4saken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μπορει να είμαι λάθος αλλα νομιζω ότι αν παιρνεις αυτά που χρειάζεται η προέλευση (σε λογικά πλαισια) δεν έχει σημασια. Εισαι λαθος.Δεν ειναι το ιδιο να παιρνεις 100 θερμιδες απο λαχανικα η απο γυρο κοτοπουλο.Δεν ειναι το ιδιο ποιοτικο 10 γρ λιπος απο ξηρους καρπους η σαρδελα απο πατατακια η μπισκοτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σωστο. Δεν είναι το ίδιο μπρόκολο με παγωτό όταν συγκρίνεις αυτά τα δύο μονο. Όταν όμως μιλάμε για μία ολόκληρη διατροφή έστω 3000 θερμιδων τότε αν θα φας 1-2 μπάλες παγωτό ή μπρόκολο δεν έχει σημασία. Όλα αυτά εφόσον είναι "σωστή" η υπόλοιπη διατροφή. Προτείνω να googlαρετε και να διαβάσετε το the dirt of clean eating του Alan Aragon 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 A calorie is always a calorie. Δεδομένου ότι έχουμε πιάσει όλους τους ημερήσιους στόχους για micro και macronutrients, δεν παίζει κανέναν ρόλο οσον αφορά τη σύσταση του σώματος το αν θα φάμε τα τελευταία 50γρ υδατάνθρακα από πατάτα ή ζαχαρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αφού οι θερμίδες είναι πάντα θερμίδες πάρτε εσείς 1500 από μια/δυο σοκολάτες καθημερινά και εγώ 1500 από στήθος κοτόπουλο και ασπράδια και ελάτε να δούμε μετά από έναν μήνα ποιος θα είναι υγιής και ποιος λίγο πριν τον τάφο! Για να πιάσεις όλους τους ημερήσιους στόχους για micro και macronutrients πρεπει να τρως υδατάνθρακα απο πατάτα κ οχι απο ζάχαρη οπότε τι δεν παίζει κανέναν ρολο τσαμπουνάτε ορέ ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αφού οι θερμίδες είναι πάντα θερμίδες πάρτε εσείς 1500 από μια/δυο σοκολάτες καθημερινά και εγώ 1500 από στήθος κοτόπουλο και ασπράδια και ελάτε να δούμε μετά από έναν μήνα ποιος θα είναι υγιής και ποιος λίγο πριν τον τάφο! Aν οι σοκολάτες είναι από σπιτικη παραγωγή ... και μιλόντας αποκλειστικά και μονο από θέμα υγειας και έχουν μεσα και τα αμυγδαλα τους και όλα τα υλικά είναι σωστα. Τοτε δεν είναι σιγουρο. Τα κοτόπουλα που τρως που ξέρεις τι ορμονες τα ταϊζουν για να φουσκώνουν και να είναι έτοιμα πάνω στην εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αφού οι θερμίδες είναι πάντα θερμίδες πάρτε εσείς 1500 από μια/δυο σοκολάτες καθημερινά και εγώ 1500 από στήθος κοτόπουλο και ασπράδια και ελάτε να δούμε μετά από έναν μήνα ποιος θα είναι υγιής και ποιος λίγο πριν τον τάφο! Για να πιάσεις όλους τους ημερήσιους στόχους για micro και macronutrients πρεπει να τρως πατάτα κ οχι ζάχαρη οπότε τι δεν παίζει κανέναν ρολο τσαμπουνάτε ορέ ? Δάσκαλε εγώ που τρώω καλα μπορω να σε ρωτήσω κατι χαχα Πήγα προπονηση Παρασκευή Κυριακή Τρίτη και σήμερα. Όλες τις μέρες Φούλ μπόντι προγράμμα +5χλμ ποδήλατο (σήμερα 6). Θα θέλα να πάω και αυριο αλλα μου φαίνεται υπερβολικό. Όποτε.... να πάω Σαβ ή να το αφήσω για Κυριακή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δάσκαλε εγώ που τρώω καλα μπορω να σε ρωτήσω κατι χαχα Πήγα προπονηση Παρασκευή Κυριακή Τρίτη και σήμερα. Όλες τις μέρες Φούλ μπόντι προγράμμα +5χλμ ποδήλατο (σήμερα 6). Θα θέλα να πάω και αυριο αλλα μου φαίνεται υπερβολικό. Όποτε.... να πάω Σαβ ή να το αφήσω για Κυριακή; Μια χαρα ειναι πέμπτη / Σαββάτο , φυσικά να πας εκτος και εαν νιώθεις πολυ κουρασμένη οπότε αστο για κυριακη ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εισαι λαθος.Δεν ειναι το ιδιο να παιρνεις 100 θερμιδες απο λαχανικα η απο γυρο κοτοπουλο.Δεν ειναι το ιδιο ποιοτικο 10 γρ λιπος απο ξηρους καρπους η σαρδελα απο πατατακια η μπισκοτα. Δεν μιλησαμε για πατατάκια. Αλλα για 100γρ ντιρολο χαμηλών λιπαρών με 32% πρωτεϊνη. Ας πάρει και 250 θερμιδες ... δεν τρέχει κάτι. Εδώ εγω που έκανα διατροφή μέχρι 2000 έτρωγα 100γρ τυρι ποσο μαλλον οσοι θέλουν να αναπτυχθουν.... 2500-3000 θερμιδες κτλπ. Για να πιάσεις όλους τους ημερήσιους στόχους για micro και macronutrients πρεπει να τρως υδατάνθρακα απο πατάτα κ οχι απο ζάχαρη οπότε τι δεν παίζει κανέναν ρολο τσαμπουνάτε ορέ ? Εσεις το πάτε στα άκρα ... προφανως και δεν μιλησε κανεις για σκουπίδια... ΣΤΟ φιτνεσ θρεντ ειμαστε όχι στο αντιφιτνεσ! Ναι μια σοκολάτα με καραμέλα δεν έχει να σου δώσει τιποτα μονο 25γρ λίπος και 40γρ υδατάνθρακα άχρηστο και 500 θερμιδες .... αλλα τωρα το να κοντράρεις πχ την πρωτεϊνη που θα φάει κάποιος από το ψάρι (γαυρο-σαρδελα) με την πρωτεϊνη από κρέας αυτό είναι που δεν μπορω να καταλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν μιλησαμε για πατατάκια. Αλλα για 100γρ ντιρολο χαμηλών λιπαρών με 32% πρωτεϊνη. Ντιντι με ντιρολο, φέτα , κασέρια και μυτζήθρες (στο συγκεκριμένο άθλημα) κανείς δεν γάμησε χααχαχαχαχαχα ----- Θα μπορούσες να το καταλάβεις ίσως αν καθόσουν κ σκεφτόσουν γιατι ολοι οι bbs η ολοι όσοι ασχολούνται σοβαρα τέλος πάντων , παιρνουν πρωτεΐνη απο κοτόπουλα και οχι απο σαρδέλες ! μαλακες και άσχετοι ολοι λες ε ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εχεις την αποψη σου και ειναι η σωστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρα ειναι πέμπτη / Σαββάτο , φυσικά να πας εκτος και εαν νιώθεις πολυ κουρασμένη οπότε αστο για κυριακη ! Ναι ρε εγώ θέλω να πάω απλά το φοβήθηκα μήπως ηταν πολλή επιβάρυνση. Μάλιστα σκέφτομαι κιόλας αν ειναι οκ να ξανακάνω ποδήλατο ή να δώσω καποια έξτρα μερα χωρίς; ξερεις οποίος έχει καεί στο χυλό.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα πολλές φορες ο ένας παρανοει τα λόγια του άλλου. Πιο απλά: ο,τι του φανεί του λωλοστεφανη... Άντε για ύπνο, κι αυριο μέρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ντιντι με ντιρολο, φέτα , κασέρια και μυτζήθρες (στο συγκεκριμένο άθλημα) κανείς δεν γάμησε χααχαχαχαχαχα ----- Θα μπορούσες να το καταλάβεις ίσως αν καθόσουν κ σκεφτόσουν γιατι ολοι οι bbs η ολοι όσοι ασχολούνται σοβαρα τέλος πάντων , παιρνουν πρωτεΐνη απο κοτόπουλα και οχι απο σαρδέλες ! μαλακες και άσχετοι ολοι λες ε ? χαχαχαχα ! όχι ολοι .... οι κρεατοφάγοι. Εμενα εκεινο που δεν μ αρεσει είναι να χάνεται η αντικειμενικοτητα στον βωμο των προσωπικών προτιμησεων κάποιου ... θες να φάς κρέας φιλε κάθε μερα και θες να φτιάξεις μια διατροφή που περιτριγυρίζεται από αυτό .... ωραια παραδέξου το. Αλλα για ποιο λογο η πρωτεϊνη της σαρδέλας πχ είναι άχρηστη ενώ του κρέατος είναι χρησιμη .... οι χορτοφαγοι πως είναι bb's. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα πολλές φορες ο ένας παρανοει τα λόγια του άλλου. Πιο απλά: ο,τι του φανεί του λωλοστεφανη... Άντε για ύπνο, κι αυριο μέρα ειναι yianni μην σε ανησυχει η κοντρα φιλε ... δεν βριζομαστε. Σε ένα πλαισιο πολιτισμένου διαλογου εκφράζονται κάποιες διαφωνιες. Καλυτερα να εκφράζονται μπροστα παρα από πισω .... πιστευω ολο και σε κάποιο meeting κάποιος μπορει να με έχει κράξει αλλα δεν ημουν εκει να απαντησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ρε συ, δεν ειναι θέμα κόντρας αλλα οταν ο ένας μιλάει για πορτοκάλια κι ο άλλος για κρεμμύδια, ε, φακ. Καλά, συνεχίστε, δουλειά δεν είχε ο διάολος (ξέρετε τη συνέχεια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Οταν κανεις φουλ μποντι μαργαριτα δεν πας καθε μερα . Θα βγεις οφφ χωρις να το καταλαβεις. Ασε τις ταρζανιες και ξεκουρασου μια μερα καλο θα σου κανει. Εγω πιστευω οτι ολα συνδυαζονται σε ενα καλο προγραμμα διατροφης. Και το κοτοπουλο χρειαζεται αλλα και το ψαρι. Απλα για μερικους εδω μεσα το φυστικοβουτυρο, ταχινι, μελι, σαρδελες, κλπ ειναι αχρηστα. Εγω δεν ειδα κανεναν σοβαρο ββ να μην δεν σαβουριαζει. Απλά εχει σωστο πρόγραμμα και πειθαρχια, ομως ειναι και η δουλεια του αυτη, δεν παει μα βαραει φτυαρι ή να παιρναει πλακακια ενα οχταωρο το λιγοτερο και μετα να πηγαινει τζιμ. Απλα και κατανοητα πραγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις