margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Συγγνώμη ολα αυτά τι σχέση έχουν με το fitness thread? Πάτε φιρι φιρι να το κλειδώσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Βασικά εχω ήδη μπράτσα. Δικέφαλους. Απλα δεν έχω τοσο πολύ ώμους και στηθος. Τα μπρατσα μου είναι μια χαρά αν βλέπεις. Κανε μπράτσο, πάρε μια μεζούρα, πέρασε την περιμετρικά και πες μου πόσους πόντους λέει να σου πω αν ειναι μια χαρά ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Κανε μπράτσο, πάρε μια μεζούρα, πέρασε την περιμετρικά και πες μου πόσους πόντους λέει να σου πω αν ειναι μια χαρά ! Ποσο πρεπει να ειναι?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 1 γευμα κανεις τη μερα απο αυτα? Προφανως, εννοουσα το ειδος Όχι ρε συ. Πχ φάε 300γρ χταποδι.... 60γρ πρωτεϊνη δινει. Μονο από το χταποδι. Βάλε και το πρωϊνο κανα 70αρι εισαι ηδη στα 130γρ. Και το μακαρονακι το κοφτο στα 100γρ εχει 12 χωσε και από εκει εφτασες 142 .... αμα βάλεις και το ψωμι τα 150 τα ξεπέρασες. ενας με 80 κιλά θελει 160γρ πες. Μια χαρά θα εισαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Damn, πολυ ψαρι κ φαβα, εμενα δε μαρεσουν καθολου, μονο ο τονος. Δευτερα τριτη πεμπτη θα ημουν νηστικος Γινεται παντως, απλα θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να προσαρμοστουμε στο ωμο κρεας Γιατί ρε συ πεντανόστιμα είναι αλλά μπελαλίδικα. Απλά τα κρέατα και τα κοτόπουλα είναι η εύκολη λύση. Η προσφορά γενικά φτηνής τροφής πλούσια σε πρωτείνες έχει διαμόρφωσει τις τελευταίες γενιές και τα σωματότυπά τους. Πως ήταν αυτά τέσσερεις+ 10ετίες πίσω; Κοντοί και μαζεμένοι. Η σημερινές διατροφικές συνήθειες και η πρόοδος της φαρμακευτικής ανέβασαν και τον μέσο όρο ζωής. Θερίζουν βέβαια οι καρκίνοι αλλά όλα έχουν και τα αρνητικά τους. Μη απαρνούμενοι τα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής πιστεύω ότι καταλαγιάζουμε σχετικά αυτά τα αρνητικά . (Τα γράφω για τα ακούω πρώτος εγώ που είμαι ότι νάναι διατροφικά . ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Κανε μπράτσο, πάρε μια μεζούρα, πέρασε την περιμετρικά και πες μου πόσους πόντους λέει να σου πω αν ειναι μια χαρά ! Οι καμπύλες στο μπράτσο δεν φαινονται? Αλλά εντάξει ... εγω θα πάρω νμεζούρα από αυριο γιατι δεν έχω εδώ στο σπιτι και θα μετρησω. Εγω είμαι ικανοποιημένος με την κατασταση που βρισκομαι αυτή τη στιγμη. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο 4saken ή κάποιος άλλος που έχει μαθει μονο με τα σουπερ ογκωδη σώματα να τα θεωρει γυμνασμένα και πάει να υποτιμήσει εμενα. Ο καθενας με τα προτυπα του.... πχ το σωμα που ανεβάσανε που τραβάει το αυτοκινητο στον γιάννη αρεσε σε μενα δεν αρεσε θεωρω ότι είναι υπερβολή και το πάνω με την μέση δειχνει δυσανάλογο. Εγώ πάντα. Προσωπική εκτιμηση. Τι να κάνουμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Βασικά εχω ήδη μπράτσα. Δικέφαλους. Απλα δεν έχω τοσο πολύ ώμους και στηθος. Τα μπρατσα μου είναι μια χαρά αν βλέπεις. Θα εκαναν βεβαια την διαφορά αν ειχα 2-3 εκατοστα ακομα στηθος και λιγο φουσκωτούς ώμους. Πιστευω ότι το κρέας για να γινεις ογκώδης είναι μυθος. Απλα ολοι ακολουθουν την πεπατημένη το έκανε ενας το ακολουθουν ολοι. Bασικα λάθος το λέω ... δεν είναι μυθος ... είναι αληθεια αλλα δεν είναι ΜΟΝΟ το κρέας για να πάρεις ογκο. Το βραστο χταποδι δεν εχει πρωτεϊνη ; Τωρα το τι πιστευει ο 4saken που έφαγε ιγκνορ λογω του ειρωνικου-εχθρικού υφους που ειχε ... λιγο με ενδιαφέρει. Τα περι προσωπικου τα αφηνω στην ακρη, δεν με ενδιαφερουν.Παρακαλω καποιον να το κανει quote το παρακατω για να το διαβασει μπας και το παρει αποφαση. Ολοι αυτοι που ΤΩΡΑ τρωνε αυγα, κοτοπουλο, κοκκινο κρεας κτλ για να κανουν μπρατσα και οχι βραστο χταποδι, δεν ειναι χαζοι.Βασιζονται στην γνωση και στα πειραματα προηγουμενων γενιων που δοκιμασαν και σαρδελες και χταποδι κτλ κτλ και δεν ειδαν αποτελεσμα.Εσυ αντι να βασιστεις σε αυτη την γνωση κανεις δικα σου πειραματα και χανεις τον χρονο σου. ΥΓ:Ωραιο ψαρακι η σαρδελα, και αν εχω να διαλεξω αναμεσα σε φρεσκια σαρδελα με λεμονακι και μια χοιρινη μπριζολα μαντεψε τι θα διαλεξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2uMYU1LXS3w Προσοχή! Οποιος επιλέγει πολύ κρέας ... θα νευριάσει την κότα τιμωρό (αυτήν που έχω και στο αβατάρ μου). Και μπορει να έχει την τύχη που προβάλλεται και στο παραπάνω κλιπάκι ! Μαους.... θα μετρήσουμε .... και χέρια και ποδια. -.- Χερι νομιζω ότι είμαι 30 είμαι σιγουρα και λιγο παραπάνω. Βρηκα μια από το ΙΚΕΑ ..... χάρτινη. 35 βγήκε. Εσυ ποσο εισαι? ποδι -> 53cm οποιος δεν πιστευει θα βάλω φωτο με την μεζουρα μην μου αρχισετε μετα όμως τα φωτοσοπ ... και τα σχετικά όπως με το 1000αρι το καλοκαιρι. Eπισης μην μου αρχισουν τα "ναι αλλα έχεις λιπος στο ποδι για αυτό είναι πιο χοντρο..." κανενα λιπος δεν έχω απλα έχω τριχα ....το ποδι μου είναι γραμμωμένο κανονικά και ο μυς διαγράφει. Τα υπολοιπα δεν τα δεχομαι είναι συκοφαντιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Κανε μπράτσο, πάρε μια μεζούρα, πέρασε την περιμετρικά και πες μου πόσους πόντους λέει να σου πω αν ειναι μια χαρά ! Δασκαλε εγω ειμαι ενταξει? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ωραιος..,αυτο ειναι περιπου 45cm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ωραιος..,αυτο ειναι περιπου 45cm? 40-42 καπου εκει πρεπει να ειναι. ΤΟ μετρησα καποια στιγμη τα χριστουγεννα αλλα πολυ στα γρηγορα χωρις ακρίβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δασκαλε εγω ειμαι ενταξει? Μια χαρα εισαι φιλε. Γιγαντας! Εγω δεν εχω τοσο ογκο στο μπράτσο αλλα δεν πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δασκαλε εγω ειμαι ενταξει? οι κοντοί παραγράφονται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 4saken χθες αλλα μου ελεγες όμως .... σημερα "τα προσωπικα τα αφηνεις στην ακρη..." χθες που σε ειπα φιλο μου ειπες δεν ειμαστε φιλοι. ΕΙΠΑ εγω ότι εισαι φιλος μου? με την εννοια του κολλητου? ουτε καν σε ξέρω. Το φιλε μπορούμε να το πουμε και σε κάποιον στο δρομο .... "τι ωρα έχεις φιλε?" τι πρεπει να γυρισει να μας πει αυτος ότι δεν ειμαστε φιλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ποσο πρεπει να ειναι?? Για όσους ασχολούνται το όριο είναι οι 40, από 40 και πάνω το χέρι είναι αντρικό από 40 και κάτω γυναικείο χαχα Πέρα από την πλάκα παίζουν ρόλο πολλά, το χέρι σου μπορεί να είναι 45αρι γεμάτο λίπος όμως και να δείχνει χάλια και ένα άλλο 42αρι κομμένο με φλέβες να δείχνει διπλάσιο! Εμένα στα 44 είναι τώρα, είχαν υπάρξει και πολύ πιο μεγάλα βέβαια τα χέρια μου ήταν πάντα πολύ δυνατή μου ομάδα μαζί με το στήθος! Σπεκτ ωραίος, περνάς στην επόμενη τάξη με λίαν καλός Α, επίσης χαλαρά με πρησμένα έχουν περίπου 2 πόντους διαφορά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις