Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει αυτό με γεύση μπανάνα θα σου 'λεγα πως.. θα κοντέψεις να ξεράσεις από τη γλύκα...

τώρα φιλε τρώω τα αυγά ομελέτα και με έχει πιάσει ένα ψυχολογικό που τα καταπίνω με νερό.. μην φύγει ρουκέτα. έχω αηδιάσει τέρμα.. και είναι πρόβλημα να ξεκινάει έτσι το πρωί..

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

http://www.ab.gr/click2shop/GALAKTOKOMIKA-and-EIDI-PsYGEIOY/AYGA/FRESKA/PASTERIOMENO-ASPRADI-APO-NOPO-PASTERIOMENO-AYGO-500-GR/p/7146621

Εντελώς χοντρικά (το προσαρμόζει ο καθένας ανάλογα πόσο αγοράζει τα αυγά):

Ένα L αυγό των 63γρ έχει περίπου 40γρ ασπράδι

Άρα μία συσκευασία των 500ml ασπράδια έχει μέσα 500:40= 12,5 eggs worth of egg white

Άρα 12,5 x 0,20€ το αυγό (εδώ βάζει ο καθένας την τιμή που αγοράζει το αυγό) = 2,5€

Δηλαδή έρχεται σχεδόν ίδια τιμή.

Όμως:

Γλιτώνεις τη διαδικασία (σπάσιμο, καθάρισμα μετά)

Το χρόνο

Τις απώλειες σε ασπράδι (όλο και κάμποσο ασπράδι θα πάει χαμένο επειδή έπεσε εκεί που έσπασε το αυγό ή έμεινε γύρω από τον κρόκο κτλ)

Τους κρόκους που πάνε στράφι (το κυριότερο για μένα)

Παστερίωση (το πίνεις κι απ το μπουκάλι που λέει ο λόγος ή το χτυπάς με μια μπανάνα στο μπλέντερ)

ξέρεις πόσα ml/ protein δίνει ;;;; 

θα το δω αν έχεις στο δικό μας το τοπικό ... 

εγώ με 5 αυγά (4 άσπρα (=16γρ/pr - 1 ολοκληρο (6γρ/pr) βγάζω 22γρμ protein [το 1ο μου γεύμα]

Δημοσ.

τώρα φιλε τρώω τα αυγά ομελέτα και με έχει πιάσει ένα ψυχολογικό που τα καταπίνω με νερό.. μην φύγει ρουκέτα. έχω αηδιάσει τέρμα.. και είναι πρόβλημα να ξεκινάει έτσι το πρωί..

Σίγουρα η μπανάνα σπάει αρκετά την αυγουλίλα.. αλλά πολύ γλυκό για τα γούστα μου

Δημοσ.

ξέρεις πόσα ml/ protein δίνει ;;;; 

θα το δω αν έχεις στο δικό μας το τοπικό ... 

Εδώ τα διατροφικά του Demetra_:

http://aspradiavgou.gr/

Αν δεν το έχει και πας χρόνια, πες τους να στο φέρνουν. Δεν τους είναι τίποτα.

(στο site γράφουν ότι είναι ισοδύναμο με 16 αυγά, όχι 12,5 που το έβγαλα εγώ άρα σύμφωνα με αυτούς, ακόμα πιο συμφέρον)

Δημοσ.

για να κάνεις ομελέτα.... όχι για ρόφημα 

το να παίρνω 60αυγά τη βδομάδα και οι περισσότεροι κρόκοι εξ αυτών να πετιούνται τσάπα ... 

λέω μήπως με συμφέρει η συσκευασία με τα ασπράδια και ανεξάρτητα μια 10αδα αυγά 

Θεσσαλονίκη μονο εδώ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 11ο χλμ.Θεσ/νίκης-Αεροδρομίου

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Κ.Καραμανλή 44 &Επικούρου

ΠΟΛΙΧΝΗ Λαγκαδά 264

ΣΟΦΟΥΛΗ Σοφούλη 54 &Ρωσίδη

Δημοσ.

Δημητρα, απο το The Mart (το παλιο Makro) τελευταια φορα που πηρα της Αυγοδιατροφικης τα ασπραδια

http://www.avgodiatrofiki.gr/product_detail.jsp?prdId=5&extLang=

εκαναν γυρω στα 2-2μιση ευρω και μεσα εγραφε πως ειχε 30-32 ασπραδια. Απλα η ημερομηνια ληξεως συνηθως ειναι μια βδομαδα και κατι και δεν τρελαινομαι κιολας οταν το τρωω :P

Δεν ειναι ωραιο για σκετο, θελει και κατι να βαλεις μεσα, κανα καρικευμα ή λιγο κασερι τριμμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Δημητρα, απο το The Mart (το παλιο Makro) τελευταια φορα που πηρα της Αυγοδιατροφικης τα ασπραδια

http://www.avgodiatrofiki.gr/product_detail.jsp?prdId=5&extLang=

εκαναν γυρω στα 2-2μιση ευρω και μεσα εγραφε πως ειχε 30-32 ασπραδια. Απλα η ημερομηνια ληξεως συνηθως ειναι μια βδομαδα και κατι και δεν τρελαινομαι κιολας οταν το τρωω :P

Δεν ειναι ωραιο για σκετο, θελει και κατι να βαλεις μεσα, κανα καρικευμα ή λιγο κασερι τριμμενο.

100 γρ αναλογούν σε 3 αυγά περίπου (έτσι λέει)  το 1κιλό αν έχει 2.5€ καρά συμφέρει .... 

τώρα τα 500ml με 2.5€ ... ε τσιμπάει 

Δημοσ.

100 γρ αναλογούν σε 3 αυγά περίπου (έτσι λέει) 

Ναι το ειδα αλλα βαρεθηκα να κανω τις πραξεις...πειναω πολυ αυτη τη στιγμη χαχαχα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το ειδα αλλα βαρεθηκα να κανω τις πραξεις...πειναω πολυ αυτη τη στιγμη χαχαχα :P

για αυτό τα ανέλυσα εγώ, δες ξανά ... 

όντως το makro καλή λύση αλλά δεν έχω πρόσβαση ... 

• Like 1
Δημοσ.

για αυτό τα ανέλυσα εγώ, δες ξανά ... 

όντως το makro καλή λύση αλλά δεν έχω πρόσβαση ... 

Τελευταια φορα τα αγορασα μαζι με εναν φιλο με τον οποιο θα μιλησουμε προς το βραδυ και θα τον ρωτησω την τιμη για σιγουρα, παντως νομιζω πως ηταν γυρω στα 2μιση αν οχι φθηνοτερα.

Εγω μπαινω με τον αριθμο του αφεντικου του πατερα μου που εχει πιτσαρια και του τον εχει δωσει να ψωνιζει γενικοτερα απο 'κει :P

Δεν εχεις κανενα φιλο/γνωστο ελευθερο επαγγελματια να κανεις το ιδιο?

Δημοσ.

1,19 τα 250μλ κανει αυτό που εχει ο Μασούτης -Χαριλάου εχει ενα, πανε τσέκαρε.

Εγω αγοράζω καμια δεκαριά μπουκάλια τη βδομάδα γιατί κάνω κρέπες. 125μλ ασπράδι, 2 γερές κουταλιές βρώμης, μιξ, 2-3 λεπτά στο αντικολλητικό, έτοιμη η κρέπα. Το πρωινό εχει κλειδώσει.

Για στήθος κοτα, οι τοπικοί κρεοπώληδες το δίνουν 8,5 το κιλό. Οι δικοί σας ειναι πιο large φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη, συνεχίζεις τα standing start efforts στο στατικό ποδήλατο; είδες διαφορά/πρόοδο στους τετρακέφαλους/πόδια γενικά;

Δημοσ.

Στα σιχαμενα φαγητα παντως  εχουν ειδικοτητα ο spect me ton maou  περιμενεται να μπουν να σας πουν για ασπραδια ωμα και τετοια .

Εγω μια φορα εφαγα σκυλο και αυτο εν αγνοια μου !

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...