Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη σέλα στο στατικό ποδήλατο, ενώ έκανα 20 χιλιόμετρα στο specialized χωρίς ουσιαστική ενόχληση σε δρόμο. Άσε λίγο να δεις μήπως το συνηθίσεις, δεν ξέρω αν έχεις επιλογή να αλλάξεις τη σέλα στο στατικό. Κατάλαβα ότι με ενοχλούσε γιατί ήταν εξαιρετικά φαρδιά για μένα και το παράτησα τελείως τότε κι όταν έβρεχε, έκανα κάτι άλλο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Τι ειναι αυτο ρε ? δεν το εχω ξαναδει .Εγω ειμαι με 3 ζευγαρια la sportiva bushido   τα οποια βαζω   se gym   και στην προπονηση στην Παρνηθα .Εχουν τρελη εφαρμογη στο δικο μου ποδι τουλαχιστον 

Σημερα φοραγα αυτα κολαν nike  ,τεχνικο μπλουζακι  nike πανω απο μακρυμανικο ισοθερμικο και ειχα για τα ανοιχτα μερη αντιανεμικο  kai ena jacket ths nf  το thermoball το οποιο δεν χρειαστηκε  να βαλω .

Μαργαριτα εχεις μεγαλη κω...ρα για  αυτο το παθαινεις αυτο δεν φταιει η σελα χαχχα.

Reebok Yourflex 8! Καλο παπουτσακι! Δεν το θελω για τιποτα τρελο ρε μονο για γυμναστηριο και οτι τρεξιματακι κανω εκει μεσα οποτε ειναι μπομπα. Επισης εδω δεν μπορεις να πας γυμναστηριο με παουτσι που φορας εξω γιατι τρως πορτα οποτε ολο το γυμναστηριο ειναι καθαρο χωρις λασπες και μαλακιες

• Like 1

θα στρώσει.. με το καιρό.. εγώ πιστεύω απλώς ότι είναι λίγο αγύμναστα και είσαι απροπόνητη.

τώρα σε αυτό που κάνεις δεν ξέρω και δεν έχω εμπειρία

γενικώς κανόνας στο height της σέλας είναι αυτός (υπάρχουν και άλλοι τρόποι μέτρησης.)Screen-Shot-2014-05-06-at-1.19.40-AM.png

επίσης η Σελλά προσαρμόζεται και μπρος πίσω, πάλι εδώ ως γενικό κανόνα ακολουθούμε η μύτη της να είναι στο κέντρο εκεί που κουμπώνουν τα μπραρτσα από τη πεταλίερα

μετά τσεκάρουμε να είναι παράλληλη με το ground.

φυσικά αυτά είναι γενικοί κανόνες που λίγο πολύ βολεύουν όλους, μετά κάνεις ότι θες για να βρεις το καλύτερο fit σου.

Ειναι βλακεία ρε συ γιατί σου λέω στα cube ειμαι μια χαρά. Ειχα κάνει σωματομετρήσεις για να παρω και σωστά νούμερα.

Τωρα εδώ... ναι ελπίζω να στρώσει αλλιώς μάλλον θα ναι απαραίτητο το κατάλληλο bib short

Ειναι βλακεία ρε συ γιατί σου λέω στα cube ειμαι μια χαρά. Ειχα κάνει σωματομετρήσεις για να παρω και σωστά νούμερα.

Τωρα εδώ... ναι ελπίζω να στρώσει αλλιώς μάλλον θα ναι απαραίτητο το κατάλληλο bib short

τεσπα δες με το καιρό πως θα πάει.

αν πάρεις bib short σίγουρα με τιραντάκια.. 

τυπου:

TenSpeedHero-Pro-Bib-Shorts.jpg

Γροσερι αυτή τη στιγμη μιλάμε για 5-6 χλμ , ειμαι στην αρχή ακόμα. Επισης μιλάω για όρθιο ποδήλατο με σωστό ρυθμισμένο για τα γόνατα ύψος.

Να σκεφτείς οτι βάζω τη πετσέτα διπλωμενη πανω στη σέλα αλλα και πάλι νιώθω πιάσιμο και στη περιοχή της... μικρής μαργαρίτας. Μέσα μέσα στη... σύνδεση προσαγωγού -μαργαριτας χτες αν το πίεζα λιγο ένιωθα πόνο όποτε αυτο μου δειχνει πως η περιοχή ιςως πιέζεται περισσότερο απ οσο πρέπει.

Όταν εκανα κανονικό ποδήλατο στα ίδια χλμ δεν ειχα κανενα θεμα, αλλα το cube φόραγε και σωστή σέλα τωρα αυτή η ξεροσέλα της technogym ειναι θεμα

πάρε μαξιλαράκι σέλας στην αρχή να δεις αν οφείλεται σε αυτό. μετά δες το για κολανάκι με pad.

η μικρή μαργαρίτα πονάει από τη σέλα. και η δικιά μου μικρή το ίδιο, γτ το μαξιλαράκι μαλάκωσε από το καθισιό.  

• Like 1

Μαμανε τα reebok δεν υπάρχουν πιο vfm παπούτσια, πανάλαφρα και όμορφα έχω λιώσει άπειρα ζευγάρια!

Οκ ίσως δεν κάνουν αν είσαι δρομέας και θες να τρέχεις 100 χλμ την ημέρα, όμως για γυμναστήριο φάση είναι τέλεια!

Γρος πολύ σπέσιαλ το.. Short

• Like 1

• Moderators

Μαμανε τα reebok δεν υπάρχουν πιο vfm παπούτσια, πανάλαφρα και όμορφα έχω λιώσει άπειρα ζευγάρια!

Οκ ίσως δεν κάνουν αν είσαι δρομέας και θες να τρέχεις 100 χλμ την ημέρα, όμως για γυμναστήριο φάση είναι τέλεια!

Γενικα η Reebok εχει πολυ καλο παπουτσι για indoor καταστασεις και κροσφιτ φαση. Τις προαλλες ειδα ενα ζευγαρι που εχει τρομπα στο πλαι και ουσιαστικα το παουτσι εσωτερικα εχει κατι σαν "σακουλα" που αγκαλιαζει το ποδι, το φορας το τρομπαρεις λιγο και αυτο φουσκωνει και αγκαλιάζει σφιχτά το ποδι! Καλη φαση φαινοταν 

• Like 1

Γρος πολύ σπέσιαλ το.. Short

Γενικα η Reebok εχει πολυ καλο παπουτσι για indoor καταστασεις και κροσφιτ φαση. Τις προαλλες ειδα ενα ζευγαρι που εχει τρομπα στο πλαι και ουσιαστικα το παουτσι εσωτερικα εχει κατι σαν "σακουλα" που αγκαλιαζει το ποδι, το φορας το τρομπαρεις λιγο και αυτο φουσκωνει και αγκαλιάζει σφιχτά το ποδι! Καλη φαση φαινοταν 

gtp  ειναι τα  reebok  δεν εχετε ιδεα .

Επισης  οσοι κανουν crossfit  ειναι γατακια .

sent from my gym !

• Like 2

• Moderators

gtp  ειναι τα  reebok  δεν εχετε ιδεα .

Επισης  οσοι κανουν crossfit  ειναι γατακια .

sent from my gym !

Κανε λιγο μπεε οταν φας τη σαλατα σου ρε :P

• Like 1

Αθλητικά έχω να βάλω από τον πρώτο χρόνο που άρχησα γυμναστήριο...τέλη δευτέρας λυκείου. Από τότε star-άκια only και squat shoes. Και τα star-άκια τα ίδια. 5-6 χρόνων πλέον.

Βοηθάνε τέλεια και στις άρσεις...έχει φαγωθεί τόσο η σόλα που ουσιαστικά δεν απέχω καθόλου από το έδαφος  :-D

• Moderators

Αθλητικά έχω να βάλω από τον πρώτο χρόνο που άρχησα γυμναστήριο...τέλη δευτέρας λυκείου. Από τότε star-άκια only και squat shoes. Και τα star-άκια τα ίδια. 5-6 χρόνων πλέον.

Βοηθάνε τέλεια και στις άρσεις...έχει φαγωθεί τόσο η σόλα που ουσιαστικά δεν απέχω καθόλου από το έδαφος  :-D

Για πες μου γιατι δεν πας σε vibram με τα ξεχωριστα δαχτυλα εσυ?

Για πες μου γιατι δεν πας σε vibram με τα ξεχωριστα δαχτυλα εσυ?

Γιατί είμαι μιά χαρά με τα star-άκια. Δεν έχω μπει καν στη σκέψη να αλλάξω. Αν σκυστούν παραπάνω απ' ότι τώρα πάλι τα ίδια θα πάρω. 

Α επίσης είναι άσχημα τα vibram. 

• Moderators

Το αμαξι πιο πολυ μοστρα ειναι νομιζω οι περισσότεροι εδω μεσα μπορουμε να το τραβηξουμε/σπρωξουμε

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...