margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα εκανα ποδήλατο δίπλα δίπλα με τον Ιωάννου τον Κύπριο πρωταθλητή του στίβου , χαλαρά τον ειχα στο sprint Χαχαχα! Φώτη άκου τι έπαθα έκατσα στο καφέ, βλέπω μια νέα σαλάτα με Κούρκουμα μου λένε και κίνοα.. τη παίρνω τρώω δυο μπουκιές και λέω ο mau θα την έβγαζε για αστέρι Michelin Χαχαχα! Εγώ τη χάρισα σε μια φίλη μου κι έφυγα , καλα ο spect θα της έδινε 3 αστέρια 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Στα σιχαμενα φαγητα παντως εχουν ειδικοτητα ο spect me ton maou περιμενεται να μπουν να σας πουν για ασπραδια ωμα και τετοια . Εγω μια φορα εφαγα σκυλο και αυτο εν αγνοια μου ! Μην με βλεπεις ετσι ρε, μετραει η γευση για μενα αλλα μια στο τοσο οταν θελω να ευχαριστηθώ φαγητο καθημερινα χεστηκα Σήμερα εκανα ποδήλατο δίπλα δίπλα με τον Ιωάννου τον Κύπριο πρωταθλητή του στίβου , χαλαρά τον ειχα στο sprint Χαχαχα! Φώτη άκου τι έπαθα έκατσα στο καφέ, βλέπω μια νέα σαλάτα με Κούρκουμα μου λένε και κίνοα.. τη παίρνω τρώω δυο μπουκιές και λέω ο mau θα την έβγαζε για αστέρι Michelin Χαχαχα! Εγώ τη χάρισα σε μια φίλη μου κι έφυγα , καλα ο spect θα της έδινε 3 αστέρια Θα εδινες τη σαλατα στο Μαους και τη φιλη σου σε μενα 3
DDevil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 1,19 τα 250μλ κανει αυτό που εχει ο Μασούτης -Χαριλάου εχει ενα, πανε τσέκαρε. Εγω αγοράζω καμια δεκαριά μπουκάλια τη βδομάδα γιατί κάνω κρέπες. 125μλ ασπράδι, 2 γερές κουταλιές βρώμης, μιξ, 2-3 λεπτά στο αντικολλητικό, έτοιμη η κρέπα. Το πρωινό εχει κλειδώσει. Για στήθος κοτα, οι τοπικοί κρεοπώληδες το δίνουν 8,5 το κιλό. Οι δικοί σας ειναι πιο large φαίνεται. Και στο my market έχει παστεριωμένο ασπράδι με γευση φράουλα το ειχα ποστάρει τα χριστουγεννα εδώ. https://postimg.org/image/koxbvq55b/
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Θα εδινες τη σαλατα στο Μαους και τη φιλη σου σε μενα Πριν προλάβεις να καταλάβεις τι έγινε θα με έβλεπες με το ένα χέρι να τρώω την σαλάτα και με το άλλο να έχω αγκαλίτσα το μωρό Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τα χρόνια πολλά και ανταποδίδω ! 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πριν προλάβεις να καταλάβεις τι έγινε θα με έβλεπες με το ένα χέρι να τρώω την σαλάτα και με το άλλο να έχω αγκαλίτσα το μωρό Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τα χρόνια πολλά και ανταποδίδω ! Μπορει να το εχεις αγκαλιτσα αλλα εσυ θα τρως τη σαλατα, εγω θα τρωω το μωρο 2
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 έχετε γίνει χειρότεροι και από τη stavi 3
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 έχουμε χιούμορ βρε ξινή το μωρό τελικά θα το μοιραστούμε, πρώτα εγώ και μετά ο σπεκτ .. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 έχουμε χιούμορ βρε ξινή το μωρό τελικά θα το μοιραστούμε, πρώτα εγώ και μετά ο σπεκτ .. δεν θελω μεταχειρισμένα μωρε ρε (μην θιχτεί κανεις πλακα κανουμε) 1
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 επιστροφή σημεραααα, λίγο ζόρικα τα πράγματα μετά από αρρώστια και αποχή και παγους και ότι νάνε. σήμερα η θερμοκρασία μέσα ήταν 11 βαθμοί, φούτερ δεν βγήκε, φαντάζομαι ο DDevil θα κυκλοφορούσε με το βρακί εκεί μέσα. έκανα 5χ8-12 σήμερα στα 80kg squat και η καρδια πήγαινε ταμπούρλο σετ με διαφορετικού τύπου 5χ10κάμψεις και pull ups 5χ5 στο 5failάρα μετά το 3ο σετ. λίγο overhead press που τον ήπια στα 40kg και pulls με rings αρκετά κατεβασμένα. μετά είχαμε χέρια. αλτήρες και τέτοια. χαλαρά σήμερα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν θελει ταρζανιες. Οσο πιο αργα ζεσταινεστε τοσο καραδοκεί ο κινδυνος για τραυματισμο, ειδικα αν παιζεται με πολλα κιλα. Γρος,καλυτερα να εκανες προπονηση deload αυτη την εβδομαδα πιο καλα θα προσαρμοζοσουν. Λετε ολοι για φαγητα κλπ. Τι να πω εγω που οτι φαγητο να μου σερβιρουν (που να τρωω φυσικα, οχι τηγανιτα) θα το φαω μονο και μονο για να μην προσβαλω αυτον που το έφτιαξε, ειδικα αν ειναι γυναικα. Κατι ωμα ασπραδια, βρωμες σκετες, αγευστες πρωτεΐνες τα βλεπω σαν το γλυκό της μερας. Μονο το καλοκαιρι δεν λεω οχι σε παγωτο, τρωω τις δυο εβδομαδες ενα, αλλα ο παγωτατζης με κοιταει πολυ περιεργα.
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Γιάννη, συνεχίζεις τα standing start efforts στο στατικό ποδήλατο; είδες διαφορά/πρόοδο στους τετρακέφαλους/πόδια γενικά; Ναι, μεγάλη. Ξεκίνησα σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ αλλα αντι για 20/10 το έκανα 10/20 (10" ποδήλατο και 20" ξεκούραση), 8 γύροι, σε επίπεδο δυσκολίας 1. Σιγά σιγά έφτασα στο 8 (μάξιμουμ) κι άρχισα να ανεβάζω χρονο εκγύμνασης μειώνοντας το διάλειμμα. Τώρα είμαι στο 16/14, πάντα 8 γύροι. Στόχος το 20/10, το κλασικό ΤΑΒΑΤΑ δηλαδή. Πέρσι στο 8 ούτε να γυρίσω τα πετάλια δεν μπορούσα! Αυτό που κάνω τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Και φυσικά υπάρχει και οπτική διαφορα. Πολύ καλη ασκηςη Γιώργο! 2
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Γιάννη πόσο σου βγαίνει ψημένο το μείγμα με τις πίτες τις πρωτεινεικες;
DDevil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 επιστροφή σημεραααα, λίγο ζόρικα τα πράγματα μετά από αρρώστια και αποχή και παγους και ότι νάνε. σήμερα η θερμοκρασία μέσα ήταν 11 βαθμοί, φούτερ δεν βγήκε, φαντάζομαι ο DDevil θα κυκλοφορούσε με το βρακί εκεί μέσα. έκανα 5χ8-12 σήμερα στα 80kg squat και η καρδια πήγαινε ταμπούρλο σετ με διαφορετικού τύπου 5χ10κάμψεις και pull ups 5χ5 στο 5failάρα μετά το 3ο σετ. λίγο overhead press που τον ήπια στα 40kg και pulls με rings αρκετά κατεβασμένα. μετά είχαμε χέρια. αλτήρες και τέτοια. χαλαρά σήμερα. Σε εμάς ειχε 22 βαθμούς σημερα στο γυμναστηριο .... λιακάδα με ελάχιστη συνεφια . Κοντομάνικος εννοείται και ιδρωνα ρε φιλε .... παιζει να ειχαν δυναμώσει την θέρμανση. Στους 15 βαθμούς ημουν καλυτερα φιλε αμα συνηθισεις το κρυο θα αρρωσταίνεις και δυσκολοτερα να ξέρεις. Και τωρα μεσα στο σπιτι με το κοντομάνικο είμαι και δεν εχω ανοιχτη θέρμανση θα αναψω σε κανα 10λεπτο. Η μονη ωρα που κρυωνω είναι το πρωϊ που θα σηκωθω μέχρι να ντυθώ και να φυγω για τη δουλεια. Δεν νοείται να εισαι γυμνασμένος να έχεις φυσικη κατασταση και να μην έχεις αντοχή στο κρυο. Όπως επισης δεν νοείται να εισαι κάθε λιγο και λιγάκι με τα μυξομάντηλα σαν γριούλα με αρθριτικά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν νοείται να εισαι γυμνασμένος να έχεις φυσικη κατασταση και να μην έχεις αντοχή στο κρυο. Όπως επισης δεν νοείται να εισαι κάθε λιγο και λιγάκι με τα μυξομάντηλα σαν γριούλα με αρθριτικά. Μου θύμισες μια καμμενη ΕΠΟΠ στον Εβρο που οταν αρρωστησα μου λεει: "Νταξει οι αλλοι που κανουν σκοπιες στο κρυο, εσυ που γυμναζεσαι, τρως υγιεινα και εισαι μεσα πως αρρωστησες?" Το οτι κανεις υγιεινη ζωη και γυμναζεσαι δεν σημαινει οτι εισαι και αφθαρτος. Εγω γενικα δεν αρρωσταιινα ποτε, μια φορα καθε 2-3 χρονια, Αυγουστος 2015 14 του μηνα 39, Αυγουστος 2016 18 του μηνα 38+ και γενικα αρρωσταινω μονο αθηνα πλεον οταν παω
Προτεινόμενες αναρτήσεις