Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να δοκιμάσω να κάνω pancake ; 5 ασρπάδια αυγό και 2 καλές κουταλιές oats η θα ξεράσω και με τούτο;

φοβάμαι μην βγει ασπράδι με κομμάτια oats μέσα και φύγει κάδο...

μήπως το κάνουμε τελείως ψύχα από oats;;; εγώ έχω τα κανονικά.

θέλει τίποτα άλλο μέσα;

Βάλε και κανα κρόκο

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εσυ δεν είσαι σε κανα φαράγγι, πιανει σήμα εκει κάτω;;;;

Bασικα ημουν Moorings  to πρωι κατα τις 12  γιατι η μερα απλα τα εσπαγε .Και μετα gym  ηταν μιση day off σημερα και τωρα παλι δουλεια γιατι δεν με λενε Μαργαριταρονι να τα εχω ολα λυμενα !

post-237837-0-95160700-1484319083_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

για ποιο λογο να φας κατι που δεν γουστάρεις? επειδή δινει πρωτεϊνη? αλλιως τι?

θα βγεις στην παραλια με έναν κοιλιακο λιγοτερο?

ντίντη είναι γρήγορο και εύκολο για πρωινό. +κόστος +πρωτείνη.

δεν κάνουν τα αυγά τους κοιλιακούς. 

Δημοσ.

Αν την κάνεις μέχρι τις 30 μοίρες και δεν πηδάς τα γόνατα καλή ειναι ! επίσης ανά 3/4 επαναλήψεις κράτα τα πόδια σε πλήρη έκταση για 3/4 δεύτερα!

Δες καλά κ προσεχτικά αυτο το μικρο βιντεο κ να την κάνεις ακριβώς οπως την δείχνει αυτός ! ]

Δεν την έκανα σωστά.

Αλλα ευτυχως επειδή έχω γερά ποδια δεν τραυματίζομαι ευκολα εκει κάτω. Ωστοσο από εδώ και στο εξης θα την κάνω σωστά.

Μια άσκηση για ποδια και άλλες 2 τα καθίσματα και οι προβολές. Αν και οι προβολες είναι δυσκολη άσκηση.

ντίντη είναι γρήγορο και εύκολο για πρωινό. +κόστος +πρωτείνη.

δεν κάνουν τα αυγά τους κοιλιακούς. 

Εγω στη θεση σου θα τσιμπουσα το παστεριωμένο ασπράδι.

Θα τσιμπουσα και ένα τοστ με 2 φέτες τυρι φινα μέσα.

Και κουάκερ με σταφιδες και πορτοκάλι στημένο.

Συνολο : 28 + 7 (2 φέτες ψωμι των 35γρ αρα συνολο 70) + 10 (το φινα) + 13 (κουακερ) = 58γρ πρωτεΐνης.

90γρ υδατανθρακα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν την έκανα σωστά.

Αλλα ευτυχως επειδή έχω γερά ποδια δεν τραυματίζομαι ευκολα εκει κάτω. Ωστοσο από εδώ και στο εξης θα την κάνω σωστά.

Μια άσκηση για ποδια και άλλες 2 τα καθίσματα και οι προβολές. Αν και οι προβολες είναι δυσκολη άσκηση.

Εγω στη θεση σου θα τσιμπουσα το παστεριωμένο ασπράδι.

Θα τσιμπουσα και ένα τοστ με 2 φέτες τυρι φινα μέσα.

Και κουάκερ με σταφιδες και πορτοκάλι στημένο.

Συνολο : 28 + 7 (2 φέτες ψωμι των 35γρ αρα συνολο 70) + 10 (το φινα) + 13 (κουακερ) = 58γρ πρωτεΐνης.

90γρ υδατανθρακα.

κανεις στατικες προβολες? δηλαδη προβολη και παλι σε ορθια θεση η περπατημα?

Δημοσ.

κανεις στατικες προβολες? δηλαδη προβολη και παλι σε ορθια θεση η περπατημα?

στατικές έκανα χθες με 2 δισκους των 10 κιλών σε κάθε χέρι. Δεν βολευει πολύ όμως.

Την επομενη φορά θα αρχισω να δουλευω το Σμίθ.

2-3 ασκησεις θέλω να μάθω να τις κάνω 100% σωστά για κάθε μυϊκη ομάδα

και πιστευω ειμαστε οκ. Η ουσια μας ενδιαφέρει.

Δημοσ.

να δοκιμάσω να κάνω pancake ; 5 ασρπάδια αυγό και 2 καλές κουταλιές oats η θα ξεράσω και με τούτο;

φοβάμαι μην βγει ασπράδι με κομμάτια oats μέσα και φύγει κάδο...

μήπως το κάνουμε τελείως ψύχα από oats;;; εγώ έχω τα κανονικά.

θέλει τίποτα άλλο μέσα;

Το εγραψα πριν λιγα μηνυματα οτι ετσι κανω κρεπες καθε μερα. Ειναι πολυ ωραιο, ειδικα αν το συνδυασεις με καποια αλοιφη (π.χ. φυστικοβουτυρο). Σκετα ειναι καπως, εκτος κι αν ριξεις μπαχαρια.

Υ.Γ. Με ασπραδια ετοιμα ομως ετσι;

• Moderators
Δημοσ.

στατικές έκανα χθες με 2 δισκους των 10 κιλών σε κάθε χέρι. Δεν βολευει πολύ όμως.

Την επομενη φορά θα αρχισω να δουλευω το Σμίθ.

2-3 ασκησεις θέλω να μάθω να τις κάνω 100% σωστά για κάθε μυϊκη ομάδα

και πιστευω ειμαστε οκ. Η ουσια μας ενδιαφέρει.

ασε το σμιθ ειναι μαλακια. Για προβολες δοκιμασε να μην κανεις στατικες αλλα περπατημα δηλαδη προβολημε το δεξι ποδι και μετα συνεχιζεις αριστερο, δεξι,αριστερο κλπ και διανυεις μια Α αποσταση. Εγω αυτο κανω και κανω το γυρο του γυμναστηριου νομιζω βγαινει κοντα στις 100 προβολες ανα ποδι

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι είναι μαλακια το Σμιθ?

Τις προβολές αν και τις κάνω πιο σωστα από ολες τις ασκησεις (η μέση ευθεια - οι κνήμες παράλληλα με το έδαφος το γονατο να μην ακουμπάει κάτω) είναι η ασκηση που με ζοριζει πιο πολύ. Πχ δεν νιωθω και πολύ άνετα στο πάτημα και την επαναφορά κάποιες φορές δεν έχω καλη ισορροπια.

Τα κιλα δεν βολευουν όμως ρε συ γιατι τα έχεις χαμηλά.... ενώ στο Σμιθ τα παιρνεις στη πλάτη.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι είναι μαλακια το Σμιθ?

Τις προβολές αν και τις κάνω πιο σωστα από ολες τις ασκησεις (η μέση ευθεια - οι κνήμες παράλληλα με το έδαφος το γονατο να μην ακουμπάει κάτω) είναι η ασκηση που με ζοριζει πιο πολύ. Πχ δεν νιωθω και πολύ άνετα στο πάτημα και την επαναφορά κάποιες φορές δεν έχω καλη ισορροπια.

Τα κιλα δεν βολευουν όμως ρε συ γιατι τα έχεις χαμηλά.... ενώ στο Σμιθ τα παιρνεις στη πλάτη.

https://www.youtube.com/watch?v=8OYsCRAb5c4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...