Salonikios933 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα να τα κάνω βραστά.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Η βραστά ή τηγανιτά χωρίς λάδι.Χωρίς λάδι ;;; πως γίνεται φίλος ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς λάδι ;;; πως γίνεται φίλος ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Απλά τα βάζεις μέσα στο τηγάνι χωρίς λάδι...ή αν δεν έχεις τόσο καλό αντικολλητικό μπορείς να βάλεις μία σταγονίτσα λάδι σε μία χαρτοπετσέτα και να την πασαλείψεις στην επιφάνεια του τηγανιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς λάδι ;;; πως γίνεται φίλος ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Απλά τα βάζεις μέσα στο τηγάνι χωρίς λάδι...ή αν δεν έχεις τόσο καλό αντικολλητικό μπορείς να βάλεις μία σταγονίτσα λάδι σε μία χαρτοπετσέτα και να την πασαλείψεις στην επιφάνεια του τηγανιού.Σε ευχαριστώ παρα πολύ . Να είσαι καλά .Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι κ γω αυτο κανω στο σχαροτηγανο αφου αλειψω την επιφανεια με λιγο λαδι. Απλα το μετα ειναι κολαση, δν καθαριζει με τπτ. Σημερα πραγματικα θα αφηνα τν δικεφαλο μου στο γυμ. 1ωρα και 10 λεπτα. Απολαυση ηταν, δν ειχε καθολου κοσμο. Υ.γ, Γιαννη, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια (σχετικα με τα ανεκδοτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ περιμένω την προπόνηση του λίβε. Με πηρε ο υπνος χτες για αυτο δεν ποσταρα.. Εχουμε και λεμε.. 55 λεπτα γεματα.. Ζεσταμα κοιλιακους/ραχαιους. Λιγα πηδηματακια και επιτοπιο τροχαδιν.. Ολα αυτα χωρις διαλλειμα και λιγο ζεσταμα τους ωμους.. Σε ολες τις ασκησεις ζεσταμα οπως προβλεπεται.. Κυριως προγραμμα : Σκοουτ:35 κιλα. Στρατιωτικες: 27.5 κιλα Ορθια κωπηλατικη 30 κιλα. Βοηθητικες. Κοιλιακους με κλιση 3*10 με βαρος 10 κιλα. Με πεθανε. Και leg curls 3*15 30 κιλα... Σημερα θα παω να κανω 20 λεπτα σχοινακι(χωρισμενα σε 10 λεπτο) Αναμεσα θα κανω τρια σετ καμψεων και περπατημα με αλτηρες.. Ετσι χαλαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιλιακους στον επικλινη παγκο? Αν ναι 10 κιλα ειναι πολλα, οι μυες αυτοι δν θελουν πολλα κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, μετά από 3 ώρες και 40 λεπτά και αρκετή ανηφόρα (40χλμ ανηφόρα, 35 ίσιο, 15 κατηφόρα), έκαψα σύμφωνα με τον παλμογράφο (της garmin) 3600 θερμίδες. Επίσης, θέλω να πεθάνω και δεν νιώθω τον κώλο μου από τη σέλα. Θα το ξαναεπιχειρήσω αλλά σε λίγες μέρες. Μπράβο ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Ποια καθαρη πρωτεινη θα μου προτεινατε σαν συμπληρωμα διατροφης παραλληλα με προπονησεις πυγμαχιας και πυγμαχικο προγραμμα με βαρη στο γυμναστηριο; Γενικα ποιο αλλο συμπληρωμα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Λιβε, τα κιλά που αναφέρεις είναι σύνολο, σωστά; Δηλαδή σκουοτ* 35 σημαίνει μπάρα 20 + 15 σε βάρη, έτσι; Αν είναι έτσι, μαζί πάμε. Να δούμε ποιος θα κλατάρει πρώτος -στο σκουοτ σίγουρα εγώ, στ' άλλα θα το παλέψω. *ξέρω