Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Απο τα πολλα κιλα χαλαει το φορμ ομως και ενας που κανει 2 μηνες γυμναστικη δε θα μπορεσει να καταλαβει για ποτε θα ερθει ο τραυματισμος απο λανθασμενο φορμ αν δεν τον βλεπει κανενας.

Οχι, απο τη βλακεια αυτου που γυμναζεται. Να το πω πιο απλα, στα καθισματα να πας απο 50->90 θα χαλασεις αν πας απο τα 50->55->60->65 κλπ δεν θα χαλασει

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οχι, απο τη βλακεια αυτου που γυμναζεται. Να το πω πιο απλα, στα καθισματα να πας απο 50->90 θα χαλασεις αν πας απο τα 50->55->60->65 κλπ δεν θα χαλασει

Ουσιαστικα το ιδιο λεμε. Δεν ειναι ομως παντα βλακεια απαραιτητα, μπορει αυτος που κανει το λαθος να μην το γνωριζει εφοσον δεν του το εχει πει κανεις και καθως ανεβαινει σταδιακα (με λαθος φορμ που νομιζει οτι ειναι σωστο) να παθει τη ζημια.

• Moderators
Δημοσ.

Ουσιαστικα το ιδιο λεμε. Δεν ειναι ομως παντα βλακεια απαραιτητα, μπορει αυτος που κανει το λαθος να μην το γνωριζει εφοσον δεν του το εχει πει κανεις και καθως ανεβαινει σταδιακα (με λαθος φορμ που νομιζει οτι ειναι σωστο) να παθει τη ζημια.

βλεπεις ποιος φταιει ε οχι τα κιλα

Δημοσ.

βλεπεις ποιος φταιει ε οχι τα κιλα

Φταινε αυτοι που δεν επιβλεπουν ενω ειναι δουλεια τους κυριως, ο αλλος πως να ξερει τι πρεπει να κανει οταν ειναι καινουργιος?Δε γινεται να τα μαθει ολα τοσο ευκολα απο το youtube, πρεπει να μιλησει και με καποιον που ξερει απο κοντα.

Πιστευω στο 90% των γυμναστηριων ειναι ετσι, οι γυμναστες απλα καθονται στη ρεσεψιον και κανουν PR.

• Like 1
Δημοσ.

Σπεκτ ... από διπλα σου περνάνε ... βλέπουν ότι κάνεις λάθος την άσκηση και δεν σε διορθώνουν. Δεν τους ενδιαφέρει. Και δεν είναι ότι είμαι κακοπροαίρετος ... αυτό συμβαινει.

Εσυ πως να ξέρεις ότι την κάνεις λάθος? μονο αμα ανησυχήσεις αν αυτό που κανεις τοσο καιρο είναι σωστο όπως έπαθα εγω προχτές με τις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχανημα ρε φιλε σκέφτομαι πολύ απλη φαινεται αυτή μηπως κανω καμια μαλακια ; αν δεν το σκεφτομουν αυτό .... για 2-3 μηνες ακομα λάθος θα την εκανα.

Φταινε αυτοι που δεν επιβλεπουν ενω ειναι δουλεια τους κυριως, ο αλλος πως να ξερει τι πρεπει να κανει οταν ειναι καινουργιος? Πιστευω στο 90% των γυμναστηριων ειναι ετσι, οι γυμναστες απλα καθονται στη ρεσεψιον και κανουν PR.

ω καλα εισαι .... ή σηκώνονται και κοβουν βολτες απλα για να δειξουν ότι να εγω ήρθα να δω τι γινεται. Εμενα στη τελικη δεν με ενοχλεί αυτό αμα δεν θες να μου δειξεις μην μου δειχνεις αλλα ρε φιλε αμα είναι ετσι τα 40 που δινω εγω πχ το μηνα εχω αρχισει να σκέφτομαι ότι είναι πολλά.

Μπορει βεβαια και να σκέφτονται ότι ασε μην πάω να του πω ότι κάνει λάθος γιατι δεν μου πέφτει λογος ... προφανως και σου πέφτει γιατι αν αυτος τραυματιστεί μετα θα το λέει πηγα στο τάδε γυμναστηριο και τραυματιστηκα .... αν ποτε μου έλεγε κανεις ότι φυγε από εδώ μην με βοηθάς εγω θα ενημερωνα τον ιδιοκτητη ότι ξέρεις εγω πηγα να του δειξω ότι κανει μαλακιες και αυτος με έδιωξε. Αν συμβει τιποτα δεν φερω καμια ευθύνη.

Δημοσ.

Σπεκτ ... από διπλα σου περνάνε ... βλέπουν ότι κάνεις λάθος την άσκηση και δεν σε διορθώνουν. Δεν τους ενδιαφέρει. Και δεν είναι ότι είμαι κακοπροαίρετος ... αυτό συμβαινει.

Εσυ πως να ξέρεις ότι την κάνεις λάθος? μονο αμα ανησυχήσεις αν αυτό που κανεις τοσο καιρο είναι σωστο όπως έπαθα εγω προχτές με τις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχανημα ρε φιλε σκέφτομαι πολύ απλη φαινεται αυτή μηπως κανω καμια μαλακια ; αν δεν το σκεφτομουν αυτό .... για 2-3 μηνες ακομα λάθος θα την εκανα.

ω καλα εισαι .... ή σηκώνονται και κοβουν βολτες απλα για να δειξουν ότι να εγω ήρθα να δω τι γινεται.

Κατσε ρε βοηθανε τα γκομενακια στα μηχανηματα :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Μωρε μαζι σας οτι σε πολλα γυμναστηρια των παιζουν οι γυμναστες αλλα και ο αλλος οταν κανει του κεφαλιου του χωρις να ρωταει και προς αποφυγή παρεξηγησεων εννοω πως πρωτη φορα σε γυμναστηριο και κανεις κατι χωρις να εχεις ιδεα και χωρις να ρωτας οκ φταιει ο γυμναστης που σε βλεπει και δεν μιλαει αλλα φταις και συ που ενω ξερεις οτι δεν ξερεις δεν ρωτας.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που είστε αισιόδοξοι πως επειδή κάποιος είναι γυμναστής/τρία ξέρει. Ναι, πρέπει να ξέρει αλλά δεν ισχύει πάντα. Φαντάζομαι θα το επιβεβαιώσει και ο maus που είναι μέσα στα γυμναστήρια.

Επίσης ειδικά τώρα με τις σχολές για personal trainer γίνεται και η κάθε καρύδια γυμναστης.

• Like 3
Δημοσ.

Μιας και το φερε η συζήτηση και με βάση την εμπειρία μου,να πω πως αν δεις ότι βγάζεις 6-7 επαναλήψεις σε κάποια άσκηση,σημαίνει πως σε παίρνει να ανέβεις σε κιλά.

Δημοσ.

Μιας και το φερε η συζήτηση και με βάση την εμπειρία μου,να πω πως αν δεις ότι βγάζεις 6-7 επαναλήψεις σε κάποια άσκηση,σημαίνει πως σε παίρνει να ανέβεις σε κιλά.

Και να πεσεις στις ποσες επαναληψεις μετα?

• Like 1
Δημοσ.

Ολα έρχονται . Σωστά ψαχνόμαστε με τον τρόπο αλλά το point είναι ο χρόνος.

Σε μήνες η σε 1-2 χρόνια δεν γίνονται θαύματα άμα γυμνάζεσαι-τρέφεσαι φυσικά.

Δημοσ.

Και να πεσεις στις ποσες επαναληψεις μετα?

Συν δέκα κιλά στον πάγκο ίσον μείον 3 επαναλήψεις !

Από της έξι πας στις τρεις .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...