι κακο φαγητο αλλα οτι για τον συγκεκριμενο στοχο δεν ειναι ας πουμε το καταλληλότερο. 

Να δω ακομα ποσες θεωριες θα βγάλουν σε αυτό το θρέντ για να μας βγάλουν άχρηστους επειδή δεν πληρούμε τα "αισθητικά"¨τους κριτήρια.

Για όσους ασχολούνται το όριο είναι οι 40, από 40 και πάνω το χέρι είναι αντρικό από 40 και κάτω γυναικείο χαχα

Πέρα από την πλάκα όμως παίζουν ρόλο πολλά, το χέρι σου μπορεί να είναι 45αρι γεμάτο λίπος όμως

Πολύ μπλα μπλα μπλα ρε φιλε , σταμάτα την γκρίνια θα γεράσεις γρήγορα 

-----

4shaken

μια χαρά ειναι , βγάλε τα σφυριά απο τα δικέφαλα και βάλε δυο ακομη ασκήσεις , βγάλε τις βυθίσεις από τα τρικέφαλα και πρόσθεσε δυο ακομη ασκήσεις , βαλε καθίσματα στα πόδια εστω και με λιγα κιλα δεν χρειάζεται να φορτώσεις.

• Like 1

Μια πιτσα ποσα υ/λ/π έχει στα 200γρ κατα μεσο ορο;

Να μου λυθει μια απορια θελω. Ενοεοτε με σαλτσα, σαλάμι, κασερι μπέικον, πιπεριά φλωρινης

Να μου λυθει μια απορια θελω. Ενοεοτε με σαλτσα, σαλάμι, κασερι μπέικον, πιπεριά φλωρινης

για πρωτεϊνη δεν ξέρω αλλα 100γρ υδατάνθρακα τον έχει σιγουρα .... και 70γρ λίπος.

3000θερμίδες 

• Like 1

• Moderators

Προσθέτω επειδη τωρα ειδα το εντιντ σου 

Απο τη στιγμη που εισαι σε ενα θρεντ και ασχολεισαι με ενα "αθλημα" που ο βασικος στοχος ειναι η εμφανιση (ξανα λεω μπορεις να εισαι μια χαρα υγιεστατος χωρις γυμναστηριο) ειναι λογικο να ακους αποψεις απο αλλους. Δεν εχεις δει παλαιοτερα ποστ μου που εγω απο μονος μου το ελεγα οτι παιζω με γυναικεια κιλα (και ακομη το κανω πχ οταν παιζω εκτασεις ωμων στα πλαγια παιζω με 6κιλα).

Οπως ειχε πει ο τυριον στην πρωτη σεζον κανε ασπιδα το μειονεκτημα σου και κανεις δεν θα μπορεσει να σε βλαψει (τουλαχιστον αυτο ηταν το νοημα :P )

• Like 1

Εγω σφυρια κανω στην τροχαλια με το σχοινι. Στο ανέβασμα μετα τις 6 επαναλήψεις μενω λιγο και κατεβαζω αργα. Η ασκηση πολυ καλυτερη απο τους αλτηρες.

Αν και συμφωνω με αυτο που λεει ο μπος νομιζω οτι ο Ντεβιλ αναφέρεται στην αισθηση και οχι στο κομματι της υγειας.

@@ Ντεβιλ

ενα πραγμα που πρεπει να ξεκαθαρισεις ειναι το τρωω υγιεινα με κανω διατροφη για γυμναστηριο/καποιο στοχο. Το οτι καποιος κανει μια συγκεκριμενη διατροφη δεν την κανει αυτοματα και υγιεινη οπως επισης το να κανεις υγιεινη διατροφη δεν σημαινει αυτοματα οτι θα εχεις και σωματαρα. Αυτο το λεω γιατι οταν λεμε πχ οτι με φαβα και σαρδελα δεν θα φτιαξεις το Χ σωμα δεν λεμε οτι η φαβα και η σαρδελα ειναι κακο φαγητο αλλα οτι για τον συγκεκριμενο στοχο δεν ειναι ας πουμε το καταλληλότερο. 

Εξαρτάται τι είναι για σενα η σωματάρα.... μπορει να είναι όπως αυτή στο βιντεο με τον τύπο που τραβάει και σπρώχνει το τζιπ.

Επειδή βλέπεις μερικές να σου λενε "Δεν πάς γυμναστηριο δεν φαινεται..." και εννουν ότι δεν εισαι ο Σπαλιάρας... καλα βεβαια ασχετα αν και αυτές δεν είναι Ζιζέλ αλλα στην Ελλαδα η φαντασια πάει συννεφο :cry:  :cry:

-----

4shaken

μια χαρά ειναι , βγάλε τα σφυριά απο τα δικέφαλα και βάλε δυο ακομη ασκήσεις , βγάλε τις βυθίσεις από τα τρικέφαλα και πρόσθεσε δυο ακομη ασκήσεις , βαλε καθίσματα στα πόδια εστω και με λιγα κιλα δεν χρειάζεται να φορτώσεις.

Ρε συνονόματε θα τα φτυσω...την τελευταία φορά πριν κάνω τρικέφαλο έκανα 5 λεπτα break πρώτη φορά γιατί ένιωθα εξαντλημένος.

+ 2 ασκήσεις θα πρέπει να ρίξω ένταση ή να ανέβασω διάλειμμα από 60 sec σε 90...

• Moderators

Ειμαι κοντος για να μοιασω στο σπαλιαρα :P

Εννοειται οτι ειναι υποκειμενικο και ακριβως για αυτο λεμε οτι μην συγκρινεις/συγκρινεσαι με κανεναν και απλα κοιτα να γινεσαι καλυτερος απο εσενα και οχι απο τον διπλα.

-----

4shaken

Φιλε αμα κάποιος προσβληθεί (δεν λεω για μενα) για τσέκαρε λιγο μηπως φταίει και το δικο σου το μπλα μπλά. Φιλικά στο λέω. Γιατι το να πετάμε μπηχτές πχ και μετα να λέμε εκανα πλάκα είναι εύκολο.

Επειδή βλέπω και τυπάδες στη δουλειά να λένε στις κοπελες "Ποια εσυ εισαι ομορφη?" και η τυπισσα να μην τους έχει κοντράρει για πλακα και καλα.... για μενα αυτό είναι κακογουστο. Ποτε δεν προσβάλλεις κάποια στο ετσι.

Η εμφάνιση είναι λεπτο σημειο για να κάνεις πλάκες. Γνώμη μου. Γενικα το λέω όχι για μενα.

Ειμαι κοντος για να μοιασω στο σπαλιαρα :P

Εννοειται οτι ειναι υποκειμενικο και ακριβως για αυτο λεμε οτι μην συγκρινεις/συγκρινεσαι με κανεναν και απλα κοιτα να γινεσαι καλυτερος απο εσενα και οχι απο τον διπλα.

Δηλαδη εσενα θα σε πει κάποιος κοντό και θα το θεωρησεις καλή πλάκα? μπεσα απαντησε μου. Δεν θα σκεφτεις ότι είναι άξεστος και δεν ξέρει να κάνει χιουμορ? θα είναι το καλυτερο σου δηλαδή?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...