είναι σπαστικό αλλά με πονάνε τα μάτια μου με τη λανθασμένη ορθογραφία κι αυτό το κάνεις συνέχεια. Είναι σκουοτ όχι σκοουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Ποια καθαρη πρωτεινη θα μου προτεινατε σαν συμπληρωμα διατροφης παραλληλα με προπονησεις πυγμαχιας και πυγμαχικο προγραμμα με βαρη στο γυμναστηριο; Γενικα ποιο αλλο συμπληρωμα; Sent from my iPhone using Insomnia Ελπίζω να την θέλεις όντως σαν συμπλήρωμα στην διατροφή σου και όχι απλά για να πάρεις...Αν είναι έτσι προτίμησε κάποια γνωστή π.χ. Site: αυτή In other news Σήμερα 1η μέρα μονουδρικής κρεατίνης της Allmax (εντωμεταξύ είναι σαν πούδρα η σκόνημ με πολύ καλή διαλυτότητα)...ελπίζω μέσα σε κανά 10ήμερο να αρχίζω να ανεβαίνω μιάς και δεν κάνω φόρτωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Η κρεατίνη ως συμπλήρωμα σε τι θα σε ωφελήσει @bosei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Η κρεατίνη ως συμπλήρωμα σε τι θα σε ωφελήσει @bosei? Δύναμη βασικά. Επιπρόσθετα βοηθάει και στην ανάρρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δύναμη βασικά. Επιπρόσθετα βοηθάει και στην ανάρρωση. παπαρια.Πριξιματα μοναχα θα ελεγα εγω. Σημερα deadlifts 5x70 5x90 3x100 3x115 3x125 3x140[τα εβγαλα δεν τα εβγαλα] barbel rows 10χ30 10χ40 7χ60 7χ65 4χ70 thats all for today.δεν μπορουσα να κανω κατι ακομα,παρεδωσα πνευμα και σωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 παπαρια.Πριξιματα μοναχα θα ελεγα εγω. Σημερα deadlifts 5x70 5x90 3x100 3x115 3x125 3x140[τα εβγαλα δεν τα εβγαλα] barbel rows 10χ30 10χ40 7χ60 7χ65 4χ70 thats all for today.δεν μπορουσα να κανω κατι ακομα,παρεδωσα πνευμα και σωμα. Στον μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δουλεύει...υπάρχουν και αυτοί που δεν τους πιάνει (ή χρειάζονται πολύ μεγάλες δόσεις). Μάλλον είσαι από τους άτυχους. Εμένα πάντως όσες φορές έχω πάρει έκανε αυτά που περίμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιλιακους στον επικλινη παγκο? Αν ναι 10 κιλα ειναι πολλα, οι μυες αυτοι δν θελουν πολλα κιλα. Μπερδευτηκα κατακλινη ηθελα να πω. Αυτη ειναι η ασκηση http://www.youtube.com/watch?v=PH7Dn98kMmc Λιβε, τα κιλά που αναφέρεις είναι σύνολο, σωστά; Δηλαδή σκουοτ* 35 σημαίνει μπάρα 20 + 15 σε βάρη, έτσι; Αν είναι έτσι, μαζί πάμε. Να δούμε ποιος θα κλατάρει πρώτος -στο σκουοτ σίγουρα εγώ, στ' άλλα θα το παλέψω. *ξέρω είναι σπαστικό αλλά με πονάνε τα μάτια μου με τη λανθασμένη ορθογραφία κι αυτό το κάνεις συνέχεια. Είναι σκουοτ όχι σκοουτ Ναι συνολο ειναι. Δηλαδη Μπαρα + 2*7.5 κιλα. Οσο για το αλλο με συγχωρεις.... Σημερα ηθελα μετα την προπονηση να ξερασω... Ενιωθα λες και εφαγα ξυλο.. 20 λεπτα σχοινακι σπασμενα σε 10 λεπτα.. 3σετ καμψεις οπου σε καθε σετ επεφτα και 5 επαναληψεις .1ο 25,2ο 20,3ο 15. Μετα λιγο επιτοπιο τροχαδιν,περπατημα με αλτηρες.. μετα παλι σχοινακι για να ολοκληρωθει το 20 λεπτο και ξανα περπατημα με αλτηρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις