Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 είσαι σίγουρος ότι στα 140 δεν είχες άλλη επανάληψη ; Το σκεφτηκα να παω για δευτερη αλλα απο την αλλη ηταν η πρωτη φορα στα 140 και ηταν και τελευταια ασκηση οποτε λεω γαματο την αλλη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τι γνωμη εχετε για το μπεσελ προακτιβ; θερμιδες λιπαρα; οντως μειωνει την χοληστερίνη; προτεινεται αντι του κανονικου; πχ αν βαλω σε 500γρ φυστικοβουτυρο 100γρ απο αυτο θα κανω μια πραλινα αλλα κατα ποσο μετα θα ναι υγιεινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το σκεφτηκα να παω για δευτερη αλλα απο την αλλη ηταν η πρωτη φορα στα 140 και ηταν και τελευταια ασκηση οποτε λεω γαματο την αλλη φορα τι υψος και κιλά έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 τι υψος και κιλά έχεις; κοντός στα 80κατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 κοντός στα 80κατι ποιο κοντός από μένα στο 1.65 αποκλείεται χα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 1.70 80-82 κιλά αν και δεν ξέρω αν η ζυγαριά εδώ είναι να την εμπιστεύομαι μιας και στην Αθήνα που έτρωγα μαλακιες με έδειχνε κάτω από 70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Κάπου στο ύψος σου είναι αλλά είναι τούμπανιαρης και αρκετά δυνατός! Εσένα που είσαι αλανακος θα σου είχα προτείνει σπέσιαλ πρόγραμμα αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει μόνο πως θα σηκώσεις περισσότερα κιλά σε κάθε προπόνηση, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο στην φιλοσοφία μου, εγώ είμαι ακριβώς στο άλλο άκρο κάνουμε προπόνηση δηλαδή, τα δίνουνε όλα χωρίς να μας απασχολεί πόσα κιλά σηκώνουμε δεν κοιτάμε καν πόσα κιλά έχουμε φορτώσει! Μια προπόνηση στο τόσο Οκ τσεκάρουμε που βρισκόμαστε, κατά βάση όμως δεν μας νοιάζει καν τι σηκώνουμε δεν λέει τίποτα απολύτως το βάρος, αλλά πράγματα κάνουν την διαφορά! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 maus με έχεις παρεξηγήσει δεν έχω σκοπό μονο να σηκώνω όσο περισσότερα, αν παρατηρείς έχω προσθέσει πολλά πράγματα και το έχω σπάσει το 5x5, με διαφορα super sets, αλτήρες, pull ups, κάμψεις και άλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχει νοημα να κανεις δυναμη και σουπερ σετ. Καταρχην τα λεπτα ξεκουρασης μπορει να ξεπερασουν τα δυο.πως πας να δωσεις οτι εχεις αλλα συγχρονος να κανεις σουπερ σετ. Λαθος σκεφτεσαι, ή αλλαξε προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μαου θελω και εγω προγραμμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Να περιμένεις την σειρά σου εσύ νέος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχει νοημα να κανεις δυναμη και σουπερ σετ. Καταρχην τα λεπτα ξεκουρασης μπορει να ξεπερασουν τα δυο.πως πας να δωσεις οτι εχεις αλλα συγχρονος να κανεις σουπερ σετ. Λαθος σκεφτεσαι, ή αλλαξε προγραμμα Live τι να σου πω εγώ είδα τρελή διαφορά στο μήνα που το κάνω.. φαντάσου pull ups ξεκίνησα με χοντρό λάστιχο, τη δεύτερη βδομάδα με λεπτό, και τώρα βγάζω 3-4X5 σκέτος στην 6 ουσιαστική βδομάδα. φυσικά σε όλα αυτά ανέβασα παράλληλα και deads και squats και press. Θα δω πως θα πάει και μετά αν είναι ακολουθώ τον άρχοντα Maus.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειναι σωστο να γινονται διακρισεις μεταξυ των μελων του τοπικ ,γιατι να εχουν παρει ολοι προγραμμα και εγω οχι ? Δεν νομιζω πως ειναι σωστο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειναι σωστο να γινονται διακρισεις μεταξυ των μελων του τοπικ ,γιατι να εχουν παρει ολοι προγραμμα και εγω οχι ? Δεν νομιζω πως ειναι σωστο . Εσυ θα παρεις τα βουνα ρε θες και προγραμμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ουτε εγω εχω προγραμμα θα παω το βραδυ παλι και θα κανω random πραματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις