Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ κάνω gravel aυτό το καιρό τα σ/κ με ένα δανεικό cyclecross φίλου και έχω γουστάρει...αλλιώς θα είχα πάθει κατάθλιψη, το track κοντεύω να το κάνω έλκυθρο ;(
φυσικά και αυτό single speed..

GIVE ME MUD.

Screen_Shot_2017_01_13_at_14_30_10.png

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αρσεις θανατου μερα ποδιων η πλατης

Η βασική άσκηση του στήθους ειναι ο πάγκος,

η βασική άσκηση των ποδιών ειναι τα καθίσματα,

οπότε η βασική άσκηση της πλάτης μάντεψε ποια ειναι ...

Εν ολίγοις οταν φτιάξουμε ένα πρόγραμμα και χωρίσουμε αυτες τις μυικές ομάδες , την μέρα που θα κάνουμε στήθος θα βάλουμε πάγκο, την μερα που θα κάνουμε πόδια θα βάλουμε καθίσματα και την μερα της πλάτης θα βάλουμε τις άρσεις, ετσι θα χωρίσουμε αυτες τις βαριες ασκήσεις !

εννοείται βέβαια πως αν θέλουμε την κάνουμε σε μέρα ποδιών ..

εννοείται επίσης οτι όποια άσκηση θέλουμε την κανουμε οποτε γουστάρουμε κ νομίζουμε οτι ειναι κ σωστό ..

• Like 4
Δημοσ.

Η βασική άσκηση του στήθους ειναι ο πάγκος,

η βασική άσκηση των ποδιών ειναι τα καθίσματα,

οπότε η βασική άσκηση της πλάτης μάντεψε ποια ειναι ...

Εν ολίγοις οταν φτιάξουμε ένα πρόγραμμα και χωρίσουμε αυτες τις μυικές ομάδες , την μέρα που θα κάνουμε στήθος θα βάλουμε πάγκο, την μερα που θα κάνουμε πόδια θα βάλουμε καθίσματα και την μερα της πλάτης θα βάλουμε τις άρσεις, ετσι θα χωρίσουμε αυτες τις βαριες ασκήσεις !

εννοείται βέβαια πως αν θέλουμε την κάνουμε μέρα ποδιών ..

εννοείται επίσης οτι όποια άσκηση θέλουμε την κανουμε οποτε γουστάρουμε κ νομίζουμε οτι ειναι κ σωστό ..

Για τις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα ποια ειναι η γνώμη σου?

Δημοσ.

Για τις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα ποια ειναι η γνώμη σου?

Αν την κάνεις μέχρι τις 30 μοίρες και δεν πηδάς τα γόνατα καλή ειναι ! επίσης ανά 3/4 επαναλήψεις κράτα τα πόδια σε πλήρη έκταση για 3/4 δεύτερα!

Δες καλά κ προσεχτικά αυτο το μικρο βιντεο κ να την κάνεις ακριβώς οπως την δείχνει αυτός ! ]

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Αν την κάνεις μέχρι τις 30 μοίρες και δεν πηδάς τα γόνατα καλή ειναι ! επίσης ανά 3/4 επαναλήψεις κρατάμε τα πόδια σε πλήρη έκταση για 3/4 δεύτερα!

Δες καλά κ προσεχτικά αυτο το μικρο βιντεο κ να την κάνεις ακριβώς οπως την δείχνει αυτός ! ]

4χ30" ισομετρική και μετα ροκανισματα με λιγα κιλα και τουμπανιαζεις ποδια χωρις να πηδας τα γονατα!

• Like 4
Δημοσ.

Εγω χθές έβαλα 50 κιλά στο μηχάνημα πάντως έκανα 10 επαναλήψεις .... και μετά βάρεσα σουπερ σέτ με 35 αλλες 12.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά σούπερ σετ θα ηταν αν μετα τα τετρακέφαλα έπαιζες καπάκι δικέφαλο μηριαίο, εσύ drop/σετ έπαιξες όχι σούπερ σετ ! πιο λίγα κιλά βάζε , με λιγότερα κιλα θα τα πρήξεις περισσότερο .

• Like 1
Δημοσ.

η θέση που υποδεικνύει ο τύπος στο βίδεο είναι η ιδανική θέση καθίσματος (για αυτούς που κάνουν έντονη καθιστική ζωή και δν θέλουν να δημιουργήσουν θέμα στη μέση)

• Moderators
Δημοσ.

η θέση που υποδεικνύει ο τύπος στο βίδεο είναι η ιδανική θέση καθίσματος (για αυτούς που κάνουν έντονη καθιστική ζωή και δν θέλουν να δημιουργήσουν θέμα στη μέση)

ναι και ειναι λες και σε εχουν βαλει τιμωρια :P αν με δεσουν ετσι στην καρεκλα κατι γινεται

Δημοσ.

Πω αυτο το μηχάνημα όπως ειναι μου θυμίζει κατι καρέκλες βασανιστηρίων στο hostel :P

Εγώ όταν κάνω εκτάσεις στο μηχάνημα βάζω τη πετσέτα διπλωμένη πίσω στη μέση- αλλιώς με χτύπαγε εκει.

Δημοσ.

να δοκιμάσω να κάνω pancake ; 5 ασρπάδια αυγό και 2 καλές κουταλιές oats η θα ξεράσω και με τούτο;

φοβάμαι μην βγει ασπράδι με κομμάτια oats μέσα και φύγει κάδο...

μήπως το κάνουμε τελείως ψύχα από oats;;; εγώ έχω τα κανονικά.

θέλει τίποτα άλλο μέσα;

Δημοσ.

για ποιο λογο να φας κατι που δεν γουστάρεις? επειδή δινει πρωτεϊνη? αλλιως τι?

θα βγεις στην παραλια με έναν κοιλιακο λιγοτερο?

Δημοσ.

Γροσ, εως τωρα πως τα τρως τα αυγα?

Δοκιμασε ομελετα με πατατα.

βραστη πατατα τη ζεσταινεις στα μικροκυματα κ με το πιρουνι την κανεις νιανια.

ριχνεις μετα τα αυγα κ ανακατευεις.

εγω βαζω φρεσκο κρεμμυδακι, ζεμυθα, ανιθο, σκορδο, πιπερι, βραστο σπανακι. Κ τα ριχνω στο αντικολητικο.

Μπορεις να βαλεις κ μανιταρια, πιπεριες, γενικα οτι θες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...