vgiozo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μήπως αναφέρεται το USDA στο περιεχόμενο, χωρίς τσόφλι; Σε καμία περίπτωση πάντως τα μεγάλα αυγά δεν ζυγίζουν 50γρ, είναι ελάχιστο...πάρε από αλλού και σύγκρινε, 50γρ είναι τα πιο μικρά που έχω δει εγώ (μόνο κάτι του lidl προσφοράς - που έλεγαν όμως ότι είναι μικρά - ζύγιζαν τόσο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μήπως αναφέρεται το USDA στο περιεχόμενο, χωρίς τσόφλι; Σε καμία περίπτωση πάντως τα μεγάλα αυγά δεν ζυγίζουν 50γρ, είναι ελάχιστο...πάρε από αλλού και σύγκρινε, 50γρ είναι τα πιο μικρά που έχω δει εγώ (μόνο κάτι του lidl προσφοράς - που έλεγαν όμως ότι είναι μικρά - ζύγιζαν τόσο) Ναι, μα κι εγώ λέω για περιεχόμενο (ασπράδι + κρόκος)...χωρίς τσόφλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το λύσαμε κι αυτό το μυστήριο... ...προφανώς όταν αγοράζεις μεγάλα / μεσαία αυγά κτλ, ο υπολογισμός γίνεται και βάσει βάρους ολόκληρου του αυγού. αλλά ο υπολογισμός της περιεκτικότητας προφανώς δεν περιλαμβάνει το τσόφλι...κι εκεί βλέπω συνηθέστερα τιμές γύρω στα 7-8γρ σε αυγό 60γρ (με τσόφλι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 εγώ από αυτόν που παίρνω είναι 70-73 γραμμάρια το αυγό μεγάλο.. 0.16-0.17 λεπτά το ένα..σήμερα έκανα μπόλικη ώρα squat 3x3 105 kgs 3x5 95 kgs 6x6 80kgs με pause στο κάτω. 6x6 65kgs one + one quarter squat στα καπάκια από κάθε σετ, μονόζυγο κατέβασμα:20sec κράτημα πάνω (κλειστή λαβή), μετά κατέβασμα και κράτημα 90 μοίρες γωνία 10 sec, και μετά 10 σec κατέβασμα κάτω να τεντώσει όλο το χέρι. μετά είχε floor press για τρικέφαλά μαζί με bench press καπάκια 4Χ12 40kgs bench press 4x12 50kgs μετά τρεις φορές συνεχόμενα: farmer walk 40kg 40μέτρα, 10 jumps σε κουτί και 10 κάμψεις κλειστού τύπου. πλέον θα βάλω και μια μέρα έξτρα χέρια (δηλαδή αύριο) ασκήσεις ακόμα ψάχνομαι.. νιώθω τόσο καλά τα πόδια μου ανυπομονώ να ξεκινήσει η σαιζόν για το ποδήλατο... επίσης έχω παρατήρηση όταν τρώω κρέας κοκκινο την επόμενη μέρα είμαι πύραυλος ενώ με το κοτόπουλο μιεχ μιεχ (μπορεί να είναι και ιδέα μου..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Υποθετω εννοεις 40 κιλα συνολικα στο farmers walk κι οχι σε καθε χερι, σωστα; Να προσεχεις να εχεις στητο το κορμι και σφιχτα τα χερια, μην τ αφησεις να κρεμασουν και παει ολο το βαρος στους ωμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Υποθετω εννοεις 40 κιλα συνολικα στο farmers walk κι οχι σε καθε χερι, σωστα; Να προσεχεις να εχεις στητο το κορμι και σφιχτα τα χερια, μην τ αφησεις να κρεμασουν και παει ολο το βαρος στους ωμους. ναι 20+20 επιτέλους τέλος η πρώτη βδομάδα μετά από χιόνια και αρρώστιες!!! να μπω στο πρόγραμμα σιγά σιγά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 σήμερα έκανα μπόλικη ώρα squat 3x3 105 kgs 3x5 95 kgs 6x6 80kgs με pause στο κάτω. 6x6 65kgs one + one quarter squat Του ξεκόλιασες. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για το επίπεδό σου να κάνεις τόσο volume. Τέτοιο πράγμα ούτε σε training log advanced ή elite powerlifter δεν πρέπει να έχω δει μέσα σε μία μέρα. Και το structure είναι ό,τι να 'ναι επίσης. Γνώμη μου είναι να μικρήνεις κατά πολύ το τι κάνεις γιατί αν το πας έτσι και προσαρμοστείς σε αυτό το πράγμα σε 1-2 χρόνια φοβάμαι να σκεφτώ τι θα χρειάζεσαι για να δεις πρόοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μόνο ιδέα σου δεν είναι, το κόκκινο κρέας έχει πολύ περισσότερο λίπος, λίπος ίσον δύναμη και ενέργεια! Να τρως εσύ δεν έχεις θέμα, φτιάχνε πολλά μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κιμά και τσάκισε τα θα βάλεις πιο εύκολα καλά κιλά! Χέρια παίξε τα μαζί για ένα διάστημα δικέφαλα και τρικέφαλα να δεις πως θα πάει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Του ξεκόλιασες. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για το επίπεδό σου να κάνεις τόσο volume. Τέτοιο πράγμα ούτε σε training log advanced ή elite powerlifter δεν πρέπει να έχω δει μέσα σε μία μέρα. Και το structure είναι ό,τι να 'ναι επίσης. Γνώμη μου είναι να μικρήνεις κατά πολύ το τι κάνεις γιατί αν το πας έτσι και προσαρμοστείς σε αυτό το πράγμα σε 1-2 χρόνια φοβάμαι να σκεφτώ τι θα χρειάζεσαι για να δεις πρόοδο. κοιτα έχω στόχο τα 120 δλδ 2x το body weight μου. δεν θα ανέβω παραπάνω από αυτά. δλδ είναι τέλεια εκεί. μετά σκέψου ξεκινάω ξανά ποδήλατο και θα χαμηλώσω πολύ το volume. Μόνο ιδέα σου δεν είναι, το κόκκινο κρέας έχει πολύ περισσότερο λίπος, λίπος ίσον δύναμη και ενέργεια! Να τρως εσύ δεν έχεις θέμα, φτιάχνε πολλά μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κιμά και τσάκισε τα θα βάλεις πιο εύκολα καλά κιλά! Χέρια παίξε τα μαζί για ένα διάστημα δικέφαλα και τρικέφαλα να δεις πως θα πάει! Μάους εσένα άκουσα και τρώω μπιφτέκια τώρα τρεις φορές τη βδομάδα.. τις υπόλοιπες κοτόπουλο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εγω τοσα κιλα τα φοβαμαι γιατι αν δεν ειναι αριστη η τεχνικη μπορει να κανει σοβαρη κι ανεπανορθωτη ζημια στη μεση. Τετοια κιλα ξεφευγουν απο τη δικη μου φιλοσοφια περι φιτνες. Μπορει να κανει εξισου καλη δουλεια δουλευοντας με ζορικες bw ασκησεις οπως pistol squats, κτλ. Βεβαια μερικοι γουσταρετε να φορτωνετε κιλα, who am I to judge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Του ξεκόλιασες. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για το επίπεδό σου να κάνεις τόσο volume. Τέτοιο πράγμα ούτε σε training log advanced ή elite powerlifter δεν πρέπει να έχω δει μέσα σε μία μέρα. Και το structure είναι ό,τι να 'ναι επίσης. Γνώμη μου είναι να μικρήνεις κατά πολύ το τι κάνεις γιατί αν το πας έτσι και προσαρμοστείς σε αυτό το πράγμα σε 1-2 χρόνια φοβάμαι να σκεφτώ τι θα χρειάζεσαι για να δεις πρόοδο. ένιωθα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σήμερα μαν!! Εγω τοσα κιλα τα φοβαμαι γιατι αν δεν ειναι αριστη η τεχνικη μπορει να κανει σοβαρη κι ανεπανορθωτη ζημια στη μεση. Τετοια κιλα ξεφευγουν απο τη δικη μου φιλοσοφια περι φιτνες. Μπορει να κανει εξισου καλη δουλεια δουλευοντας με ζορικες bw ασκησεις οπως pistol squats, κτλ. Βεβαια μερικοι γουσταρετε να φορτωνετε κιλα, who am I to judge. επίσης το ξαναγράφω σχολούμε με τη ποδηλασία και είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο (αρκετά ποιο πάνω από έναν average αθλητή). και πιστεύω ότι όσο μπορέσω να πάω στα squat θα με βοηθήσει πάρα πολύ. (δεν το λέω μονο εγώ αλλά και έρευνες.) 1. Sunde, A. et. al., "Maximal strength training improves cycling economy in competitive cyclists." J Strength Cond Res. 2010 Aug;24(8):2157-65. 2. Loveless, DJ., et al., "Maximal Leg-Strength Training Improves Cycling Economy in Previously Untrained Men." Med Sci Sports Exerc. 2005 Jul;37(7):1231-6. 3. Rønnestad, B., et. al. "In-season strength maintenance training increases well-trained cyclists performance." Eur J Appl Physiol. 2010 Dec;110(6):1269-82. 4. Paton, CD., et.al., "Effects of low- vs. high-cadence interval training on cycling performance." J Strength Cond Res. 2009 Sep;23(6):1758-63 ο καθένας βέβαια κάνει ότι θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 εγω σημερα επαιξα χερια και εχω μερικες παρατηρήσεις 1) Τα σφυρια ειναι αχρηστα (τουλαχιστον αν την κανεις αφου εχει κανει bicep curls) 2)bicep curls με τον αλτηρα παντα παραλληλα στο εδαφος ειναι η καλυτερη ασκηση 3) Τροχαλια σχοινι πανω απο το κεφαλι πολυ καλυτερη απο σχοινι προς τα κατω (για τρικεφαλο παντα) αυτα για τωα αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μάους εσένα άκουσα και τρώω μπιφτέκια τώρα τρεις φορές τη βδομάδα.. τις υπόλοιπες κοτόπουλο.. Γρος υπάρχουν δυο δρόμοι, ο ενας ειναι ο δρόμος με τα κοτοπουλα και τα μπιφτέκια, τα τσακίζεις για ενα διάστημα και βλέπεις, εαν βάζεις πάνω σου μυικά κιλά ολα ειναι οκ και συνεχίζεις, εάν όχι τότε υποχρεωτικά ακούς ντιντι και πας στον δρόμο της φάβας και της σαρδέλας για σοβαρά αποτελέσματα, άλλος τρόπος δεν υπάρχει χαχαχχαα ντι ντι πλακα κάνω ρε, ολα χρειάζονται και οι σαρδέλες καλες ειναι απλά μην ττις χτυπάς καθημερινά θα βγάλεις λέπια ρε φίλε ! ---- Σπεκτ στο 1. κάρασυμφωνώ απο τις πιο αχρείαστες, ζήτημα να την έχω κάνει 10 φορές στην ζωή μου, δεν την βάζω σε κανέναν! Το 3. ειναι σχετικο , εξαρτάται ποια πιάνει καλύτερα τον καθένα , επίσης πανω απο το κεφαλι θελει άριστη τεχνική και καθόλου κλέψιμο για να σε πιάσει καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Γρος υπάρχουν δυο δρόμοι, ο ενας ειναι ο δρόμος με τα κοτοπουλα και τα μπιφτέκια, τα τσακίζεις για ενα διάστημα και βλέπεις, εαν βάζεις πάνω σου μυικά κιλά ολα ειναι οκ και συνεχίζεις, εάν όχι τότε υποχρεωτικά ακούς ντιντι και πας στον δρόμο της φάβας και της σαρδέλας για σοβαρά αποτελέσματα, άλλος τρόπος δεν υπάρχει χαχαχχαα ντι ντι πλακα κάνω ρε, ολα χρειάζονται και οι σαρδέλες καλες ειναι απλά μην ττις χτυπάς καθημερινά θα βγάλεις λέπια ρε φίλε ! τώρα αυτό 6 βδομάδες θα προσπαθήσω να κρατήσω πολύ πιστό διατροφικό πρόγραμμα (δλδ κομμένο το cheat day της βδομάδας.. ;( ) ελπίζω και θέλω να πιστεύω θα δω διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Γρος υπάρχουν δυο δρόμοι, ο ενας ειναι ο δρόμος με τα κοτοπουλα και τα μπιφτέκια, τα τσακίζεις για ενα διάστημα και βλέπεις, εαν βάζεις πάνω σου μυικά κιλά ολα ειναι οκ και συνεχίζεις, εάν όχι τότε υποχρεωτικά ακούς ντιντι και πας στον δρόμο της φάβας και της σαρδέλας για σοβαρά αποτελέσματα, άλλος τρόπος δεν υπάρχει χαχαχχαα ντι ντι πλακα κάνω ρε, ολα χρειάζονται και οι σαρδέλες καλες ειναι απλά μην ττις χτυπάς καθημερινά θα βγάλεις λέπια ρε φίλε ! Με φάβα και σαρδέλα θα κατακτήσουμε την κορυφη -.- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις