Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ντέβιλ εντελώς μπακαλίστικα και κατά προσέγγιση είναι οι μετρήσεις αυτών των μηχανημάτων καλά σου λένε, όμως εσύ έτρεχες μια χαρά και σε απόσταση και σε χρόνο, έχει καμία σημασία αν έκαψες 500/400/ η 600 θερμίδες?? Ξεκολλάτε βρε κάντε προπόνηση και μην δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες ή σε εφαρμογές του κωλου τσάμπα χρόνο χάνετε! Επίσης ναι στα περισσότερα σύγχρονα βάζεις και πόσα κιλά είσαι, όμως τι σημασία έχει αυτό? Τα ίδια είναι τα 90 τα κιλά τα δικά μου και τα ίδια είναι ενός αγύμναστου μπουλη με κάτι κωλους μέχρι το πάτωμα?? Εντελώς τύχη τα νούμερα που βγάζουν οι διάδρομοι τρέχε και μην δίνεις καμία σημασία. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Γρος δες http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=53062663 http://www.searchesinteractive.com/?dn=strstd.com&pid=9POW531R4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Επίσης ναι στα περισσότερα σύγχρονα βάζεις και πόσα κιλά είσαι, όμως τι σημασία έχει αυτό? Τα ίδια είναι τα 90 τα κιλά τα δικά μου και τα ίδια είναι ενός αγύμναστου μπουλη με κάτι κωλους μέχρι το πάτωμα?? Εντελώς τύχη τα νούμερα που βγάζουν οι διάδρομοι τρέχε και μην δίνεις καμία σημασία. Aπλα ειναι ακομα πιο τραγικες και ανυποστατες οι ενδειξεις οταν δεν εχουν καν κιλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Συνεχίζοντας τη προηγούμενη συζήτηση για τους τρικεφαλους, ιδού ένα επεξηγηματικό βίντεο Κι εδώ ένα χρησιμότατο γενικό βίντεο που αφορά τη σχέση μήκους/έκτασης των μυών και της έντασης, ως προς την εύρεση της βιομηχανικά βέλτισης θέσης για την άσκηση κάθε μυός. ...με λίγες γνώσεις μυικής ανατομίας και εφαρμογή των αρχών που διατυπώνονται εδώ, μπορεί κανείς να συναγάγει από μόνος του προνομιακούς τρόπους εκτέλεσης κάθε άσκησης ή να αναγνωρίσει ποιά είναι η λειτουργία (στόχευση) συγκεκριμένων ασκήσεων .....προσωπικά μ' έχει βοηθήσει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 .....προσωπικά μ' έχει βοηθήσει αρκετά. Για δείξε μας μια φωτο τους τρικέφαλους σου να δούμε ποσο σε έχουν βοηθήσει όλα αυτά που κοιτάς στο ίντερνετ !! Εμένα πάντως να τα τρικέφαλα, χρόνια πολεμάω αλλά το να απομονώνω διαφορετικές κεφαλές σε διαφορετικές άσκησεις τρικέφαλων δεν τα κατάφερα ακομη! Να παίζω δηλαδή μόνο μια κεφαλή σε μια άσκηση, μόνο μια αλλη κεφαλή σε άλλη άσκηση κτλ μικρός είμαι βέβαια ακομη, εχω μέλλον .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ντέβιλ εντελώς μπακαλίστικα και κατά προσέγγιση είναι οι μετρήσεις αυτών των μηχανημάτων καλά σου λένε, όμως εσύ έτρεχες μια χαρά και σε απόσταση και σε χρόνο, έχει καμία σημασία αν έκαψες 500/400/ η 600 θερμίδες?? Ξεκολλάτε βρε κάντε προπόνηση και μην δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες ή σε εφαρμογές του κωλου τσάμπα χρόνο χάνετε! Επίσης ναι στα περισσότερα σύγχρονα βάζεις και πόσα κιλά είσαι, όμως τι σημασία έχει αυτό? Τα ίδια είναι τα 90 τα κιλά τα δικά μου και τα ίδια είναι ενός αγύμναστου μπουλη με κάτι κωλους μέχρι το πάτωμα?? Εντελώς τύχη τα νούμερα που βγάζουν οι διάδρομοι τρέχε και μην δίνεις καμία σημασία. Αν και φιατάκι ... προσπαθώ φιλε Σημασια έχει ... όταν πρέπει να βρεις κάτι να την πεις στον DDevil. overall Μυικοτητα. Δεν νομιζω πως συνολικα εχεις περισσοτερους μυς απο μενα και απλα πηρα εμας τους δυο σαν παραδειγμα για να ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα για να το καταλαβεις αλλιως παρε τον Bolt και τη Μαργαριτα (επειδη εισαι λεπτη). Να τους χαιρεσαι φιλε. Το παράδειγμα σου συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα πάντα γιατι εγω αυτά που γράφεις δεν τα δέχομαι για τον εαυτο μου .... Παντως θα ηταν ρεαλιστικο αν πηγαινες να συγκριθείς με κάποιον που κανει καμια 10αρια χρονια γυμναστηριο όπως εσυ. Να δουμε τι επιπεδο μυϊκοτητας έχει αυτος... και τι επιπεδο μυϊκοτητας εχεις εσυ. Όχι με κάποιον που υποτιμητικά είναι φιατάκι όπως έγραψες. Θα σου απαντουσα κατάλληλα για το φιατάκι αλλα θα πέσω επιπεδο. Μεινε εκει στην φαντασια σου καλα εισαι. Και επειδή εγω υποτιμήσεις και τα σχετικά δεν τα εγκρίνω αμα δεν ανακαλέσεις ... μην μπεις στον κοπο να με ξαναπαραθέσεις. Kαι δεν προκειται να μπω σε καμια άλλη αντιπαραθεση μαζι σου. Ειπαμε και χθες θα κάνουμε πολιτισμένο διαλογο εδώ μεσα ... και πολιτισμος με ειρωνιες και υποτιμητικά σχολια ... δεν υπάρχει. Και δεν θέλω και να κάνω με κάποιον που με υποτιμάει. Εγω δεν σε εκρινα. Πρέπει να ανακαλέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι εκανες λαθος και εμαθες κατι σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι εκανες λαθος και εμαθες κατι σημερα? Όχι φιλε. Γιατι δεν σε διόρισα δασκαλο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ουτε εγω σε διορισα φιλο μου.Με την νοοτροπια και το mentality που εχεις δεν θα καταφερεις τιποτα παντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για δείξε μας μια φωτο τους τρικέφαλους σου να δούμε ποσο σε έχουν βοηθήσει όλα αυτά που κοιτάς στο ίντερνετ !! Εμένα πάντως να τα τρικέφαλα, χρόνια πολεμάω αλλά το να απομονώνω διαφορετικές κεφαλές σε διαφορετικές άσκησεις τρικέφαλων δεν τα κατάφερα ακομη! Να παίζω δηλαδή μόνο μια κεφαλή σε μια άσκηση, μόνο μια αλλη κεφαλή σε άλλη άσκηση κτλ μικρός είμαι βέβαια ακομη, εχω μέλλον .. Στιγμιότυπο(01).jpg `1``2`2.jpg Αφενός θλιβερό για ενήλικα και μάλιστα επαγγελματία του χώρου να έχει τόσο εύθικτο εγωισμό, ώστε να ενοχλείται και να αντιδρά τόσο σπασπωδικά λες και απειλείται η θέση του κι η "ιεραρχία" ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συζητείται κάτι στο φόρουμ με στοιχεία κι όχι βάσει αυθεντίας στη λογική του "τάδε έφη Μαου-Μάου"... ...ίσως διάβασες ξανά και στον σύνδεσμο για τη καύση θερμίδων τη παλιά μας τη συζήτηση όπου δυστυχώς έκανες επίδειξη ημιμάθειας και τσιτώθηκες περισσότερο... Αφετέρου, όταν παραδίνεσαι στην εριστικότητά σου, καταλήγεις να αυτοπαγιδεύεσαι, απόδειξη ότι προφανώς ούτε διάβασες αυτό που έγραψα ούτε είδες τα βίντεο που παρέθεσα.... ...αποδεικνύοντας ότι ο στόχος σου γίνεται προσωπικός απόλυτα και εριστικός. Πουθενά δεν έκανα λόγο για πλήρη απομόνωση κάθε κεφαλής του τρικεφάλου...αν βρεις τέτοια απάντηση, παράθεσέ τη, σε προκαλώ... Εγώ έγραψα εδώ ότι λόγω της θέσης του χεριού...αν σηκώσεις το χέρι σου πάνω από το κεφάλι σου, γυμνάζεις περισσότερο τη μακρά κεφαλή του μυός.... [....] ...με τη κίνηση του αγκώνα, σε κάθε περίπτωση, γυμνάζονται και οι τρεις κεφαλές, αλλά όχι με ίδιο τρόπο, ίδια ένταση κάθε φορά. ενώ νωρίτερα είχα γράψει ότι Σε διαφορετική κεφαλή του μυός εστιάζουν οι δυο ασκήσεις βέβαια Έπειτα, το ότι έχω βοηθηθεί από τις πληροφορίες που παρέθεσα κι έχω κάνει προόδους στη δική μου προπόνηση - κι αυτό δεν αναφερόταν μόνο στους τρικεφάλους, αλλά γενικά, εφόσον μιλούσα για κατανόηση αρχών βιομηχανικής - δεν μπορώ να καταλάβω πώς "αναιρείται" από τη συγκρισή με κάποιον που είναι επαγγελματίας γυμναστής;; Ή μήπως θα αποδείξεις εσύ ότι έχεις "δίκιο" στο επιχείρημα - που εν προκειμένω δεν διατύπωσες καν, απλώς σκοπίμως διαστρέβλωσες τη δική μου τοποθέτηση ή σ' εκείνο της καύσης θερμίδων σε steady-state / high-intensity cardio - αν δείξεις ότι είσαι πιο φουσκωτός; ...όμως αυτό που αποδεικνύει κάθε συζήτηση που έχουμε οι δυο μας είναι πως προφανώς εσύ δεν έχεις αξιοποιήσει όσο θα μπορούσες το χρόνο που έχεις περάσει στο χώρο των γυμναστηρίων, τουλάχιστον σε γνωσιακό επίπεδο... έπειτα για να μην σε τρώει κι η αγωνία, να σου δώσω κι εγώ επιτέλους μια φωτογραφία να έχεις να ασχολείσαι Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2017 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 4saken μολις κατάφερα ένα ιγκνορ. Ειρωνίες και δασκαλίστικο - υποτιμητικό υφάκι αλλού. Δεν με ξέρεις δεν σου επιτρέπω να με κρινεις. Καλα να περνάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Σημασια έχει ... όταν πρέπει να βρεις κάτι να την πεις στον DDevil. Καμια σχεση δεν στην ειπα, ισα ισα σου ειπα οτι μια χαρά χρόνο εκανες μια χαρά απόσταση , οπότε μην ασχολείσαι καν με το ποσα γράφει η παπαρια οτι έκαψες, αυτό που έχει σημασία ειναι η μπλούζα που ίδρωσες κ μπράβο σου αυτό σου είπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καμια σχεση δεν στην ειπα, ισα ισα σου ειπα οτι μια χαρά χρόνο εκανες μια χαρά απόσταση , οπότε μην ασχολείσαι καν με το ποσα γράφει η παπαρια οτι έκαψες, αυτό που έχει σημασία ειναι η μπλούζα που ίδρωσες κ μπράβο σου αυτό σου είπα Όχι για τον Σπεκτ πηγαινε. Εσενα δεν σε παρεξηγησα. Που πηγε να πιαστεί πάλι από τα κιλά και τις μυϊκότητες για να μου την πει και να με υποτιμήσει χρησιμοποιώντας τον υποτιμητικό χαρακτηρισμο "φιατάκι" ενώ ειπε για τον εαυτο του ότι είναι λαμποργκινι. Δηλαδη εγω εμφανισιακά είμαι φιατάκι και αυτος η λαμποργκινι. Όπως καταλαβαίνεις αυτό τον εκθέτει ... και κανονικά πρέπει να το παρει πίσω σαν ατυχές κακογουστο αστειο. Γιατι θα μπορουσα και εγω να επεκταθώ και να γραψω πράγματα που δεν θα του άρεσαν. Εγω αμα εγραφα κάτι τέτοιο εδώ ... θα με σταυρώνανε. Θα πηγαιναν οι αναφορές συννεφο. Γιατι στην παρέα δεν είμαι και ο πιο αγαπητος ... έχω τριχα και δεν έχω και μεγάλους μυς ... δεν ακολουθω το προτυπο. Άσχετα με τα προτυπά ορισμένων πάντως εγω στο στρατο έχω υπηρετησει σαν έφεδρος αξιωματικος και έχω φορέσει το εθνοσημο μαζι με ανθρώπους σαν και αυτόν και διπλάσιους του σε ογκους και μυϊκοτητες... κάναμε την ιδια εκπαίδευση -δε λυγισα ποτέ-. Δεν μπορει κάποιος να με προσβάλλει ετσι και να το αφηνω αναπάντητο. Εμενα όταν με φωνάξει η μαμα πατριδα θα είμαι από τους πρώτους που θα τρέξω ολοι αυτοι που κάνουν τα μοντέλα στα γυμναστήρια και πάνε να υποτιμήσουν εμας θα κάνουνε το ιδιο? απλη απορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ω ρε παρεξήγηση από το πρωί που πέφτει εδώ μέσα! Φάτε ρε κάνα πιροσκί να στανιάρετε! Ρε δεβίλιε σου εξηγούσε ο άνθρωπος ότι ανάλογα πόσο αναπτυγμένους μύες συνολικά έχει κανείς,τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη τους σε ενέργεια . Άρα όταν αυτοί παράγουν έργο,τόσες πιο πολλές θερμίδες χρειάζονται και καίνε. Αυτό δεν έχει τόση σημασία στις ειδικές αθλητικές επιδόσεις όσο και στο τσαγανό-επιμονή και κουράγιο κάποιου! Αμάν πιά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ω ρε παρεξήγηση από το πρωί που πέφτει εδώ μέσα! Φάτε ρε κάνα πιροσκί να στανιάρετε! Ρε δεβίλιε σου εξηγούσε ο άνθρωπος ότι ανάλογα πόσο αναπτυγμένους μύες συνολικά έχει κανείς,τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη τους σε ενέργεια . Άρα όταν αυτοί παράγουν έργο,τόσες πιο πολλές θερμίδες χρειάζονται και καίνε. Αυτό δεν έχει τόση σημασία στις ειδικές αθλητικές επιδόσεις όσο και στο τσαγανό-επιμονή και κουράγιο κάποιου! Αμάν πιά... Φιλε τεοκε έγραψα και πριν πιο σημειο δεν μου άρεσε. Αν εσυ θέλεις να δέχεσαι να σου λέει ο άλλος υποτιμητικά ότι εισαι πχ φιατάκι οκ δικαιωμα σου. Οποτε καλα κανεις και τον δικαιολογεις. Επειδή όπως θα έχεις δει αποφευγω να κρινω κοσμο και να του ριχνω χαρακτηρισμούς πάντα αμα ομως κάποιος πει κάτι άσχημο για μενα δεν θα το αφήσω ετσι. Ο Σπεκτ από το καλοκαιρι έχει μια συμπεριφορά υποτιμητική. Νομιζει αυτος ότι είναι ο απολλωνειος και οι άλλοι οι χλαπάτσες. Φιατάκι δεν είναι κάποιος που είναι ευθυτενής , έχει ύψος , είναι αδυνατος και έχει και γυμνασμένα ποδια ... στον άνω κορμο μπορει να μην είναι πχ ο σβατζενεγκερ αλλα σιγουρα δεν είναι η υπερβολή που γράφτηκε επίτηδες. Εγω τον ξέρω τον εαυτο μου και μιλάω μονο για αυτόν όπως ανωτέρω. Καλο είναι πάντως να ειμαστε και λιγο προσγειωμένοι γιατι έχω ακουσει και άλλα υποτιμητικά για άλλους όπως πχ ααα εσυ δεν έχεις κοιλιακους αρα δεν γαμάς. Ναι εντάξει τις χαζογκομενες που θα ριξεις εσυ με τους κοιλιακους δεν θα τις πηδηξω εγω ... δεν πειράζει θα πηδηξω άλλες. Ας σοβαρευτούμε λιγο. Το νοημα του αθλητισμου και της γυμναστικής δεν είναι αυτό. Να την λέει ο ένας στον άλλον. Εγω από τέτοια άτομα δεν θελω συμβουλες να τις χαιρονται τις γνωσεις τους δεν τους εχω καμια αναγκη και αμα έχουν κακη ιδέα για μενα δεν θελω και να με ξαναπαραθέσουν και θα τους κάνω και εγω ιγκνορ να μην στεναχωριόμαστε τσάμπα και βερεσέ. Ειμαι ξεκάθαρος φιλε. Παντα ετσι ημουν και ετσι θα είμαι. Εγω δημοσιοσχεσίτης και θεατρίνος δεν είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις