Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τεοκο ειμαστε  απο τους ατυχους εμεις,  μας αρεσει το φαγητο .Στην επομενη ζωη μας ευχομαι να ειμαστε vegan  να μην  μας απασχολει καν το θεμα φαγητο .

Απλα να τρωμε για την επιβιωση και απο συνηθεια ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ας ανεβάσω κι εγώ για το αρχείο τώρα που ξεκινάω πάλι συστηματικά:

Έχω αδυνατίσει αρκετά όπως φαίνεται (1.65 @ 57kg). Δεν τρώω όσο θα έπρεπε. Θα το παλέψω όμως.

Από άποψη εκγύμνασης, στήθος, τρικεφ και ώμους έχουν πέσει αισθητά οι αντοχές μου, ενώ ό,τι αφορά το pulling (πλάτη, δικέφ, πήχεις) είμαι φωτιά, όπως και από κορμό καλά πάμε. Τα πόδια πάντα εκεί σε αντοχές.

"Ο χριστός ξαναγυμνάζεται"

αχαχαχχαχα...! Ωραίος ρε! συνέχισε έτσι , ωραίες συμμετρίες 

• Like 5

• Moderators

Καποια στιγμη πριν κανα δυο χρονια ηθελε ο αδερφος μου να παρει κατι απο το X-treme stores Στο Μαρουσι και αν εκανες κατι μεσω ΦΒ ειχες εκπτωση οποτε βαλαμε το δικο μου γιατι τοτε δεν ειχε, σημερα ελαβα αυτο! :P

Θέλω να φτάσω όσο πιο κοντά στα 60 γίνεται πάλι. Να γίνω λίγο άνθρωπος. Δηλαδή 3 καθαρά κιλάκια παραπάνω θα είναι τέλεια. Σιγά σιγά. Έχουμε μπροστά μας. Δε βιάζομαι. Απλά με starting point αυτό που είμαι τώρα, αν προσέξω θα βγει και κάτι καλό (σα bonus μου το αφήνω αυτό).

Και έχεις τον E.T τον εξωγήινο τον Γιάννη να θέλει να τρέφεται μόνο με χάπια. Αδικία ρεεε...

Και συ ρε; Είχα μόνο τον Φωτη, μου διπλασιαστηκατε τώρα... :)

6 γεύματα τη μέρα τρώω, ποσότητες ανάλογα αν θέλω να βάλω ´η να χάσω κιλα. Φυστικοβουτυρα, ξηροκαρπια, ταχίνια και δε συμμαζεύεται, ολα αυτά που προτείνει ο Μαους. Πως σας μπήκε ο,τι δε μ´ αρέσει το φαΐ;

• Like 2

Θέλω να φτάσω όσο πιο κοντά στα 60 γίνεται πάλι. Να γίνω λίγο άνθρωπος. Δηλαδή 3 καθαρά κιλάκια παραπάνω θα είναι τέλεια. Σιγά σιγά. Έχουμε μπροστά μας. Δε βιάζομαι. Απλά με starting point αυτό που είμαι τώρα, αν προσέξω θα βγει και κάτι καλό (σα bonus μου το αφήνω αυτό).

πο ρε man μπράβο. απορώ πως κρατιέσαι μακριά από τα πιτσογυρα του μάκη...χάχα

• Like 1

Αν μπορειτε μην γραφετε μπουρδες τυπου για ιδιες θερμιδες/λιπη/οφελος ζαχαρης και λαχανικων ή οτι αλλο γιατι το βλεπουν και παιδια που δεν ξερουν και θα ρχονται απτο gym και θα τρωνε προφιτερολ. Οσο για μας τους υπολοιπους θελουμε να βγαλουμε τα ματια μας και ειναι κριμα. Αυτο το μικρο σχολιο.

Και συ ρε; Είχα μόνο τον Φωτη, μου διπλασιαστηκατε τώρα... :)

6 γεύματα τη μέρα τρώω, ποσότητες ανάλογα αν θέλω να βάλω ´η να χάσω κιλα. Φυστικοβουτυρα, ξηροκαρπια, ταχίνια και δε συμμαζεύεται, ολα αυτά που προτείνει ο Μαους. Πως σας μπήκε ο,τι δε μ´ αρέσει το φαΐ;

εσυ ειχες πει μια βλασφημια για τα γλυκα, δεν ξεχνω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορειτε μην γραφετε μπουρδες τυπου για ιδιες θερμιδες/λιπη/οφελος ζαχαρης και λαχανικων ή οτι αλλο γιατι το βλεπουν και παιδια που δεν ξερουν και θα ρχονται απτο gym και θα τρωνε προφιτερολ. Οσο για μας τους υπολοιπους θελουμε να βγαλουμε τα ματια μας και ειναι κριμα. Αυτο το μικρο σχολιο.

Εμ ναι μην βγαίνουν και τα μάτια σε όποιους κάνουμε challenge το bias τους.

Στο θέμα μας. Δεν νομίζω να μπήκες καν στον κόπο να διαβάδεις αυτό που πρότεινα ( https://goo.gl/aCf5jU ) . Αν το διάβαζες θα έβλεπες κάποια backed up επιχειρήματα που το bias σου μάλλον δεν σου επιτρέπει να δεις. 

Να σου κάνω και ένα spoiler από το link που δεν νομίζω να διαβάσεις: Moderation is key. 

Αν έχεις να προσθέσεις κάτι θα χαρώ να το διαβάσω. 

Τα μεσαια, πχ 60γρ περίπου έχουν γύρω στα 7-8γρ πρωτεΐνης το καθένα

Εγώ πάντως τα μεγάλα αυγά που παίρνω με την ένδειξη large σχεδόν πάντα βγαίνουν 50 grams. Και το USDA δίνει 50γρ. τα μεγάλα αυγά. Οπότε 6γρ. πρωτείνη

Επεξ/σία από bosei
  • Like 1

Ζύγισα μόλις 3 μέτρια που έχω στο ψυγείο, 60-63γρ το καθένα....large 50γρ;;

Πες μας από πού παίρνεις, να μην πατήσουμε ποτέ...σοβαρά πού πληρώνεις για μεγάλα αυγά και το βάρος εκείνων που σου δίνουν είναι μόλις 50γρ;;

σε κοροϊδεύουν "contre la moutre"

Ζύγισα μόλις 3 μέτρια που έχω στο ψυγείο, 60-63γρ το καθένα....large 50γρ;;

Πες μας από πού παίρνεις, να μην πατήσουμε ποτέ...σοβαρά πού πληρώνεις για μεγάλα αυγά και το βάρος εκείνων που σου δίνουν είναι μόλις 50γρ;;

σε κοροϊδεύουν "contre la moutre"

Σκλαβενίτη. Μήπως παίρνεις τίποτα βιολογικά και είναι πιό μπαμπάτσικα. Πάντως όπως σε είπα και το USDA τόσο τα δίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...