bosei Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ddevil στα είπε ωραια ο Λευτέρης. Το πρώτο βίντεο που ανέβασε ο vgiozo του Nippard είναι πολύ ωραίο. Έχει ωραία σειρά science explained. Φυσικά ο τύπος γυμνάζεται 10+ χρόνια μην κάνει κανείς από ο volume του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Και γω εδω και τέσσερις μηνες εχω κοψει την πρωτεινη και μονο απο τροφες οτι παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ...Καρκίνο του AIDS... έγραψε... μλκ Αλεξ με πέθανες πρωινιάτικα Βιτσιοζε, μπορείς να κανεις φοβερά πράγματα με bw ασκησεις και θα σε βολέψει καργα στο προγραμμα σου. Ρίξε μια ματια στο convict conditioning ειναι καλό για αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αλεξ γινε βιγκαν και θα φυγουν ολες αυτες οι μαλακιες !!! :P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Γαμωτο, οταν τρεχω μετα απο 7-10 λεπτα καιγεται αυτος ο μυς (?) μπροστα στο καλαμι μου και δε μπορω να τρεξω αλλο. Ειναι απο την αποχη ή εχει και κανα αλλο κολπακι? Shin splints λεγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, έβγαλα ένα θεματάκι προφανώς από την έντονη ακινησία λόγω προβλήματων υγείας και λοιπών που δεν είναι της παρούσης. προφανώς πιάστηκε νεύρο στο σημείο ένωσης ραχιαίων και γλουτιαίου με αποτέλεσμα να πονάω και να ζορίζομαι όταν κάθομαι, ξαπλώνω κτλ. έχετε να προτείνετε κάτι (κάποια συγκεκριμένη διάταση) για να μου περάσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, έβγαλα ένα θεματάκι προφανώς από την έντονη ακινησία λόγω προβλήματων υγείας και λοιπών που δεν είναι της παρούσης. προφανώς πιάστηκε νεύρο στο σημείο ένωσης ραχιαίων και γλουτιαίου με αποτέλεσμα να πονάω και να ζορίζομαι όταν κάθομαι, ξαπλώνω κτλ. έχετε να προτείνετε κάτι (κάποια συγκεκριμένη διάταση) για να μου περάσει ; Mασαζ κανε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ...Καρκίνο του AIDS... έγραψε... μλκ Αλεξ με πέθανες πρωινιάτικα Βιτσιοζε, μπορείς να κανεις φοβερά πράγματα με bw ασκησεις και θα σε βολέψει καργα στο προγραμμα σου. Ρίξε μια ματια στο convict conditioning ειναι καλό για αρχή. Έχω αρχίσει με ασκήσεις για τρικέφαλους στο σπίτι με τη βοήθεια λάστιχου και έχω καταφέρει να βγάζω καλύτερο "squeeze" στο τέλος της άσκησης, επανακτώντας σταδιακά τη φόρμα μου σε εκείνο το σημείο (οι αθλητές τένις έχουν γενικά πολύ ανεπτυγμένο τρικέφαλο - όχι σε όγκο απαραίτητα - επειδή με τη συνεχή κίνηση του αγκώνα η εξωτερική κεφαλή του μυός δουλεύει ασταμάτητα)... ...νομίζω πως είναι λόγω της γωνίας μεταξύ χεριού - λάστιχου στο τέλος της κίνησης... ...επειδή στα μηχανήματα το καλώδιο το σπρώχνεις συνήθως από πάνω προς τα κάτω, η γωνία χεριών / καλωδίου είναι τέτοια που ενώ οι μύες δουλεύουν περισσότερο στην αρχή της άσκησης (ορθή γωνία), στο τέλος της άσκησης το καλώδιο και τα χέρια αν δεν είναι παράλληλα σίγουρα δεν είναι σε ωφέλιμη γωνία για μέγιστη άσκηση πίεσης, οπότε η μηχανική της άσκησης δεν επιτρέπει τη μέγιστη συστολή.... (επίσης αν προσπαθήσεις να τραβήξεις προς τα έξω το καλώδιο χρησιμοποιώντας τη διχάλα, στρέφεις εσωτερικά τον ώμο, που εμένα με ενοχλεί, δεν είναι μηχανικά η καλύτερη κίνηση για αποφυγή τραυματισμών) ...αντίθετα στο σπίτι όταν δένω το λάστιχο στο πόμολο, πχ στην αρχή της άσκησης η αντίσταση είναι μικρή (χέρι και λάστιχο παράλληλα), αλλά όταν εκτείνω πλήρως πίσω το χέρι, χέρι και λάστιχο είναι σε ορθή γωνία και νιώθω αμέσως να "καίει" ο μυς εκεί... ...ως δεξιόχειρας στο τένις ο αριστερός τρικέφαλος ήταν έτσι κι αλλιώς λιγότερο ανεπτγμένος από τον δεξιό και κάθε φορά στο γυμναστήριο δυσκολευόμουν αρκετά να τον ενεργοποιήσω επαρκώς. Βέβαια με αλτηρες στο γυμναστήριο θα μπορούσα να κάνω εξίσου καλή δουλειά αλλά οι λιγοστοί πάγκοι ήταν συνηθέστερα πιασμένοι σε σύγκριση με τα μηχανήματα τρικεφάλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πήγα σε δερματολόγο. Σχεδόν σίγουρα αλλά θα είμαι 100% σίγουρος μετά από κάνα 2 εβδομάδες, την σταμάτησα και περιμένω. H whey ειναι και εμένα με πειραζει,οχι πάντα αλλα με πιάνει κατα διαστήματα ,δηλαδή μπορει για ενα μήνα να με διαλύσει και τον επόμενο ολα καλα . Ενδεχόμενος να παίζει ρολο και η μάρκα,παλιοτερα έπαιρνα της ΟΝ και ειχα μεγάλο προβλημα , πέρυσι έπαιρνα της sci mx και ηταν αρκετα καλύτερα αλλά μπορει να ειναι και τυχαίο. Αν δεν κανω λάθος τωρα παίρνεις myprotein(?) ....να μην την πλησιάσω καθόλου δηλαδή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τι θεμα σου βγαζει? Εμενα και τον φιλο μου που πηραμε φετος πρωτη φορα myprotein δε μας εχει πειραξει καθολου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Mασαζ κανε . κάνω με θερμαντική και μη κρέμα αλλά δεν περνάει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Γαμωτο, οταν τρεχω μετα απο 7-10 λεπτα καιγεται αυτος ο μυς (?) μπροστα στο καλαμι μου και δε μπορω να τρεξω αλλο. Ειναι απο την αποχη ή εχει και κανα αλλο κολπακι? Shin splints λεγεται? Καλό διάβασμα. http://www.running-physio.com/category/running-injuries/shin-pain/ Παιδιά, έβγαλα ένα θεματάκι προφανώς από την έντονη ακινησία λόγω προβλήματων υγείας και λοιπών που δεν είναι της παρούσης. προφανώς πιάστηκε νεύρο στο σημείο ένωσης ραχιαίων και γλουτιαίου με αποτέλεσμα να πονάω και να ζορίζομαι όταν κάθομαι, ξαπλώνω κτλ. έχετε να προτείνετε κάτι (κάποια συγκεκριμένη διάταση) για να μου περάσει ; Το προφανώς μην το λες. Όπως ξέρεις τόσο καιρό που γράφω η #1 προτροπή είναι go checked out σε φυσιοθεραπευτή. Δυστυχώς δεν νομίζω να έχει γίνει ποτέ γιατί πρώτον κοστίζει και δεύτερον ποιός τρέχει... Γενικά μιλόντας για μένα η συμβουλή μου είναι απλά να κινηθείς. Μην το φοβάσαι...motion is lotion. Ειδικά δεν γίνεται να μιλήσουμε από internet οπότε η γενική συμβουλή μπορεί να μην κάνει apply 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημητρα απο μονη σου δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι περα απο ξεκουραση. Αν μπορεις να κανεις βελονισμο καντο βοηθαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς δεν νομίζω να έχει γίνει ποτέ γιατί πρώτον κοστίζει και δεύτερον ποιός τρέχει... Γενικά μιλόντας για μένα η συμβουλή μου είναι απλά να κινηθείς. Μην το φοβάσαι...motion is lotion. Ειδικά δεν γίνεται να μιλήσουμε από internet οπότε η γενική συμβουλή μπορεί να μην κάνει apply check, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 κάνω με θερμαντική και μη κρέμα αλλά δεν περνάει ... Δε μπορείς εκει να κανεις εύκολα οσο δυνατά χρειάζεται ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις