TEOKOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 22 λεπτά βγήκε η δόση από myprotein η άγευστη με 21gr προτείνης στο σκουπάκι των 25 gr. 10 μήνες έκανε να μου τελειώσει το 5κιλο. Μόνο μετά το γυμ περιστασιακά και σε καμία συνταγή. Επιτέλους γιατί μπορεί να είναι καλή αλλά όλο φουσκώματα και αέρια. Με επιστροφή στην on δεν έχει τέτοια 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πινεται αν θελει καποιος ντε και καλα να την πιει. Αλλα η βελτιστη λυση, γιατι πρεπει να υπαρχει ποιοτικο φαι, ειναι να χρησιμοποιησεις τα 125μλ για να την κανεις κρεπα. Βαζεις μεσα και 50γρ κασερι λαιτ κι εχεις μια υπεροχη και πεντανοστιμη αρμυρη κρεπα σε 3 λεπτα με σχεδον 30γρ πρωτεινης κι ελαχιστες θερμιδες. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 εγώ με την myprotien δεν έχω ούτε φουσκώματα ούτε αέρια..
Mikeasdf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Και αυτη η άσκηση εχει να κάνει με τις μοιρες, έχοντας τα χερια τόσο ψηλά οπως αυτός δουλεύεις περισσότερο τραπεζοειδείς κ λιγότερο πλάτη, οσο κατεβάζεις τα χερια τοσο δουλεύεις πλατη κ λιγότερο τραπ ---- Αλεξ θα σου φύγουν τα καυλοσπυρα οταν την κόψεις (χαχαχαααχα) η πρωτεΐνη όντως ευθύνεται ---- Μαικ μήπως έτρεξες απότομα σε κατηφόρα φίλε ? Αποτομα ετρεξα ναι, σε κατηφορα ομως οχι. Εχω να τρεξω απο Οκτωβρη κιολας ομως, ισως να φταιει και οτι ξεσυνηθισα και πηρα κιλα. Θα διαβασω και αυτο που ποσταρε ο μπος να δω τι φαση 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 τι λες ρε γιαννη κασέρι κ ελάχιστες θερμιδες πως γινεται αυτο ? Τελος πανττων , μην φτιάχνετε κρεπες πίτες κτλ απο πρωτεΐνη σε σκονη , χαμένη πάει, αυτη σε γάλα η νεράκι μονο βάλτε την να την αφομοιώνει ο οργανισμός ! Αποτομα ετρεξα ναι, σε κατηφορα ομως οχι. Εχω να τρεξω απο Οκτωβρη κιολας ομως, ισως να φταιει και οτι ξεσυνηθισα και πηρα κιλα. Θα διαβασω και αυτο που ποσταρε ο μπος να δω τι φαση Ξεκάθαρα 4
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πινεται αν θελει καποιος ντε και καλα να την πιει. Αλλα η βελτιστη λυση, γιατι πρεπει να υπαρχει ποιοτικο φαι, ειναι να χρησιμοποιησεις τα 125μλ για να την κανεις κρεπα. Βαζεις μεσα και 50γρ κασερι λαιτ κι εχεις μια υπεροχη και πεντανοστιμη αρμυρη κρεπα σε 3 λεπτα με σχεδον 30γρ πρωτεινης κι ελαχιστες θερμιδες.Μωρε πίνεται και ευχάριστα μπορώ να πω. Και με πολύ καλή διαλυτότητα,αλλά το κλανίδι πάει σύννεφο . Η on όμως πρέπει να έχει επεξεργαστεί καλύτερα γιατί προσωπικά δεν μου δημιουργεί αυτά τα φαινόμενα.Ρε συ η κρέπα χωρίς το κασέρι με την σκόνη που βάζεις 100+ γρ πρωτείνης εχει.
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ρε σεις, δε βαζω σκονη πρωτεινη στην κρεπα. Ειτε βαζετε το ασπραδι σκετο ειτε με λιγο βρωμη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μωρε πίνεται και ευχάριστα μπορώ να πω. Και με πολύ καλή διαλυτότητα,αλλά το κλανίδι πάει σύννεφο . Η on όμως πρέπει να έχει επεξεργαστεί καλύτερα γιατί προσωπικά δεν μου δημιουργεί αυτά τα φαινόμενα. Ρε συ η κρέπα χωρίς το κασέρι με την σκόνη που βάζεις 100+ γρ πρωτείνης εχει. Οι λεγομενες Proteinfarts που ειναι χειροτερες και απο τα "αερια" του Χανταμ 2
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 εγώ με την myprotien δεν έχω ούτε φουσκώματα ούτε αέρια..Εσύ έχεις Mac 1
DDevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μaus o yiannis σου λεει ότι τα 50γρ κασέρι έχουν περιπου 100 θερμιδες. Το κουάκερ εχει 350.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Άλλες οι θερμίδες από το κασέρι και άλλες από το κουάκερ μην μπερδεύεις τις βούρτσες ντιντι 2
DDevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 To εχω ξανακουσει αυτό αλλα δεν το καταλαβαινω. Οι θερμιδες δεν είναι θερμιδες ; Πχ τι το κακο έχει ένα πρωϊνο με 100γρ ντιρολο και 70γρ ψωμι ολικής (2 φέτες) ; Θ 500 ----------------------------------------------------- Υ 32 ----------------------------------------------------- Π 40 ----------------------------------------------------- Λ 20 ----------------------------------------------------- μετα αν κτυπησεις για δεκατιανο ένα πορτοκάλι και ένα γιαουρτάκι 200γρ με 100γρ κουάκερ εισαι οκ πιστευω. Θα έχεις φτασει τις 1000 περιπου θερμιδες 100 Υδατάνθρακες , 75 πρωτεϊνες και 30 λιπος. (6 το κουάκερ + 4 το γιαουρτι). Μπορει να είμαι λάθος αλλα νομιζω ότι αν παιρνεις αυτά που χρειάζεται η προέλευση (σε λογικά πλαισια) δεν έχει σημασια. Τωρα εντάξει αμα κάποιος είναι φανατικος κρεατοφάγος όπως ο Φωτης είναι λογικο αμα κάτσεις μαζι του να σου πει αντε ρε τις μαλακιες τις πρασινάδες που τρως ... έλα εδώ πχ να φάς κρεας να δεις τι ωραια που είναι και πρωτεϊνη και από όλα. Αλλα όπως ξαναεγραψα ... υπάρχουν και χορτοφάγοι μποντιμπιλντερς οι οποιοι τα παιρνουν από τα φυτικά τυρια τις σογιες και τα σπανάκια. Τεσπα τα έχουμε ξαναπει δεν θα επεκταθώ άλλο αυτή τη φορά δεν εχει νοημα.
vgiozo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πινεται αν θελει καποιος ντε και καλα να την πιει. Αλλα η βελτιστη λυση, γιατι πρεπει να υπαρχει ποιοτικο φαι, ειναι να χρησιμοποιησεις τα 125μλ για να την κανεις κρεπα. Βαζεις μεσα και 50γρ κασερι λαιτ κι εχεις μια υπεροχη και πεντανοστιμη αρμυρη κρεπα σε 3 λεπτα με σχεδον 30γρ πρωτεινης κι ελαχιστες θερμιδες. Η καζεΐνη είναι πεντανόστιμη... Η whey η isolate έχει μια οσμή φαρμακίλας αλλά πίνεται Την whey την απλή δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη (έχω κι εγώ 5κιλό Myprotein) υποθέτω θα είναι όμως καλύτερη από την isolate... ...το καλύτερο είναι να ρίξει κανείς 1 κουταλάκι σκέτο κακάο στο shaker πρωτεΐνης και γίνεται υπέροχη... Προσοχή όμως στη σκόνη κακάο που θα πάρετε, να μην είναι η εκδοχή με τη πρόσθετη ζάχαρη... ...το σκέτο Κακάο έχει στα 100γρ: 19-20γρ πρωτεΐνη, 8-12γρ υδατάνθρακες, 20γρ λιπαρά και τα υπόλοιπα ίνες... χίλιες φορές έτσι παρά με τις γεύσεις που προσθέτουν αυτοί στη πρωτεΐνη... Εγώ έχω του Παυλίδη (στη μεταλλική συσκευασία των 250γρ) αλλα πήρα και του Lidl που βγαίνει πολύ φθηνότερη, μολις 1,89€ τα 250γρ κι είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις