Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Και ακόμη "κολλημένος" στα 78. Βάζω εισαγωγικά γιατί δεν κάνω και καμιά σοβαρή προσπάθεια να ανεβω. Αυτή τη περίοδο πάει όσο πιο χαλαρά γίνεται η διατροφή. Απο προπονηση πως εισαι? εγω δεν πεφτω κατω απο 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 με αυτα τα berries τι παιζει γενικα, υπαρχει καποιος ειδικος να εξηγησει αν μπορουμε να τα χωσουμε πρωινο ή οχι, θερμιδες κτλπ γιατι απτο γκουγκλι απλα καταλαβαινω οτι ειναι καλα για την υγεια αλλα δεν ειναι αυτο που με ενδιαφερει the most. Θα μπορουσες να πεις οτι ειναι σαν τις σταφιδες πχ? Τα διάφορα μούρα είναι μεν εξαιρετικά από άποψη συστατικών, δυστυχώς όμως σε κάθε συσκευασία που τα έχω πετύχει είναι γλυκασμένα (με τη ζάχαρη συνηθέστερα να ανε΄ρχεται στο 30-40%)... ..όσο και να έχω ψάξει, δεν έχω βρει πουθενά άγλυκα cranberries / μύρτιλλα...κοιτάξτε κι εσείς τη συσκευασία που παίρνετε να δείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα γράφει "sweetened" ...οπότε οι πίνακες μικροσυστατικών όπως εμφανίζονται μόνο για τους καρπούς τους ίδιους δεν ισχύουν. Από την άλλη οι σταφίδες - παρότι μ' αρέσουν και τις χρησιμοποιώ κατά καιρους - έχουν πολλά σάκχαρα από μόνες τους... Γι αυτό πλέον χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά αφυδατωμένα δαμάσκηνα (prunes), στα οποία δεν προστίθεται ζάχαρη κατά κανόνα, και τα οποία έχουν και λιγότερα σάκχαρα και θερμίδες. ...κι είναι πιο φθηνά, παράλληλα... ...έχουν επαρκώς γλυκιά γεύση και να πω την αλήθεια πλέον τα προτιμώ από τις σταφίδες... Για γρήγορο πρωινό, αλείφω μία φέτα τοστ με ταχίνι και κόβω και ένα δαμάσκηνο στα δύο ώστε να πιάνει όλη την επιφάνεια του τοστ κατά μήκος, διπλώνω το ψωμί σαν σάντουιτς και το κατεβάζω σε δύο-τρεις μπουκιές μαζί με λίγο γάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το λαδι είναι εύκολα λιπαρά. 10γρ λάδι ... 10γρ λιπαρά. Αμαγειρευτο βεβαια. Όχι τσιγαρισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το λαδι είναι εύκολα λιπαρά. 10γρ λάδι ... 10γρ λιπαρά. Αμαγειρευτο βεβαια. Όχι τσιγαρισμενο. Καλά λιπαρά, που αυξάνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 αυτα που αγοραζω χυμα απο μαγαζι με βιολογικα δεν εχουν ζαχαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλά λιπαρά, που αυξάνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη απόδειξη, επιστημονική που να στηρίζεται σε πειράματα..περικαλώ δεκτά phd, papers κτλ κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ο τοιχος που νοιωθυν οι δρομεις ερχεται μετα απο πολλα χιλιομετρα οταν εχεις καψει ολα τα αποθεματα ενεργειας που ειχες και τοτε οοργανισμος παθαινει ενα σοκ, εσενα απλα ειναι αγυμνασια. ΓΙα μενα μην το παρακανεις στην αρχη, μην τρεχεις οσο πιο γρηγορα μπορεις βρες ενα τεμπο και πηγαινε με αυτο και αν σε καποια στιγμη δεν μπορεις να τρεξεις περπατα αλλα μην σταματας Σου ακούγεται δηλαδή φυσιολογικό αυτό να μην ανησυχώ; Δεν κουράζομαι όταν τρέχω δηλαδή κουράζομαι με την έννοια ότι αρχίζω να ιδρώνω παίρνω πιο έντονες αναπνοές κτλ αλλά μπορώ και συνεχίζω ούτε είμαι εντελώς άσχετος στο τρέξιμο έχω συγκεκριμένο ρυθμό αναπνοής και τρεξίματος και δεν χαλάω τις αρθρώσεις μου απλά αυτό που με προβληματίζει ειναι το πόσο χάλια αισθάνομαι ΑΚΡΙΒΩΣ την στιγμή που σταματάω να τρέχω και για μερικά δεύτερα έως λεπτό μετα απο αυτή την στιγμή... πραγματικά μερικές φορές απλά θέλω να ξαπλώσω κάτω απο τον φόβο μου και να σηκώσω τα πόδια ψηλά για να αιματώνομαι καλύτερα... (και περνάει και πιο γρήγορα έτσι) Αλλά το έχω πάθει αρκετές φορές αυτό και πάντα μετά απο εκείνα τα δευτερόλεπτα είμαι κομπλέ και σε κανένα άλλο πράγμα της ζωής μου δεν φαίνεται να έχω θέμα με την καρδιά μου... :S Oσο για το "wall" έχω διαβάσει ότι μπορεί να συμβεί και μέσα στο πρώτο μίλι ειναι τυχαία η εμφάνιση τους για τα αίτια δεν ξέρω μου ακούγονται λογικά αυτά που ανέφερες πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Απο προπονηση πως εισαι? εγω δεν πεφτω κατω απο 80 Πρόοδος παντου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Σου ακούγεται δηλαδή φυσιολογικό αυτό να μην ανησυχώ; Δεν κουράζομαι όταν τρέχω δηλαδή κουράζομαι με την έννοια ότι αρχίζω να ιδρώνω παίρνω πιο έντονες αναπνοές κτλ αλλά μπορώ και συνεχίζω ούτε είμαι εντελώς άσχετος στο τρέξιμο έχω συγκεκριμένο ρυθμό αναπνοής και τρεξίματος και δεν χαλάω τις αρθρώσεις μου απλά αυτό που με προβληματίζει ειναι το πόσο χάλια αισθάνομαι ΑΚΡΙΒΩΣ την στιγμή που σταματάω να τρέχω και για μερικά δεύτερα έως λεπτό μετα απο αυτή την στιγμή... πραγματικά μερικές φορές απλά θέλω να ξαπλώσω κάτω απο τον φόβο μου και να σηκώσω τα πόδια ψηλά για να αιματώνομαι καλύτερα... (και περνάει και πιο γρήγορα έτσι) Αλλά το έχω πάθει αρκετές φορές αυτό και πάντα μετά απο εκείνα τα δευτερόλεπτα είμαι κομπλέ και σε κανένα άλλο πράγμα της ζωής μου δεν φαίνεται να έχω θέμα με την καρδιά μου... :S Oσο για το "wall" έχω διαβάσει ότι μπορεί να συμβεί και μέσα στο πρώτο μίλι ειναι τυχαία η εμφάνιση τους για τα αίτια δεν ξέρω μου ακούγονται λογικά αυτά που ανέφερες πάντως. να χτυπησεις τοιχο στο πρωτο μιλι δεν παιζει πιο λογικο να εισαι κουρασμενος, αυπνος κτλ και να μην μπορεις να κουνηθεις παρα αυτο. Απλα πιεζεις πιο πολυ τον ευατο σου απο οτι φανταζεσαι για αυτο το παθαινεις αυτο. Εμενα μου εχει συμβει μονο σε αγωνες που ετρεχα διχως αυριο στο τελος και εμενα απο ανασες -οκ μερικες φορες με επιανε και κοψιμο - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ποιο από τα 2 θα προτιμούσατε? http://www.skroutz.gr/s/3170972/Solgar-Vitamin-C-1000mg-100-φυτικές-κάψουλες.html http://www.skroutz.gr/s/3485938/Lanes-Vitamin-C-1000mg-20-αναβράζοντα-δισκία-Πορτοκάλι.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 αυτό http://eu.iherb.com/Now-Foods-C-1000-250-Tablets/468 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αυταhttps://www.healthaliciousness.com/articles/vitamin-C.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) έκανα βλακεία σήμερα άργησα να πάω γυμν και ειμουν με το αυγο στο στόμα.. δύσκολα βγήκε η προπόνηση. 4x8 Overhead press 42.5kgs + 4x5 κατέβασμαμα από μονόζυγο slow 20sec εναλλάξ, με το ένα τραβας με το άλλο δίνεις.4χ8 deadlifts 110kgs 4x8 front squats 65 kgs με κατέβασμα 3sec και pause κάτω. στο τέλος συνεχόμενα 5φορές χωρίς διάλειμμα 10 κάμψεις κλειστές + 10 pulls χαμηλά με κρίκους + 10 jumps σε ψηλό κουτί. παρασκευή squats και πλέον θα πηγαίνω και Σάββατο χέρια μπας και τα δυναμώσουμε τα καταραμένα.. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2017 από γροσερισοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τι δε τάιζαν μικρό και σε 2-3 μήνες έχεις 4*8 σε στρατιωτικές με 52,5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πράγματι εντυπωσιακό νούμερο. Ειδικά από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι αδύνατος στο άνω σώμα. Άμα δυναμώσεις τι θα σηκώνεις ρε γροσέρι; Καμια εκατοστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις