DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 χαχαχα! θα το κάνω στάμπα στην μπλούζα μου στο γυμ Αμα φτιάξω μπράτσα και μουσκουλα κάποια μέρα ... θα πάω να κτυπησω τατουάζ μια σαρδέλα στο μπράτσο μου θα είναι ο ορκος της σαρδέλας. Καταλαβετε ενα πραγμα οι vegan δεν ειναι οτι δεν τρωνε κρεας γιατι θα παθουν κατι ο βασικος λογος ειναι ιδεολογικος και εχει να κανει με τα δικαιωματα των ζωων κλπ οποτε το να δωσει 1-2 φορες τη βδομαδα δεν θα παθει κατι δεν στεκει σαν επιχειρημα Ναι να καταρευσει η τροφική αλυσιδα επειδή η άλλη σκέφτεται τα δικαιώματα των ζώων. Αμα είναι ετσι φορα και μια στολη παραλλαγής και πηγαινε στην ζουγκλα να κυνηγήσεις τα λιοντάρια που κυνηγάνε τις αντιλόπες και αρα είναι άδικο να τις σκοτώνουν για να τις τρώνε. Θα της ελεγα εγω. Τεσπα εγω δεν θα εμπαινα καν σε συζητηση εντονη με τέτοιες. Χέστηκα στη τελικη τι κολληματα έχουν θα άλλαζα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ναι να καταρευσει η τροφική αλυσιδα επειδή η άλλη σκέφτεται τα δικαιώματα των ζώων. Αμα είναι ετσι φορα και μια στολη παραλλαγής και πηγαινε στην ζουγκλα να κυνηγήσεις τα λιοντάρια που κυνηγάνε τις αντιλόπες και αρα είναι άδικο να τις σκοτώνουν για να τις τρώνε. Θα της ελεγα εγω. Τεσπα εγω δεν θα εμπαινα καν σε συζητηση εντονη με τέτοιες. Χέστηκα στη τελικη τι κολληματα έχουν θα άλλαζα θέμα. Το οτι καποιοι ειναι ανώτεροι ηθικα απο καποιους αλλους δεν σημανει οτι θα καταρευσει η τροφικη αλυσιδα. Επιλογη τους να μην τρωνε επιλογη σου να τρως simple as that. Θύμισε μου λιγο ποτε ηταν η τελευταια φορα που κυνηγσες για την τροφη σου και δεν την πηρες απο το ραφι του σουπερ μαρκετ!? ΓΙατι ξερεις οτι αυτο που λες ειναι επιχειρημα εναντίων σου. Επισης το τι γινεται μεταξυ ζωων πχ λιονταρι-αντιλοπες δεν εχει καμια σχεση με το τι γινεται μεταξυ ανθρωπου-ζωων. Επισης αν θες να μπεις στη διαδικασια να συγκριθεις με σαρκοφαγα ζωα ξεκινα τρωγε το κρεας σου ωμο και ελα να τα πουμε. Οσο για τα κολληματα τα εχουν και οι δυο πλευρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Το τατουαζ κατι μου λεει οτι δεν θα χτυπηθει ποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ΑΙΡΧΑΙΤΕ ΤΩ ΤΑΙΛΛΟΣ ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!!11!1ενα Εχω φτιάξει καλο πρόγραμμα. Μιλώντας πάντα για κυρια γευματα Δευτερα -> Γλώσσα ή Μπακαλιάρος ή Σαρδέλα ή γαύρος με χορτα / μπροκολο / πατάτες βραστές. Τριτη -> Φάβα ή φακές ή φασολια ή μαυρομάτικα με τονο. Τετάρτη -> Κοτοπουλο ή μπιφτέκι με ρυζάκι. Πέμπτη -> Φακές ή φάβα ή φασολια ή αρακά με σαρδέλα. Παρασκευη -> Κοτοπουλο ή μπιφτέκι με αρακά. Σαββατο -> ελευθερο. Κυριακη -> Κοτοπουλο ή μπιφτεκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εγώ δυστηχώς με τα cheat days/ελεύθερα δεν τα πάω καλά γι αυτό και τα σταμάτησα.. πέφτω με τα μούτρα και μπορεί να φάω 3ς πίτσες + 2 πιάτα noodle χωρίς υπερβολή. φυσικά δεν πεινάω αλλά από την λαιμαργία για noodle, μετά τα κλασικά πόνοι μέχρι πρωί από το φούσκωμα και τη κακή λαδίλα. Το τατουαζ κατι μου λεει οτι δεν θα χτυπηθει ποτε... αν βαρέσεις θες καμια βδομάδα εκτός δυστυχώς το λιγότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 αν βαρέσεις θες καμια βδομάδα εκτός δυστυχώς το λιγότερο.. Δεν ισχυει ΕΞαρταται παντα τι θα κανεις αλλα εγω και με το μισο σωμα χτυπημενο πηγαινα κανονικα. Οκ δεν εκανα κανονικη προπονηση αλλα πανω κορμο επαιζα χαλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εχω φτιάξει καλο πρόγραμμα. Μιλώντας πάντα για κυρια γευματα Δευτερα -> Γλώσσα ή Μπακαλιάρος ή Σαρδέλα ή γαύρος με χορτα / μπροκολο / πατάτες βραστές. Τριτη -> Φάβα ή φακές ή φασολια ή μαυρομάτικα με τονο. Τετάρτη -> Κοτοπουλο ή μπιφτέκι με ρυζάκι. Πέμπτη -> Φακές ή φάβα ή φασολια ή αρακά με σαρδέλα. Παρασκευη -> Κοτοπουλο ή μπιφτέκι με αρακά. Σαββατο -> ελευθερο. Κυριακη -> Κοτοπουλο ή μπιφτεκι. Damn, πολυ ψαρι κ φαβα, εμενα δε μαρεσουν καθολου, μονο ο τονος. Δευτερα τριτη πεμπτη θα ημουν νηστικος Επισης αν θες να μπεις στη διαδικασια να συγκριθεις με σαρκοφαγα ζωα ξεκινα τρωγε το κρεας σου ωμο και ελα να τα πουμε. Γινεται παντως, απλα θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να προσαρμοστουμε στο ωμο κρεας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Damn, πολυ ψαρι κ φαβα, εμενα δε μαρεσουν καθολου, μονο ο τονος. Δευτερα τριτη πεμπτη θα ημουν νηστικος Damn, πολυ ψαρι κ φαβα, εμενα δε μαρεσουν καθολου, μονο ο τονος. Δευτερα τριτη πεμπτη θα ημουν νηστικος Γινεται, απλα θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να προσαρμοστουμε στο ωμο κρεας Δευτερα -> Μπακαλιάρος με μπροκολο + πατατες Τριτη -> Φάβα + τονος Τετάρτη -> Κοτοπουλο με ρυζι Πεμπτη -> Φακες ή μαυρομάτικα. Παρασκευη -> Μπιφτέκι με αρακά. Σαββατο -> ελευθερο. Κυριακη -> Κοτοπουλο με σπανακοπιτα ή χταποδι βραστο με κοφτο μακαρονι ή σαρδελίτσα ή γαυρος Γενικα έχω βάλει ποικιλια ... ξέχασα την σογια να φανταστείς μια άλλη εβδομάδα μπορει απλά να φάω τις 2-3 μέρες σογια. Με αυτά τα φαγητά σου φτιάχνω 2 εβδομάδες διαφορετικές. Εγω πάντως προς το παρον με την κατασταση του σωματος μου είμαι ευχαριστημένος. Μια κοπελιτσα τις προάλλες με ειχε ρωτήσει αν πάω γυμναστηριο λεω ναι ... λεει δεν φαινεται... της κανω δεν πειράζει καλυτερα. Για να με δει ο φουσκωτος γκομενος σου και να νομιζει ότι είμαι χλαπάτσας και να με υποτιμήσει. χαχαχα https://postimg.org/image/iducnhqgv/ παχάκια στο πλαϊ δεν έχω ... εξαφανιστηκαν. Επειδή λέγανε κάποιοι ότι η φάβα έχει λιπος και το χταποδι κτλπ κτλπ. πάρε πρωτεϊνουχα γεύματα με χαμηλό λιπος ... και φτιάξε το διατροφολογιο σου δεν είναι δυσκολο! Θα μείνω μέχρι το καλοκαιρι στη φάση της ανασύστασης στα ιδια κιλά. Και από τον ερχομενο Σεπτεμβριο θα αρχισω να φορτώνω κιλά πανω μου. Δεν βιάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα προσαρμοστουμε εμεις, δεν προλαβαινουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δευτερα -> Μπακαλιάρος με μπροκολο + πατατες Τριτη -> Φάβα + τονος Τετάρτη -> Κοτοπουλο με ρυζι Πεμπτη -> Φακες ή μαυρομάτικα. Παρασκευη -> Μπιφτέκι με αρακά. Σαββατο -> ελευθερο. Κυριακη -> Κοτοπουλο με σπανακοπιτα ή χταποδι βραστο με κοφτο μακαρονι ή σαρδελίτσα ή γαυρος Γενικα έχω βάλει ποικιλια ... ξέχασα την σογια να φανταστείς μια άλλη εβδομάδα μπορει απλά να φάω τις 2-3 μέρες σογια. 1 γευμα κανεις τη μερα απο αυτα? Δεν θα προσαρμοστουμε εμεις, δεν προλαβαινουμε! Προφανως, εννοουσα το ειδος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ο λόγος που ο 4saken πιστεύει ότι δεν θα χτυπηθεί ποτέ το τατουάζ είναι γιατί απλά πιστεύει ότι ποτέ δεν θα φτιάξει μπράτσα ο ΝτιΝτι Αμα φτιάξω μπράτσα και μουσκουλα κάποια μέρα ... θα πάω να κτυπησω τατουάζ μια σαρδέλα στο μπράτσο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Σπεκτ το παράδειγμα σου για το πως αποκτα καποιος την τροφη του ειναι λιγο ακυρο. Δηλαδη αυτος που κυνηγά για.μα φαει μπορει να σκοτωσειωτα παντα; νομιζω πως οχι. Οπως μερικοί βλακες τωρα με τον χιονια βγαινανε για κυνήγι. Προτειμω να το παρω απο το κρεοπωλειο παρα να το κυνηγισω, οχι οτι παλι δεν το σκοτωσανε για να καταλήξει στο πιατο μου αλλα αν ηταν να κυνηγισω ζωα για να φαω δεν θα το κανα δεν θα μπορουσα. Ομως εχω την επιλογή να το παρακαμψω και να δω μονο το τελικο αποτελεσμα, θεωρωντας οτι αυτο που τρωω δεν ειναι καποιο ζωακι που κοξτευει να εξαφανιστει, ουτε το σκοτωσανε σε περιοδο χειμερινης ναρκης ή αναπαρωγωγης. Οσο για τους χορτοφαγους επιλογής να μην τρωνε κρεας, απλα σκεψου ποσα ζωα ειναι χορτοφαγα τρεφονται απο μονο απο αυτο. Αρα μερικες φορες ειναι ειρωνια τρωω μονο λαχανικα γιατι λυπαμε τα ζωα. Ποσα λαχανικα οι καλοι μας οι αγροτες τα ραντιζουν με παρανομα χημικα. Το μονο σωστο που ακουσα απο ενας ανθρωπο που δεν ετρωγε κρεας αλλα μονο ψαρια και λεω αυτος ο άνθρωπος το χει ψαξει ειναι: δεν τρωω κρεας γιατι τα πιο πολλα ειναι θηλαστικα και εχουν σκεψη(οχισαν τον ανθρωπο). Ακομα μου ειπε το λιονταρι κυνηγαει να φαει κρεας, ομως εχει μεγαλο εντερο και μπορει να το αφομοιώσει, ενω στον ανθρωπο κανει κακο, δημιουργει τοξινες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Σπεκτ το παράδειγμα σου για το πως αποκτα καποιος την τροφη του ειναι λιγο ακυρο. Δηλαδη αυτος που κυνηγά για.μα φαει μπορει να σκοτωσειωτα παντα; νομιζω πως οχι. Οπως μερικοί βλακες τωρα με τον χιονια βγαινανε για κυνήγι. Προτειμω να το παρω απο το κρεοπωλειο παρα να το κυνηγισω, οχι οτι παλι δεν το σκοτωσανε για να καταλήξει στο πιατο μου αλλα αν ηταν να κυνηγισω ζωα για να φαω δεν θα το κανα δεν θα μπορουσα. Ομως εχω την επιλογή να το παρακαμψω και να δω μονο το τελικο αποτελεσμα, θεωρωντας οτι αυτο που τρωω δεν ειναι καποιο ζωακι που κοξτευει να εξαφανιστει, ουτε το σκοτωσανε σε περιοδο χειμερινης ναρκης ή αναπαρωγωγης. Το bold ειναι ολη η ιστορια δεν θα μπορεις δεν θα το εκανες οποτε παει περίπατο το καθε επιχείρημα περι τροφικης αλυσιδας και φυσικοτητας. Το πως μεγαλώνουν και σκοτώνονται τα ζωα που τρωμε ξερουμε ολοι πανω κατω πως ειναι αλλου λιγο περισσοτερο αλλου λιγο λιγοτερο. Οσο για τους χορτοφαγους επιλογής να μην τρωνε κρεας, απλα σκεψου ποσα ζωα ειναι χορτοφαγα τρεφονται απο μονο απο αυτο. Αρα μερικες φορες ειναι ειρωνια τρωω μονο λαχανικα γιατι λυπαμε τα ζωα. Ποσα λαχανικα οι καλοι μας οι αγροτες τα ραντιζουν με παρανομα χημικα. Αυτο τι σχεση εχει? Εννοειται οτι παιζει ραντισμα αλλα σκεψου οτι με το κρεας εκτος του οτι τρως εμμεσα τα ραντισμενα λαχανια τρως και τα επισης τουμπανιασμενα σε ορμόνες κλπ ζωα οποτε κανεις διπλο κακο. Το επιχείρημα εγω τα παιρνω απο κρεωπολη που ξερω ή τα μεγαλωνω στο χωριο δεν παιζει γιατι μιλαμε για τον μεσο ανθρωπο και οχι για περιπτωσεις Το μονο σωστο που ακουσα απο ενας ανθρωπο που δεν ετρωγε κρεας αλλα μονο ψαρια και λεω αυτος ο άνθρωπος το χει ψαξει ειναι: δεν τρωω κρεας γιατι τα πιο πολλα ειναι θηλαστικα και εχουν σκεψη(οχισαν τον ανθρωπο). Ακομα μου ειπε το λιονταρι κυνηγαει να φαει κρεας, ομως εχει μεγαλο εντερο και μπορει να το αφομοιώσει, ενω στον ανθρωπο κανει κακο, δημιουργει τοξινες κλπ Ενας απο τους λογους που ο ανθρωπος δεν ειναι κρεατοφαγο ζωο. Τρωω κρεας και τυρια οχι σε μεγαλη συχνοτητα αλλα σιγουρα δεν θα με χαρακτήριζα βιγκαν η χορτοφαγο απλα να μην λεμε και οτι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ο λόγος που ο 4saken πιστεύει ότι δεν θα χτυπηθεί ποτέ το τατουάζ είναι γιατί απλά πιστεύει ότι ποτέ δεν θα φτιάξει μπράτσα ο ΝτιΝτι Βασικά εχω ήδη μπράτσα. Δικέφαλους. Απλα δεν έχω τοσο πολύ ώμους και στηθος. Τα μπρατσα μου είναι μια χαρά αν βλέπεις. Θα εκαναν βεβαια την διαφορά αν ειχα 2-3 εκατοστα ακομα στηθος και λιγο φουσκωτούς ώμους. Πιστευω ότι το κρέας για να γινεις ογκώδης είναι μυθος. Απλα ολοι ακολουθουν την πεπατημένη το έκανε ενας το ακολουθουν ολοι. Bασικα λάθος το λέω ... δεν είναι μυθος ... είναι αληθεια αλλα δεν είναι ΜΟΝΟ το κρέας για να πάρεις ογκο. Το βραστο χταποδι δεν εχει πρωτεϊνη ; Τωρα το τι πιστευει ο 4saken που έφαγε ιγκνορ λογω του ειρωνικου-εχθρικού υφους που ειχε ... λιγο με ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Το μονο σωστο που ακουσα απο ενας ανθρωπο που δεν ετρωγε κρεας αλλα μονο ψαρια και λεω αυτος ο άνθρωπος το χει ψαξει ειναι: δεν τρωω κρεας γιατι τα πιο πολλα ειναι θηλαστικα και εχουν σκεψη(οχισαν τον ανθρωπο). Δηλαδη πιστευει οτι τα θηλαστικα ειναι πιο "εξυπνα" απο τα υπολοιπα ζωα? Δες πχ τα κορακια...Οκ, δεν τα τρωμε αλλα still... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις