margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 να δοκιμάσω να κάνω pancake ; 5 ασρπάδια αυγό και 2 καλές κουταλιές oats η θα ξεράσω και με τούτο; φοβάμαι μην βγει ασπράδι με κομμάτια oats μέσα και φύγει κάδο... μήπως το κάνουμε τελείως ψύχα από oats;;; εγώ έχω τα κανονικά. θέλει τίποτα άλλο μέσα; Βάλε και κανα κρόκο 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Βάλε και κανα κρόκο Oτι θελει θα κανει ! 1
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστώ τα ξανάφαγα ομελέτα, κουταλιά και νερό..
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Oτι θελει θα κανει ! Εσυ δεν είσαι σε κανα φαράγγι, πιανει σήμα εκει κάτω;;;; 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εσυ δεν είσαι σε κανα φαράγγι, πιανει σήμα εκει κάτω;;;; Bασικα ημουν Moorings to πρωι κατα τις 12 γιατι η μερα απλα τα εσπαγε .Και μετα gym ηταν μιση day off σημερα και τωρα παλι δουλεια γιατι δεν με λενε Μαργαριταρονι να τα εχω ολα λυμενα ! 4
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ε βέβαια άλλοι διαβάζουν κι άλλοι καφέ στη Βουλιαγμένη
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 για ποιο λογο να φας κατι που δεν γουστάρεις? επειδή δινει πρωτεϊνη? αλλιως τι? θα βγεις στην παραλια με έναν κοιλιακο λιγοτερο? ντίντη είναι γρήγορο και εύκολο για πρωινό. +κόστος +πρωτείνη. δεν κάνουν τα αυγά τους κοιλιακούς.
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αν την κάνεις μέχρι τις 30 μοίρες και δεν πηδάς τα γόνατα καλή ειναι ! επίσης ανά 3/4 επαναλήψεις κράτα τα πόδια σε πλήρη έκταση για 3/4 δεύτερα! Δες καλά κ προσεχτικά αυτο το μικρο βιντεο κ να την κάνεις ακριβώς οπως την δείχνει αυτός ! ] Δεν την έκανα σωστά. Αλλα ευτυχως επειδή έχω γερά ποδια δεν τραυματίζομαι ευκολα εκει κάτω. Ωστοσο από εδώ και στο εξης θα την κάνω σωστά. Μια άσκηση για ποδια και άλλες 2 τα καθίσματα και οι προβολές. Αν και οι προβολες είναι δυσκολη άσκηση. ντίντη είναι γρήγορο και εύκολο για πρωινό. +κόστος +πρωτείνη. δεν κάνουν τα αυγά τους κοιλιακούς. Εγω στη θεση σου θα τσιμπουσα το παστεριωμένο ασπράδι. Θα τσιμπουσα και ένα τοστ με 2 φέτες τυρι φινα μέσα. Και κουάκερ με σταφιδες και πορτοκάλι στημένο. Συνολο : 28 + 7 (2 φέτες ψωμι των 35γρ αρα συνολο 70) + 10 (το φινα) + 13 (κουακερ) = 58γρ πρωτεΐνης. 90γρ υδατανθρακα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν την έκανα σωστά. Αλλα ευτυχως επειδή έχω γερά ποδια δεν τραυματίζομαι ευκολα εκει κάτω. Ωστοσο από εδώ και στο εξης θα την κάνω σωστά. Μια άσκηση για ποδια και άλλες 2 τα καθίσματα και οι προβολές. Αν και οι προβολες είναι δυσκολη άσκηση. Εγω στη θεση σου θα τσιμπουσα το παστεριωμένο ασπράδι. Θα τσιμπουσα και ένα τοστ με 2 φέτες τυρι φινα μέσα. Και κουάκερ με σταφιδες και πορτοκάλι στημένο. Συνολο : 28 + 7 (2 φέτες ψωμι των 35γρ αρα συνολο 70) + 10 (το φινα) + 13 (κουακερ) = 58γρ πρωτεΐνης. 90γρ υδατανθρακα. κανεις στατικες προβολες? δηλαδη προβολη και παλι σε ορθια θεση η περπατημα?
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 κανεις στατικες προβολες? δηλαδη προβολη και παλι σε ορθια θεση η περπατημα? στατικές έκανα χθες με 2 δισκους των 10 κιλών σε κάθε χέρι. Δεν βολευει πολύ όμως. Την επομενη φορά θα αρχισω να δουλευω το Σμίθ. 2-3 ασκησεις θέλω να μάθω να τις κάνω 100% σωστά για κάθε μυϊκη ομάδα και πιστευω ειμαστε οκ. Η ουσια μας ενδιαφέρει.
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 να δοκιμάσω να κάνω pancake ; 5 ασρπάδια αυγό και 2 καλές κουταλιές oats η θα ξεράσω και με τούτο; φοβάμαι μην βγει ασπράδι με κομμάτια oats μέσα και φύγει κάδο... μήπως το κάνουμε τελείως ψύχα από oats;;; εγώ έχω τα κανονικά. θέλει τίποτα άλλο μέσα; Το εγραψα πριν λιγα μηνυματα οτι ετσι κανω κρεπες καθε μερα. Ειναι πολυ ωραιο, ειδικα αν το συνδυασεις με καποια αλοιφη (π.χ. φυστικοβουτυρο). Σκετα ειναι καπως, εκτος κι αν ριξεις μπαχαρια. Υ.Γ. Με ασπραδια ετοιμα ομως ετσι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 στατικές έκανα χθες με 2 δισκους των 10 κιλών σε κάθε χέρι. Δεν βολευει πολύ όμως. Την επομενη φορά θα αρχισω να δουλευω το Σμίθ. 2-3 ασκησεις θέλω να μάθω να τις κάνω 100% σωστά για κάθε μυϊκη ομάδα και πιστευω ειμαστε οκ. Η ουσια μας ενδιαφέρει. ασε το σμιθ ειναι μαλακια. Για προβολες δοκιμασε να μην κανεις στατικες αλλα περπατημα δηλαδη προβολημε το δεξι ποδι και μετα συνεχιζεις αριστερο, δεξι,αριστερο κλπ και διανυεις μια Α αποσταση. Εγω αυτο κανω και κανω το γυρο του γυμναστηριου νομιζω βγαινει κοντα στις 100 προβολες ανα ποδι 3
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γιατι είναι μαλακια το Σμιθ? Τις προβολές αν και τις κάνω πιο σωστα από ολες τις ασκησεις (η μέση ευθεια - οι κνήμες παράλληλα με το έδαφος το γονατο να μην ακουμπάει κάτω) είναι η ασκηση που με ζοριζει πιο πολύ. Πχ δεν νιωθω και πολύ άνετα στο πάτημα και την επαναφορά κάποιες φορές δεν έχω καλη ισορροπια. Τα κιλα δεν βολευουν όμως ρε συ γιατι τα έχεις χαμηλά.... ενώ στο Σμιθ τα παιρνεις στη πλάτη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γιατι είναι μαλακια το Σμιθ? Τις προβολές αν και τις κάνω πιο σωστα από ολες τις ασκησεις (η μέση ευθεια - οι κνήμες παράλληλα με το έδαφος το γονατο να μην ακουμπάει κάτω) είναι η ασκηση που με ζοριζει πιο πολύ. Πχ δεν νιωθω και πολύ άνετα στο πάτημα και την επαναφορά κάποιες φορές δεν έχω καλη ισορροπια. Τα κιλα δεν βολευουν όμως ρε συ γιατι τα έχεις χαμηλά.... ενώ στο Σμιθ τα παιρνεις στη πλάτη. https://www.youtube.com/watch?v=8OYsCRAb5c4
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 αυτό το κάνω και εγώ στο τέλος είναι πολύ ωραιο και πηδματα σε μεγάλο κουτί !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις