Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε σεις για αυτό υπάρχουν άλλα stats για τα raw και άλλα για τα baked with or without salt 

τα 10γρμ μακαρονιού δνε είναι πάντα βέβαιο ότι θα αποδώσουν 70γρμ βρασμένο προϊόν και αυτό γιατί επηρεάζεται από τον χρόνο βρασμού. όσο περισσότερο μαγειρεύεται τόσο περισσότερα νερά κρατάει άρα αυξάνει και το βάρος του 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δινω 1 ποντο στον γροσερυ  λογω imac .

Tωρα σχολασα απο το πρωι ετσι.Gym/διατροφη μηδεν σημερα με σουβλακια την εβγαλα.

Που δηλωνω για να γινω Μαργαριτα η' Δημητρα  με απειρο ελευθερο χρονο ? Πειτε μου να υπογραψω ...

• Like 1

Στο ψησιμο στεγνωνει το φαγητο αρα αυξανονται τα μακρο σε σχεση με το ωμο.

Στο βρασιμο προστιθετε νερο αρα μειωνονται τα μακρο σε σχεση με το ωμο.

Απλο.

Για ευκολια να ζυγιζετε το φαγητο πριν το μαγειρεψετε (αν μαγειρευετε οι ιδιοι),

• Like 3

Εκανα ενα ποστ για το becel proactive, εχει κανεις καποια γνωμη; πχ να φτιαξω πραλινα φυστικοβουτυρου βαζωντας αυτο.

Γιατί να βάλεις becel; Για τις στερόλες; Από θερμίδες πιο πολλές από το ελαιόλαδο έχει νομίζω. Αλλά χάνει και στο ότι έχει φοινικέλαιο ,συντηρητικά κ.λ.π

Δινω 1 ποντο στον γροσερυ  λογω imac .

Tωρα σχολασα απο το πρωι ετσι.Gym/διατροφη μηδεν σημερα με σουβλακια την εβγαλα.

Που δηλωνω για να γινω Μαργαριτα η' Δημητρα  με απειρο ελευθερο χρονο ? Πειτε μου να υπογραψω ...

Νατοι νατοι, εκδηλωθηκαν οι φραγκατοι του νηματος... :P :P

• Like 1

Ούτε παραθέτεις την απάντησή μου σωστά (ίσως δεν τη κατάλαβες), ούτε μάλλον έκανες τον κόπο να διαβάσεις κάτι από αυτά που παρέθεσα, ώστε ακόμη κι αν εγώ έγραφα κάτι αδόκιμο, να ωφεληθείς ως προς αυτό που σε απασχολεί.

Εγώ έγραψα:

"Καλά λιπαρά, που αυξάνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη"  

Και τα άρθρα που παρέθεσα αφορούν την ευαισθησία στην ινσουλίνη (insulin sensitivity) / την αντίσταση στην ινσουλίνη (insulin resistance), καθώς και ονομαστικά δείκτες / τρόπους ποσοτικοποίησης και μέτρησης τους, με έμφαση στο τρόπο που η διατροφή επηρεάζει αυτές τις χημικές διαδικασίες σε σχέση με ευρύτερα θέματα υγείας.

Τους συνδέσμους εγώ τους δίνω,

- αφενός για να δείξω πόσο εύκολο είναι κανείς να βρε ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες για ένα θέμα

- αφετέρου (και συμπληρωματικά) για να μην εξαρτάται από τα λόγια του καθενός σε φόρουμ ή σε "εκλαϊκευμένα" άρθρα σε περιοδικά κοκ 

Αν κάνεις το κόπο να διαβάσεις, θα βρεις πώς συνδέονται αυτό που έγραψα με το περιεχόμενο των άρθρων...αν βαριέσαι (κακώς αν σε ενδιαφέρει) εγώ δεν πρόκειται να κάτσω να σου κάνω σύνοψη για κάτι η τεκμηρίωση του οποίου πάλι υπάρχει στα ανωτέρω άρθρα (φαυλος κύκλος)...για να το καταλάβεις εξ άλλου με τα ιατρικά άρθρα και την ορολογία τους πρέπει να "παλέψεις"...αν αρκείσαι στους τίτλους και προσπαθείς να το ταιριάξεις με ό,τι μπορεί να ξέρεις, δεν θα βοηθηθείς σίγουρα...

Πάντως έτσι βιαστηκά που διάβασα κι εγώ νόμιζα πως έλεγες για αύξηση της ινσουλίνης. Μετά είδα τον πρώτο σύνδεσμο και το outcome measure ήταν διαφορετικό οπότε λέω λάθος κατάλαβα στην αρχή. 

Vgiozo δεν ξέρω αν ξέρεις το examine.com. Αν όχι τσέκαρέ το. Έχει μαζεμένη όλη την βιβλιογραφία για διάφορα περί διατροφής-συμπληρωμάτων. 

Νατοι νατοι, εκδηλωθηκαν οι φραγκατοι του νηματος... :P :P

Ναι, τώρα περιμένανε να τους βρεις :)

• Like 1

Δινω 1 ποντο στον γροσερυ λογω imac .

Που δηλωνω για να γινω Μαργαριτα η' Δημητρα με απειρο ελευθερο χρονο ? Πειτε μου να υπογραψω ...

Βρες γυναίκα προκομμένη , χρυσοχέρα ρεε

Δεκατιανό σήμερις ανάμεσα στις δυό δουλειές :)

post-68421-0-87316500-1484769077_thumb.jpg

• Like 5

Φώτη πολλή κλάψα τι να πουμε κι εμείς, όλη μερα τωρα διάβασμα. Αυριο ξύπνημα 6:30 επανάληψη, 11 δίνω και μόλις τελειώσω πάω τζιμ. Θα γυρίσω θα φάω θ αράξω λιγο και μετά πάλι διάβασμα.

• Like 2

Φώτη πολλή κλάψα τι να πουμε κι εμείς, όλη μερα τωρα διάβασμα. Αυριο ξύπνημα 6:30 επανάληψη, 11 δίνω και μόλις τελειώσω πάω τζιμ. Θα γυρίσω θα φάω θ αράξω λιγο και μετά πάλι διάβασμα.

καλή επιτυχία, Μαργαρίτα! άντε και τιτλούχος τώρα! 

• Like 1

Σημερα επαιξα πλάτη - δικέφαλους.

Πλάτη έκανα μονοζυγο - εμπροσθολαιμιες - εκτασεις με αλτηρες - κωπηλατικη σε μηχανημα.

Δικεφαλους έκανα σφυρια - κάμψεις σε τροχαλια - κάμψεις αυτοσυγκεντρώσεις.

Λιγα κιλά - πολλες επαναλήψεις - διπλά σέτ και λιγος χρονος ξεκούρασης αναμεσα στα σέτ.

ειδικά σήμερα στους δικεφάλους έπαιξα με αλτηρες των 10 και των 7.5 κιλών. Τελειωνα το σέτ με τους 10κιλους και εφευγα καπάκι με τα 7.5. Το ένιωσα καλά. Ασχετα αν τα κιλά είναι λιγα και για καποιους παιδικά.

Κοιλιακους -> τους κλασσικους και για πλάγιους περιστροφή κορμου καθιστός.

Ραχιαιους .... διατάσεις χεριών και επιστροφη σπιτι φαϊ 200γρ μπιφτεκι κοτοπουλο με σαλατα και 2 φέτες ψωμί... πείναγα ρε φιλε.

Το μεσημερι ειχα σπανακορυζο. Με μπολικο σπανάκι ... σαν τον Ποπαϋ B)

το συνοδευσα και με ένα τοτάλ 2%

Σημερα επαιξα πλάτη - δικέφαλους.

Πλάτη έκανα μονοζυγο - εμπροσθολαιμιες - εκτασεις με αλτηρες - κωπηλατικη σε μηχανημα.

Δικεφαλους έκανα σφυρια - κάμψεις σε τροχαλια - κάμψεις αυτοσυγκεντρώσεις.

Λιγα κιλά - πολλες επαναλήψεις - διπλά σέτ και λιγος χρονος ξεκούρασης αναμεσα στα σέτ.

ειδικά σήμερα στους δικεφάλους έπαιξα με αλτηρες των 10 και των 7.5 κιλών. Τελειωνα το σέτ με τους 10κιλους και εφευγα καπάκι με τα 7.5. Το ένιωσα καλά. Ασχετα αν τα κιλά είναι λιγα και για καποιους παιδικά.

Κοιλιακους -> τους κλασσικους και για πλάγιους περιστροφή κορμου καθιστός.

Ραχιαιους .... διατάσεις χεριών και επιστροφη σπιτι φαϊ 200γρ μπιφτεκι κοτοπουλο με σαλατα και 2 φέτες ψωμί... πείναγα ρε φιλε.

Το μεσημερι ειχα σπανακορυζο. Με μπολικο σπανάκι ... σαν τον Ποπαϋ B)

το συνοδευσα και με ένα τοτάλ 2%

Τι εννοεις εκτασεις με αλτηρες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...