DDevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εσυ απο που το ξερεις οτι τις εκαψες? Το ξέρω γιατι εγώ τρέχω χρονια. Δεν πηγα χθες σε ένα γυμναστηριο και ανέβηκα σε έναν διάδρομο για τρέξιμο. Εσυ από που ξέρεις ότι εγω δεν τις έκαψα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το ξέρω γιατι εγώ τρέχω χρονια. Δεν πηγα χθες σε ένα γυμναστηριο και ανέβηκα σε έναν διάδρομο για τρέξιμο. Εσυ από που ξέρεις ότι εγω δεν τις έκαψα ; 1) οι διαδρομοι δειχνουν κατα προσεγγιση. Αν ετρεχα εγω, εσυ, η μαργαριτα και ο ενας 120 κιλα στον ιδιο διαδρομο με την ιδια ταχυτητα και για την ιδια ωρα θα εγραφε τις ιδιες θερμιδες που δεν θα ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα 2) Το οτι τρεχεις χρονια δεν λεει απολυτως τιποτα ειδικα οταν εν το εχεις κανει ποτε με τον εξοπλισμο που χρειαζεσαι για να μετρησεις τις καυσεις εστω κατα προσέγγιση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη το μηχάνημα του γυμναστηριου δεν υπολογιζει σωστά τις θερμιδες που καις; 45 λεπτά τρέξιμο με τα 30 να είναι σε έντονο ρυθμο αποκλειεται να έπεσες κατω από τις 500 θερμιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη το μηχάνημα του γυμναστηριου δεν υπολογιζει σωστά τις θερμιδες που καις; 45 λεπτά τρέξιμο με τα 30 να είναι σε έντονο ρυθμο αποκλειεται να έπεσες κατω από τις 500 θερμιδες. ουτε πλησιαζει. Το μηχανημα υπολογιζει στο περιπου με βαση την ταχυτητα, την κλιση και χρονο που ετρεξες, και αποσταση. Δεν ασχολειται καθολου με μυικοτητα, βαρος, υψος, ηλικια κλπ οποτε .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Οτι σου ειπε ο Spect.- Ερωτηση:Eχει ρυθμιση να βαζεις τα κιλα σου ο διαδρομος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τι 500 με 45 λεπτα ρε? Σε μενα ελεγε γυρω στις 180 οταν ετρεχα καμια ωρα σε ταχυτητα 10-11 και επεφτα σε καταθλιψη γιατι σκεφτομουν οτι μπορω να τις παρω με 1 σοκολατιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τι 500 με 45 λεπτα ρε? Σε μενα ελεγε γυρω στις 180 οταν ετρεχα καμια ωρα σε ταχυτητα 10-11 και επεφτα σε καταθλιψη γιατι σκεφτομουν οτι μπορω να τις παρω με 1 σοκολατιτσα Δεν ξέρω τί φάσμα ακρίβειας έχουν αυτές οι μετρήσεις, αλλά μου φαίνεται μικρό το ποσοστό που σου έβγαλε. ...στο δικό μου γυμναστήριο, στα 20λεπτά με ταχύτητα 14-15 + 3λεπτη προθέρμανση (1.5λ σε ταχ 7-10 + 1,5λ στα 12) + 2λεπτη αποθεραπεία, μου βγάζει γύρω στις 350 καμμένες θερμίδες. ...όσο αυξάνεις ταχύτητα πάντως και αυξάνονται καρδιακοί παλμοί αυξάνονται αρκετά περισσότερο και οι καύσεις, αναλόγως με τη φυσική κατάσταση του καθενός, δλδ δεν είναι τόσο γραμμική η καύση. ...10-11 είναι χαλαρό "τζόγκινγ" (για μένα που είμαι 1.85μ τουλάχιστον) που ισοδυναμεί περισσότερο με steady-state cardio...ανέβασε ταχύτητα, έστω και κατά διαστήματα, θα αυξηθούν οι καύσεις αρκετά Αν κάνεις τέτοιο τρέξιμο για καύση λίπους χάνεις το χρόνο σου κυριολεκτικά...κάνε κάτι πιο απαιτητικό και παρόλο που θα καις μικρότερο ποσοστό από τις συνολικές θερμιδες από λίπος, οι συνολικά καμμένες θερμίδες είναι αρκετά περισσότερες, μαζί και εκείνες που θα έχουν καεί από λίπος. σχετικά στοιχεία σε παλαιότερο μήνυμα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Γρος ασε το θα κανω μια μερα μονο χερια. Με τοσο σκουοτ θα δεις που θα πανε, εφοσον ανεβαινεις σε κιλα. Γραψε αν θελεις ποσα κιλα κανεις στις αλλες βασικες οπως κωπηλατικη με μπαρα, πιεσεις στηθους, στρατιωτικές και άρσεις. Ειδες το προγραμμα του ντακον; δυνατο και νομιζω θα σου αρεσει. Τωρα δεν μπορω να καταλαβω αν σε προγραμμα δυναμης, χωρανε τα σουπερ σετ. Deload κανεις ανα τρεις βδομαδες; αποτυχια ειδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 http://www.triathlon.gr/nutrition/calories-burned-during-running/ 80 κιλά * 7 χλμ * 1.1 = 616 θερμιδες [max] 80 kg * 7 * 0.8 = 448 [min] 616 + 448 = 1064 1064 / 2 = 532. M.T = 532 calories. Το μηχανημα έδειξε 610 οκ έπεσε έξω 100 θερμιδες ... παραπανω αποκλειεται. 7 χιλιόμετρα τρέξιμο δεν είναι και χαρουμενος περιπατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 http://www.triathlon.gr/nutrition/calories-burned-during-running/ 80 κιλά * 7 χλμ * 1 = 560 θερμιδες. που ειναι ο χρονος? η ταχυτητα? η μυικοτητα? ξερεις οτι εγω και εσυ πχ εχουμε διαφορες ενεργειακες αναγκες οποτε και καιω περισσοτερο για την ιδια δουλεια λογο μυων. Για να στο πω αλλιως εγω ειμαι Lamborghini και εσυ εισαι fiataki δεν θελουμε την ιδια βεζινη για την ιδια αποσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 πολύ μπακάλικος τρόπος φαντάζομαι.. κάπως έτσι υπολογίζουν και μερικά προγράμματα ποδηλασίας, βέβαια αν βάλεις όλα τα proportions και κουμπώσεις και παλμογράφο αλλάζουν όλα. Γρος ασε το θα κανω μια μερα μονο χερια.Με τοσο σκουοτ θα δεις που θα πανε, εφοσον ανεβαινεις σε κιλα.Γραψε αν θελεις ποσα κιλα κανεις στις αλλες βασικες οπως κωπηλατικη με μπαρα, πιεσεις στηθους, στρατιωτικές και άρσεις.Ειδες το προγραμμα του ντακον; δυνατο και νομιζω θα σου αρεσει.Τωρα δεν μπορω να καταλαβω αν σε προγραμμα δυναμης, χωρανε τα σουπερ σετ. Deload κανεις ανα τρεις βδομαδες; αποτυχια ειδες; θα ανοίξω το δευτερι να σου πω. PR θες η με πόσα παίζω γενικά; αποτυχία έχω δει σε όλα εκτός από squat και deadlift, ποτέ δεν έχω αφήσει μπάρα. ποιο είναι το πρόγραμμα του dackon αυτό το 5x5 το κλασσικο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 που ειναι ο χρονος? η ταχυτητα? η μυικοτητα? ξερεις οτι εγω και εσυ πχ εχουμε διαφορες ενεργειακες αναγκες οποτε και καιω περισσοτερο για την ιδια δουλεια λογο μυων. Για να στο πω αλλιως εγω ειμαι Lamborghini και εσυ εισαι fiataki δεν θελουμε την ιδια βεζινη για την ιδια αποσταση Την μυϊκοτητα στο ποδι την ειδες όταν ανέβασα φωτο. Οποτε το φιατάκι μονο σαν πλάκα μπορω να το πάρω και όχι στα σοβαρά και επειδή είμαι πολύ σιγουρος για την δυναμη μου εκει κάτω οντως θα το πάρω σαν πλάκα ακομα και αν κάποιοι το γράψουν κακοπροαίρετα δεν πειράζει ο καθενας εχει τα προτυπά του. Εσυ τι εισαι από την άλλη καλε μου φιλε δεν είναι δουλειά μου να σε κρινω εγώ. Αυτό δεν έχετε καταλαβει εδώ μεσα. Ότι ο καθενας δεν είναι σε θέση να κρινει τον άλλο γιατι η γυμναστική δεν είναι μονο μπράτσα. Δεν θα επεκταθώ τα χουμε ξαναπεί. Ο χρονος ηταν κανα 45λεπτο με 50 λεπτά το ειπα πριν. Η ταχυτητα ηταν 12+ αλλα δεν έχει σημασια γιατι το σαϊτ του τριαθλου δεν υπολογιζει καν την ταχυτητα στον τύπο. τον συγκεκριμενο τύπο τον βλέπω λογικο πάντως και ρεαλιστικό. Πιστευω από 400 έως 500 θερμιδες τις καις άνετα με 45 λεπτά τρέξιμο. Και 1 μπλουζ μουσκεμα στο τελειωμα. Από το λαιμο ως την κοιλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Οκ DDevil 800 θερμιδες εκαψες.Οχι 600. ΥΓ:Aνεπιδεκτος μαθησεως.- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 πολύ μπακάλικος τρόπος φαντάζομαι.. κάπως έτσι υπολογίζουν και μερικά προγράμματα ποδηλασίας, βέβαια αν βάλεις όλα τα proportions και κουμπώσεις και παλμογράφο αλλάζουν όλα. θα ανοίξω το δευτερι να σου πω. PR θες η με πόσα παίζω γενικά; αποτυχία έχω δει σε όλα εκτός από squat και deadlift, ποτέ δεν έχω αφήσει μπάρα. ποιο είναι το πρόγραμμα του dackon αυτό το 5x5 το κλασσικο; Αν βρεις εναν ποστ του εχει αυτο που λες 5*5, αλλα και πιο κατω στην υπογραφη του εχει το δικο του 5/3/1 πολυ καλο και αφου βλεπω οτι γουσταρεις καθισματα θα σου αρεσει. Ποσο παιζεις γενικα; στο λινκ του ντακον που χει το κλασικο προγραμμα δυναμης σε παραπεμπει σε καποιο σαιτ(δεν θυμαμαι ακριβώς το ονομα και ειμαι απο κινητο νομιζω με καθε επιφυλαξη www.strd.com) αν βαλεις τα κιλα που κανεις σε κάθε ασκηση θα δεις που πρεπει να ανεβεις να μαξαρεις. Δεν θελω να φανταζομαι αυριο πως θα σηκωθεις απο το κρεβατι μετα απο τοση εντονη προπονηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Την μυϊκοτητα στο ποδι την ειδες όταν ανέβασα φωτο. Οποτε το φιατάκι μονο σαν πλάκα μπορω να το πάρω και όχι στα σοβαρά και επειδή είμαι πολύ σιγουρος για την δυναμη μου εκει κάτω οντως θα το πάρω σαν πλάκα ακομα και αν κάποιοι το γράψουν κακοπροαίρετα δεν πειράζει ο καθενας εχει τα προτυπά του. Εσυ τι εισαι από την άλλη καλε μου φιλε δεν είναι δουλειά μου να σε κρινω εγώ. Αυτό δεν έχετε καταλαβει εδώ μεσα. Ότι ο καθενας δεν είναι σε θέση να κρινει τον άλλο γιατι η γυμναστική δεν είναι μονο μπράτσα. Δεν θα επεκταθώ τα χουμε ξαναπεί. Ο χρονος ηταν κανα 45λεπτο με 50 λεπτά το ειπα πριν. Η ταχυτητα ηταν 12+ αλλα δεν έχει σημασια γιατι το σαϊτ του τριαθλου δεν υπολογιζει καν την ταχυτητα στον τύπο. τον συγκεκριμενο τύπο τον βλέπω λογικο πάντως και ρεαλιστικό. Πιστευω από 400 έως 500 θερμιδες τις καις άνετα με 45 λεπτά τρέξιμο. Και 1 μπλουζ μουσκεμα στο τελειωμα. Από το λαιμο ως την κοιλιά. overall Μυικοτητα. Δεν νομιζω πως συνολικα εχεις περισσοτερους μυς απο μενα και απλα πηρα εμας τους δυο σαν παραδειγμα για να ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα για να το καταλαβεις αλλιως παρε τον Bolt και τη Μαργαριτα (επειδη εισαι λεπτη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις