Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη σέλα στο στατικό ποδήλατο, ενώ έκανα 20 χιλιόμετρα στο specialized χωρίς ουσιαστική ενόχληση σε δρόμο. Άσε λίγο να δεις μήπως το συνηθίσεις, δεν ξέρω αν έχεις επιλογή να αλλάξεις τη σέλα στο στατικό. Κατάλαβα ότι με ενοχλούσε γιατί ήταν εξαιρετικά φαρδιά για μένα και το παράτησα τελείως τότε κι όταν έβρεχε, έκανα κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τι ειναι αυτο ρε ? δεν το εχω ξαναδει .Εγω ειμαι με 3 ζευγαρια la sportiva bushido τα οποια βαζω se gym και στην προπονηση στην Παρνηθα .Εχουν τρελη εφαρμογη στο δικο μου ποδι τουλαχιστον Σημερα φοραγα αυτα κολαν nike ,τεχνικο μπλουζακι nike πανω απο μακρυμανικο ισοθερμικο και ειχα για τα ανοιχτα μερη αντιανεμικο kai ena jacket ths nf το thermoball το οποιο δεν χρειαστηκε να βαλω . Μαργαριτα εχεις μεγαλη κω...ρα για αυτο το παθαινεις αυτο δεν φταιει η σελα χαχχα. Reebok Yourflex 8! Καλο παπουτσακι! Δεν το θελω για τιποτα τρελο ρε μονο για γυμναστηριο και οτι τρεξιματακι κανω εκει μεσα οποτε ειναι μπομπα. Επισης εδω δεν μπορεις να πας γυμναστηριο με παουτσι που φορας εξω γιατι τρως πορτα οποτε ολο το γυμναστηριο ειναι καθαρο χωρις λασπες και μαλακιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 θα στρώσει.. με το καιρό.. εγώ πιστεύω απλώς ότι είναι λίγο αγύμναστα και είσαι απροπόνητη. τώρα σε αυτό που κάνεις δεν ξέρω και δεν έχω εμπειρία γενικώς κανόνας στο height της σέλας είναι αυτός (υπάρχουν και άλλοι τρόποι μέτρησης.) επίσης η Σελλά προσαρμόζεται και μπρος πίσω, πάλι εδώ ως γενικό κανόνα ακολουθούμε η μύτη της να είναι στο κέντρο εκεί που κουμπώνουν τα μπραρτσα από τη πεταλίερα μετά τσεκάρουμε να είναι παράλληλη με το ground. φυσικά αυτά είναι γενικοί κανόνες που λίγο πολύ βολεύουν όλους, μετά κάνεις ότι θες για να βρεις το καλύτερο fit σου. Ειναι βλακεία ρε συ γιατί σου λέω στα cube ειμαι μια χαρά. Ειχα κάνει σωματομετρήσεις για να παρω και σωστά νούμερα. Τωρα εδώ... ναι ελπίζω να στρώσει αλλιώς μάλλον θα ναι απαραίτητο το κατάλληλο bib short Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ειναι βλακεία ρε συ γιατί σου λέω στα cube ειμαι μια χαρά. Ειχα κάνει σωματομετρήσεις για να παρω και σωστά νούμερα. Τωρα εδώ... ναι ελπίζω να στρώσει αλλιώς μάλλον θα ναι απαραίτητο το κατάλληλο bib short τεσπα δες με το καιρό πως θα πάει. αν πάρεις bib short σίγουρα με τιραντάκια.. τυπου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Γροσερι αυτή τη στιγμη μιλάμε για 5-6 χλμ , ειμαι στην αρχή ακόμα. Επισης μιλάω για όρθιο ποδήλατο με σωστό ρυθμισμένο για τα γόνατα ύψος. Να σκεφτείς οτι βάζω τη πετσέτα διπλωμενη πανω στη σέλα αλλα και πάλι νιώθω πιάσιμο και στη περιοχή της... μικρής μαργαρίτας. Μέσα μέσα στη... σύνδεση προσαγωγού -μαργαριτας χτες αν το πίεζα λιγο ένιωθα πόνο όποτε αυτο μου δειχνει πως η περιοχή ιςως πιέζεται περισσότερο απ οσο πρέπει. Όταν εκανα κανονικό ποδήλατο στα ίδια χλμ δεν ειχα κανενα θεμα, αλλα το cube φόραγε και σωστή σέλα τωρα αυτή η ξεροσέλα της technogym ειναι θεμα πάρε μαξιλαράκι σέλας στην αρχή να δεις αν οφείλεται σε αυτό. μετά δες το για κολανάκι με pad. η μικρή μαργαρίτα πονάει από τη σέλα. και η δικιά μου μικρή το ίδιο, γτ το μαξιλαράκι μαλάκωσε από το καθισιό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μαμανε τα reebok δεν υπάρχουν πιο vfm παπούτσια, πανάλαφρα και όμορφα έχω λιώσει άπειρα ζευγάρια! Οκ ίσως δεν κάνουν αν είσαι δρομέας και θες να τρέχεις 100 χλμ την ημέρα, όμως για γυμναστήριο φάση είναι τέλεια! Γρος πολύ σπέσιαλ το.. Short 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μαμανε τα reebok δεν υπάρχουν πιο vfm παπούτσια, πανάλαφρα και όμορφα έχω λιώσει άπειρα ζευγάρια! Οκ ίσως δεν κάνουν αν είσαι δρομέας και θες να τρέχεις 100 χλμ την ημέρα, όμως για γυμναστήριο φάση είναι τέλεια! Γενικα η Reebok εχει πολυ καλο παπουτσι για indoor καταστασεις και κροσφιτ φαση. Τις προαλλες ειδα ενα ζευγαρι που εχει τρομπα στο πλαι και ουσιαστικα το παουτσι εσωτερικα εχει κατι σαν "σακουλα" που αγκαλιαζει το ποδι, το φορας το τρομπαρεις λιγο και αυτο φουσκωνει και αγκαλιάζει σφιχτά το ποδι! Καλη φαση φαινοταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τα Προτείνω πάρα πολλά χρόνια έχει άπειρα μοντέλα είναι φθηνά και ποιοτικά παπούτσια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μαμανε τα reebok δεν υπάρχουν πιο vfm παπούτσια, πανάλαφρα και όμορφα έχω λιώσει άπειρα ζευγάρια! Οκ ίσως δεν κάνουν αν είσαι δρομέας και θες να τρέχεις 100 χλμ την ημέρα, όμως για γυμναστήριο φάση είναι τέλεια! Γρος πολύ σπέσιαλ το.. Short Γενικα η Reebok εχει πολυ καλο παπουτσι για indoor καταστασεις και κροσφιτ φαση. Τις προαλλες ειδα ενα ζευγαρι που εχει τρομπα στο πλαι και ουσιαστικα το παουτσι εσωτερικα εχει κατι σαν "σακουλα" που αγκαλιαζει το ποδι, το φορας το τρομπαρεις λιγο και αυτο φουσκωνει και αγκαλιάζει σφιχτά το ποδι! Καλη φαση φαινοταν gtp ειναι τα reebok δεν εχετε ιδεα . Επισης οσοι κανουν crossfit ειναι γατακια . sent from my gym ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 gtp ειναι τα reebok δεν εχετε ιδεα . Επισης οσοι κανουν crossfit ειναι γατακια . sent from my gym ! Κανε λιγο μπεε οταν φας τη σαλατα σου ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αθλητικά έχω να βάλω από τον πρώτο χρόνο που άρχησα γυμναστήριο...τέλη δευτέρας λυκείου. Από τότε star-άκια only και squat shoes. Και τα star-άκια τα ίδια. 5-6 χρόνων πλέον. Βοηθάνε τέλεια και στις άρσεις...έχει φαγωθεί τόσο η σόλα που ουσιαστικά δεν απέχω καθόλου από το έδαφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αθλητικά έχω να βάλω από τον πρώτο χρόνο που άρχησα γυμναστήριο...τέλη δευτέρας λυκείου. Από τότε star-άκια only και squat shoes. Και τα star-άκια τα ίδια. 5-6 χρόνων πλέον. Βοηθάνε τέλεια και στις άρσεις...έχει φαγωθεί τόσο η σόλα που ουσιαστικά δεν απέχω καθόλου από το έδαφος Για πες μου γιατι δεν πας σε vibram με τα ξεχωριστα δαχτυλα εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Για πες μου γιατι δεν πας σε vibram με τα ξεχωριστα δαχτυλα εσυ? Γιατί είμαι μιά χαρά με τα star-άκια. Δεν έχω μπει καν στη σκέψη να αλλάξω. Αν σκυστούν παραπάνω απ' ότι τώρα πάλι τα ίδια θα πάρω. Α επίσης είναι άσχημα τα vibram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 https://www.facebook.com/shreddedacademy/videos/1872405896371205/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 https://www.facebook.com/shreddedacademy/videos/1872405896371205/ Το αμαξι πιο πολυ μοστρα ειναι νομιζω οι περισσότεροι εδω μεσα μπορουμε να το τραβηξουμε/σπρωξουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις