Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση περι cardio.Κανω 2 προγραμματα:

Eιτε 25 λεπτα περπατημα 6km/h και κλιση 6% ειτε 30' εναλλαξ μονολεπτα, τρεξιμο 12km/h, περπατημα 6km/h κλιση 2%.

Στην πρωτη περιπτωση οι παλμοι συμφωνα με τον αισθητηρα του διαδρομου ειναι 130-135 στην δευτερη 170-175.

Aπο οτι υπολογισα οι μεγιστοι παλμοι ειναι 184 για την ηλικια μου. Δεν νιωθω δυσφορια ουτε καποιο πονο.

Αν ισχυει το 170-175, ειναι υπερβολικο-επικινδυνο?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σημερα έγινε μανούρα στο γυμναστηριο επειδή κάποιος τσατιστηκε που άφησαν στη μπάρα τα κιλά οι προηγούμενοι και την ειπε στους γυμναστες λεει η δουλεια σας είναι να τους την λέτε όχι να τους κοιτάτε :cry:  :cry:

βεβαια εντάξει για να ειμαστε και δικαιοι αμα εχει 20 άτομα κάθε απόγευμα εκει και κάνουν κάποιος θα σου ξεφυγει. Δεν μπορεις να τους βλέπεις ολους.

Δημοσ.

ντίντη εσύ supportαρες; 

Μπα όχι. Βεβαια έκανα την επεμβαση μου αλλα δεν έκραξα τους γυμναστες. Και οι 2 πλευρές δικιο έχουν. Κοιταξε έχει σε 4 σημεια αναρτημένο το ότι χρησιμοποιούμε πετσέτα και τα βάρη τα βάζουμε στη θέση τους. Δεν μπορουν και οι γυμναστες συνέχεια να κάνουν τους μπαμπάδες αλλα γενικα εγω όπως ειπα μετα και σε μια γυμναστρια που το συζητήσαμε ... εγω θα τους έκανα παρατηρήσεις. Και οποιος παρεξηγιοταν προβλημά του. Ισα ισα αμα ο άλλος ε΄χει την απαιτηση να τα αφηνει οπου να ναι και να τα μαζεύεις εσυ και του το πεις και παρεξηγηθεί είναι μαλάκας.

Μου λεει εεεε δεν μπορεις να κανεις συνέχεια κράξιμο γιατι και αυτοι έρχονται εδώ να ξεσκάσουν .... ναι της κάνω δημοσιες σχέσεις και συμφωνησε! Εγω της κάνω δημοσιες σχέσεις όταν ο άλλος κανει μαλακιες δεν κάνω .... στάνταρ θα του την πώ.

Επισης μου ειπε και αυτό που ειχα πει πριν καιρο ... για τους αλτηρες που τους ριχνουν κάτω με δυναμη κάποιοι και έχουν φθαρθει. Το ειπανε και αυτό.

Ε κοιταξε να σου πω κατι ρε φιλε .... αμα είναι να έχεις 20 άτομα ... και τα 5 να σου καταστρέφουν το γυμναστηριο .... μια η άλλη έρχεσαι γιατι η συνδρομη που παιρνεις από αυτους .... θα τα δινεις στις ζημιές. Δεν σε συμφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

92 κιλά αφάγωτος. Το μαμήσαμε. ASAP διατροφή και αερόβια.

Αυστηρό πρόγραμμα μέχρι το καλοκαίρι

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 8
Δημοσ.

Ωραίος ρε θειο τεο

μακάρι να ήταν πολλοί στην ηλικία σου έτσι, μπράβο !

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίος ρε θειο τεο

μακάρι να ήταν πολλοί στην ηλικία σου έτσι, μπράβο !

Ευχαριστώ ρε φίλε για τα καλά λόγια.

Τώρα θα προσπαθήσω να κρατήσω τα κιλά όσο μπορώ και να διώξω λίπος.

Θα αρχίσω να τρώω και τα βρωμιάρικα τα μπρόκολά σου..χαχα!

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα το βράδυ μετα το γυμναστηριο κατέβασα 300γρ σαρδέλα με λαχανοσαλάτα μπολικο ξυδάκι και ωραιο ψωμάκι ολικής χειροποιητο. Ηταν πολύ ωραίο -.-

Αυριο θα φάω φασολια με τονο.

Στο γυμναστηριο έκανα τα δισετ που λέγαμε. Στηθος πιέσεις σε πάγκο και καπάκι κάμψεις. 10 * 4 + 10.

Mετά στον επικληνη πιέσεις στήθους με αλτηρες (12 κιλά έκαστος) και καπάκι πρέσα (30 κιλά) 10 * 3 + 10.

Έκανα και για ωμους μετά έπαιζα στο έτσι με 2 ασκησεις ταυτόχρονα για την ιδια μυϊκη ομάδα. Εκανα συνολικά 4 για κάθε μυϊκη ομάδα. (2 κύκλους από 2 ασκησεις ταυτόχρονα με τα σετ που έγραψα πιο πάνω). Καλά ηταν.

Γενικα σημερα μ αρεσαν όλα .... ο υπνος το απόγευμα .... η προπονηση,  μετά το φαγητο που εφαγα μολις γυρισα ... όλα!

Δημοσ.

Καλημέρες!

Έχω καιρό να γράψω γιατί έχω και καιρό να προπονηθώ συστηματικά.

Λόγω φόρτου εργασίας λέω να διαμορφώσω το πρόγραμμα ως εξής και να εκμεταλλευτώ μέρες προπόνησης αναρρίχησης με μυικές που δουλεύουν τότε:

Δ: Προπόνηση αναρρίχηση + στο τελείωμα 30' συνεχόμενης εναλλαγής bw/weighted push-pull (push ups-pull ups)

Τ: TRX (κυκλικό)

Τ: Προπόνηση BW για core (κοιλιακοί, ραχιαίοι)

Π: Προπόνηση BW για ώμους, traps και χέρια με handstand push-ups

Π: Προπόνηση αναρρίχηση + πόδια αργότερα στην ημέρα

Σ: Προπόνηση αναρρίχηση

Κ: Ελεύθερη ή πόδια

Η κάθε μυϊκή ομάδα έχει το χρόνο ξεκούρασης που χρειάζεται.

Υπολογίζω η κάθε μέρα προπόνησης να μου παίρνει το πολύ 45 λεπτά (εκτός μέρες με αναρρίχηση), οπότε δεν έχει δικαιολογίες για χρόνο. Εννοείται με το ελάχιστο δυνατό διάλλειμα ανάμεσα στα sets. Θα το κρατήσω έτσι για 1-2 μήνες πριν μπω ξανά στην πιο βαριά προπόνηση.

• Like 6
Δημοσ.

92 κιλά αφάγωτος. Το μαμήσαμε. ASAP διατροφή και αερόβια.

Αυστηρό πρόγραμμα μέχρι το καλοκαίρι

Καλα εισαι ρε συ απλα τωρα στις γιορτες πρεπει να εκανες αλλα γαστρονομικα οργια χαχα.

Μην υποκυπτεις στις πρασιναδες ,αστους να λενε .

• Like 1
Δημοσ.

Dead lift σημερα

5χ80

5χ100

4χ120

3χ130

1χ140

οχι και ασχημα!

είσαι σίγουρος ότι στα 140 δεν είχες άλλη επανάληψη ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...