DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αυτή που ήξερε ότι τρως υγιεινα? εγω δεν τους λέω τιποτα απλα η μαλακια είναι ότι μερικοι σε βλέπουν στη δουλεια τι τρως και καμια φορά μπορει να σχολιάζουν. Γενικα δεν τους πρηζω με τις συνήθειες μου .... μια συνάδελφος που εχει καλο σωμα αλλα τρωει μαλακιες της ελεγα να προσεχει λιγο .... ε ντάξει δεν άκουσε κάθε μερα έρχεται με μπισκότα. Δεν της ξαναειπα τιποτα. Ο καθενας ας κανει ότι θέλει ο μπαμπας του είμαι? άφθαρτος δεν εισαι αλλα φτιάχνεις ανοσοποιητικο. Αρρωστια σημαινει πτώση του ανοσοποιητικου. Πρέπει να εξετάσεις γιατι έπεσε πχ μηπως δεν παιρνεις βιταμινες από αυτά που τρως? εγω κάθε μερα τρωω διαφορετικά πράγματα. Αποψε έφαγα φασολάκια πράσινα με τονο. Χθες ειχα φάβα. Γενικα μ αρεσει η ποικιλια... δεν ξερω βεβαια κατά ποσο θα ριξω τελειως το λίπος στην περιοχη της κοιλιας .... θα δουμε. Επισης εκτος από μπανάνες και πράσινα μήλα μ αρεσουν και τα πορτοκάλια. Σημερα ειχα πάρει και κουάκερ μαζι με σταφιδες και έστιψα 2 πορτοκάλια και το τσάκισα. Πολύ ωραιο φιλε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Με έβλεπε, αφού είχα ένα ντουλάπι σαν μίνι μάρκετ.. Συμφωνώ γενικά απλά το ανοσοποιητικο μπορεί να εξασθενήσει για πολλούς λόγους και μπορεί ακόμα και με καλή διατροφή να έχεις θέματα. Εννοείται ότι βοήθεια ή διατροφή και η γυμναστική αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Βασικά το έχετε πάρει λιγάκι αλλιώς και οι δυο Καλό ανοσοποιητικό δεν σημαίνει δεν αρρωσταίνω ποτέ (ο καθένας μπορεί να τσιμπήσει ιό) καλό ανοσοποιητικό σημαίνει αν αρρωστήσω να έχω καλή άμυνα απέναντι στο ιό! Το να μην ανεβάζεις ποτέ πυρετό δεν σημαίνει ότι έχεις καλό ανοσοποιητικό, καλό ανοσοποιητικό έχεις όταν αρρωστήσεις και ο οργανισμός σου ανεβάσει υψηλό πυρετό για να ξεπατώσει τον ιό! Όπως δεν είναι καλό λοιπόν να μην αρρωσταίνεις συνέχεια έτσι δεν είναι καλό να μην κάνεις ποτέ πυρετό ή όταν κάνεις να μην πέφτει ποτέ και να σε ξεσκίζουν τα συμπτώματα! Η καλή διατροφή, η γυμναστική κτλ εξυπακούεται ότι βοηθάνε τον οργανισμό μας να είναι υγιής γενικότερα. 3
Demetra_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το καλο του να αρρωσταθνεις ειναι πως η ριγη κ οι μυισκολετικοι πονοι μεταφραζονται ως doms σε καποιον που αθλειται. Οποτε νιωθει νορμαλ :-P Κ γω τωρα ψηνομαι στον πυρετο κ νιωθω τα ποδια μου λες κ εκαναν 50κιλα squat.
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Βασικά το έχετε πάρει λιγάκι αλλιώς και οι δυο Καλό ανοσοποιητικό δεν σημαίνει δεν αρρωσταίνω ποτέ (ο καθένας μπορεί να τσιμπήσει ιό) καλό ανοσοποιητικό σημαίνει αν αρρωστήσω να έχω καλή άμυνα απέναντι στο ιό! Το να μην ανεβάζεις ποτέ πυρετό δεν σημαίνει ότι έχεις καλό ανοσοποιητικό, καλό ανοσοποιητικό έχεις όταν αρρωστήσεις και ο οργανισμός σου ανεβάσει υψηλό πυρετό για να ξεπατώσει τον ιό! Όπως δεν είναι καλό λοιπόν να μην αρρωσταίνεις συνέχεια έτσι δεν είναι καλό να μην κάνεις ποτέ πυρετό ή όταν κάνεις να μην πέφτει ποτέ και να σε ξεσκίζουν τα συμπτώματα! Η καλή διατροφή, η γυμναστική κτλ εξυπακούεται ότι βοηθάνε τον οργανισμό μας να είναι υγιής γενικότερα. Πυρετο θα ανεβάσει ετσι και αλλιώς ο οργανισμος αν προσβληθει απο ιό ή βακτηριο. Με τον τροπο αυτο θα προσπαθησει να αναστειλλει τον πολλαπλασιαμο τους. Ταυτοχρονα ομως δεν κάνει να ειναι μέρες ο πυρετος πάνω γιατι μπορει να δημιουργησει επιπλοκες πχ σκέψου γιατι τα γεννητικά οργανα του άντρα ειναι εκτος σώματος σε έναν σάκο. Δεν μπορούν τις υψηλές θερμοκρασιες ουτε καν αυτη του σώματος. Καλα εντάξει αμα ειναι να μην επιβιώσεις απο την ιωση τοτε σημαινει ..... οτι κινδυνευεις να πάς απο ευκαιριακή λοίμωξη. Απο ευκαιριακές λοιμώξεις απο οσο θυμαμαι καταληγουν οι ασθενεις του AIDS.
4saken Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Maus να αγχωνομαι?Εχω να κανω πυρετο καμια 15αρια χρονια!Αντε επειδη μπορει να ακουστει υπερβολικο ας πουμε οτι εκανα μια φορα που δεν την θυμαμαι..Τα τελευταια 20 χρονια εχω περασει μια πνευμονια και καποια σποραδικα μικροκρυωματα τον χειμωνα με κλειστη μυτη και λιγο βηχα. Γενικα ουτε εγω προσεχω τον χειμωνα, μαρεσει το κρυο και δεν τρελαινομαι να ναι ανοιχτο συνεχει το καλοριφερ.Ειναι και πως εχεις συνηθισει βεβαια, πριν 3 χρονια εκατσα 2 μηνες Αθηνα με φουλ ανοιχτο το καλοριφερ και οταν γυρισα Κερκυρα λεω παει καταστραφηκα δεν θα συνελθω ποτε, ανεβαινα στο μηχανακι και ετρεμα...Ευτυχως το ξεπερασα. Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν καπνιζεις, κανεις καλη διατροφη,καποιου ειδους ασκησης και δεν εισαι υπερπροστατευτικος εισαι σε καλο δρομο... 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γιάννη πόσο σου βγαίνει ψημένο το μείγμα με τις πίτες τις πρωτεινεικες; 1 μικρο ταψί, απ αυτά που χωράνε στα φοιτητικά φουρνακια.
wizzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι, μεγάλη. Ξεκίνησα σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ αλλα αντι για 20/10 το έκανα 10/20 (10" ποδήλατο και 20" ξεκούραση), 8 γύροι, σε επίπεδο δυσκολίας 1. Σιγά σιγά έφτασα στο 8 (μάξιμουμ) κι άρχισα να ανεβάζω χρονο εκγύμνασης μειώνοντας το διάλειμμα. Τώρα είμαι στο 16/14, πάντα 8 γύροι. Στόχος το 20/10, το κλασικό ΤΑΒΑΤΑ δηλαδή. Πέρσι στο 8 ούτε να γυρίσω τα πετάλια δεν μπορούσα! Αυτό που κάνω τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Και φυσικά υπάρχει και οπτική διαφορα. Πολύ καλη ασκηςη Γιώργο! Χαίρομαι, μπράβο ρε φίλε! Εμένα, μου λείπει το ποδήλατο...
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χαίρομαι, μπράβο ρε φίλε! Εμένα, μου λείπει το ποδήλατο... Eμενα μου λειπει το παγωτο . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Eμενα μου λειπει το παγωτο . Εμενα μου λειπουν μερικα χιλιαρικα 1
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Maus να αγχωνομαι?Εχω να κανω πυρετο καμια 15αρια χρονια!Αντε επειδη μπορει να ακουστει υπερβολικο ας πουμε οτι εκανα μια φορα που δεν την θυμαμαι..Τα τελευταια 20 χρονια εχω περασει μια πνευμονια και καποια σποραδικα μικροκρυωματα τον χειμωνα με κλειστη μυτη και λιγο βηχα. Γενικα ουτε εγω προσεχω τον χειμωνα, μαρεσει το κρυο και δεν τρελαινομαι να ναι ανοιχτο συνεχει το καλοριφερ.Ειναι και πως εχεις συνηθισει βεβαια, πριν 3 χρονια εκατσα 2 μηνες Αθηνα με φουλ ανοιχτο το καλοριφερ και οταν γυρισα Κερκυρα λεω παει καταστραφηκα δεν θα συνελθω ποτε, ανεβαινα στο μηχανακι και ετρεμα...Ευτυχως το ξεπερασα. Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν καπνιζεις, κανεις καλη διατροφη,καποιου ειδους ασκησης και δεν εισαι υπερπροστατευτικος εισαι σε καλο δρομο... Βασικά στην βιολογια λέει οτι μολυνση ειναι η εισοδος ενος παθογονου μικροοργανισμου στον οργανισμο του ανθρώπου .... η λοιμωξη ειναι η εγκαθιδρυση και η αναπαραγωγή του. Στη φάση της λοιμωξης ο οργανισμος ανεβάζει την θερμοκρασια για να το αντιμετωπισει. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Η πνευμονια που λες ειναι επιπλοκη με μεγαλυτερη πιθανοτητα στους καπνιστές και αυτο διοτι ... στους βρογχους ενος καπνιστη υπάρχει στένωση απο την χρόνια ταλαιπωρια λογω καπνισματος. Οποτε εκει ειναι πιο ευκολο να αναπτυχθει ένα βακτηριο ή ενα μικροβιο. Για αυτο και οι πάσχοντες απο άσθμα παιρνουν βρογχοδιασταλτικά ... για να τους ανοιγουν τους αεραγωγούς.
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αναλογα. Εγω και μερα πλατης την εχω κανει και τωρα την εχω στην μερα του κατω κορμου. Ειδικα αν παιζεις με σουμο. 1
bosei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αρσεις θανατου μερα ποδιων η πλατης? Αφού τις έχεις χωρίσει έτσι τις μέρες τότε προτείνω στην μέρα ποδιων. Εννοείται ότι πιάνει και πλάτη όμως οπότε πρέπει να κοιτάξεις τι κάνεις την προηγούμενη μέρα μιας και μπορεί να κάνει interfere με την σωστή εκτέλεση.
wizzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Eμενα μου λειπει το παγωτο . Εμενα μου λειπουν μερικα χιλιαρικα Εσείς κοροϊδεύετε κι εγώ μιλάω σοβαρά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις