Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε μην πιανεστε απο τις λεξεις. Δηλαδη πού ειναι το παραλογο σε αυτο που εγραψε ο σπεκτ? Δε νομιζω να το γραψε για να σε μειωσει, λογικο ειναι καποιος που κανει 6 μηνες γυμναστηριο να μη συγκρινεται με καποιον που κανει 8-10 χρονια κλπ.Ουτε ειναι το θεμα ποιος θα ριξει τη γκομενα.Στο εθεσε με αυτοκινητα γιατι σε αυτη την περιπτωση ταιριαζει.

Αν υποθεσουμε οτι μυικοτητα=αλογα/κυβικα και θερμιδες=βενζινη τοτε λογικο δεν ειναι αυτος που εχει περισσοτερη μυικοτητα να χρειαζεται περισσοτερες θερμιδες/οξυγονο στους μυες και συναμα περισσοτερη δουλεια? Οπως και μια λαμποργκινι χρειαζεται περισσοτερη βενζινη απο ενα φιατ (λογου χαρη). Δηλαδη αν εσυ που εισαι 50-60-70 κιλα και ο σπεκτ που ειναι 85+ τρεξετε μιση ωρα στον ιδιο ρυθμο, το ζορι δε θα ειναι το ιδιο και στους δυο, ο ενας θα καψει λιγοτερες θερμιδες.Απλα πραγματα, more load=more energy ^_^

Μην προσβαλλεστε τοσο ευκολα και μην τα ψαχνετε ολα μεχρι και στη τελευταια λεπτομερεια.

Γυμναστικη με βαρη ειναι, οχι χειρουργικη επεμβαση! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε, ξυπνήστε να χουμε και part 2.

Έχει κανεις εμπειρία από χιονίστρες; (οχι οτι διαβασει στο γουγλη, προσωπικη εμπειρια). Με εχουν σκισει με αυτον τον παγετο φετος.

A, κι ενα ενδιαφερον σετακι για να κανει καποιος αεροβικη με βαρη (την προτιμω απο σκετο τρεξιμο αν και ειμαι φαν των ΗΙΙΤ καταστασεων, αυτη ειναι η 1η μου επιλογη)

Επεξ/σία από yannis27gr
  • Like 1

Ξυπνήσαμε! Καλημέρα ρεε!!

Γαμάτη μέρα χωρίς δουλειές χωρίς υποχρεώσεις!

Να φτιάξουμε πρωινό με το πάσο μας (σπάνιο), να πάμε γυμ μια λογική ώρα και όχι πριν φέξει ο ήλιος και να ετοιμαστούμε για το βράδυ να τσακίσουμε μετά μουσικής καμία ζουμερή ,τρυφερή και πικάντικη μπριζολάρα!

Προς το παρόν ας πάρουν τα μπλέντερ φωτιά :)

post-68421-0-95037400-1484981905_thumb.jpeg

• Like 4

• Moderators

@DD 

Πριν απο την ΠΑΡΟΜΟΊΩΣΗ προσπαθησα να σου εξηγησω 2-3 φορες τον λογο για τον οποιο αυτο που βλεπεις στα μηχανηματα (ακομη και ρολοι της Garmin να εχεις με GPS και ρυθμισμενο στα μετρα σου παλι κατα προσεγγιση ειναι) οποτε αφου εδειχνες να μην το καταλαβαινεις/αποδεχεσαι εκανα μια ΠΑΡΟΜΟΊΩΣΗ για να ειναι πιο ευκολα κατανοητο. Χρησιμοποίησα εμενα σαν φεραρι και εσενα σαν φιατακι οχι για να δειξω αν ειμαι καλυτερος ή οχι απο σενα αλλα για να ειναι πιο ευκολα κατανοητο, πιο απλα θα μπορουσα να ειχα πει εμενα φιατακι. Χανεις το ολο νοημα και πιανεσαι απο μαλακιες.

Εγω σταματησει να συγκρινω τον εαυτο μου με αλλους απο το λυκειο, με το να πω/γινω καλυτερος απο σενα ή οποιονδηποτε αλλο δεν εχει νοημα αν δεν γινω καλυτερος απο μενα οποτε η το ολο θεμα συγκρισεις δεν εχει λογικη για μενα για αυτο και δεν το κανω.

Ολοι σε αυτο το θρεντ προσπαθουμε να σε βοηθησουμε σε κατι το οποιο ξεκινησες προσφατα παρ'ολα αυτα εσυ συνεχιζεις ανα διαστηματα να θεωρεις οτι ολοι ειναι εναντίων σου και οτι ολοι προσπαθουν να σε μειωσουν, προσπαθουν σε βοηθησουν απλα εσυ καποιες φορες δυσκολευεσαι να το δεχτεις.

Mολις κατεβηκα απο Παρνηθα  εκανα 2  φορες  "σκαλακια" με 10 κιλα στο back pack  και μετα  πηγαμε για καφε στο μπαφι .Η μερα ειναι τελεια σημερα.

Τρωω -χωνευω και παω  gym  μονο για πλατη .

• Like 3

Εγώ σήμερα διάβασμα και το απόγευμα βόλτα mall. Δε μου βγήκε για τζιμ όποτε θα ξυπνήσω αυριο πρωί για να πάω και να γυρίσω να διαβάσω μετά.

Ρε γμτ στο ποδήλατο με πιανει ο κωλος μου με βλέπω να παίρνω κανα κολλαν με pad απο μέσα αν και ειχα αλλα δε το βρίσκω

• Like 2

• Moderators

Εγω σημερα τσιμπησα αυτο για το γυμναστηριο με 40€ γιατι τα μιζουνα τα ειχα λιωσει

13000326_xl.jpg

Ελαφρύ και ανετο στο ποδι με μαλακο πατημα

Ρε γμτ στο ποδήλατο με πιανει ο κωλος μου με βλέπω να παίρνω κανα κολλαν με pad απο μέσα αν και ειχα αλλα δε το βρίσκω

Ασε το κολαν θα ρχομαι εγω να σου κανα μασαζ ! :D (δωρεαν)

• Like 2

Εγώ σήμερα διάβασμα και το απόγευμα βόλτα mall. Δε μου βγήκε για τζιμ όποτε θα ξυπνήσω αυριο πρωί για να πάω και να γυρίσω να διαβάσω μετά.

μαργαρίτα για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε;

τα bib shorts μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά μόνο αν διαθέσεις κανένα καλό ποσό. της πλάκας μόνο ενόχληση και εκνευρισμό θα σου φέρουν. 

αν και νομίζω θα το συνηθίσεις γιατί ο κώλος σου είναι άμαθος τελείως.. :P (φιλικά πάντα χα)

άρα κάνε υπομονή και θα τα συνηθίσεις ... δεν είναι θέμα pad.

ακόμα και σέλα να αλλάξω και bibshorts που φοράω, θέλει 2-3ς βδομάδες να τη συνηθίσει ο κώλος.. ιδίως κάτι carbon..

• Like 2

• Moderators

μαργαρίτα για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε;

τα bib shorts μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά μόνο αν διαθέσεις κανένα καλό ποσό. της πλάκας μόνο ενόχληση και εκνευρισμό θα σου φέρουν. 

αν και νομίζω θα το συνηθίσεις γιατί ο κώλος σου είναι άμαθος τελείως.. :P (φιλικά πάντα χα)

Παιζει και λαθος σταση να δημιουργει πιασιμο στον κωλο?

Παιζει και λαθος σταση να δημιουργει πιασιμο στον κωλο?

η λάθος στάση κυρίως θα τη βάραγε στη μέση και στο λαιμό, όχι τόσο στο κώλο.

αλλά εκεί ξεκινάμε να το ψάχνουμε από αλλου, σωστή απόσταση σέλας και μετά για το μήκος του stem..

τώρα δεν ξέρω σε τι μηχάνημα κάνει αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν σωστές ρυθμισμένες διαστάσεις. 

βέβαια αν δεν κάθεται σωστά στο ποδήλατο και δεν ακουμπάει και σωστά ο κώλος τότε υπάρχει μεγάλο περιθώριο να φταίνε και τα παραπάνω.

• Like 1

Γροσερι αυτή τη στιγμη μιλάμε για 5-6 χλμ , ειμαι στην αρχή ακόμα. Επισης μιλάω για όρθιο ποδήλατο με σωστό ρυθμισμένο για τα γόνατα ύψος.

Να σκεφτείς οτι βάζω τη πετσέτα διπλωμενη πανω στη σέλα αλλα και πάλι νιώθω πιάσιμο και στη περιοχή της... μικρής μαργαρίτας. Μέσα μέσα στη... σύνδεση προσαγωγού -μαργαριτας χτες αν το πίεζα λιγο ένιωθα πόνο όποτε αυτο μου δειχνει πως η περιοχή ιςως πιέζεται περισσότερο απ οσο πρέπει.

Όταν εκανα κανονικό ποδήλατο στα ίδια χλμ δεν ειχα κανενα θεμα, αλλα το cube φόραγε και σωστή σέλα τωρα αυτή η ξεροσέλα της technogym ειναι θεμα

• Like 1

Εγω σημερα τσιμπησα αυτο για το γυμναστηριο με 40€ γιατι τα μιζουνα τα ειχα λιωσει

13000326_xl.jpg

Ελαφρύ και ανετο στο ποδι με μαλακο πατημα

Τι ειναι αυτο ρε ? δεν το εχω ξαναδει .Εγω ειμαι με 3 ζευγαρια la sportiva bushido   τα οποια βαζω   se gym   και στην προπονηση στην Παρνηθα .Εχουν τρελη εφαρμογη στο δικο μου ποδι τουλαχιστον 

Σημερα φοραγα αυτα κολαν nike  ,τεχνικο μπλουζακι  nike πανω απο μακρυμανικο ισοθερμικο και ειχα για τα ανοιχτα μερη αντιανεμικο  kai ena jacket ths nf  το thermoball το οποιο δεν χρειαστηκε  να βαλω .

Μαργαριτα εχεις μεγαλη κω...ρα για  αυτο το παθαινεις αυτο δεν φταιει η σελα χαχχα.

• Like 1

νιώθω πιάσιμο και στη περιοχή της... μικρής μαργαρίτας. Μέσα μέσα στη... σύνδεση προσαγωγού -μαργαριτας

θα στρώσει.. με το καιρό.. εγώ πιστεύω απλώς ότι είναι λίγο αγύμναστα και είσαι απροπόνητη.

τώρα σε αυτό που κάνεις δεν ξέρω και δεν έχω εμπειρία

γενικώς κανόνας στο height της σέλας είναι αυτός (υπάρχουν και άλλοι τρόποι μέτρησης.)

Screen-Shot-2014-05-06-at-1.19.40-AM.png

επίσης η Σελλά προσαρμόζεται και μπρος πίσω, πάλι εδώ ως γενικό κανόνα ακολουθούμε η μύτη της να είναι στο κέντρο εκεί που κουμπώνουν τα μπραρτσα από τη πεταλίερα 

μετά τσεκάρουμε να είναι παράλληλη με το ground.

φυσικά αυτά είναι γενικοί κανόνες που λίγο πολύ βολεύουν όλους, μετά κάνεις ότι θες για να βρεις το καλύτερο fit σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...