Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε συ, δεν ειναι θέμα κόντρας αλλα οταν ο ένας μιλάει για πορτοκάλια κι ο άλλος για κρεμμύδια, ε, φακ.

Καλά, συνεχίστε, δουλειά δεν είχε ο διάολος (ξέρετε τη συνέχεια :))

έχω αυριο .... :-D  :cry:

Οταν κανεις φουλ μποντι μαργαριτα δεν πας καθε μερα . Θα βγεις οφφ χωρις να το καταλαβεις. Ασε τις ταρζανιες και ξεκουρασου μια μερα καλο θα σου κανει.

Εγω πιστευω οτι ολα συνδυαζονται σε ενα καλο προγραμμα διατροφης. Και το κοτοπουλο χρειαζεται αλλα και το ψαρι.

Απλα για μερικους εδω μεσα το φυστικοβουτυρο, ταχινι, μελι, σαρδελες, κλπ ειναι αχρηστα. Εγω δεν ειδα κανεναν σοβαρο ββ να μην δεν σαβουριαζει. Απλά εχει σωστο πρόγραμμα και πειθαρχια, ομως ειναι και η δουλεια του αυτη, δεν παει μα βαραει φτυαρι ή να παιρναει πλακακια ενα οχταωρο το λιγοτερο και μετα να πηγαινει τζιμ. Απλα και κατανοητα πραγματα

Φυστικοβουτυρο και ταχινι εννοείται παχαινουν και έχουν πολλά λιπαρά. Καλα μέν πολλά δε. 70-80% είναι πολλά. Δεν θα φάς με το κιλο. Κανεις δεν το αρνειται αυτό.

Ωστοσο πες μου πχ γιατι αν κάποιος καθαρισει 300γρ σαρδέλα και αρα έχει μαζεψει 60γρ πρωτεϊνη (λεμε τωρα) από το να βαλει στηθος κοτοπουλο με μπροκολο διπλα. Θεωρείται ότι δεν θα κανει σωστη δουλειά σε φάση μυϊκης ανάπτυξης και φορτώματος ποιοτικών κιλών.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γιάννη εμείς δεν έχουμε δύο παιδιά να πέφτουμε για ύπνο από τις 11, άσε μας να  πούμε καμιά μαλακία να το διασκεδάσουμε όσο προλαβαίνουμε ακόμη ρε φιλε
Επίσης τι μήλα και πορτοκάλια, λέει ο άλλος όταν πιάσεις τους στόχους σου και μπλα μπλα μπλα και καπάκι λέει δεν υπάρχει διαφορά αν φας ζάχαρη ή πατάτα! Και πως θα πιάσεις τους στόχους σου ρε μεγάλε με ζάχαρη, φάε ζάχαρη αφού δεν έχει καμία διαφορά και πιαστους !

Λιβε πέμπτη με Σάββατο είναι κάθε μέρα ρε φίλε? Σορυ δεν το ήξερα!
Καμία Ταρζανία δεν κάνει, η μαργαρίτα τα είχε αφήσει καιρό οπότε είναι καλό να πηγαίνει συχνά να μπει σε ρυθμό πάλι,εκτός αν νιώθει κουρασμένη όπως της είπα όποτε σίγουρα θα ξεκουραστεί, εάν όχι τότε πάει σφαίρα και είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει!

Κοιυα αν τα χα και τα δυο μπροστα μου το στήθος θα ετρωγα. Αλλα μεσα στην εβδομαδα θα φαω και το ψαρι. Οσο για σαρδελα δεν καθομαι να την καθαρίζω, οπως ειναι απο την κονσέρβα την καταναλωνω. Σιγα τα κοκκαλα που χει.

Αλλα μην συγκρινουμε ανομοια πράγματα. Οι περισσοτεροι απο τους ββ το ξεκίνησαν για πλακα και τους βγηκε σε κερδοφορα δουλειά.

Και γω έτσι θα ξυπνησα θα έτρωγα, γυμναστηριο, σπιτι, παλι φαγητο, υπνο, μασαζ όλα.

Αλλο να χεις ενα οχταωρο διαθεσιμο και να λες να κοιμηθω; να ετοιμάσω φαγητα για αυριο; να φαω τωρα; να κανω την τσαντα του γυμναστηριου σημερα ή αυριο οταν ξυπνήσω για την δουλεια, και πολλα αλλα.

Στους στοχους εννοει ότι αν πχ σου προσφέρουν ένα γλυκάκι στη δουλειά ή καπου αλλου επειδή γιορτάζει κάποιος .... θα το δεχτεις ... 20-30γρ ένα σοκολατάκι. Δεν θα φάς ολοκληρο το κουτι ! Ολη η υπολοιπη διατροφή θα είναι σωστη όπως ειπε και ο bosei. Και στο λεω αυτό γιατι για να γινεις κάτι θα πρέπει από πριν να αποκτησεις ψυχολογια να σε οδηγει..... είναι σχεδόν βεβαιο ότι κάποιος ο οποιος μετράει τις μέρες να μη φάει γλυκο όταν θα πέσει θα πέσει με τη μουρη και θα παρασυρθεί γιατι δεν έχει χωνεψει και δεν εχει συνηθισει τον οργανισμο του ότι μεγάλε για σενα είναι αυτό το ένα .... τεμάχιο και όχι κουτί. Είναι σαν αυτους που έρχονται και θέλουν αποτέλεσμα μεσα σε 6 μηνες .... καλα νταξει. Βάλε ένα μακροπροθεσμο στοχο ... 3-4 χρονια .... και αμα φας και ένα γλυκο την εβδομάδα ή και 2 μην τρελαίνεσαι. Όπως έχω ξαναπει ή θα κανεις διατροφή με πρόγραμμα ή δεν θα κανεις τιποτα .... θα μου πεις μεγαλε εσυ εχεις εμπειρια από αυτά .... εχω ναι γιατι με πρόγραμμα εκοψα το καπνισμα. Πολύ δυσκολοτερο και από την διατροφή ακομα να ξέρεις.

Ποσο να δωσει ένα σοκολατάκι 30γρ ???? 20γρ υδατανθρακα? και 20γρ λίπος? σου βάζω τα μέγιστα .... και 2 γρ πρωτεϊνη και 150 θερμιδες. Αυτό είναι και τέλος. Ο άλλος γιορτάζει θα ερθει να σου προσφέρει γλυκο και θα του πεις κάνω διατροφή? μην γινόμαστε ψυχωτικοί.

Δε νιώθω κουρασμένη μ έχει πιάσει το χάπι το καινούριο του θυρεοειδούς και πάω καλα, ίσα ίσα έχω μεγάλη όρεξη να πάω προπονηςη και ειδικά αυτές τις μέρες ειναι η διέξοδος μου απο το άγχος του διαβάσματος!

Ρώτησα ακριβως για να μη παρασύρθω και κάνω Ταρζανιά.

Ειναι παντως γαματο το πως φορά με φορά, ειδικά στο ποδήλατο, πιάνω ρυθμό και ειμαι καλύτερη σε τοςο σύντομο διάστημα.

• Like 4

Μαους μιλουσα για την μαργαριτα να μην πηγαινει καθες μερα αφου κανει φουλ μποντι, δεν νομιζω να δες πουθενα να αναφερα το ονομα σου ή να παραθεσα αυτο που τις ειπες.

Δε νιώθω κουρασμένη μ έχει πιάσει το χάπι το καινούριο του θυρεοειδούς και πάω καλα, ίσα ίσα έχω μεγάλη όρεξη να πάω προπονηςη και ειδικά αυτές τις μέρες ειναι η διέξοδος μου απο το άγχος του διαβάσματος!

Ρώτησα ακριβως για να μη παρασύρθω και κάνω Ταρζανιά.

Ειναι παντως γαματο το πως φορά με φορά, ειδικά στο ποδήλατο, πιάνω ρυθμό και ειμαι καλύτερη σε τοςο σύντομο διάστημα.

Μπράβο ρε Μαργαριτόνι, μπράβο!!!! τελικά οι ιατρικές "αλχημείες" είχαν αποτέλεσμα ! άντε, άντε 

• Like 1

Δήμητρα θυμάσαι , σηκωνομουν απο τον καναπέ κι ειχα σκοτοδίνες , και πριν κάνω εξετάσεις πήγαινα κι εκανα ενα σετ σκουωτ και στις 10 επαναλήψεις λαχανιαζα. Κι έλεγα τι στην ευχή ποςο πολυ σάπισα :P

Ναι ευτυχως ολα γκούντ!!!!

• Like 1

Δήμητρα θυμάσαι , σηκωνομουν απο τον καναπέ κι ειχα σκοτοδίνες , και πριν κάνω εξετάσεις πήγαινα κι εκανα ενα σετ σκουωτ και στις 10 επαναλήψεις λαχανιαζα. Κι έλεγα τι στην ευχή ποςο πολυ σάπισα :P

Ναι ευτυχως ολα γκούντ!!!!

θα ζητήσω και γω το χαπάκι σου !!!!! 

• Like 1

Ας ανεβάσω κι εγώ για το αρχείο τώρα που ξεκινάω πάλι συστηματικά:

post-223995-0-38992300-1484875919_thumb.jpg

post-223995-0-17215700-1484875920_thumb.jpg

Έχω αδυνατίσει αρκετά όπως φαίνεται (1.65 @ 57kg). Δεν τρώω όσο θα έπρεπε. Θα το παλέψω όμως.

Από άποψη εκγύμνασης, στήθος, τρικεφ και ώμους έχουν πέσει αισθητά οι αντοχές μου, ενώ ό,τι αφορά το pulling (πλάτη, δικέφ, πήχεις) είμαι φωτιά, όπως και από κορμό καλά πάμε. Τα πόδια πάντα εκεί σε αντοχές.

• Like 15

@ Gon ,μπράβο ρε κομμάτια είσαι. Συμμετρία αγάλματος. Φαντάζομαι ότι βάζεις από δω και πέρα θα δείχνει απίστευτα.

@ Fotis εδώ συνάδελφος στην πείνα! Έχω και άδεια από την μια δουλειά και βράδυ στο σπίτι. Βάσανο . Δυό φορές σηκώθηκα νυχτιάτικα και έσκισα ολα τα λάχανα,μαρούλια και βαλσάμικα αλλά δεν ...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...