Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε εγω εχω προγραμμα θα παω το βραδυ παλι και θα κανω random πραματα

Εσυ τι προγραμμα να παρεις ρε κοπελια ?

Σε λιγο δεν θα χωρας να περασεις  απο την πορτα μουχαχαχαχα

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Εσυ τι προγραμμα να παρεις ρε κοπελια ?

Σε λιγο δεν θα χωρας να περασεις  απο την πορτα μουχαχαχαχα

δεν θα χωραει απο την πορτα ΣΟΥ χαχχαχα ή δεν θα περανει απο την πορτα μουαχαχαχα γιατι εχει διαφορα :P

Δημοσ.

Ψιλοπείναγα και είπα να χτυπήσω μια μακαροναδουλα σε πιατέλα!

• Like 6
Δημοσ.

Εβαλα μια κουτσουλιά ρωσική να δοκιμάσω αν παει αλλα ηταν φόλα τελείως !

ο αρακάς ειναι καλαμπόκι :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι σωστο να γινονται διακρισεις μεταξυ των μελων του τοπικ ,γιατι να εχουν παρει ολοι προγραμμα και εγω οχι ?

Δεν νομιζω πως ειναι σωστο .

Voteban στον Μαου :devil:

Κομμενα ολα απο χθες, ξεκινησα παλι γυμναστηριο μετα απο 1+ μηνα και εκανα ποδια και σημερα στηθος.

Στα ποδια ειχα το τραβηγμα αλλα πηγα σε αθλιατρο και με ειπε να κανω ποδια αλλα οχι ολοκληρα καθισματα και λιγα κιλα για αρχη μεχρι να φυγει τελειως η ενοχληση και παγο-αλοιφη το βραδυ μαζι με μια διαταση.

Εκανα καθισματα μεχρι 70 κιλα 10αρες και μετα διαδρομο στο τελος και εφυγε κατευθειαν η ενοχληση :huh:

Σημερα στηθος μεχρι 80 ισιο 3χ10 και drop στα 60, επικλινη με αλτηρες, βυθισεις και τελος. Δεν περιμενα να μου βγει τοσο καλα μετα απο 1μιση μηνα αποχης :D

Στο τελος εφερε ενας φιλος σκοινακι και καναμε μαζι με σακο για να αντικαταστησω την αεροβια και ψοφησα μπορω να πω. Θυμηθηκα τα χρονια που πηγαινα tae kwon do και καναμε 150 επαναληψεις σκοινακι χαβαλε.Τωρα εκανα 25-30 και τα 'φτυσα :P

• Like 4
Δημοσ.

Ψιλοπείναγα και είπα να χτυπήσω μια μακαροναδουλα σε πιατέλα!

attachicon.gifP_20170117_193630_1_p~01.jpg

Mην μου πεις ότι έχεις ριξει και κέτσαπ;

εγω φιλε κτυπησα μια φασουλάδα σημερα όταν γυρισα απο την δουλειά με ζουμάκι και παπρικα πωπω όλα τα λεφτά ηταν

και αποψε μετα το γυμ 2 τονους και μια μεγάλη καροτοσαλάτα. Το πρωϊ κλασσικα τα γιαουρτια τα κουάκερ ένα τοστ με τυρι χαμηλών λιπαρων κτλπ.

Σημερα ειχα αεροβιο .... μλκα δεν υπάρχω ... κοιμηθηκα 3 ωρες το απόγευμα .... με πηρε ο ύπνος :S :S

πηγα κατά τις 9 και μιση γυμναστηριο ..... πω ρε λεω τι να κανω τωρα θα κάνω αεροβιο.

Κοιλιακους έκανα περιστροφές κορμου αλλα καθιστος για να μην κουνιέται η λεκάνη και για καλυτερη απομονωση.

Ελπιζω να μην βρυκολακιάσω πολύ αποψε γιατι αύριο ξυπνάω 7 και μιση πάλι.

Δημοσ.

Μακαρόνια χωρίς κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας Μπαρίλα προσωπικά δεν ακουμπάω καν. Εντάξει όχι να τα πνίξεις αλλα σκέτα δε τρώγονται με τίποτα.

Κατα τ αλλα σήμερα εκανα αλλα 5χλμ ποδήλατο, με καποια σπριντ οπου ένιωσα πραγματικά τα πόδια μου μέσα βαθιά, να παίρνουν φωτιά. Η απόσταση δεν ειναι μεγάλη, αλλα το πάω σιγά σιγά όπως πρέπει, να συνηθίσουν τά γόνατα και η μέση για να ειμαι κομπλέ.

Αναφερομαι στο όρθιο ποδήλατο.

• Like 6
Δημοσ.

Μακαρόνια χωρίς κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας Μπαρίλα προσωπικά δεν ακουμπάω καν. Εντάξει όχι να τα πνίξεις αλλα σκέτα δε τρώγονται με τίποτα.

Κατα τ αλλα σήμερα εκανα αλλα 5χλμ ποδήλατο, με καποια σπριντ οπου ένιωσα πραγματικά τα πόδια μου μέσα βαθιά, να παίρνουν φωτιά. Η απόσταση δεν ειναι μεγάλη, αλλα το πάω σιγά σιγά όπως πρέπει, να συνηθίσουν τά γόνατα και η μέση για να ειμαι κομπλέ.

Αναφερομαι στο όρθιο ποδήλατο.

Μπα δεν την προτιμώ την κέτσαπ ... έχει και ζάχαρη μέσα. Εγω βάζω την κύκνος (το τριγωνάκι) με λιγο λαδάκι είναι μια χαρά.

Γενικα να πουμε (όχι για τον Μάους) ότι οι ρωσικες τα κέτσαπ οι μαγιονέζες και όλα αυτά τα ντρέσιν του εμποριου με εξαιρεση ισως την μουστάρδα .... είναι με θερμιδες - ζάχαρες - βουτυρα κτλπ όλα. Ακομα και μια κουταλιά της σουπας είναι ικανη να δώσει πάνω από 100 θερμιδες. Οποτε βάλε και το λάδι που θα βάλεις στο φαγητο άλλη μια 100αρα και αμα φάς και 200γρ μακαρονια μονο με αυτά έφτασες τις 500 θερμιδες.

Ποσο πέφτουν τα μακροσυστατικα με το βράσιμο ; πχ τα μακαρονια στα 100γρ αβραστα έχουν 300 θερμιδες ... 12 γρ πρωτεϊνη καμια 60αρα υδατανθρακα κτλπ... μετα το βράσιμο πέφτουν στο 50% οι ανωτέρω τιμές ;

ΥΓ Συγκρινε μια πιτα κοτοπουλο ντομάτα και μαρουλι μεσα με μια πιτα με τα ιδια μεσα + μαγιονέζα + πατατες τηγανιτες έβαλες 300 θερμιδες για πλάκα. Το ζυμάρι δεν είναι τοσο άσχημο .... βεβαια είναι λευκο οποτε μπορει να έχει ζαχαρη μέσα ..... αλλα το ΄ζυμάρι έχει και 10% πρωτεϊνη. Τα αλλα είναι σαβουρες σκέτες. Πχ πάρε την συσκευασια πισω με τα μακροσυστατικα της μαγιονέζας βάλε ένα κοκκινο Χ και γράψε 100γρ προϊον ... 100γρ σαβουρα :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να αλλαξει κατι στα μακροσυστατικα μετα το βρασιμο? Αυτο που λεει η ετικετα ουσιαστικα ειναι οτι αν θες να κανεις τις μετρησεις σου πρεπει να το κανεις πριν βρασεις τα μακαρονια γιατι δεν ειναι 1:1 τα γραμμαρια πριν και μετα το βρασιμο δηλαδη

100γρ αβραστα μπορει να δωσουν πχ 300 θερμιδες  και να ζυγιζουν βρασμενα 300γραμμαρια ενω

αν παρεις 100γραμμαρια βρασμενα (θα ειναι ουσιαστικα 33γραμμαρια αβραστα)θα εχεις παρεις ουσιαστικα το 1/3 δηλαδη 100 θερμιδες

Ελπιζω να επιασες το νοημα γιατι το εγραψα καπως μπερδεμενα Νομιζω :P

Ειναι αυτο που λεγαμε και με τις φακες παλαιοτερα οτι 100 γρ αγραστες φακες δε ειναι το ιδιο με 100γρ βρασμενες επειδη δεν ειναι 1:1 η αναλογια (διοατι κρατανε νερο και ειναι πιο βαριες)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...