Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εγω βαρέθηκα να βλεπω λεπτους ανδρες με χερακια οδοντογλυφίδα και κοιλια. Φατε, παρτε λιπος, καντε γυμναστική, εστω και στο σπιτι. Δεν μπορει εδω στην ελλαδα η γυμναστικη μα θεωρείται μοδα, ψωνιο και μονο. Και να την ακολουθουν μονο οταν ερχεται το καλοκαιρι ή οταν γινουν σαν κρουασάν. Θελω και οι γυναικες να καταλαβουν οτι το σωμα τους με λιγο γυμναστικη τους δινει ενα συν σε ολα. Με τρελαινει η γυναικα που θα φορεσει γοβες εξωπλατο φορεμα μαυρο αφου θα χει καλη πλατη και καλες γαμπες. Με τα ματια θα την φαω... (σορυ) το στηθος ερχεται δευτερο για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εγω βαρέθηκα να βλεπω λεπτους ανδρες με χερακια οδοντογλυφίδα και κοιλια. Φατε, παρτε λιπος, καντε γυμναστική, εστω και στο σπιτι. Δεν μπορει εδω στην ελλαδα η γυμναστικη μα θεωρείται μοδα, ψωνιο και μονο. Και να την ακολουθουν μονο οταν ερχεται το καλοκαιρι ή οταν γινουν σαν κρουασάν. Θελω και οι γυναικες να καταλαβουν οτι το σωμα τους με λιγο γυμναστικη τους δινει ενα συν σε ολα. Με τρελαινει η γυναικα που θα φορεσει γοβες εξωπλατο φορεμα μαυρο αφου θα χει καλη πλατη και καλες γαμπες. Με τα ματια θα την φαω... (σορυ) το στηθος ερχεται δευτερο για μενα Μετακομισε εδω ρε! Η αναλογια στο γυμναστηριο της σχολης ειναι 35/65 γυναικες ανδρες μπορει και περισσοτερες γυναικες αλλα γενικα οι γυναικες γυμναζονται και προσεχουν τη διατροφη δηλαδη ακομη και αυτες που δεν γυμναζονται δεν ειναι χοντρες. Στην Ελλαδα ειμαστε για κλαμματα σε οτι εχει να κανει με την υγεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Χαλαρώστε ρε με το das-fitness ,2 ωρες έκανα να μπω +50 μηνύματα εχει ! (σορυ) το στηθος ερχεται δευτερο για μενα σε κανω ignore για αυτο που έγραψες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ωμοι. Θελω να ξεκινησω military press, ποια ασκηση να βγαλω? Αρσεις ωμων καθιστος Πλαγιες αρσεις ωμων Shrugs Landmine shoulder press Εμπροσθιες αρσεις αλτηρων Δεν κανω και τις 5 ασκησεις καθε φορα, διαλεγω 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ωμοι. Θελω να ξεκινησω military press, ποια ασκηση να βγαλω? Αρσεις ωμων καθιστος Πλαγιες αρσεις ωμων Shrugs Landmine shoulder press Εμπροσθιες αρσεις αλτηρων Δεν κανω και τις 5 ασκησεις καθε φορα, διαλεγω 4. Αν θυμάμαι split δεν έκανες με 1 φορά/βδομάδα κάθε μυ και σου έλεγα ότι διαφωνώ ? Αν ναι με ποιά ομάδα έχεις τους ώμους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εγώ χέρι 34 έχω ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Πηγαινω 4-5 φορες γυμναστηριο, Δευτερα Τριτη Τεταρτη Παρασκευη και Σαββατο. Πλατη - Δικεφαλο -Τρικεφαλο Στηθους - Ωμους Ποδια Καθε μερα κανω 2 ασκησεις κοιλιακων η ραχιαιων. Πλατη Εμπροσθολαιμιες 10 10 8 8 Λαβη 10 10 8 8 Κωπηλατικη με αλτηρες 4x10 Δικεφαλος "21" 3 σετ Αλτηρες 4x10 Αυτοσυγκεντρωση 3x10 Τρικεφαλος Τροχαλια με σχοινι 10 10 10 8 Βυθισεις 4x15 Στηθος Παγκος 10 10 8 8 5 Επικλινης 10 10 8 8 Landmine Press 4x10 Peck Deck 4x10 Ωμους Πιεσεις Ωμων καθιστος 4x10 Shoulder Shrugs 3x15 Αλτηρας μπροστα 4x10 Single-arm landmine press 4x10 Ποδια Leg Press (1 ποδι καθε φορα) 4x10 Προβολες με μπαρα και βαρη 8x15m. Δικεφαλοι 4x10 Γαμπες 4x15 Προβολες με μπαρα και βαρη 8x15m. Cardio 2-3 φορες την εβδομαδα. 1) 20 λεπτα γρηγορο περπατημα 6km/h κλιση 6% 2) 20 λεπτα εναλλαξ περπατημα στα 5-6km και τρεξιμο 10-12km, κλιση 2% Μαους πως σου φαινεται? Εκανα μερικες αλλαγες για να μην βαρεθω και να δω πως με πιανουν διαφορετικες ασκησεις... Πλατη Εμπροσθολαιμιες 10 10 8 8 Λαβη V 10 10 8 8 Κωπηλατικη στο μηχανημα 4x10 και drop set Pullups 3x10 (τα κανω στο μηχανημα με τα βαρη,για καποιο λογο δεν με βολευουν οι λαβες στο μονοζυγο και νιωθω πονο στους ωμους σε αντιθεση με το pull up bar σπιτι) Δικεφαλος Σφυρια καθιστος 2x10 2x9 Αλτηρες 2x10 2x9 Στραβομπαρα καθιστος 4x10 Τρικεφαλος Τροχαλια με σχοινι 10 10 10 8 Βυθισεις 4x15 Πλατη Εμπροσθολαιμιες 10 10 8 8 Λαβη 10 10 8 8 Κωπηλατικη με αλτηρες 4x10 Στηθος Παγκος 10 10 8 8 6 Επικλινης 10 10 8 8 Landmine Press 4x10 Peck Deck 4x10 Ωμους Πιεσεις Ωμων καθιστος 4x10 Shoulder Shrugs 3x15 Αλτηρας μπροστα 4x10 Single-arm landmine press 4x10 Ποδια Leg Press (1 ποδι καθε φορα) 4x10 Προβολες με μπαρα και βαρη 8x15m. Δικεφαλοι 4x10 Γαμπες 4x15 Προβολες με μπαρα και βαρη 8x15m. Παγκος 10 10 8 8 5 Επικλινης 10 10 8 8 Landmine Press 4x10 Peck Deck 4x10 Αν θυμάμαι split δεν έκανες με 1 φορά/βδομάδα κάθε μυ και σου έλεγα ότι διαφωνώ ? Αν ναι με ποιά ομάδα έχεις τους ώμους ? Ειχα ρωτησει αν εχει νοημα μια μυικη ομαδα την ημερα σε 5μερο προγραμμα, μου πες οχι και δεν το δοκιμασα καν. Ωμους-Στηθος Δι-Τρι-Πλατη Ποδια Επειδη παω 4-5 φορες την εβδομαδα, το προγραμμα της Δευτερας το ξανακανω Σαββατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Πάντως εγώ στην θέση σου μετά από αυτά που έχεις στήθος αν το χρειαζόσουν πραγματικά (δηλαδή να μην είναι αναπτυγμένος ο πρόσθιος δελτοειδής) θα έβαζα 1 άσκηση, πιθανότατα τις στρατιωτικές που θες. Και άλλα 4-5 σετ για μεσαία μοίρα των ώμων. Επίσης πάλι αν το χρειαζόσουν μπορεί να έβαζα τίποτα reverse flyes για πίσω ώμους. Πάντως σίγουρα όχι όλα αυτά που έχεις. Ειχα ρωτησει αν εχει νοημα μια μυικη ομαδα την ημερα σε 5μερο προγραμμα, μου πες οχι και δεν το δοκιμασα καν. Ωμους-Στηθος Δι-Τρι-Πλατη Ποδια Επειδη παω 4-5 φορες την εβδομαδα, το προγραμμα της Δευτερας το ξανακανω Σαββατο. Αν ξανακάνεις και 2η φορά κάποια ομάδα κοίταξε να μειώσεις κάτι. Διαφορετικά φτιάχνεις πρόγραμμα για 1 φορά/βδομάδακαι διαφορετικά για 2. Όπως βλέπεις είμαι της λιτής λογικής. Όχι επειδή δεν θα δεις αποτελέσματα με αυτό που κάνεις (αν εξαιρέσεις κάποιες παραλείψεις θα δεις), απλά κάθε ερέθισμα που δίνουμε έχει και κάποιο response. Αν λοιπόν εσύ συνηθίσεις σε αυτό το ερέθισμα τότε καταλαβαίνεις που μπορείς να φτάσεις σε κάποια χρόνια. Είτε δεν θα βλέπεις αποτελέσματα είτε θα χρειάζεται να κάνεις το διπλάσιο και βάλε από αυτό που κάνεις τώρα...όχι και πολύ εφικτό για πολλούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Για να καταλαβω εννοεις στους ωμους να κανω μονο 2 ασκησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Για να καταλαβω εννοεις στους ωμους να κανω μονο 2 ασκησεις? Ναι. Μην το βλέπεις σαν μόνο όμως. Και στις ασκήσεις στήθους καρασυμμετέχουν οι πρόσθιοι δελτοειδείς. Γι αυτό λέω, άλλή μία για μπροστά (στρατιωτικές), μία μία για πλάγια από 4-5 σετ και άλλη μία για πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εγώ χέρι 34 έχω ακόμα Συμφωνα με την θεωρια του .... Μάους κόβεσαι. Όπως και εγώ. Αλλα τις προάλλες συνομιλούσα με έναν πυγμάχο 60 κιλά. Που ειχε χέρι 33. Και αυτος συμφωνα με την θεωρια του Μάους θα κοβοταν .... το παλικάρι είναι πρωταθλητης στην κατηγορια του αλλα δεν θα ειχε δικαιωμα να πάρει γάντια και να συμμετάσχει σε αγώνες. Επισης και εγω συμφωνα με την θεωρια του Μάους .... δεν θα ορκιζόμουν ποτε έφεδρος ανθυπολοχαγός γιατι το χέρι μου είναι γυναικειο ωστοσο στις βολές δεν έφυγε σφαιρα εκτος από το κεφάλι. 3 μάλιστα ηταν κέντρο φρυδι - δοξα πατρι. Εκει που την τρώει ο άλλος και ακομα και να απειλεί πχ την γυναικα ή το παιδι σου με οπλο στον κροταφο πέφτει ξερος και κατεβαινουν τα ρολα χωρις να προλάβει να πατήσει σκανδάλη. Να δω ακομα ποσες θεωριες θα βγάλουν σε αυτό το θρέντ για να μας βγάλουν άχρηστους επειδή δεν πληρούμε τα "αισθητικά"¨τους κριτήρια. Για αυτό δεν συνομιλουσα ποτε αρκετά με ανθρώπους του body building χωρις να θέλω να προσβάλλω κάποιον από τους συμμετέχοντες και τους εξαιρώ όλους κιολας για αποφυγή παρεξηγήσεων ... ορισμένοι ηταν μονίμως κολλημένοι με ένα και μονο αισθητικο αποτέλεσμα και φυσικά με την ξηρά διατροφή -> κουάκερ - πράσινο μήλο - μαυρο ρυζι - στηθος κοτοπουλο - αυγά. Αυτά και τιποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καταλαβα!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνα με την θεωρια του .... Μάους κόβεσαι. Όπως και εγώ. Αλλα τις προάλλες συνομιλούσα με έναν πυγμάχο 60 κιλά. Που ειχε χέρι 33. Και αυτος συμφωνα με την θεωρια του Μάους θα κοβοταν .... το παλικάρι είναι πρωταθλητης στην κατηγορια του αλλα δεν θα ειχε δικαιωμα να πάρει γάντια και να συμμετάσχει σε αγώνες. Εχεις μια μανια να συγκρινεις ανομοια πραγματα! Μιλαμε για BB standards. Αν θα μιλησουμε για τρεξιμο θα μιλησουμε με standards τρεξιματο, αν μιλησουμε για ψαρεμα θα μιλησουμε με standards ψαρεματος. Δεν λεει κανει οτι αν δεν εχεις χερι μεγαλυτεορ απο 40 εκατοστα εισαι αχρηστος ψοφα, και πιο συγκεκριμενα ο Μαους ειπα και καλα τι ισχυει στην body building κοιντοτητα (σε αυτους που ασχολουνται οχι σε ατομα σαν και εμας που το κανουμε για την καυλα μας) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Χιούμορ κανει ρε συ ο Μαους, ξεκολα πια. Με το τίποτα παρεξηγιεσαι. Επίσης, στο λέω για τελευταία φορά γιατί δε λες να το καταλάβεις. Μια χαρά ειναι και η σαρδέλα και η φάβα και τα χταπόδια. Έχουν πρωτεινη και μάλιστα καλής ποιότητας, ειδικά τα θαλασσινά. Εντάξει με αυτό το σκέλος; Το πρόβλημα τους ειναι οτι αν θες να παρεις τη μέγιστη δυνατή ποσότητα σε σχέση με τις θερμίδες, το στήθος κοτα ειναι απο τις καλύτερες επιλογές. Επίσης, ειναι εύκολο στο μαγείρεμα και αρκετά πιο οικονομικό. Κλείσε εδώ το ζήτημα διατροφής. Και με σαρδέλα θα κανεις μπράτσα άμα θες κι ο Μαους δε διαφωνεί. Αρπάζεσαι με το παραμικρό ομως, όπως κι ο βιτσιοζος, και σε πειράζουν συνέχεια. Ξεκολα. Πάντα φιλικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Damn, πολυ ψαρι κ φαβα, εμενα δε μαρεσουν καθολου, μονο ο τονος. Δευτερα τριτη πεμπτη θα ημουν νηστικος Είναι πως έχεις συνηθισει. Όπως ειπε και ο Σπέκτ στην Ελλαδα σπάνια και ελάχιστοι προσέχουν την διατροφή τους. Οποτε η φάβα και το ψάρι που είναι φυσιολογικές τροφές .... (δεν σου ειπα να φάς και κινοα με χορτα) μπαινουν στην άκρη. Για αυτό τα παιδάκια τα μικρά καλο είναι να τα μαθαίνουμε με αυτές τις τροφές και όχι με πατάτες τηγανιτές και άλλα τέτοια σκουπίδια. Επισης από σημερα πηρα και μια άλλη αποφαση. Επειδή το cheat meal πλεον δεν με ευχαριστει .... και επειδή μετα νιώθω το στομάχι μου σκατά θα το κοψω και αυτό. Η διατροφή είναι τροπος ζωής και όχι καταναγκασμος. Μια στις 15 πλεον αμα ζηλέψω κανα γλυκάκι θα το φάω. Αλλα ως εκει... καταλαβαίνεις ποσο κακο κανεις στην υγεια σου όταν μετά από 1 εβδομάδα σωστής διατροφης πάς να ριξεις μεσα ένα σουβλάκι με πιτα και μετά σε πιάνει φουσκωμα και καούρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις