γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 εγώ κάνω gravel aυτό το καιρό τα σ/κ με ένα δανεικό cyclecross φίλου και έχω γουστάρει...αλλιώς θα είχα πάθει κατάθλιψη, το track κοντεύω να το κάνω έλκυθρο ;(φυσικά και αυτό single speed.. GIVE ME MUD. 5
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αρσεις θανατου μερα ποδιων η πλατης Η βασική άσκηση του στήθους ειναι ο πάγκος, η βασική άσκηση των ποδιών ειναι τα καθίσματα, οπότε η βασική άσκηση της πλάτης μάντεψε ποια ειναι ... Εν ολίγοις οταν φτιάξουμε ένα πρόγραμμα και χωρίσουμε αυτες τις μυικές ομάδες , την μέρα που θα κάνουμε στήθος θα βάλουμε πάγκο, την μερα που θα κάνουμε πόδια θα βάλουμε καθίσματα και την μερα της πλάτης θα βάλουμε τις άρσεις, ετσι θα χωρίσουμε αυτες τις βαριες ασκήσεις ! εννοείται βέβαια πως αν θέλουμε την κάνουμε σε μέρα ποδιών .. εννοείται επίσης οτι όποια άσκηση θέλουμε την κανουμε οποτε γουστάρουμε κ νομίζουμε οτι ειναι κ σωστό .. 4
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η βασική άσκηση του στήθους ειναι ο πάγκος, η βασική άσκηση των ποδιών ειναι τα καθίσματα, οπότε η βασική άσκηση της πλάτης μάντεψε ποια ειναι ... Εν ολίγοις οταν φτιάξουμε ένα πρόγραμμα και χωρίσουμε αυτες τις μυικές ομάδες , την μέρα που θα κάνουμε στήθος θα βάλουμε πάγκο, την μερα που θα κάνουμε πόδια θα βάλουμε καθίσματα και την μερα της πλάτης θα βάλουμε τις άρσεις, ετσι θα χωρίσουμε αυτες τις βαριες ασκήσεις ! εννοείται βέβαια πως αν θέλουμε την κάνουμε μέρα ποδιών .. εννοείται επίσης οτι όποια άσκηση θέλουμε την κανουμε οποτε γουστάρουμε κ νομίζουμε οτι ειναι κ σωστό .. Για τις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα ποια ειναι η γνώμη σου?
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Για τις εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα ποια ειναι η γνώμη σου? Αν την κάνεις μέχρι τις 30 μοίρες και δεν πηδάς τα γόνατα καλή ειναι ! επίσης ανά 3/4 επαναλήψεις κράτα τα πόδια σε πλήρη έκταση για 3/4 δεύτερα! Δες καλά κ προσεχτικά αυτο το μικρο βιντεο κ να την κάνεις ακριβώς οπως την δείχνει αυτός ! ] 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αν την κάνεις μέχρι τις 30 μοίρες και δεν πηδάς τα γόνατα καλή ειναι ! επίσης ανά 3/4 επαναλήψεις κρατάμε τα πόδια σε πλήρη έκταση για 3/4 δεύτερα! Δες καλά κ προσεχτικά αυτο το μικρο βιντεο κ να την κάνεις ακριβώς οπως την δείχνει αυτός ! ] 4χ30" ισομετρική και μετα ροκανισματα με λιγα κιλα και τουμπανιαζεις ποδια χωρις να πηδας τα γονατα! 4
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγω χθές έβαλα 50 κιλά στο μηχάνημα πάντως έκανα 10 επαναλήψεις .... και μετά βάρεσα σουπερ σέτ με 35 αλλες 12. 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Βασικά σούπερ σετ θα ηταν αν μετα τα τετρακέφαλα έπαιζες καπάκι δικέφαλο μηριαίο, εσύ drop/σετ έπαιξες όχι σούπερ σετ ! πιο λίγα κιλά βάζε , με λιγότερα κιλα θα τα πρήξεις περισσότερο . 1
Demetra_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 η θέση που υποδεικνύει ο τύπος στο βίδεο είναι η ιδανική θέση καθίσματος (για αυτούς που κάνουν έντονη καθιστική ζωή και δν θέλουν να δημιουργήσουν θέμα στη μέση)
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 η θέση που υποδεικνύει ο τύπος στο βίδεο είναι η ιδανική θέση καθίσματος (για αυτούς που κάνουν έντονη καθιστική ζωή και δν θέλουν να δημιουργήσουν θέμα στη μέση) ναι και ειναι λες και σε εχουν βαλει τιμωρια αν με δεσουν ετσι στην καρεκλα κατι γινεται
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Πω αυτο το μηχάνημα όπως ειναι μου θυμίζει κατι καρέκλες βασανιστηρίων στο hostel Εγώ όταν κάνω εκτάσεις στο μηχάνημα βάζω τη πετσέτα διπλωμένη πίσω στη μέση- αλλιώς με χτύπαγε εκει.
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 να δοκιμάσω να κάνω pancake ; 5 ασρπάδια αυγό και 2 καλές κουταλιές oats η θα ξεράσω και με τούτο; φοβάμαι μην βγει ασπράδι με κομμάτια oats μέσα και φύγει κάδο... μήπως το κάνουμε τελείως ψύχα από oats;;; εγώ έχω τα κανονικά. θέλει τίποτα άλλο μέσα;
bosei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον θα ξερασεις. Εγώ έτσι μόνο με πολύ μέλι το έτρωγα
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον θα ξερασεις. Εγώ έτσι μόνο με πολύ μέλι το έτρωγα ε ρε τι έπαθα, σε λίγο δεν θα μπορώ να φάω αυγά.. με έχει αηδιάσει τοςο η αυγουλίλα..
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 για ποιο λογο να φας κατι που δεν γουστάρεις? επειδή δινει πρωτεϊνη? αλλιως τι? θα βγεις στην παραλια με έναν κοιλιακο λιγοτερο?
Demetra_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γροσ, εως τωρα πως τα τρως τα αυγα? Δοκιμασε ομελετα με πατατα. βραστη πατατα τη ζεσταινεις στα μικροκυματα κ με το πιρουνι την κανεις νιανια. ριχνεις μετα τα αυγα κ ανακατευεις. εγω βαζω φρεσκο κρεμμυδακι, ζεμυθα, ανιθο, σκορδο, πιπερι, βραστο σπανακι. Κ τα ριχνω στο αντικολητικο. Μπορεις να βαλεις κ μανιταρια, πιπεριες, γενικα οτι θες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις