TEOKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και εδώ τα ίδια. Ζόρικες οι προβολές και πιάνουν καλά . Στατικές και ελάχιστα κιλά. Leg extension δεν με πιάνουν αν δεν φορτώσω υπερβολικά πολλά κιλά. Την κάνω όπως ο Στουραίτης . Καθίσματα δεν κάνω παρά μόνο με δράμι άντε αλτήρες. Ποτέ δεν κατάφερα να φορτώσω μπάρα στην πλάτη η front. Δεν μου βγαίνει και φοβάμαι την μέση. Το smith όντως είναι μαλακία. Σε καθηλώνει και αν από την αρχή δεν έχεις πάρει ολόσωστη θέση μάμισετα...
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 οι προβολες ειναι οι αγαπημενες μου ασκησεις για ποδια. νιωθω μετα τα ποδια μου παραλυτα τελειως και γουσταρω καργα. Τωρα τις κανω στατικες, για μενα ποτε το γονατο χαμηλα, 90 μοιρες κορμος ισιος κι ειναι οκ 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ακουμπάει το γονατο κάτω όμως. μην το ακουμπας τοτε Εγω ποτε δεν ακουμπαω γονατο και το μπροστα παει ελαχιστα κατω απο 90
vgiozo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γιατι είναι μαλακια το Σμιθ? Τις προβολές αν και τις κάνω πιο σωστα από ολες τις ασκησεις (η μέση ευθεια - οι κνήμες παράλληλα με το έδαφος το γονατο να μην ακουμπάει κάτω) είναι η ασκηση που με ζοριζει πιο πολύ. Πχ δεν νιωθω και πολύ άνετα στο πάτημα και την επαναφορά κάποιες φορές δεν έχω καλη ισορροπια. Τα κιλα δεν βολευουν όμως ρε συ γιατι τα έχεις χαμηλά.... ενώ στο Σμιθ τα παιρνεις στη πλάτη. Θεωρείται κακή άσκηση γιατί αναπτύσσει τους μεγάλους μυς χωρίς να αναπτύσσει τους "σταθεροποιητές"... ...τίθεται και το θέμα της ορθής στάσης σε μηχάνημα, αλλά νομίζω αυτό είναι πιο εύκολο να το πετύχεις ως αρχάριος, παρά σε ελεύθερα βάρη... ...το ουσιώδες νομίζω είναι η αρμονική και ισορροπημένη μυϊκή ανάπτυξη, η ενεργοποίηση τόσο των κύριων μυών της άσκησης όσο και των μυών που συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας και της σωστής θέσης/στάσης. - How Can One Strengthen Stabilizer Muscles? http://www.bodybuilding.com/fun/stabilizer_muscle_training.htm 1
TEOKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και οι πολυαρθρικές με τα ελεύθερα βάρη χρειάζονται και τα μηχανήματα για τις απομονωτικές ( το smith είναι ιδιάζουσα περίπτωση). Για αυτό υπάρχουν τα γυμναστήρια με τα αμέτρητα διαφορετικά όργανα. Αλλιώς ένας πάγκος και ένα rack ήταν αρκετά. 1
Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 https://www.facebook.com/boredpanda/videos/10154943747814252/
mylo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 οι προβολες ειναι οι αγαπημενες μου ασκησεις για ποδια. νιωθω μετα τα ποδια μου παραλυτα τελειως και γουσταρω καργα. Τωρα τις κανω στατικες, για μενα ποτε το γονατο χαμηλα, 90 μοιρες κορμος ισιος κι ειναι οκ Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Τις μισώ!
4saken Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/barbell-walking-lunge Οτι ειπε η Μαργαριτα, απιστευτο πιασιμο, ισως η ασκηση που με πιανει περισσοτερο απο ολες στο γυμναστηριο. Κανω 8x15m.
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Και για μένα που δεν φορτώνω στα καθίσματα, δεν εμπιστεύομαι οτι κάνω με άριστη τεχνική, οι προβολές με βηματισμό ειναι το βαρύ πυροβολικό για τη μέρα ποδιών. Απο 15 κιλα σε καθε χέρι, 3*16 βήματα.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 εγώ βάρεσα προβολές σήμερα στο τέλος (είχα και deadlifts και frontsquats αρκετά φορτωμένος.) 25 μέτρα με 20κιλο πάνω μου, και μετά 15 jumps σε μεγάλο κουτί. αυτό 4ς φορές και μετά είμουν για φορείο. επιτέλους από δευτέρα μπαίνω ξανά στο πρόγραμμα.
DDevil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 εγω χθές έκανα 15 επαναλήψεις για κάθε ποδι επι 5 σετ. Και ένιωσα ότι έκανα λιγες βασικα βαρεθηκα να κανω περισσοτερες.... με κουρασε η ελλειψη ισορροπιας σε κάποιες φάσεις. Πιστευω 100-120 έβγαζα. Δεν ημουν για φορειο. Την προηγουμενη μέρα ειχα κάνει 45 λεπτά στον διάδρομο και καμια 50αρια καθίσματα. Μετα πηγα να κάνω δικέφαλους! Αλλα μια χαρά νιωθω. Και σημερα και χθες.
TEOKOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 εγω χθές έκανα 15 επαναλήψεις για κάθε ποδι επι 5 σετ. Και ένιωσα ότι έκανα λιγες βασικα βαρεθηκα να κανω περισσοτερες.... με κουρασε η ελλειψη ισορροπιας σε κάποιες φάσεις. Πιστευω 100-120 έβγαζα. Δεν ημουν για φορειο. Την προηγουμενη μέρα ειχα κάνει 45 λεπτά στον διάδρομο και καμια 50αρια καθίσματα. Μετα πηγα να κάνω δικέφαλους! Αλλα μια χαρά νιωθω. Και σημερα και χθες. Άρα δεν σε πιάσανε. Η λογική της εκγύμνασης με βάρη είναι να φορτώνεις τόσο όσο να σε πιάνει. Όχι τόσα που να θεωρείται ταρζανιά αλλά όσα πρέπει για να σε ζορίσουν.Μόνο τότε υπάρχει πρόοδος --------- In other news που λέει και ο άλλος, από πριν τις γιορτές δεν καταφέρνω πάνω από 2 προπονήσεις την βδομάδα και επανήλθαν τα καθυστερημένα doms 2
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το πιασιμο δεν λεει κατι εκεινη την στιγμη. Τα ποδια μπορει να σε ρημαξουν ακομα και την δευτερη μερα αφου εχεις κανει προπονηση. Προτειμω να πριστουν την ωρα της προπονησης παρα να πιαστουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις